Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


ΤΑ 21 ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ  ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ





ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ. |


ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Συνταρακτικές αποκαλύψεις, προφητείες και διδαχές δίνονται μέσα στα ποιήματα. Αφορούν το χθες, το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας και όλης της οικουμένης.

Η γερόντισσα της Αττικής είναι ακριβώς το ίδιο πρόσωπο με αυτό που έχει ήδη γίνει γνωστό στο διαδίκτυο σαν η ανώνυμη Γερόντισσα και αυτό, γιατί το ζητάει η ίδια της για διάφορους προσωπικούς λόγους.

Στο βίντεο αυτό η μουσική υπόκρουση που ακούγεται είναι τα τέσσερα κομμάτια που αναφέρονται παρακάτω:

1.Requem For A Dream-Clint Mansell

2.Byzantine Route-Stamatis Spanoudakis

3.Θα 'ρθεις σαν αστραπή-Stamatis Spanoudakis

4.Love Is A Mystery-Ludovico Einaudi

Η επεξεργασία του βίντεο έγινε από τη Δέσποινα.

Θα παρακαλούσα σε περίπτωση που δεν θέλετε να δεχτείτε τα λεγόμενα, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς ούτε για την γερόντισσα,αλλά ούτε και τον ίδιο το Θεό και την Παναγία. Όσοι δεν πιστεύετε ή αμφισβητείτε αφήστε το χρόνο να δείξει την αλήθεια ή όχι των γραπτών...

Εμείς προσωπικά εργαστήκαμε για αυτό το βίντεο, γιατί μας συγκίνησε ο τρόπος με τον οποίο μας υποδεικνύει να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα που έρχονται και κυρίως την απλότητα με την οποία μας λέει να αφεθούμε απόλυτα στα χέρια του Θεού.

Επιτρέπονται μόνο τα σχόλια που δεν προσβάλλουν, δεν υβρίζουν και δεν λοιδορούν.

Στα σχόλια βρίσκεται ο πρόλογος που ανέφερα στην αρχή του βίντεο, επειδή είναι αρκετά μεγάλος ώστε να χωρέσει στην περιγραφή καθώς και το εξώφυλλο του βιβλίου,το οποίο εκδόθηκε πρόσφατα και περιέχει 19 από τα ποιήματα που έχει γράψει η Γερόντισσα (τα υπόλοιπα που βρίσκονται στην κατοχή μας βρίσκονται σε μια ιστοσελίδα της οποίας το λινκ δίνω στο βίντεο και παρακάτω). 

ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ: 
Το συγκεκριμένο βιβλίο διανέμεται δωρεάν, αλλά μπορεί να στέλνεται μόνο σε ποσότητα και όχι για κάθε άτομο ξεχωριστά.  Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να θελήσει να κάνει με δικά του έξοδα αντίτυπα του βιβλίου αυτού και να τα διαμοιράσει σε φίλους και γνωστούς που θέλουν να μάθουν. Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να κερδίσει από αυτήν την υπόθεση, γιατί κι εμείς έχουμε την εντολή από την Γερόντισσα να ενημερώσουμε τον κόσμο χωρίς απολύτως κανένα κέρδος.






ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΠΟΙΗΜΑ 1ο

ΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ       3/1/2012

Αγαπημένα μου παιδιά, σας ομιλώ η Παναγιά. Η μάνα σας η γλυκιά. 
Είναι δύσκολος ο καιρός, πορευτείτε με το Χριστό, για να νιώθετε ασφάλεια συνεχώς.
Μη σας λείπει η προσευχή, η μετάνοια, η νηστεία, ο εκκλησιασμός, η εξομολόγηση και η καθαρή πνευματική ζωή. Μόνον έτσι ο εχθρός θα εξοστρακιστεί, και η ψυχή θα εξωραϊστεί. Μόνον έτσι θα αρέσετε στον Ιησού Χριστό και θα έλκετε τη χάρη απ’ Αυτόν. 
Παιδιά μου με πόνο σας ομιλώ, αυτόν τον δύσκολο καιρό που η χώρα σας έχει όλη ξεπουληθεί και είναι έτοιμοι όλοι οι πολιτικοί, να σας πάρουν ό,τι έχετε στη δική σας κατοχή.
Έχουν βάλει τις υπογραφές πλέον για την Ελλάδα, να μην υπάρχει έδαφος Ελληνικό, σε λίγο καιρό. Τα έχουν αγοράσει όλα τα εδάφη τα Ελληνικά, ξένα κεφάλαια Σιωνιστικά.
Δούλοι θέλουν να γίνετε σ’ αυτούς και να ορίζουν τις περιουσίες σας και τις ζωές σας, μα πιο πολύ τους ενδιαφέρει να χάσετε τις ψυχές σας. Να σας αφαιρέσουν σιγά – σιγά τον Χριστό και την Παναγιά.
Αν αρνηθείτε τη θρησκεία σας, να σας δώσουν χρήματα, μα και δουλειά. Όλα είναι σχεδιασμένα πριν από πολλά χρονικά και έφτασε πλέον ο καιρός που πρέπει να γίνουν τα γεγονότα αυτά. Έτσι τα σχεδιάζουν οι δυνατοί της γης και σχεδιάζουν για όλη τη γη και για τη χώρα την Ελληνική. 
Εσείς όμως δεν θα είχατε πάθει καμία ζημιά, εάν ήσασταν στον αληθινό Θεό σας κοντά. Τον διώξατε απ’ τη ζωή σας και πορευτήκατε με το σατανά. Με το χρήμα για Θεό σας και την ηδονή και αμαρτία για οδηγό σας.
Η αθεΐα είναι πρώτη στα στατιστικά στοιχεία, στην χώρα αυτή που ήταν αγία. Πόσο αίμα μαρτύρων δεν χύθηκε στα χώματα τα Ελληνικά; Πόσο αίμα ηρώων δεν χύθηκε στα χώματα αυτά;
Και εσείς αντί να είσθε υπερήφανοι, αλλά και ευλαβείς και να τιμάτε αυτόν τον θησαυρό που σας έστειλε ο Θεός, καταπατήσατε, απορρίψατε, χλευάζετε κάθε άγιο και ιερό. Βγάλατε από τη σημαία τον ιερό σταυρό. Βγάλατε από τα σπίτια σας το καντήλι και τον Θεό. Βάλατε στη θέση αυτή αγάλματα με ειδωλολατρική αμφίεση. 
Πόσοι άνθρωποι εκκλησιάζονται τις Κυριακές; Μία χούφτα δυστυχώς… Πού είναι οι άλλοι; Κοιμούνται και δεν θέλουν να ξέρουν τον Θεό. Του κλείνουν την πόρτα συνεχώς.
Πού είναι η γιαγιά να δώσει τα φώτα τα πνευματικά στα εγγόνια της και στα παιδιά; Δεν γνωρίζει και αυτή πλέον τον Θεό. Τον ξέχασε πριν από χρόνια πολλά και έγινε μοντέρνα γιαγιά˙ έβαλε το παντελόνι και ντύνεται μοντέρνα πια. Πώς ν’ ασχοληθεί με πράγματα αναχρονιστικά;
Η χώρα σας κρατά τα πρωτεία σε πορνεία, μοιχεία και μαγεία! 
Πόσο πονώ παιδιά μου αγαπητά!
Έχει οργισθεί ο Υιός μου πολύ και θέλει πλέον ν’ αποδώσει δικαιοσύνη Θεϊκή. Να λάβει ο καθείς την δική του αμοιβή. Ήρθε αυτός ο καιρός που ο κάθε άνθρωπος θα πληρωθεί, σύμφωνα με τα έργα του πράττει σ’ αυτήν την ζωή. Εάν αδίκησε, θα αδικηθεί, αν όμως μετανόησε θα συγχωρεθεί. Ήρθε ο καιρός που ο Ιησούς Χριστός θα αποδώσει δικαιοσύνη σε κάθε χώρα της γης. Όποια χώρα καταπατήθηκε από εχθρό, τώρα θα ενισχυθεί και θα ελευθερωθεί, ενώ η χώρα που καταπάτησε θ’ αποδεκατιστεί. Η ήρα από το σιτάρι θα καθαριστεί. 
Ήρθε ο καιρός και στην χώρα την Ελληνική ο λαός να σκύψει ταπεινά την κεφαλή και να ακολουθήσει σωστά την κάθε εντολή.
Το Ευαγγέλιο σε κάθε σπίτι να μπει, να διαβαστεί και να εφαρμοστεί. 
Καλά μου παιδιά, σας ενημερώνω η μάνα Παναγιά, για να σας δώσω παρηγοριά, αλλά και να σας πω, ότι όποιος ακολουθεί και αγαπά τον Χριστό, δεν θα πάθει κανένα κακό. Φόβο, να μην έχει στο ψυχικό. Όλα τα φροντίζει ο Χριστός. Να έχετε πίστη δυνατή, υπομονή, ελεημοσύνη και προσευχή. Αυτά θα σώσουν τη χώρα σας από τα δεσμά. 
Θα φτάσετε σε κατάσταση δύσκολη πολύ, στο χείλος του γκρεμού δηλαδή. Όταν όμως συνετιστείτε, μετανοήσετε, ταπεινωθείτε και τον Ιησού Χριστό αναζητήσετε, και βρείτε, τότε όλα θ’ αλλάξουν ξαφνικά. Χωρίς, να είναι στα σχέδια των δυνατών της γης,  γιατί είναι σχέδιο του Ποιητή της γης, του Ιησού Χριστού, την χώρα αυτή, την Ελληνική, να την κάνει μεγάλη και τρανή. Γιατί την αγαπάει πολύ!
Θέλει όμως πρώτα να σκύψετε όλοι την κεφαλή, να γυρίσετε στην Ορθοδοξία σας και ν’ αγαπήσετε την πατρίδα σας. 
Τότε θα κάνει ένδοξη την χώρα αυτή, και θα βάλει κυβερνήτη δικό του παιδί, χριστιανό, ν’ αναλάβει να κυβερνήσει τον λαό τον Ελληνικό. 
Θα πάρετε πίσω κάθε έδαφος Ελληνικό, που καταπατήθηκε χρόνια πριν από εχθρό. 
Όλα αυτά και άλλα πολλά, θα γίνουν σε  λίγα χρονικά˙ όμως πριν απ’ αυτά, να αγωνιστείτε σκληρά, να κρατήσετε την πίστη σας, τα ήθη και έθιμά σας και να ξαναφτιάξετε την οικογένειά σας. Χριστιανικά να μεγαλώνετε τα παιδιά σας. Όχι με πορνεία, αλλά με εγκράτεια και με νηστεία. 
Γονείς, έχετε μεγάλη ευθύνη για τα παιδιά σας, εάν δεν ακολουθήσουν τις εντολές του Θεού, εάν από μικρά στερήθηκαν τα λόγια από εσάς τα Θεϊκά. Ποτέ όμως δεν είναι αργά. 
Δείξτε μετάνοια και να προσεύχεστε δυνατά. Να έχετε ελπίδα και πίστη στο Θεό και όλα τα αλλάζει Αυτός. Αρκεί να δει από εσάς μετάνοια και συντριβή καρδιάς. Έτσι η προσευχή σας θα πληροφορεί τις καρδιές των παιδιών σας και σιγά – σιγά θ’ αλλάζουν πορεία αυτά και θα έρχονται στον Θεό κοντά.
Σας δίνω την ευχή μου παιδιά μου αγαπητά και να ξέρετε ότι είμαι πάντα σε σας κοντά και στην Ελλάδα ειδικά. Την αγαπάμε πολύ την χώρα αυτή, και όλοι οι άγιοι μεσιτεύουν συνεχώς, στον δικό μου Υιό, και γι’ αυτό δεν σας αφήνουμε, είμαστε πάντα στο δικό σας πλευρό. Ό,τι γίνεται και επιτρέπεται, είναι για το δικό σας καλό, για τον δικό σας γυρισμό στον Θεό! 
Σας αγαπώ πολύ. Αμήν!

ΠΟΙΗΜΑ 2ο
27-3-2012
ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
Πάρε μολύβι και χαρτί, τα ρήματα να γράψεις
είναι προς όφελος ψυχής για όποιον τα διαβάσει.

Μα είναι και προφητικά τα λόγια του Κυρίου,
γιατί κρύβουν μέσα τους τη σοφία, του θείου μεγαλείου.

Όποιος με εμένα ενωθεί με αγάπη και ειρήνη,
τίποτα να μη φοβηθεί σε ό,τι και να γίνει.

Το λέω αυτό γιατί έρχονται δεινά πολύ μεγάλα,
γιατί αίμα πολύ θα χυθεί μεσ’ στη φτωχή Ελλάδα.

Θα μπούνε μέσα στη βουλή όλοι οι πεινασμένοι,
χιλιάδες θα σφαχτούν, τί μακελειό τους περιμένει!

Έπειτα απ’ αυτό παιδάκια μου θάρθει ακυβερνησία, 
αφού πολλοί πολιτικοί θα έχουν φύγει απ’ τη ζωή.

Για λίγο η χώρα αυτή δεν θα ‘χει καπετάνιο,
και είναι επικίνδυνο ο εχθρός να έρθει από πάνω.
Ο πόλεμος, προ των πυλών, οι Τούρκοι παραμονεύουν,
και ψάχνουν μία αφορμή, αυτό πια περιμένουν.

Τότε, θα έρθει ο στρατός για λίγο να κυβερνήσει,
θα φύγουν τότε οι δανειστές και ήσυχη την Ελλάδα θα αφήσουν.

Θα φύγετε απ’ την Ε.Ε, θα κόψετε, τη δραχμή σας,
θα μείνετε μονάχοι σας αυτή θα είναι η τιμή σας.

Για να θυμηθείτε ξανά θρησκεία και πατρίδα,
να έρθετε εις εαυτόν  σε προσευχή και σε νηστεία.

Όμως, δεν θα αποφύγετε τον φοβερό εχθρός σας,
οι Τούρκοι θα επιτεθούν να πάρουν τα νησιά σας.

Δεν θάναι για πολύ αυτό, γιατί φωτιά τους περιμένει,
από το στόλο το Ρωσικό αλλά και από τα δικά τους μέρη.

Θα τους αποδεκατίσουνε, δεν θα ‘χουν που να πάνε,
ό,τι κακό σας έκαναν, τώρα θα το μετράνε.

Μέσα όμως σε όλα αυτά, η πείνα θα θερίζει,
Όποιος δεν έχει Χριστό και Παναγιά, στους δρόμους θα γυρίζει.
Γι’ αυτό εσείς παιδάκια μου, να λέτε λόγο θείο,
σ’ όποιον ζητά να μορφωθεί με θείο μεγαλείο.

Όποιος ζητήσει να με βρει, από Εμένα το Πνεύμα μου να πάρει,
τίποτα να μη φοβηθεί, θα έχει ό,τι ζητάει.

Να έχετε πίστη σταθερή και με κλειστά τα μάτια,
να αφεθείτε σε Εμέ, και Εγώ σας δίνω τα πάντα…

Δεν έχει κρίση ο Θεός, τίποτα δεν του λείπει,
μπορεί να φροντίσει τον καθένα σας, να στείλει ό,τι του λείπει.

Έτσι θα κάνω και σ’ αυτή την άθεη εποχή σας,
ανάλογα με την πίστη σας θα είμαι στη ζωή σας.

Θα είμαι σ’ όποιον με καλεί, σ’ όποιον είναι στην αγκαλιά μου,
γιατί είμαι ο πατέρας σας και είστε τα παιδιά μου.

Ειρήνη να έχετε στην ψυχή και στην καρδιά αγάπη,
για να περιφρουρείστε πάντοτε απ’ του εχθρού το μάτι.

Πρέπει να τα περάσετε όλα αυτά που σας είπα,
για να ‘ρθει η μετάνοια να κλείσει η μαύρη τρύπα,
αυτή που σας αποξένωσε από τη θεϊκή αγκαλιά μου,
γιατί μ’ απαρνηθήκατε και φύγατε από κοντά μου.

Έπειτα όμως απ’ αυτά, θα ‘ρθει η νηνεμία,
όταν σε μένα γυρίσετε θα έρθει η ευλογία.

Μεγάλη χώρα και ένδοξη θα γίνει η Ελλάδα,
με κυβερνήτη χριστιανό θα κάνει πράγματα μεγάλα.

Πλούτος στο υπέδαφος θα βρεθεί και λείψανα αγίων,
πλούσια χώρα θα γίνετε σε χρήμα αλλά και θείων μεγαλείων.

Τα αρχαία θα διδάσκονται σ’ ολόκληρο τον κόσμο,
παντού θα πάνε αποστολές να διδαχτεί το Ευαγγέλιο μόνο.

Η Ελλάδα θα γίνει ένδοξη αλλά και πολύ μεγάλη,
αφού πίσω θα πάρει πια τα εδάφη της που έχασε και πάλι.

Όλα αυτά θα γίνουνε γι’ αυτό προετοιμαστείτε,
για τα δεινά και τ’ άσχημα, αλλά και για τις μέρες τις ένδοξες που θα δείτε! Αμήν.

ΠΟΙΗΜΑ 3ο
7-5-2012.
ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.
Σου δίδονται τα ρήματα από το Άγιο Πνεύμα,
τα λόγια τα προφητικά που είναι απ’ τον Ποιμένα.

Όλοι θέλουν να μάθουνε να ενημερωθούνε, 
τί θα γενεί στη χώρα αυτή και πώς θα πορευτούνε.

Έχουνε δίκιο φυσικά έτσι ν’ ανησυχούνε,
γιατί είναι σε καράβι ακυβέρνητο και υπάρχει κίνδυνος να πνιγούνε.

Πώς έφτασε η χώρα αυτή να είναι χρεωμένη; 
Πώς έφτασε χώρα να είναι πουλημένη;

Πού είναι η ευθύνη σας; Πού, η μετάνοιά σας;
Προδώσατε τον Ιησού Χριστό και τα ιδανικά σας.

Και αφού τα ξεπουλήσατε για λίγο χρήμα μόνο,
τώρα ζητάτε να πάρετε στα χέρια σας το νόμο.

Το ίδιο έκαναν κι αυτοί της χώρας οι κυβερνήτες,
σας πρόδωσαν, σας πούλησαν και δεν νοιώθουν ευθύνες.
Γιατί γκρινιάζετε λοιπόν για την κατάστασή σας;
Εσείς, τα επιτρέψατε και χάσατε την υπόληψή σας.

Χειρότερα τα πράγματα συνέχεια θα πηγαίνουν,
δεν θα τα βρίσκουν στη βουλή για διάλυση πηγαίνουν.

Πολλοί είναι οι κίνδυνοι στη χώρα αυτή την άδεια,
η βία θα επικρατεί θα παρασύρει τα πάντα.

Τα βλέπουν όμως όλα αυτά οι εχθροί σας από έξω,
και χαίρονται ιδιαίτερα με την κατάστασή σας την έσω.

Φόβος μεγάλος δυστυχώς υπάρχει πλέον τώρα,
επίθεση να λάβετε από την γείτονα χώρα.

Σε μια κατάσταση πανικού και ακυβερνησίας,
η μόνη λύση ο στρατός για λίγο στην εξουσία.

Παιδάκια μου αγαπητά πονώ για τις πληγές σας,
δώστε μου προσευχή πολύ και θα είμαι στο πλευρό σας.

Θα φτιάξω κιβωτό Εγώ και μέσα θα σας κλείσω,
ώσπου να φύγει η μπόρα αυτή, Εγώ θα σας φροντίσω.
Αν έχετε μετάνοια θα έρθει και η πίστη, 
και έτσι θα ενωθείτε ξανά με του Παντός τον Κτίστη.

Αν και πάλι μ’ αγαπήσετε και με βάλετε στην καρδιά σας,
τότε θ’ ανακαλύψετε πόσο είμαι κοντά σας.

Θα δείτε τότε τέκνα μου, πόσο σας αγαπάω,
και πόσο την Ελλάδα μας σαν κόρη οφθαλμού φυλάω. 

Απρόοπτα κι ανέλπιστα θα βάλω κυβερνήτη,
Ορθόδοξος θα είναι χριστιανός και δίκαια τον κόσμο θα κυβερνήσει.

Όλες οι χώρες θα έχουνε πείνα και αναρχία,
κι ο πόλεμος ο τρίτος παγκόσμιος θα φέρει δυστυχία.

Εσείς όμως δεν θα λάβετε μέρος σε τόσο αίμα,
γιατί σας θέλω αναίμακτους να αγαπάτε Εμένα.

Η χώρα σας θα γίνει πλούσια, σ’ ολόκληρο τον κόσμο,
ήρθε ο καιρός πλέον αυτός με το δίκαιο να διοικεί τον κόσμο.

Αυτοί που τώρα σας περιφρονούν και τόσο σας χλευάζουν,
θα έρθει γρήγορα ο καιρός που απ’ τα χέρια σας θα λάβουν.
Γιατί θα είναι σε κατάσταση, πολύ εξαθλιωμένη,
οικονομικά αλλά και ηθικά πολύ δυστυχισμένοι. 

Φως θα ρίξω πολύ πάνω απ’ την Ελλάδα,
θα φέρει ειρήνη και ιδανικά σε όλα τα κράτη τ’ άλλα.

Δεν θα γίνουν μαγικά όλα αυτά που σας είπα,
αλλά με μετάνοια και προσευχή και αγώνα μέρα νύχτα. Αμήν.

ΠΟΙΗΜΑ 4ο
13-5-2012
ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Είναι οι μέρες κρίσιμες για ολόκληρο τον κόσμο,
έρχονται χρόνια δύσκολα με φτώχεια και με πόνο.

Όσο για την Ελλάδα μας που τόσο αγαπάω,
πολλά δεινά θα την βρουν γι’ αυτό και την πονάω.

Αν θέλετε τα γιατρικά τα φάρμακα να πιείτε,
γρήγορα να συνέλθετε απ’ την μπόρα για να βγείτε,

αλλάξτε γρήγορα ζωή, ανασυγκροτηθείτε,
να γίνετε πνευματικοί όσο πιο πολύ μπορείτε.

Το πρώτο πράγμα τέκνα μου είναι η μετάνοια,
να έρθετε  ¨εις εαυτόν¨ να φύγετε απ’ την υπερηφάνεια.

Εάν αυτό το πράξετε έρχεται η σωτηρία,
γιατί γίνεται εξομολόγηση και σβήνει η αμαρτία.

Γιατί αυτή σας έφερε σ’ αυτή τη δυσωδία,
δώσατε εξουσία στον διάβολο, αυτός να έχει τα πρωτεία.
Γι’ αυτό και καταστράφηκε όλη η αρχοντιά σας,
χάσατε το ένδυμα το λαμπρό που πήρατε στο βάπτισμά σας.

Όμως η μετάνοια θα σας ξαναενώσει, 
με το Πνεύμα το Άγιο ξανά. Αυτό μόνο θα σας σώσει.

Όπως ο άσωτος Υιός, η πόρνη, ο τελώνης,
ο ληστής επάνω στο σταυρό είπανε ¨ΉΜΑΡΤΟΝ¨ τη λέξη αυτή τη μόνη.

Και εσείς, έτσι αν επιστρέψετε στον Ιησού Χριστό σας,
Εγώ αμέσως σας δέχομαι και γίνομαι δικός σας.

Διαβάστε το Ευαγγέλιο να βρείτε τις εντολές μου,
να δείτε την αγάπη Μου, αγγίξτε τις πληγές μου.

Θέλω να με γνωρίσετε να ξανασυστηθούμε, 
έτσι θα μ’ αγαπήσετε όταν θα γνωριστούμε.

Η αγάπη Μου η θεϊκή, θα σας ελευθερώσει,
δεν θα έχετε άγχος, φοβίες πια, μόνο Ειρήνη, Αγάπη, Γνώση.

Θα είναι συγκλονιστική έπειτα η ζωή σας,
το σώμα σας θα είναι στη γη, στον ουρανό η ψυχή σας.
Κάνω πρώτος το βήμα Εγώ, κι έρχομαι κοντά σας.
Χτυπώ την πόρτα δυνατά, δώστε μου την καρδιά σας.

Όσα δεινά κι αν έρθουνε, μην πανικοβληθείτε,
εμπιστοσύνη να μου έχετε, Επάνω Μου κρατηθείτε. 

Μάθετε να προσεύχεστε με ευλάβεια, με αγάπη,
σεμνότητα να έχετε, ταπείνωση και δάκρυ. 

Και όλα θ’ αλλάξουνε, η Ελλάδα θα λαμπρύνει
θα φύγει πλέον η σκοτεινιά, το κέντρο του κόσμου θα γίνει.

Την Πόλη θα την πάρετε, δώρο θα σας την δώσουν,
γιατί ανήκει σ’ εσάς, χωρίς να σας ματώσουν.

Η δύναμη της προσευχής είναι πολύ μεγάλη.
Μην μένετε άλλο άπρακτοι, στα γόνατα να πέσετε και πάλι.

Προσευχηθείτε όλοι μαζί, με πίστη μόνο πίστη,
και τα πονηρά τα σχέδιά τους, θα τ’ αλλάξει όλα, ο του Παντός ο Κτίστης! Αμήν.


ΠΟΙΗΜΑ 5ο

18-5-2012.

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.


Μαζεύτηκαν τα σύννεφα επάνω απ’ την Ελλάδα,
μπόρα έρχεται δυνατή και φεύγει η λιακάδα.

Μαύρος θα γίνει ο ουρανός, φεύγει η προστασία,
φεύγουν πια οι Αρχάγγελοι και έρχονται τα θηρία.

Πήρε εντολή ο διάβολος, πήρε την εξουσία,
να βασανίσει τη χώρα αυτή με πείνα και αναρχία.

Του έδωσα το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει,
γιατί η αμαρτία σας όλα του τα επιτρέπει. 

Εκτός απ’ τα παιδάκια μου, το ποίμνιο το δικό μου,
δεν έχει εξουσία καμιά να βλάψει το στρατό μου. 

Στο στόχαστρο είναι οι Έλληνες, για κατοχή η Ελλάδα,
ύπουλα θα σας χτυπήσουνε, με συγκατάθεση και από τα κράτη τ’ άλλα.

Θα έρθουν οι Αγαρηνοί να πάρουν τα νησιά σας, 
το ξέρουν οι κυβερνήτες σας, είναι υπεύθυνοι για το κατάντημά σας.
Τα πούλησαν τα εδάφη αυτά, είναι όλα προγραμματισμένα,
να μην τα βρίσκουν στη βουλή, να είναι όλα διαλυμένα. 

Έτσι να δώσουν την αφορμή  αυτή που πια ζητούνε,
οι Τούρκοι, ημέρα μιας γιορτής να σας επιτεθούνε.

Πόσο έχετε προδοθεί, δεν χωράει στο μυαλό σας,
το επιτρέπω όμως ο Θεός, είναι για το καλό σας.

Γιατί κάνατε είδωλα αυτούς που κυβερνούνε,
αυτούς που σας κορόιδεψαν, τί άλλο να σας πούνε; 

Ακόμα δεν τους μάθατε; Ακόμα τους ακούτε; 
Ακόμα τους πιστεύετε; Θέλετε κι άλλα να δείτε.

Θα επιτρέψω τότε Εγώ, να δείτε γεγονότα, 
να βγάλουνε τις μάσκες τους, να βγουν όλα στη φόρα.

Τότε θα δείτε στη βουλή μεγάλες αποκαλύψεις,
ξεδιάντροπα θα λέγονται χωρίς να νιώθουν τύψεις. 

Ίσως τότε καταλάβετε και πλέον αντιληφθείτε,
ποιοί διοικούν τη χώρα αυτή, στα πρόσωπά τους, το διάβολο θα δείτε.
Παιδάκια μου αγαπητά μόνο η προσευχή σας,
θα σας φρουρήσει σίγουρα, την χώρα σας και την ψυχή σας.

Στην μάνα σας την Παναγιά, και σε όλους τους αγίους,
κάνετε παράκληση να σπεύσουν να βοηθήσουν. 

Αφήστε πια τα είδωλα, είδωλο να είναι ο Χριστός,
για να ‘ρθει η Ανάσταση να φύγει ο σταυρός σας! Αμήν.


ΠΟΙΗΜΑ 6ο

11 -6 – 2012

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Ανώριμα φερόσαστε συνέχεια προκαλείτε
όλα τα μαύρα σύννεφα στον ουρανό να δείτε.

Η αμετανοησία σας κι η σκληροκαρδία 
διώχνει τη Χάρη του Θεού κι έρχονται τα θηρία.

Μπόρες χτυπούν τη χώρα σας, χαλάζι τις καρδιές σας,
οι αυτοκτονίες πλήθυναν, γέμισαν τις αυλές σας.

Κι όμως εσείς σκληρόκαρδοι, γεμάτοι υπερηφάνεια,
δεν σκύβετε την κεφαλή να δείτε την ορφάνια.

Φύγατε από δρόμο σας. Χάσατε τον Θεό σας,
δεν έχετε Πατέρα πια, μόνο τον εγωισμό σας.

Ωραία σας παγίδεψαν όλοι οι αρνητές μου,
να χάσετε την πίστη σας, τις θείες εντολές μου.

Κι έτσι χωρίς την πίστη σας, Χριστός πια δεν υπάρχει,
Το Άγιο Πνεύμα υποχωρεί και μένετε μονάχοι.
Αυτό θέλει κι ο πονηρός να μείνετε πια μόνοι,
να πάρει την εξουσία αυτός, να πάρει το τιμόνι.

Για να μπορεί τότε εύκολα να φέρνει δυστυχία,
να κυβερνά τη χώρα αυτή, με αίμα και αδικία.

Το βλέπετε παιδάκια μου, πως όλη αυτή η κρίση,
δεν είναι οικονομική, αλλά πνευματική είναι κρίση.

Και όσο δεν αλλάζετε και μένετε στα ίδια,
ν’ ακούτε τους πολιτικούς να παίζουνε παιχνίδια,

όλοι να σας εμπαίζουνε, μέχρι να σας πουλήσουν,
και σκλάβους αν είναι δυνατόν σε άλλες χώρες να σας στείλουν.

Τόσο η κατάσταση θα χειροτερεύει, 
μαζεύονται γρήγορα στον ουρανό τα νέφη.

Και τα φυσικά φαινόμενα κι αυτά παραμονεύουν,
για να τα αποφύγετε, μετάνοια γυρεύουν. 

Ιδού Εγώ σας ομιλώ, ο Ουράνιος Πατέρας,
ο Ιησούς Χριστός και Λυτρωτής, και ο καλός Ποιμένας.
Έρχομαι να μαζέψω ξανά αυτά που έχω χάσει,
τα πρόβατα τ’ απολωλά που μ’ έχουνε ξεχάσει.

Παιδάκια μου δεν είναι αργά για την μετάνοιά σας,
πες τε ένα ¨ΗΜΑΡΤΟΝ¨, και θα μπω μεσ’ την καρδιά σας.

Τότε δεν θα υπάρχει πια στη χώρα αυτή η κρίση.
Το πώς θα γίνει αυτό; Αφήστε το στον Κτίστη! 

Αν βάλετε το ¨ΗΜΑΡΤΟΝ¨, την πίστη, τη μετάνοια,
Όλος ο κόσμος τέκνα μου θα σκύψει στην Ελλάδα! Αμήν.


ΠΟΙΗΜΑ 7ο
9-11-2012

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Έρχομαι πάλι με γραπτό για να σας κατηχήσω,
να λάβετε τη Χάρη Μου, στις ψυχές σας να μιλήσω.

Χρησιμοποιώ το χέρι αυτό που γράφει αυτό το ποίημα,
το Άγιο Πνεύμα τη φωτίζει  και γράφει το κάθε ρήμα.

Εσείς με αρνηθήκατε, Εγώ σας αγαπάω,
και κάνω κάθε προσπάθεια μαζί σας να μιλάω.

Και αν δεν με ακούσετε μέσα από τα γραπτά μου,
τότε, οι πέτρες θα μιλούν τέκνα αγαπητά μου.

Δεν θα πω λόγους προφητικούς σε τούτο το γραπτό μου,
αλλά θα πω για θαύματα που θα κάνω στο λαό μου.

Θαύματα τόσο τρανταχτά, θα βιώνετε παιδιά μου,
όσοι πιστεύετε δυνατά και είστε στην αγκαλιά μου.

Θα έχετε παρηγοριά σ’ όλες τις δυσκολίες,
οι ανάγκες σας θα καλύπτονται με χίλιες ευλογίες.
Στην πείνα σας θα έχετε ψωμί επάνω στο τραπέζι,
στη δίψα σας,  αγίασμα στο ποτήρι θα σας περιμένει.

Στις θλίψεις σας γονατιστοί, με προσευχή και τα χέρια υψωμένα,
κι αμέσως θα λαμβάνετε, την βοήθεια που θα ‘ρχεται από Εμένα.

Θα στέλνω για ενίσχυση στη γη, να βλέπετε αγίους,
να σας στηρίζουν τέκνα μου, να μιμηθείτε και εσείς τους δικούς τους βίους.

Μη χάνετε την πίστη σας, η ελπίδα να είναι στην καρδιά σας,
η προσευχή στα χείλη σας, κι Εγώ θα βρίσκομαι ανάμεσά σας.

Δεν έχει φόβο ο χριστιανός ούτε απελπισία,
αλλά έχει ειρήνη στην καρδιά, αγάπη, χαρά και ευτυχία.

Κι αν έρθουν μέρες δύσκολες, δεν σκύβει το κεφάλι,
αλλά μόνο προσεύχεται στον Ιησού Χριστό, Αυτός για ν’ αναλάβει.

Τη λύση θα τη δώσω Εγώ, όταν ταπεινωθείτε,
όταν με αναζητήσετε, από όλη αυτή την κρίση θα βγείτε.

Γιατί δεν είναι οικονομική όλη αυτή η κρίση.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα, που έφερε η αποστασία σας από του Παντός τον Κτίστη.
Γιατί αγαπήσατε την ύλη, την ηδονή και την καλοπέρασή σας,
και χάσατε τα ιδανικά, το ήθος, τη θυσία και την πίστη την αληθινή σας.

Αυτά σας έφεραν εδώ, η γύμνια η πνευματική σας.
Εάν ενδυθείτε και πάλι τον Χριστό, θ’ αλλάξει η κατάστασή σας.

Ελάτε να με γνωρίσετε να μάθετε για Μένα,
πόσο αγαπώ το πλάσμα μου και πόσο θυσιάζομαι για τον καθένα.

Και συ τέκνο μου αγαπητό που είσαι απελπισμένο,
μη μένεις έτσι άλλο πια, το κάλεσμά σου περιμένω.

Να λάβεις την βοήθεια από εκεί που δεν την περιμένεις,
φώναξε με πίστη δυνατή, και ήρεμα μεσ’ το καράβι μου θα πηγαίνεις.

Μην εμπιστεύεστε τους πολιτικούς που θέλουν το ξεπούλημά σας,
αλλά βάλτε τον Ιησού Χριστό μέσα στα σπιτικά σας.

Ο καπετάνιος σας αν είμαι Εγώ, όσο η θάλασσα κι αν αγριέψει,
τίποτα στη ζωή σας δεν θα σαλευτεί, το καράβι με ασφάλεια, στην ξηρά θα βγει.

Ελάτε, αγαπήστε με, πιάστε με απ’ το χέρι,
και τότε κανείς εχθρός δεν θα μπορεί επάνω σας, ν’ ακουμπήσει χέρι. 
Θαρσείτε τέκνα μου αγαπητά, μαζί μου πορευτείτε,
και θάρθει γρήγορα ο καιρός, απ’ την κρίση την πνευματική να βγείτε. Αμήν.


ΠΟΙΗΜΑ 8ο
  8-1-2013
ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Έρχομαι ο στοργικός Πατήρ για να σας ενισχύσω,
τέκνα μου αγαπητά στην αγκαλιά μου να σας κλείσω.

Βλέπετε γύρω σας πολλά, απ’ τους πολιτικούς σας,
και βιώνετε καθημερινά τους δύσκολους καιρούς σας.

Όλοι αναρωτιόσαστε η Ελλάδα πως θα πάει,
κι αν οι φόροι οι επόμενοι θα είναι πιο μεγάλοι.

Δύσκολη είναι η κατάσταση, γιατί οι κυβερνήτες 
ξεπούλησαν ό,τι απέμεινε, ακόμα και τους στρατιώτες.

Τί άλλο θέλετε να σας πω τέκνα μου αγαπημένα 
πονώ κι Εγώ μαζί με σας πώς φθάσατε σε χέρια ξένα; 

Η ύλη σας ξελόγιασε και χάσατε το μυαλό σας,
όλα τα ποδοπατήσατε, ακόμα και τον Χριστό σας.

Τώρα θρηνείτε δυνατά για το κατάντημά σας,
για την πείνα, την ανεργία σας, για την υπερηφάνειά σας.
Αντί όμως να φτάνετε σε τέτοια απελπισία, 
κλείνατε γόνυ όλοι σας, ελάτε στην εκκλησία.

Προσευχηθείτε όλοι μαζί, νηστέψτε, εξομολογηθείτε, 
 μετανοήστε για τις αμαρτίες σας και τη βοήθεια θα δείτε. 

Ο ένας του άλλου τέκνα μου το χέρι να κρατάει,
κι όπως ο καθένας σας, τον αδελφό του να βοηθάει. 

Με λόγο παρηγορητικό, μα και με ό,τι έχει,
ρούχα, ψωμί και φαγητό, ο ένας τον άλλον να συντρέχει. 

Να ξέρετε ότι είναι περαστικό όλο αυτό σας το φορτίο,
μπόρα είναι περαστική και γρήγορα θα βγει ο ήλιος.

Γι’ αυτό μην απελπίζεστε, η ελπίδα να μη σας λείπει,
χαρά να έχετε στην καρδιά, για να μην υπάρχει μέσα εκεί η λύπη.

Άλλα είναι τα σχέδια των δυνατών, και άλλα λογαριάζουν,
όμως, δεν λογαριάζουν τον Θεό, στα σχέδιά τους δεν τον βάζουν.

Γι’ αυτό και όλοι αυτοί θα πάθουνε μεγάλη πανωλεθρία.
Μην απελπίζεστε τέκνα μου και θα ‘ρθει η τιμωρία.
Γιατί την Ελλάδα μας την αγαπώ, δεν πρόκειται να την αφήσω,
για λίγο την παιδαγωγώ, κι έπειτα θα την τιμήσω. Αμήν.


ΠΟΙΗΜΑ 9ο
12-6-2013

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Έρχομαι πάλι ο Πατήρ σε σας τέκνα μου να ομιλήσω,
να σας πω ρήματα θεϊκά, για να σας ενισχύσω.

Τα σχέδιά τους τα σατανικά γίνονται ένα προς ένα,
πούλησαν την Ελλάδα μας, τον ήλιο, τη θάλασσα τον αέρα.

Σας σκλάβωσαν οι δανειστές, χάθηκαν τα δικαιώματά σας,
ακόμη και τα όργανα του σώματος δεν είναι πια δικά σας.

Μία – μία θα δίνονται οι κρατικές υπηρεσίες,
σε λίγο δεν θα είσαστε Έλληνες πολίτες.

Πάντα με το πρόσχημα πως θα ξεχρεωθείτε,
λίγο να κάνετε υπομονή και καλύτερες μέρες θα δείτε.

Και εσείς που τους έχετε είδωλα, στα μάτια τους κοιτάτε,
ακόμα τους πιστεύετε, γι’ αυτό δεν αντιδράτε.

Και φτάσατε έως εδώ από την αμαρτία, 
αφαιρέσατε απ’ τη ζωή σας το Χριστό και βάλατε την αθεΐα.
Έτσι Εγώ αποχώρησα, σας άφησα μονάχους,
με τα θηρία να παλεύετε, με λιοντάρια και με ταύρους.

Και τώρα τί θα κάνετε; Πώς θα πορευτείτε;
Χωρίς πατρίδα και Θεό, πού πρέπει να κρυφτείτε;

Όμως Εγώ σας αγαπώ γιατί είσαστε παιδιά μου,
για σας Εγώ Σταυρώθηκα είστε τα δημιουργήματά Μου.

Και αν τώρα βασανίζεστε με φόβο και αγωνία,
τα επιτρέπω όλα αυτά Εγώ, γιατί τη δική σας παιδαγωγία.

Κάντε ένα βήμα προς Εμέ και κάνω Εγώ τα χίλια,
και θα μείνετε απείραχτοι απ’ όλα τα θηρία.

Αν έχετε πίστη δυνατή και πράττετε τις εντολές μου,
να μη φοβάστε τίποτα θα φυλαχτείτε στις θεϊκές αυλές μου.

Να κάνετε επανάσταση με δάκρυα γονατίστε,
όπλο σας η προσευχή και θαύματα θα δείτε.

Δεν είναι λόγια ανθρώπινα όλα αυτά που σας λέω,
θα με γνωρίσετε παιδάκια μου μέσα απ’ το Ευαγγέλιο.


ΠΟΙΗΜΑ 10ο
7-8-2013

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Όλα τα ελέη  του Θεού στις μέρες σας θα ‘ρθούνε,
θα λάβετε ενίσχυση τα πάθη σας θα βγούνε.

Θα έρθει η Χάρις περισσή να σας ενισχύσει,
το Πνεύμα το Άγιο του Θεού θα σας παρηγορήσει. 

Γιατί παιδιά μου σιγά – σιγά, χάνετε την ύλη,
και έτσι τώρα εύκολα πια η ταπείνωσή σας θα μείνει.

Μετάνοια και ταπείνωση έλκουν τη Θεία Χάρη,
και έτσι ο κόσμος θα στολιστεί με πνευματικό στεφάνι.

Θα γίνετε άνθρωποι ήρεμοι με αγάπη και θυσία,
άνθρωποι της υπομονής, του αγώνα, της εκκλησίας.

Έτσι σας θέλει ο Θεός, αγωνιστές στο στίβο,
μάχες να δίνετε συνεχώς με προπονητή τον Κύριο.

Να μην απομακρύνεστε λεπτό από κοντά του,
γιατί μόνον Αυτός γνωρίζει πως να προπονεί τα παιδιά του.
Αφήστε κάθε πρόβλημα κάθε σας απελπισία,
κάθε έννοια βιοτική, κάθε σας αμαρτία.

Όλα δώστε τα στο Χριστό Εκείνος να τα πάρει,
κι εσείς μείνετε ξέγνοιαστοι με πίστη και με χάρη.

Και οι μέρες που θα έρθουνε δεν θα σας βασανίζουν,
όσο κι αν είναι δύσκολες εσάς, δεν θα σας αγγίζουν. 

Γιατί θα είστε πολύ καλά εσείς προστατευμένοι,
μέσα στου Χριστού την αγκαλιά απ’ όλα προφυλαγμένοι.

Και Εγώ με την αγάπη μου την μητρική στοργή μου,
θα μεσιτεύω στον Χριστό και θα σκέπω κάθε παιδί μου.

Γιατί είναι η Ελλάδα μας του παραδείσου Νύμφη,
και την φυλάνε οι άγγελοι και όλοι οι Αγίοι. 

Θέλουμε πάλι να τη δούμε να είναι δοξασμένη,
με ορθοδοξία δυνατή να είναι αυτή ντυμένη. 

Γι’ αυτό και επιτρέπεται και παραχωρείται, 
ό,τι σας χώρισε απ’ το Θεό απ’ αυτό, να αποτραβηχτείτε. 
Γι’ αυτό η κρίση είναι καλή και ο έλεγχος της ψυχής σας.
Ο καθένας μέσα του να δει,  να κρίνετε τη ζωή σας.

Αν κρίνετε αυστηρά εσείς τον εαυτό σας, 
τότε η κρίση είναι ωφέλιμη και γίνεται για το καλό σας.

Η κρίση η πολιτική ήρθε απ’ την αμαρτία,
γιατί εσείς απορρίψατε την κρίση πια την Θεία.

Χάσατε το δρόμο σας, χάσατε το σκοπό σας,
και πού θα πάει η ψυχή μετά το θάνατό σας;

Γι’ αυτό η κρίση η πολιτική ήρθε τώρα μπροστά σας.
Για να έρθει η κρίση η πνευματική μέσα εις την καρδιά σας.

Να αλλάξουν οι προτεραιότητες που βάζατε έως τώρα,
ν’ αναζητήσετε το Θεό να λάβετε τα Θεία δώρα,

που σας ήταν έως τώρα άγνωστα γιατί είχατε την ύλη,
και χάνατε την πνευματική τροφή, την αγάπη, την πραότητα, την ειρήνη. 

Γι’ αυτό παιδάκια μου γλυκά χαίρομαι και πάλι,
που βλέπω τον ελληνικό λαό κοντά μας να γυρνάει.
Σας ομιλώ η Παναγιά με αγάπη και νουθεσία,
Έχετε τη σκέπη μου και στον Υιό Μου για σας την ικεσία! Αμήν.



ΠΟΙΗΜΑ 11ο
17/8/2013
ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Η Ελλάδα μας πουλήθηκε όλη απ’ άκρη σ’ άκρη.
Πήρανε όλες οι φυλές και από ένα κομμάτι.

Και σεις καημένοι Έλληνες ακόμα δεν ξυπνάτε, 
πιστεύετε στα λόγια τους και ήσυχοι κοιμάστε.

Δεν έχουν λόγο στη Βουλή πλέον οι πολιτικοί σας. 
Άλλα είναι τ’ αφεντικά που διακυβεύουν τη ζωή σας.

Είναι αυτοί που άρπαξαν  την όμορφη τη γη σας, 
δίνοντας τα αργύρια στους προδότες της φυλής σας.

Μην περιμένετε έλεος από εδώ και πέρα. 
Τα σχέδιά τους τα σατανικά απελπισία και φοβέρα.

Θέλουν όσο γίνεται πιο γρήγορα εσείς ν’ απολεστείτε, 
να μην υπάρχει Έλληνας, από το χάρτη να σβηστείτε.

Γι’ αυτό έχουν βάλει σ’ εφαρμογή τα μαύρα σχέδιά τους, 
να βγείτε από τα σπίτια σας και η Ελλάδα να μείνει δικιά τους.
Ούτε φάρμακα, ούτε  γιατρούς η χώρα αυτή να έχει, 
και έτσι με το παραμικρό ο κόσμος να πεθαίνει.

Για να μπορέσουν γρήγορα από εσάς ν’ απαλλαγούνε. 
Κι έπειτα οι νέες οι φυλές  στην Ελλάδα να κατοικούνε.

Δεν έχει γίνει ποτέ αυτό μέσα στην ιστορία. 
Έτσι να πουληθεί ένας λαός με τέτοια προδοσία!!!

Θα κόβουν το ηλεκτρικό  πολλές ώρες την ημέρα, 
και το δίκτυο το επικοινωνιακό να μην έχετε επικοινωνία με κανέναν.

Όσο για τη διατροφή  θα είναι πολλή λίγη, 
αφού τα τρόφιμα δεν θα επαρκούν να θρέψουν κάθε σπίτι.

Θα σας αποκλείσουνε  οι χώρες της ντροπής,
 από φάρμακα, πετρέλαιο και από είδη διατροφής.

Όλα αυτά θα γίνουνε όταν οι δανειστές,
 θα φύγουν απ’ τη χώρα σας μετά από απειλές.

Για να σας εκδικηθούν με άλλο τρόπο πια, 
αφού μέσα στη χώρα σας  δεν θα έχουν καμιά δουλειά.
Όποιος μπορεί ν’ αντιληφθεί τι πρέπει πια να κάνει,
 γρήγορα να γυρίσει στο χωριό να βάλει ένα μποστάνι.

Και όποιος δεν έχει γη για να καλλιεργήσει, 
η πίστη του  και η προσευχή θα δώσουνε τη λύση.

Θα έρθουν μέρες δύσκολες με φτώχεια και οδύνη, 
μα εσείς τέκνα μου αγαπητά, να έχετε πίστη σαν καμίνι!

Κάντε νηστεία, προσευχή, την Παράκληση της Παναγίας, 
γονατίστε, μετανοήστε ειλικρινά και θα έρθει η θεία βοηθεία!

Μη χάνετε την ελπίδα σας ότι και αν συμβαίνει. 
Εσείς σκυφτοί στην προσευχή και ο Κύριός σας θα επεμβαίνει.

Για λίγο θα είναι η μπόρα αυτή, που πρέπει όμως να γίνει, 
για να μαλακώσει η κάθε ψυχή που σκληρή είχε γίνει.

Μεγάλη αναταραχή  θα γίνει στην Ελλάδα, 
γιατί τα σχέδια τους τα σατανικά θα εφαρμόσουν κατά γράμμα.

Αφού όμως ολοκληρωθεί η κάθε εντολή τους, 
και είναι σίγουροι οι αρχηγοί για την αποστολή τους,
πως είναι ζήτημα μηνών οι Έλληνες να σβήσουν, 
πολιτισμένα και όμορφα πως θα σας αφανίσουν,

τότε θα ανακαλύψουνε  πως πρέπει πια να φύγουν, 
όσο ακόμα είναι καιρός να μην αργοπορήσουν.

Γιατί δεν υπολόγισαν  του κόσμου οι μεγάλοι, 
πως υπάρχω και ζω ο Θεός, και μπροστά τους θα βγω και πάλι!

Και δεν θα αφήσω ακάλυπτα άλλο τα παιδιά μου, 
αλλά σαν πατέρας στοργικός  θα τα κλείσω στην αγκαλιά μου.

Γιατί αυτή εδώ η χώρα έχει πολλά υποστεί. 
Αίμα Αγίων και ηρώων χύθηκε σ’ αυτή τη γη.

Ας έρθουν λοιπόν ν’ αναμετρηθούν  με τον Ιησού Χριστό. 
Με τον Κύριο της δόξας που έχυσε το αίμα Του επάνω στο Σταυρό.

Εγώ επέτρεψα για  λίγο να έρθουν συμφορές, 
για να βγείτε από το λήθαργο που ήσασταν μέχρι χθες.

Ν’ ανοίξουν οι καρδιές σας, να γίνετε σαν παιδιά, 
να έρθει η μετάνοια, η αγάπη, η ανθρωπιά.
Όμως έχω και εγώ, τα σχέδιά μου Τα Θεϊκά. 
Αυτά που δεν υπολόγισαν τα πιόνια του σατανά…

Σε λίγο η Ελλάδα  μόνη της θα βαδίζει, 
και ό,τι χρέη έχει τώρα,  απ’ τα κατάστιχα θα σβήσει.

Να έχετε υπομονή και πίστη πολλή μεγάλη, 
και να είστε σίγουροι πως θ’ ανορθωθείτε και πάλι.

Γιατί ήρθε πλέον ο καιρός η γη να καθαριστεί. 
Το σιτάρι να μαζευτεί και η ήρα να καεί.

Όσο για την Ελλάδα μας  την αγαπώ πολύ, 
είναι η Χώρα που θα δώσει τα φώτα της, σ’ ολόκληρη τη γη!

Πιαστείτε από το χέρι, όλοι οι Έλληνες μαζί, 
και ότι έχει ο καθένας  τον άλλο να βοηθεί.

Μην έχετε απελπισία και βάρος στην καρδιά. 
Να έχετε θυσία,  αγάπη και αρχοντιά.

Έτσι θα περάσετε τη δύσκολη εποχή, 
με αγάπη, με συμπόνια και με θερμή προσευχή!
Γρήγορα θα περάσει η δίνη της Ελλάδας. 
Αλλοίμονο όμως Αλλοίμονο  στα κράτη τα… μεγάλα!!!!
Αμήν.


ΠΟΙΗΜΑ 12ο
25 -9- 2014

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Αγαπημένα μου παιδιά ¨Χαίρετε εν ειρήνη¨. 
Ελάτε στη Θεϊκή μου αγκαλιά, που μέσα εκεί σας κλείνει.

Μην απογοητεύεστε και μην καρδιοχτυπάτε, 
τι θα ντυθείτε, πως θα πληρώσετε, τι θα πιείτε και τι θα φάτε.

Εφ’ όσον εσείς τα σκέφτεστε δεν τα φροντίζω Εγώ.
Αν όμως με πιστέψετε, σας γίνομαι βοηθός.

Όλες σας οι ανάγκες, όποιες και αν είναι αυτές,
όλες θα εκπληρώνονται με τις δικές μου εντολές.

Όσο θα με πιστεύετε, τόσο θα σας φροντίζω
κι έτσι σιγά – σιγά το άγχος σας θα εξαλείψω.

Θέλω να με γνωρίσετε, να γίνω Εγώ δικός σας,
θέλω να μ’ αγαπήσετε σαν Κύριο και Θεό σας.

Να νιώσετε την αγάπη μου, να δείτε τη στοργή μου,
να πάρετε απ’ το Φως μου, Φως, να γίνετε δικοί μου.
Είμαι χαρούμενος πολύ, όταν ένα παιδί μου,
με δοξάζει και μ’ ευχαριστεί, με όλη την ψυχή του.

Η ευγνωμοσύνη είναι μεγάλη αρετή όποιος πιστός την έχει.
Γιατί έχει πάντα χαρά στην ψυχή και η καρδιά του χαίρει.

Μη σας σκοτίζουν το μυαλό όλα αυτά που ακούτε,
αλλά κάνετε θερμή προσευχή, απ’ όλα να απαλλαγείτε.

Όλοι οι ¨μεγάλοι¨ της γης, θέλουν σαν όχλο να σας έχουν,
χωρίς όνομα, χωρίς ψυχή, εύκολα για να σας ελέγχουν. 

Θέλουν να σας φοβίσουνε, να σας τρομοκρατήσουν, 
έπειτα να σας δέσουνε και τέλος να σας αφανίσουν. 

Εγώ όμως τέκνα μου σας θέλω έναν – έναν.
Με το όνομά του ο καθείς να έρχεται σε Μένα.

Τον κάθε ένα χωριστά θέλω να αγκαλιάζω
και να του λέω δυνατά πόσο τον αγαπάω. 

Εγώ πονάω για εσάς, μόνο Εγώ παιδιά μου,
γιατί είμαι ο Πατέρας σας, και σας έχω στην αγκαλιά μου.
Πόσο πονάω όταν μου φεύγετε και πάτε στον εχθρό.
Ξέρω τι θα τραβήξετε γι’ αυτό και σας πονώ.

Πάντοτε όμως καρτερώ με ανοιχτά τα χέρια,
εσείς να πείτε το ¨ΗΜΑΡΤΟΝ¨ και όλα τ’ άλλα αφήστε τα σε Μένα..

θα σας στολίσω με λαμπρά φορέματα αξίας,  
στεφάνι στο κεφάλι σας,  στο χέρι αρραβώνα, 
και θα σας κλείσω τέκνα μου  στον Θεϊκό Νυμφώνα! Αμήν.



ΠΟΙΗΜΑ 13ο 

24- 10-2014

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
Παιδιά μου αγαπημένα πολύ σας αγαπώ,
είστε στην αγκαλιά μου, μαζί σας και Εγώ πονώ.

Βλέπω το πως περνάτε, το πως αγωνιάτε,
το πως θα βγει η μέρα και αν θα έχετε να φάτε.

Είμαι ανάμεσά σας, ακούω την καρδιά σας,
και όταν είστε λυπημένοι, σκουπίζω τα δάκρυά σας.

Δεν σας εγκαταλείπω, η Σκέπη μου σας σκέπει,
σας γίνομαι βοηθός σας, όταν, και όπως πρέπει. 

Είμαι η Παναγία και διώχνω τα θηρία,
κάθε φορά που έρχονται και κάνουν φασαρία.

Γι’ αυτό να με καλείτε, παιδιά μου αγαπημένα,
και όλα τα προβλήματά σας δώστε τα σε Μένα.

Την προσευχή σας θέλω, την πίστη την Αγία, 

και Εγώ θα σας χαρίζω, δύναμη και ευλογία!  Αμήν.

ΠΟΙΗΜΑ 14o
19- 12- 2014

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Η Παναγιά σας έρχομαι και απόψε στην οικία,
να δώσω δύναμη πολλή, αγάπη, ευλογία.

Ξεκουραστείτε τέκνα μου από τη φασαρία, 
αδειάστε κάθε μέριμνα και βάλτε ησυχία.

Αφήστε πια το αύριο, που γίνεται αγκάθι
και όλη μέρα σας τρυπά, για τ’ αύριο που θάρθει. 

Και αφήνετε τη μέρα σας αυτή την ευλογημένη,
χωρίς να είναι η ψυχή στον Κύριο δοσμένη. 

Γι’ αυτό και σας ξημέρωσε, σε Εκείνον να αφιερωθείτε,
και ό,τι η μέρα έφερε σ’ Εκείνον να τα πείτε.

Σας έδωσε μια μέρα ακόμα, μετάνοια για να δείτε
και με χαρά μεσ’ την καρδιά, να τον δοξολογείτε. 

Κάθε ημέρα που έρχεται, σας δίνει ευκαιρία,
να γίνεστε καλύτεροι, να παίρνετε βραβεία.
Να έχετε υπομονή σε κάθε δοκιμασία,
και να χαίρεστε μ’ αυτήν, γιατί είναι του Θεού σοφία.

Κάθε ημέρα που περνά, ο Κύριος σας εκπαιδεύει,
θέλει να σας βγάλει τον εγωισμό, να γίνετε αγγέλοι. 

Θέλει ν’ αποκτήσετε φρόνιμα ταπεινό,
για να μπορείτε τέκνα μου, να νιώθετε τον Θεό.

Η κάθε μέρα που έρχεται, πρέπει να σας διδάσκει,
πως ν’ αγαπάτε τον Χριστό, και πως η πίστη θάρθει.

Και μη βιαστείτε τέκνα μου να πείτε, η πίστη πως υπάρχει,
γιατί αν ήτανε τόσο βαθιά, δεν θα είχατε τόσα άγχη. 

Κάθε βράδυ στην προσευχή να λέτε με ειρήνη:
«Κύριε σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες μια μέρα ακόμα για να σε δοξολογώ».

Ελπίζω να καταλάβατε γιατί δίδεται η μέρα.
Όχι για να αγχωνόσαστε, αλλά για να δοξάζετε τον Πατέρα.

Εάν το νιώσει η καρδιά και από τη μέριμνα απαλλαγείτε, 
θα έρθει η ειρήνη στην ψυχή, θα ελευθερωθείτε.
Έννοιες δεν θα έχετε πια, για το αύριο που θάρθει,
κι έτσι θα λάμπει η ψυχή, σαν το ακριβό διαμάντι.

Θα έχετε μέσα στην καρδιά μια σιγουριά μεγάλη,
«πως είναι μαζί μου ο Χριστός, τί φόβος να με πιάσει»;

Ατρόμητοι θα γίνεται και σε κάθε δυσκολία, 
με την πίστη σας και την προσευχή, θα φεύγουν τα θηρία.

Θα γίνει η ζωή σας όμορφη, γιατί μέσα η καρδιά σας,
θα έχει τον Ιησού Χριστό, τον μεγάλο έρωτά σας.

Ο λόγος που ήρθατε στη γη, είναι να πορευτείτε,
με μετάνοια και προσευχή, τέκνα μου για να σωθείτε. Αμήν.


ΠΟΙΗΜΑ 15ο
25-1-2015

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Σήμερα θαύμα έγινε, στη χώρα την ωραία,
 έπειτα απ’ τις εκλογές που ήρθανε τα νέα.

Άθεοι πια να κυβερνούν από εδώ και  πέρα, 
και έτσι η Ελλάδα να βαδίζει με το διάβολο παρέα.

Έβαλα την υπογραφή να φύγω απ’ τη ζωή σας, 
γιατί τότε μόνο θα καταλάβετε, πόσο είμαι μαζί σας.

Είναι η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ αυτή, που έκανε το θαύμα. 
Να νιώσετε χωρίς Θεό, μεσ’ στην ψυχή σας τραύμα.

Τότε θα με ζητήσετε, θα κλάψετε με πόνο, 
τότε θα γονατίσετε με πίστη και με φόβο.

Θα νιώσετε μεσ’ στην καρδιά μια μαχαιριά μεγάλη. 
Ακόμα και οι άθεοι, θα σκύψουν το κεφάλι.


Θα πέσετε στην προσευχή, μετάνοια, νηστεία 
και θα ζητάτε βοήθεια από την Παναγία.

Και εκείνη που όπως πάντοτε τρέχει και σας σκέπει, 
έτσι και τώρα τέκνα μου δώρα θα σας παρέχει.

Όταν θα έρθει η μετάνοια και η καρδιά ματώσει, 
και  για όλα όσα κάνατε θα έχετε μετανιώσει,

τότε το θαύμα έγινε! Θα έρθω πια κοντά σας, 
θα δείτε την αγάπη Μου σε κάθε ενέργειά σας.

Θα δείτε μεγάλα θαύματα, θεία παρηγορία, 
να ενεργεί η αγάπη Μου, μέσα σε κάθε καρδία.

Αυτό είναι το θαύμα Μου, η αγάπη Μου, η χαρά Μου,
 που θα μαζέψω τους Έλληνες και πάλι στην αγκαλιά Μου!

Έχουν σχέδιο οι πολιτικοί, πώς να σας εξοντώσουν, 
έχω σχέδιο και Εγώ, γρήγορα να σας σώσω!

Υπομονή και προσευχή, θα κάνετε από εδώ και πέρα. 
Εκείνοι με το σατανά και εσείς με τον Πατέρα.
Δεν θέλω πια να δίνετε καμία σημασία, 
γιατί ό,τι και αν κάνουνε δεν έχει καμιά αξία.

Σα σκόνη όλα θα διαλυθούν τα μαύρα σχέδιά τους, 
γιατί το σχέδιό μου το θεϊκό θα το βρούνε μπροστά τους.

Και θα σχισθούν οι υπογραφές, θα διαγραφούν τα χρέη. 
Η Ελλάδα θα ελευθερωθεί απ’ του εχθρού το χέρι.

Αγαπημένα μου παιδιά, να είστε εν Ειρήνη, 
κρατήστε την ελπίδα σας, μεσ’ στην καρδιά να μείνει. Αμήν!


ΠΟΙΗΜΑ 16ο

23/2/2015
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Έρχομαι τούτη τη στιγμή να πω τα ρήματά μου, 
ο Κύριος σας ομιλεί αγαπητά παιδιά μου.

Σας δίνω σ’ όλους την ευχή, να έρθετε κοντά μου, 
μα εσείς αλλού πηγαίνετε, δεν θέλετε την καρδιά μου.

Στα είδωλα στραφήκατε, σε όλες τις αιρέσεις, 
που ήρθανε στη χώρα σας, Χριστό να αφαιρέσουν.

Ακόμα και οι εκλεκτοί, τα λίγα πια παιδιά μου, 
νοθεύτηκαν μ’ αιρετικούς, δεν είναι πια δικά μου.

Κλαίω, θρηνώ, δεν βλέπετε, πώς μ’ έχετε σταυρώσει; 
Σε λίγο όμως τέκνα μου η γη σας θα ματώσει.

Σκοτίσθηκε πλέον το μυαλό, δεν βλέπετε τη μπόρα, 
την καταιγίδα τη δυνατή που έρχεται με φόρα;


Η γη θ’ ανοίγει τώρα πια, ανθρώπους θα καταπίνει, 
γιατί δεν αντέχει τη μόλυνση, το αίμα πια την πνίγει.

Σκοτώνετε τα τέκνα σας τ’ αθώα τα βλαστάρια, 
και έπειτα παίρνετε φάρμακα, για να κοιμάστε τα βράδια.

Οι αμαρτίες σας πολλές, μετάνοια καμία,
 γι’ αυτό τρέμει πια η γη, ζητάει τιμωρία.

Δε βλέπετε καταστροφές σ’ ολόκληρο τον κόσμο; 
Πλημμύρες, χιόνια, αέρηδες να αφανίζουν κόσμο;

Δε βλέπετε πώς έφτασε τόση η αμαρτία, 
που ο άνθρωπος έγινε πιο άγριος και από τα θηρία;

Δε βλέπετε καταστροφές, πείνα και δυστυχία, 
πώς σφάζονται οι άνθρωποι με λύσσα και μανία;

Και μέσα στην Ελλάδα μας, στη χώρα την αγία, 
ήρθαν πλέον οι δαίμονες και έκαναν κατοικία.

Ζήτησαν από μένα υπογραφή, να πάρουν εξουσία, 
να φέρουν αναταραχή, πείνα, αρρώστιες και κάθε δυστυχία.
Και εγώ σαν Πατέρας στοργικός που βλέπω τα παιδιά μου,
 σαν χοίροι άγριοι να κείτονται στη λάσπη  και καίγεται η καρδιά μου,

έβαλα την υπογραφή, να δείτε πια, τα σημεία, 
μήπως και ξυπνήσετε και φύγετε από την αμαρτία.

Μόνοι σας καταδικαστήκατε σε θλίψεις και σε πόνο. 
Μόνο έτσι τέκνα μου αγαπητά θα βγείτε απ’ το βόθρο.

Τότε θα αποκτήσετε σώφρωνα λογισμό, 
τότε θα πείτε «ήμαρτον» και «Δόξα τω Θεώ»!

Θέλω να νιώθετε πάντοτε τ’ αγαπητά παιδιά μου,
 πως θα προφυλαχτείτε καλά μέσα στην αγκαλιά μου.

Όσα θα με ζητήσετε εγώ να σας φροντίσω, 
θα δείτε θαύματα πολλά, αγγέλους θα σας στείλω.

Να μη φοβάστε τίποτα, απλώς σας ενημερώνω. 
Θέλω να είστε ενήμεροι τι μέλει να έρθει στον κόσμο.

Γιατί είστε φίλοι μου εσείς, μπορώ να σας μιλήσω, 
και την καρδιά μου διάπλατα μπορώ να σας ανοίξω.
Όποιος με αγαπά πολύ, έξω βγάζει το φόβο. 
Νιώθει μ’ εμένα ασφαλής, μακριά διώχνει τον πόνο.

Αγαπημένα μου παιδιά, να είστε εν Ειρήνη! 
Να νιώθετε την Αγάπη μου, αλλά και τη Θεία μου Δικαιοσύνη. Αμήν!

ΠΟΙΗΜΑ 17ο
12-6-2015

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 
Σας φέρνω νέα διαλεχτά, σας δίνω ευλογία 
και σας ασπάζομαι γλυκά, η μάνα Παναγία.

Είμαι κοντά σας τέκνα μου, πάντα σας προστατεύω 
και σας φροντίζω εγώ πολύ, μα και σας εκπαιδεύω.

Να λάβετε θέλω και εσείς όλοι, τη θεία χάρη. 
Να γίνετε  θέλω ταπεινοί, με υπομονή και αγάπη.

Γι’ αυτό και επιτρέπονται πάντα οι δοκιμασίες, 
γιατί γλυκαίνουν τις ψυχές και γίνονται ανδρείες.

Θάρρος αποκτάτε πλέον πολύ και φεύγουν οι φοβίες, 
όταν τις δοκιμασίες σας κρατάτε με ελπίδες.

Σας εκπαιδεύω τέκνα μου, δύναμη θα σας δώσω, 
αρκεί να δέχεστε τον πειρασμό, και εγώ θα σας δυναμώσω.

Το ξέρω είναι δύσκολο, την ώρα αυτή να δείτε,
 πόσο λάμπετε στον ουρανό και πόσο θ’ αγιαστείτε.
Αν είχατε όμως ανοιχτά τα μάτια της ψυχής, 
θα βλέπατε αγγέλους και αγίους να είναι επί της γης…

Και να σας ενισχύουνε με κάθε ευλογία. 
Θα βλέπατε και εμένα τέκνα μου, την μάνα σας την Παναγία.

Να είμαι από πάνω σας, ακοίμητος φρουρός, 
να σας χαϊδεύω την πληγή, να σας γίνομαι βοηθός.

Θα βλέπατε όμως τέκνα μου, ασύλληπτο το γεγονός!
 Ο Κύριος να σας έχει στην αγκαλιά, ο γλυκύτατος Χριστός!

Και ανάλογα με την αντοχή και την υπομονή σας,
 στεφάνι διαμαντόπετρο να σας φοράει στην κεφαλή σας!

Αν τα βλέπατε όλα αυτά τα πλούσια τα δώρα, 
είμαι σίγουρη παιδάκια μου πως θα θέλατε από τώρα,
να έχετε πολλούς πειρασμούς, καθώς και δοκιμασίες, 
για να γεμίζετε τις ουράνιες οικίες σας, με δώρα μεγάλης αξίας.

Και έτσι η οικία σας να γίνεται χρυσή, 
να λάμπει το παλάτι σας στην Άνω Ιερουσαλήμ!

Για την κατοικία σας αυτή θέλω να μεριμνάτε 
και όχι για τα γήινα, αν θα έχετε να φάτε.

Αυτά τα δίνει  ο Θεός, προτού εσείς να τα ζητάτε, 
αφού είναι  ο πατέρας σας και ξέρει τις ανάγκες.

Γιατί θα ‘ρθουν μέρες δύσκολες και μέρες αγωνίας, 
εσείς όμως τέκνα μου να είστε με ελπίδα.

Μη σας ταράσσει τίποτα, μόνο η αμαρτία. 
Όλα τα άλλα είναι μηδέν, μπροστά στην ευλογία.

Αυτήν που θα λαμβάνετε συνέχεια στη ζωή σας, 
αν ο Χριστός και η Παναγιά, πάντα είναι μαζί σας.

Θα έχετε πολύ χαρά, ειρήνη και αγάπη,
 ακόμα και στα πιο δύσκολα, τίποτα δεν θα σας ταράζει.

Τι θαύματα θα γίνονται πλέον κάτω στη γη, 
αρκεί η κάθε ψυχή να έχει πίστη για να τα δει.

Ελάτε τέκνα μου γλυκά, κάνετε την αρχή 
και μπείτε πλέον μέσα στη ζωή την πνευματική.
Θα στολιστείτε με αρετές, με δύναμη και σοφία 
και θα βάλετε στη ζωή σας πια, Τριάδα την Αγία. Αμήν!

ΠΟΙΗΜΑ 18ο
20- 7- 2015

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Αυτή την ώρα σας μιλώ, δωδεκάτη βραδυνή,
έρχομαι πάλι ο Πατήρ, σας κάνω την τιμή.

Σας κάνω ενημέρωση για ό,τι σας συμβεί,
για τις μέρες τις δύσκολες, που θα έρθουν στη χώρα αυτή.

Θέλω πρώτα να σας πω για τους πολιτικούς σας,
τους κάνατε όλους θεούς, τους πουλήσατε την ψυχή σας.

Και αυτοί με τη σειρά τους τέκνα μου, 
σας πούλησαν την γη σας.

Δεν βλέπετε πώς διαφωνούν μέσα στη βουλή;
κι άλλες διαμάχες θα έχουν, θα είναι σαν τρελοί.

Νομίζετε πώς έχετε κυβέρνηση ελληνική; 
Πόσο όμως πλανάστε, γιατί δεν κάνουν κουμάντο αυτοί.

Είναι μαριονέτες στα χέρια των μασόνων,
και ανάλογα με τις εντολές, φτιάχνουν τον κάθε νόμο.
Δεν βλέπετε το ψέμα τους και την υποκρισία;
δεν έχουν στο βλέμμα τους καμία παρρησία.

Θέλουν να εξοντώσουν από τη χώρα αυτή, 
τον Χριστό, την Παναγιά και τη σημαία την ελληνική.

Ακόμα και το όνομα να αλλάξουν της Ελλάδας,
αυτά είναι τα σχέδια που έχουν στα φυλλάδια.

Και εσείς τέκνα μου νομίζετε, πως είστε Ευρωπαίοι,
νιώθετε ασφάλεια, και αυτοί σας γράφουν χρέη.

Δεν χρωστάτε τίποτα, όλα είναι φτιαχτά,
τα νομοσχέδια είναι άκυρα και αντισυνταγματικά. 

Γρήγορα θ’ αποκαλυφθούν, θα γίνουν γεγονότα,
θα φύγετε απ’ την Ε.Ε. και απ’ του εχθρού την μπότα.

Γιατί έτσι και μείνετε ακόμα μια στιγμή,
να ξέρετε θα χάσετε όλη σας τη γη.

Είστε σε πόλεμο φρικτό, το έχετε αντιληφθεί; 

Αυτό που θέλω τέκνα μου να μάθετε καλά,
είναι πως σας αγαπώ και θλίβομαι βαθιά.

Γι’ αυτό και επικοινωνώ μαζί σας κάθε τόσο,
γιατί έχω και Εγώ τα σχέδιά μου και θέλω να σας σώσω.

Κάντε ένα βήμα μόνο εσείς, και Εγώ τα ενενήντα εννέα,
διώξτε όλους τους ¨θεούς¨ και ελάτε στον Πατέρα.

Η μετάνοια και η προσευχή καθώς και η νηστεία,
θα διώξουν απ’ τη χώρα σας όλα αυτά τα θηρία.

Γιατί εκτός απ’ το οικονομικό, το σχέδιο που υπεγράφη,
είναι να σφάζονται οι χριστιανοί και να πετιούνται σε χαντάκι. 

Όμως και πάλι η προσευχή θα φέρει και σ’ αυτό τη λύση.
Θα το αναλάβει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, και κανέναν στην Ελλάδα δεν θ’ αφήσει.

Θα στείλει αρρώστια ανίατη, πολλοί θα προσβληθούνε 
και με πόνους αφόρητους, πολλοί θε να χαθούνε. 

Έτσι θα γίνει το σχέδιο του Μέγα Ταξιάρχη.
Θ’ αδειάσει τότε η χώρα σας, θα μείνετε μονάχοι.
Καράβια θα τους παίρνουνε, στις χώρες τους θα πάνε,
θα φοβηθούν τόσο πολύ, που πίσω τους δεν θα κοιτάνε.

Εάν εσείς μετανιώσετε, Εγώ κρατώ το λόγο,
και κάνω πράξη όλα αυτά μέσα σε λίγο χρόνο. 

Όσο για την Ε.Ε, σας τα είπα πολλές φορές,
γρήγορα θα διαλυθεί, θα πάθει συμφορές.

Μαζί μ’ αυτήν θα διαλυθεί του μαμωνά το χρήμα.
Χαρτιά θα είναι τα ευρώ χωρίς καμιά αξία.

Όσο για τα κράτη της που έφτιαξαν αυτοκρατορία,
θα γκρεμιστούν από εκεί ψηλά, θα πάθουν πανωλεθρία. 

Γιατί ήθελαν να διαλύσουν την ορθοδοξία, 
και στόχος είναι η Ελλάδα μας που έχει τα πρωτεία. 

Όμως δεν αντιλήφθηκαν πως την Ελλάδα όποιος πειράζει,
μέσα στο μάτι του Θεού, βαθιά το χέρι βάζει. 

Τέκνα μου δώστε μου τη μετάνοια, να έχω εξουσία,
για να μπορέσω γρήγορα να βάλω την τελεία.
Γιατί είμαι ελεύθερος Θεός, ποτέ δεν σας πιέζω
και αν εσείς δεν θέλετε, Εγώ πώς να σας σώσω;

Εδώ όμως κλείνω το γραπτό, γιατί πολλά σας είπα.
Σας λέω ότι σας Αγαπώ και να έχετε ελπίδα. Αμήν.

ΠΟΙΗΜΑ 19ο
21-8-2015

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Τώρα πια που βλέπετε όλα τα γεγονότα,
να γίνονται στη χώρα σας όπως Εγώ σας τα είπα,

έρχομαι πάλι ο Κύριος να σας ενημερώσω, 
να σας δώσω συμβουλές απ’ τα δεινά, για να σας σώσω.

Δεν θ’ αργήσει ο καιρός, που θάρθουν ένα – ένα,
ό,τι οι άγιοι είπανε και ό,τι είναι γραμμένα.

Γνωρίζετε πολύ καλά κάθε προφητεία,
γι’ αυτό εφοδιαστείτε γερά με θάρρος και ανδρεία.

Όποιος αυτή την εποχή ομολογεί Θεό,
να ξέρει, ότι στη ζωή του θα με έχει αρωγό. 

Και όποιος αγωνίζεται για κάθε τι ελληνικό,
για την γλώσσα, την ιστορία σας και τον πολιτισμό, 

να μην φοβάται τίποτα ο άνθρωπος αυτός.
Γιατί θα έχει όλη την ευλογία από τον Ιησού Χριστό. 
Αγγέλους θα έχει γύρω του, και όλους τους αγίους
και τρίχα δεν θα πειραχτεί από την κεφαλή του.

Κοντά του θα είναι η  μητέρα μου που πάντα θα τον σκέπη,
γι’ αυτό αόρατος και ορατός εχθρός, μακριά απ’ αυτόν θα τρέχει. 

Μη σας τρομάζει τίποτα, ό,τι κι αν δείτε,
ό,τι κι αν ακούσετε μην τρομοκρατηθείτε. 

Πάρτε στα χέρια το σταυρό, πάρτε το κομποσχοίνι, 
κάντε νηστεία, προσευχή, και θα είστε εν ειρήνη.

Αυτά είναι τα όπλα τα πνευματικά, που έχει ο στρατός μου
και είναι στην πρώτη τη γραμμή, με όλο τον ουρανό μου.

Πρέπει όμως και να ξέρετε, σαν άνθρωποι που είστε,
αυτόν τον δύσκολο καιρό πώς να πορευτείτε. 

Καλό θα είναι τέκνα μου να δώσετε τα χέρια,
στο φίλο μα και στον εχθρό όλοι να γίνετε ένα.

Δώστε αγάπη πρώτα εσείς, και έπειτα εκείνοι 
και γίνεται ομάδες δυνατές για ελεημοσύνη. 
Γίνετε όλοι εθελοντές, σε ό,τι οι καθένας ξέρει
και δώστε δωρεάν τις γνώσεις σας, σ’ αυτόν που θα τις θέλει.

Δάσκαλοι και καθηγητές βρείτε παλιά βιβλία 
και κάντε  μαθήματα δωρεάν, έξω απ’ τα σχολεία.

Και εσείς γιατροί και τέκνα μου, να γίνετε ανάργυροι τούτη την ώρα,
που σας χρειάζεται ο λαός αλλά και τούτη η χώρα. 

Και ο Γεωπόνοι δωρεάν να δίνουν οδηγίες, 
για να σπαρθεί όλη η γη να δίνει ευλογίες.

Βρείτε τους σπόρους τους παλαιούς και ρίχτε τους στη γη σας,
ρίχνετε συνέχεια αγιασμό και η σοδιά θα είναι δική σας.

Όποιος θελήσει δωρεάν να δίνει στη ζωή του,
να ξέρει πως από Εμένα, θα έχει την αμοιβή του.

Γιατί όλους τους εργάτες μου ξέρω να τους αμείβω,
υλικά αλλά και πνευματικά πολλά καλά τους δίνω.

Κάνετε ομάδες μικρές, που γρήγορα θα μεγαλώνουν,
και οι διακονίες σας θα σας δυναμώνουν. 
Όποιος με αγάπη ασχοληθεί με τον αδελφό του,
θα φύγει απ’ την κατάθλιψη και από τον εαυτό του.

Θα πάρει δύναμη πολλή, υγεία, ευτυχία, 
θα δίνει μαθήματα ανθρωπιάς  μέσα στην κοινωνία.

Και αν δεν έχετε φάρμακα μην απογοητευτείτε, 
γιατί την δόξα του Θεού ήρθε η ώρα να δείτε. 

Με λάδι θα σταυρώνεστε από τους αγίους,
με αγιασμό και προσευχή, αλλά με την πίστη κυρίως.

Όλα αυτά τέκνα μου θα είναι τα φάρμακά σας,
την ίαση θα βρίσκετε στο σώμα σας και στην καρδιά σας. 

Όπως καταλάβατε βαδίζετε πια μόνοι,
χωρίς βοήθεια κρατική, βάρκα χωρίς τιμόνι.

Αντίθετα θα βιώσετε πόσο είναι εχθροί σας 
και πόσο πολύ σας πρόδωσαν όλοι οι πολιτικοί σας.

Αντισταθείτε σ’ όλα αυτά, πρώτα με τη συνείδησή σας,
και έπειτα να φωνάξετε την πίστη την τρανή σας.
Φωνάξτε ότι είστε Έλληνες και Ορθόδοξοι Χριστιανοί,
και ότι είναι για εσάς καμάρι, είναι για εσάς τιμή!

Γιατί είστε το αλάτι ολόκληρης της γης,
και αν φύγει η αλμύρα πώς θ’ αλατιστεί αυτή;

Δεν σας εγκαταλείπω ποτέ τέκνα μου αγαπητά,
είμαι μαζί σας συνεχώς, είμαι σε σας κοντά.

Όλοι αυτοί που πούλησαν την άγια ετούτη γη,
μπροστά τους θα με βρούνε τίποτα δεν θα ολοκληρωθεί. 

Έχετε εμπιστοσύνη στα σχέδια τα θεϊκά μου,
καμιά υπογραφή δεν ισχύει, παρά μονάχα η δικιά μου! Αμήν.


ΠΟΙΗΜΑ 20ο
10/2/2016

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Τα δύσκολα πια έρχονται,  Έλληνες ετοιμαστείτε, να δώσετε τη μάχη σας, όλοι μαζί ενωθείτε.
Αφήστε τους εγωισμούς, τα μίση, τις κακίες, αυτά που σας συνόδευαν, σε’ όλες τις ηλικίες.
Η αγάπη κι η ένωση αλλά και η προσευχή σας, θα φέρουν το αποτέλεσμα να φύγουν οι εχθροί σας.
Έχετε τον κανόνα σας ακόμα χρεωμένο, τότε απ’ τον εμφύλιο χρόνια πολλά δοσμένο.
Τον κουβαλάτε σαν σακί, στην πλάτη φορτωμένο, γιατί αίμα αθώο χύθηκε πολύ αδικημένο.
Και τώρα που έφτασε ο καιρός να δείξετε ανδρεία, να δείξετε πως έχετε στη χώρα αυτή ευλογία,
μη πέσετε στα δίχτυα τους και μέσα στην παγίδα, αυτή που στήνουν οι εχθροί να κάνετε τα ίδια.
Γιατί να ξέρετε καλά τέκνα μου αγαπημένα, πως αγάπη αν δεν έχετε, θα χάσετε Εμένα!
Είναι οι ώρες δύσκολες γιατί θ’ αντιληφθείτε, πως μέσα στην πατρίδα σας πρέπει ν’ αντισταθείτε.
Να δώσετε τη μάχη σας με όπλα την αγάπη, νηστεία, μετάνοια, προσευχή, στα μάτια σας το δάκρυ.
Θα δείτε πλέον καθαρά όλα τα σχέδιά τους, αυτά που έκρυβαν καλά στο χαρτοφύλακά τους.
Ο Κύριός σας, σάς μιλώ που πάντα σας φροντίζω, και όποιος μ’ εμπιστεύεται δώρα θα τον γεμίζω.
Θέλω να νιώσετε καλά τα λόγια τα Θεϊκά μου, πώς ΕΓΩ διοικώ τη χώρα αυτή, γιατί είναι δικιά μου!
Και αν έφτασε να γίνει πια η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι, είναι γιατί ξεφύγατε απ’ του Θεού το χέρι.
Δεν φταίνε οι πολιτικοί για το κατάντημά σας, φταίνε οι αμαρτίες σας και η διχόνοιά σας.
Όμως ποτέ δεν είναι αργά «ήμαρτον» για να πείτε, γιατί έτσι αν πράξετε, το θαύμα μου θα δείτε…
Γίνετε όλοι μια γροθιά κρατήστε την Ορθοδοξία, τα ήθη και τα έθιμα, τη γλώσσα, την παιδεία.
Γιατί δεν είναι μακριά που ο πόλεμος θα φτάσει, παγκόσμιος σιγά – σιγά θα γίνει, θα ξεσπάσει.
Και όλοι πια οι Έλληνες στη χώρα τους θα ‘ρθούνε, έντρομοι απ’ την λαίλαπα θα τρομοκρατηθούνε.
Παρ’ όλα τα προβλήματα που  θα έχει η Ελλάδα, θα είναι η πιο ασφαλής από τα κράτη τ’ άλλα.
Και όσο για την Κύπρο μας που τώρα υποφέρει, δεν θα αργήσει ο καιρός που ελεύθερη θα γένει.
Πριν όμως να έρθει η λευτεριά που αναίμακτα θα γίνει, ένα μικρό επισόδειο  δεν θα το αποφύγει. 
Σας είπα περιληπτικά λίγα απ’ τα γεγονότα, όμως μη μείνετε σ’ αυτά ποια δεύτερα, ποια πρώτα.
Μείνετε στη μετάνοια, μείνετε στην αγάπη, γιατί αυτές οι αρετές έλκουν τη Θεία Χάρη.
Ένα να ξέρετε καλά και πάντα να θυμάστε, πως θα ελευθερωθεί η Ελλάδα μας και ήσυχοι να κοιμάστε.
Τώρα νοσεί πολύ βαριά, μα λίγο πριν πεθάνει, θα έρθει η Ανάσταση και ο κόσμος θ’ ανασάνει. 
Όπως το κάνει πάντοτε κακία δεν κρατάει, και όποιος εχθρός την πλήγωσε Εκείνη τον βοηθάει. 
Και όσο τώρα και αν υποφέρετε, και όσο και αν πληγωθείτε, όταν θα έρθει ο καιρός που θα ελευθερωθείτε, 
πρώτοι εσείς θα τρέξετε να δώσετε βοήθεια, γιατί όλοι οι άλλοι οι λαοί θα έχουν γίνει συντρίμμια. 
Έτσι σας θέλω τέκνα μου, η αγάπη να υπερέχει, δύναμη στον αγώνα σας και η Παναγιά σας θα σας σκέπη!
Εδώ θα κλείσω το γραπτό θα έρθω όμως πάλι, για να σας δώσω δύναμη, ελπίδα, Θεία Χάρη. Αμήν.

ΠΟΙΗΜΑ 21ο
26/1/2016

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Στα δύσκολα τα χρόνια που έρχονται στη γη, πρέπει να είστε έτοιμοι στο σώμα και στην ψυχή.
Πρέπει να δώσετε πολλά μέσα απ’ την καρδιά σας και έπειτα πάλι τέκνα μου, αυτά θα είναι δικά σας.
Και πρώτα απ’ όλα η προσευχή μαζί με τη μετάνοια, έλκουν τη χάρη του Θεού και ανοίγουν τα Ουράνια.
Τότε ακούω προσεκτικά το κάθε αίτημά σας, ακούω την ανάσα σας, τους χτύπους της καρδιάς σας.
Και αρχίζει η επικοινωνία μας, μοναδική στην πλάση. Ο Πλάστης με το πλάσμα του συνομιλία να έχει!
Αρχίζει τότε η καρδιά ν’ ανοίγει, να πλαταίνει, και μέσα εκεί η χάρις μου μοναδικά να μπαίνει.
Πού πήγαν οι φοβίες σας; Ο πόνος η αγωνία; Όλα αντικαταστάθηκαν μ’ αγάπη και ελπίδα.
Πού πήγαν τα προβλήματα; Τα αδιέξοδά σας; Δεν τα θυμάστε τώρα πια, γιατί είμαι κοντά σας.
Σας δίνω Εγώ το χέρι μου, ελάτε σηκωθείτε. Κοντά μου θα έχετε σιγουριά, αρκεί να κρατηθείτε.
Έτσι αρχίζουμε μαζί την επικοινωνία και σας βάζω μέσα στην καρδιά δύναμη και ανδρεία.
Παίρνετε σε κάθε πρόβλημα τη σίγουρη τη λύση και όσο σε Εμένα αφήνεστε, τίποτα δεν θα σας λείψει.
Πώς όμως θα είστε σίγουροι γι’ αυτά που Εγώ σας είπα; Ότι κοντά μου θα έχετε σίγουρα τη δύναμη τη Θεία;
Μα φυσικά τέκνα μου, απ’ τη ελευθερία!
Διότι απ’ την αγάπη μου και το ξεχείλισμά της, έπλασα τον άνθρωπο, ζωή αιώνια για να έχει.
Και είναι η αγάπη μου η Θεϊκή που έχει ελευθερία, δεν έχει εμπάθεια ή εγωισμό, μόνο τη Θεϊκή θυσία.
Γι’ αυτό όποιος μέσα εκεί θα μπει στην απεραντοσύνη, θα νιώθει την αγάπη μου και ελεύθερος απ’ τα πάθη του θα γίνει.
Είναι δύσκολο όλα αυτά να τα αντιληφθείτε, όμως εάν το θέλετε κοντά μου για να ‘ρθείτε,
θα το φροντίσω Εγώ αυτό με το Άγιο το Πνεύμα. Θα αναλάβει πλέον Αυτό, να σας γνωρίσει Εμένα.
Όχι όπως με ξέρετε, χωρίς την ενέργειά μου, αλλά έναν Θεό ζωντανό που είμαι κοντά στα παιδιά μου.
Γι’ αυτό η ελευθερία σας και η βούλησή σας, αποφασίζει τελικά, αν θα είμαι μαζί σας.
Ό,τι αποφασίσετε για Εμένα το ίδιο είναι. Το πλάσμα μου το αγαπώ, γιατί δικό μου είναι.
Εάν μετά από αυτά τα λόγια τα δικά μου, θέλετε να νιώσετε τη Θεία ενέργειά μου,
βγάλτε εντελώς τη λογική και αφήστε την καρδιά σας, να ψάξει εκείνη να με βρει, εκεί που είμαι κοντά σας.
Εάν πάλι δεν θέλετε μαζί μου να ενωθείτε, όπου και αν πάτε τέκνα μου την Αγάπη μου θα βρείτε! Αμήν.




ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΟΡΦΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ.
 Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ:




ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!

4 σχόλια:

  1. Ο Θεός να ευλογεί το έργο σας.

    Μία παρατήρηση:
    Το Ποίημα 21 έχει προγενέστερη ημερομηνία (26-1-2016) από το ποίημα 20 (10-2-2016).
    Είναι λάθος οι ημερομηνίες, ή μπήκαν τα ποιήματα σε ανάποδη σειρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ..ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΟΡΘΟΔΘΞΟΙ...ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗΝ ΖΩΣΑ...ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ,ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ,ΟΤΙ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΌΤΩΝ,ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΙΣΟΣ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ,ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ,Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ,ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
  2. ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ.ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή