Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...


ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ: Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ 
ΕΛΙΤ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Από το 2011 είχαμε δημοσιεύσει πρόρρηση του μακαριστού μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης ότι ο παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει από την Συρία και η οποία δυστυχώς επαληθεύεται πικρά...

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ: Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!
Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποδείχτηκε ήδη το ίδιο εγκληματίας με τους προκατόχους του. 

Στον πρώτο κιόλας μήνα της θητείας του κατάφερε να σφάξει το λαό της Μοσούλης, δήθεν στον αγώνα κατά του ISIS, αλλά στην πραγματικότητα, για το «ψητό»: τα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου της περιοχής. 

Στη συνέχεια, ανέλαβε το ρόλο του διεθνούς χωροφύλακα βομβαρδίζοντας με δεκάδες πυραύλους Tόμαχωκ στρατιωτική βάση της Συρίας, για να τιμωρήσει τον εκλεγμένο Πρόεδρο Άσσαντ (αλήθεια ποιος άραγε του έδωσε το δικαίωμα να τιμωρεί λαούς;), δήθεν για την παράνομη χρήση χημικών ενάντια στους εγκληματίες, δήθεν επαναστάτες – που υποστηρίζει και η «Αριστερά» μας μαζί με σύσσωμη την Υπερεθνική ελίτ (συμπεριλαμβανομένων βέβαια των εγκληματιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των άθλιων δικών μας «αριστερών» δωσίλογων) και φυσικά τα γκανγκστερικά καθεστώτα της Σαουδικής Αραβίας, Κατάρ, Ισραήλ κλπ.

Πέρα από το γεγονός ότι δεν υπάρχει βέβαια η παραμικρή απόδειξη ότι η επίθεση με τα χημικά προκλήθηκε από το καθεστώς Άσσαντ, μόνο ηλίθιοι θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι είχε οποιοδήποτε συμφέρον ο Άσσαντ, τη στιγμή που (με σύσσωμο τον Συριακό λαό που κυριολεκτικά ματοκυλίστηκε όλα αυτά τα χρόνια από τους παραπάνω εγκληματίες) είχε καταφέρει με τη βοήθεια και των Ρώσων να επανακτήσει τον έλεγχο σχεδόν της χώρας, να ενεργήσει παρόμοια επίθεση για να δώσει την τέλεια αφορμή στους παραπάνω εγκληματίες να εφαρμόσουν το σχέδιό τους για τον διαμελισμό της Συρίας. 

Με τη βοήθεια βέβαια των άθλιων Κούρδων του PKK, που κάποτε πιστεύαμε ότι μαχόντουσαν πραγματικά κατά των ιμπεριαλιστών, όπως διακήρυσσαν, ενώ τώρα συνεργάζονται άνετα μαζί τους για να στήσουν ένα Κουρδιστάν προτεκτοράτο της Υπερεθνικής ελίτ στη Μέση Ανατολή, που θα παίζει ρόλο υπαρχηγού του σιωνιστικού Ισραήλ στον έλεγχο της Μέσης Ανατολής, στο πλαίσιο της Νέας Διεθνούς Τάξης.

Ο Τραμπ αποδείχτηκε άλλος ένας λαϊκιστής απατεώνας (της «Σχολής Τσίπρα») που εξαπάτησε τα εργατικά λαϊκά στρώματα στην Αμερική που τον ψήφισαν, νομίζοντας ότι συνεχίζουν την επανάσταση του Brexit στη χώρα τους και πιστεύοντας στις ψευδείς υποσχέσεις του ότι η Αμερική θα πάψει να παίζει το ρόλο του διεθνούς χωροφύλακα. Τώρα ο άθλιος αυτός απατεώνας αποδείχνει ότι δεν ήταν πάρα η άλλη όψη της εγκληματικής Χίλλαρυ, που, μέσω της καθαρής απάτης, θα εφαρμόσει τις ίδιες πολιτικές της Υπερεθνικής ελίτ.

Καμία ουσιαστική δήλωση αλληλεγγύης στον Συριακό λαό δεν έγινε από την ελληνική «αριστερά», η οποία πλέον, άμεσα ή έμμεσα, έχει καταντήσει το χρησιμότερο εργαλείο αποπροσανατολισμού στην κατά μέτωπο επίθεση της Υπερεθνικής Ελίτ, για την εξάλειψη οποιασδήποτε αντίστασης κατά της Νέας Διεθνούς Τάξης που μας επιβάλλεται.

 Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι τέτοιο από φερέφωνα των μυστικών υπηρεσιών και του ΝΑΤΟ που άλλωστε τη δουλειά τους κάνουν να βαφτίζουν «εξέγερση» τις ομάδες δολοφόνων και μισθοφόρων με αντικαπιταλιστικό μανδύα. 

Περιμέναμε όμως τουλάχιστον να καλεστεί διαδήλωση προς την αμερικανική πρεσβεία, αν όχι και στην βάση της Σούδας (που αποτελεί το μόνιμο αεροπλανοφόρο στη Μεσόγειο για την εξαπόλυση των εγκληματικών πολέμων της Υπερεθνικής Ελίτ στη Μέση Ανατολή) από κόμματα που κάποτε οργάνωναν το μηχανισμό τους άμεσα για παρόμοιες διαδηλώσεις. Προφανώς κάτι έχει αλλάξει…

Συγχρόνως, τόσο η Ρωσία όσο και η «κομμουνιστική» Κίνα έκαναν την «πάπια» μπροστά στο νέο αυτό έγκλημα. Έτσι η μεν Ρωσία τώρα αποφάσισε, κατόπιν εορτής, να ενισχύσει τη Συριακή άμυνα για ν’ αποκρούει παρόμοιες δολοφονικές επιθέσεις, ενώ φυσικά δεν αντέδρασαν όταν έμαθαν (από τους ίδιους τους Αμερικανούς!) για την εξαπολυσθείσα επίθεση. 

Είναι φανερό ότι η παγκοσμιοποιητική πτέρυγα της Ρωσικής ελίτ, που η φρούδα ελπίδα της είναι να γίνει και αυτή ισότιμο μέλος της Υπερεθνικής Ελίτ της «Ομάδας των 7», επιβλήθηκε στην πατριωτική πτέρυγα της Ρωσικής ελίτ, πράγμα που σύντομα μπορεί να σημάνει ακόμη και την έκλειψη του καθεστώτος Άσσαντ. Από την άλλη, οι απατεώνες διάδοχοι του Μάο συζητούσαν με τον Τραμπ για τον «μπεζαχτά», δηλαδή τις εμπορικές σχέσεις Κίνας-Αμερικής, κυριολεκτικά την στιγμή που ο Τραμπ έδινε τη διαταγή εξαπόλυσης της βρώμικης επίθεσης κατά του λαού της Συρίας.

Μέσα σ’ αυτό το μαύρο σκοτάδι αποτελεί ελπίδα φωτός ότι τα λαϊκά στρώματα που ακόμη αγωνίζονται κατά της παγκοσμιοποίησης βρίσκουν εκφραστές σε πολιτικούς σαν τη Λε Πεν, που καταδίκασε απερίφραστα την εγκληματική πράξη του Τραμπ, παρόλο που, όπως όλοι μας, είχε πέσει κι αυτή θύμα της εξαπάτησής του. 

Ο Γαλλικός λαός μπορεί σε λίγες μέρες να αρχίσει το γκρέμισμα της ΝΔΤ. Και αυτό δεν μπορεί βέβαια να γίνει με τους «αριστερούς» τύπου Μελανσόν, που στην εξουσία θα αποδειχθούν γρήγορα ότι είναι καλοί μαθητές της Σχολής απατεώνων Τσίπρα. 

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από πολιτικές δυνάμεις που αγωνίζονται πραγματικά για την εθνική και οικονομική κυριαρχία έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους άλλους θεσμούς της ΝΔΤ. 

Σε τελική ανάλυση, όμως, οι μόνες δυνάμεις στις οποίες μπορεί να έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα ακολουθήσουν άλλο δρόμο είναι οι ίδιες οι λαϊκές δυνάμεις που θα πρέπει να οργανωθούν μέσα από λαϊκά μέτωπα εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης σε κάθε χώρα.

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου