Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!


ΣΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ! ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ!




Η ιδέα ενός Πανευρωπαϊκού Μποϊκοτάζ κατά των Γερμανικών Προϊόντων που ξεκίνησε πριν δύο ημέρες απλώνεται από την Ελλάδα όπως περιμέναμε σε όλη πια την Ευρώπη, που αντιδρά έτσι έμπρακτα στην Κατοχή ενός Δ΄ Ράιχ!

Και η πτώση των Ράιχ (Γερμανικών Αυτοκρατοριών) ξεκινά πάντα από την Ελλάδα! Και στον Α΄ και στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τώρα στη Νέα Γερμανική Οικονομική Κατοχή, που θέλουν να εφαρμόσουν πρώτα στην "μισητή τους" από το 1940 – 41 Ελλάδα!



ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ #BoycottGermany

Ήδη κάνει θραύση στο twitter το νέο hastag#BoycottGermany που είναι σήμερα πρώτο στην Ελλάδα αλλά και στην Γερμανία, καθώς και πολλοί Γερμανοί, Ευρωπαίοι και Ομογενείς, ζητούν να σταματήσουν τον Σόιμπλε και το άσπλαχνο Δ΄ Γερμανικό Ράιχ! Ζητούν να σώσουν την Ελλάδα!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ

Ανεβάστε στο twitter σας, στο facebook, στα e-mail, στα blog, στα site, παντού, τις αφίσες του Μποϊκοτάζ που σχεδίασε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και στείλτε το μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο!



Δεν ξαναγοράζουμε Γερμανικά Προϊόντα έτσι ώστε να γονατίσουμε το Βερολίνο!
Ούτε κάνουμε κλικ σε σχετικές Γερμανικές Διαφημίσεις που μπαίνουν αυτόματα σε πολλές περιπτώσεις στο διαδίκτυο!

Το Βερολίνο, η Γερμανική Κυβέρνηση και ο Σόιμπλε κήρυξαν Πόλεμο Δουλείας και Ατίμωσης στην Ελλάδα!
Και σαν Έλληνες πολεμούμε! Αρχικά με την τρομερή δύναμη του καταναλωτή! Χτυπώντας το Ράιχ στην αχίλλειο πτέρνα του: την Οικονομία και τις Εξαγωγές!

Καλή Νίκη

Καλή Λευτεριά


10 σχόλια:

  1. Σε καμιά από τις πολυεθνικές τους δεν πρέπει να δίνουμε ούτε δεκάρα... μακριά απ' την βρωμιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ

      Διαγραφή
    2. Σ.Λ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΡΗΣ
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΛΈΠΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΑΙΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ!! ΚΑΛΌ ΒΌΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ!!

      Διαγραφή
  2. Η Ευρώπη είναι μεν Γερμανοκρατούμενη και οι Γερμανοί κάνουν ότι θέλουν, αλλά και στους Έλληνες; Αφήνουν οι πολιτικοί μας τον Έλληνα να πεθαίνει της πείνας και αυτοί ενώ ξέρουν τη λύση, ξέρουν πως δημιουργήθηκε το δήθεν χρέος, ξέρουν για τις χρηματοδοτήσεις των τραπεζών μας, δε λένε τίποτα; Τα αφήνουν όλα να συμβαίνουν και δεν κάνουν κάτι;
    Λοιπόν, είμαι πλέον σίγουρος ότι οι Γερμανοί κρατάνε όλους τους Έλληνες πολιτικούς «με τη γίδα στην πλάτη». Και θα εξηγήσω επακριβώς ποια είναι αυτή η «γίδα».
    Ο Έλληνας εισαγωγέας γερμανικών προϊόντων είναι ο βασικός χρηματοδότης όλων των «μεγάλων» Ελληνικών πολιτικών κομμάτων. Δεν τον κατηγορώ επειδή μπορεί και να …αγαπάει το κόμμα του, απλώς το αναφέρω αφού θα αναρωτιέται κανείς πού βρίσκει τα λεφτά ο εισαγωγέας και χρηματοδοτεί τα κόμματα. Πλέον όλοι οι εισαγωγείς, όλοι οι επιχειρηματίες, είναι …υπό πτώχευση, οι δουλειές δεν πάνε καθόλου καλά, πουλάνε αναγκαστικά πολύ φτηνά για να μπορέσουν να πουλήσουν, κλπ. Που τα βρίσκουν και είναι οι βασικοί χρηματοδότες των κομμάτων;
    Αυτή είναι η «γίδα» λοιπόν, όλοι οι πολιτικοί «χρηματοδοτούνται» από τους εισαγωγείς γερμανικών προϊόντων, οι οποίοι εισαγωγείς τα παίρνουν "μαύρα" από τους Γερμανούς.
    Και οι πολιτικοί δεν λένε τίποτα για αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τα γερμανικά προϊόντα. Όπως ακριβώς έγινε και με τη Siemens την οποία όλοι μαζί ...καθάρισαν, έτσι συμβαίνει και με τους Έλληνες εισαγωγείς των γερμανικών προϊόντων. Οι πολιτικοί γνωρίζουν για το «μαύρο» χρήμα που εισπράττουν οι εισαγωγείς αλλά κανείς δε λέει κάτι, αφού «όλοι μαζί τα έφαγαν», μαζί τα τρώνε.
    Διαβάστε λοιπόν τι ακριβώς γίνεται. Κάτι το οποίο είναι πολύ εύκολο να εξακριβωθεί εάν κάποιος ελέγξει τις τιμές πώλησης των εμπορευμάτων στα σούπερ μάρκετ της Ελλάδος και στα σούπερ μάρκετ άλλων χωρών του εξωτερικού. Και μιλάμε για την Ελλάδα που εισάγει δεκάδες δις το χρόνο εμπορεύματα από Γερμανία.
    Και είναι πολύ εύκολο να ελεγχθεί από ...κοινούς θνητούς όπως εγώ. Το κράτος μπορεί να ελέγξει τα τιμολόγια αγοράς από τους Γερμανούς των Ελλήνων και των ξένων. Εάν βέβαια ...επιθυμεί. Και η αγορά γίνεται πάντα από Γερμανία, τα μεταφορικά τα βάζει ξεχωριστά ο εισαγωγέας.
    Αναφέρομαι και σε προσωπική εμπειρία αφού γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία (και πηγαίνω εκεί σχεδόν κάθε χρόνο), έχω δουλέψει και για πολλά χρόνια σε εισαγωγική εταιρία. Δεν έχω βέβαια αποδείξεις αλλά, όπως το αναγράφω, είναι πολύ εύκολο να διαπιστώσει κανείς ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν δει τις τιμές πώλησης στα σούπερ μάρκετ των χωρών αυτών. Τις αποδείξεις ας ψάξει εισαγγελέας να τις βρει. Και ας νομοθετήσει και το Ελληνικό κράτος έτσι, ώστε να μην επιτρέπεται ο Έλληνας εισαγωγέας να «αγοράζει» σε πιο υψηλή τιμή από ότι αγοράζει ο Γάλλος ή ο Άγγλος εισαγωγέας. Και δεν το κάνω για εμένα, δεν μπορεί όμως το καλάθι της Ελληνίδας νοικοκυράς να είναι πιο ακριβό από το καλάθι των νοικοκυρών άλλων χωρών, ειδικά αυτή την εποχή.
    Ο κάθε Έλληνας εισαγωγέας αγοράζει λοιπόν από τον Γερμανό κατασκευαστή κατά 25% πιο ακριβά από ότι οι εισαγωγείς άλλων «πολιτισμένων» χωρών και υπάρχει η «φήμη» ότι αυτό το 25% το καταθέτει ο Γερμανός σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό του Έλληνα.
    Και αυτά συμβαίνουν μόνο στα εμπορεύματα που κατασκευάζονται από Γερμανικές εταιρίες (όχι Γαλλικές, Αγγλικές κλπ εταιρίες - συνήθως όχι).
    Στο τέλος του χρόνου ο Γερμανός κατασκευαστής «λέει» στον Έλληνα εισαγωγέα: Αυτό το εμπόρευμα το πουλάω σε όλο τον κόσμο με 10,00€ το τεμάχιο, εσένα σου το πουλάω με 12,50€ το τεμάχιο και αφού είμαστε …καλοί συνεργάτες καταθέτω τη διαφορά των 2,50€ το τεμάχιο σε κάποιον τραπεζικό σου λογαριασμό, σε κάποιον φορολογικό παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι αποφεύγεται η Ελληνική εφορία, εις όφελος του Έλληνα εισαγωγέα-επιχειρηματία και εις βάρος του Ελληνικού κράτους.
      Και οι Γερμανοί έχουν τη βεβαιότητα ότι εφόσον ο Έλληνας εισαγωγέας κερδίζει περισσότερα (εις βάρος όμως του ελληνικού κράτους) τα προϊόντα τους θα καταλήγουν στα ράφια των ελληνικών σούπερ μάρκετ με κάπως χαμηλότερη τιμή. Αφού μάλιστα η ελληνική εφορία είναι πολύ υψηλή.
      Και εμείς νομίζουμε ότι πωλούνται εδώ πιο ακριβά από ότι στο εξωτερικό, επειδή ακριβώς η ελληνική εφορία είναι πολύ υψηλή...
      Το Γερμανικό φορολογικό σύστημα κάποτε έδινε το δικαίωμα στο Γερμανό κατασκευαστή κάνοντας τη φορολογική του δήλωση να βάζει όλες τις μίζες που έδινε στο εξωτερικό, στα έξοδα της επιχείρησης.
      Μετά από ντόρο που έγινε, αναγκάστηκε η Γερμανία να καταργήσει αυτό το δικαίωμα του Γερμανού κατασκευαστή (πριν μερικά χρόνια).
      Υποτίθεται για να καταργήσει τις μίζες, έγινε όμως μόνο για τα μάτια του κόσμου.
      Η Γερμανική εφορία για …εξισορρόπηση, έδωσε το δικαίωμα στον Γερμανό κατασκευαστή να δηλώνει κάποιο ποσό στη φορολογική του δήλωση ως «έξοδα χωρίς αποδείξεις στην τάδε χώρα». Και αυτό έχει ίσως κάποια λογική, εάν το εφαρμόζουν στη … Ζιμπάμπουε ή γενικώς σε τριτοκοσμικές χώρες, δεν μπορεί όμως να το κάνουν στην Ελλάδα, σε χώρα της ΕΕ. Και επίσης, θα μπορούσε ο Γερμανός κατασκευαστής να έχει απλές αποδείξεις ακόμα και χειρόγραφες, οτιδήποτε. Δε γίνεται, δεν επιτρέπεται να δηλώνει ο Γερμανός κατασκευαστής στη φορολογική του δήλωση ότι έδωσε κάποιο χρήμα χωρίς τιμολόγια, χωρίς αποδείξεις, στην Ελλάδα και αυτά να προστίθενται στα έξοδα της επιχείρησης. Μόνο με μια δήλωσή του.
      Και μόνο από αυτό το γεγονός δεν είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά;
      Δε θα έπρεπε οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι να αντιδράσουν;
      Βέβαια δεν τους νοιάζει, μπορεί να μην το ξέρουν κιόλας, νοιάζει όμως εμένα, ενδιαφέρει τους Έλληνες.

      ΥΓ. Στη Γερμανία αυτό ξεκίνησε όταν είχαμε ένα νόμο που υποχρέωνε τον εισαγωγέα να πουλάει με κέρδος μόνο έως 12% επί της τιμής αγοράς. Με αυτό τον τρόπο ο Έλληνας έδειχνε περισσότερο «ζήλο» να πουλήσει τα γερμανικά εμπορεύματα…
      Συνεχίζετε όμως ακόμα και το ελληνικό κράτος χάνει δισεκατομμύρια κάθε χρόνο.-

      Διαγραφή
  3. οι γερμανοι δεν ξεχνουν απο την ελλαδα εχασαν τον πολεμο απο τουσ μεγαλουσ πολεμαρχουσ κρητηκουσ οταν τα συμαχηκα κρατοι δεν αντεξαν στου γερμανουσ η γαλλλλια 53 μερεσ οι αλλοι 1

    10 μερεσ η ελλαδαααα 295 μερεσ κρατισε τουσ πηραι ο χειμωνασ και οι ροσοι τουσ εθαπσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακριά από τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ προϊόντα. Ιστορικά οι μόνοι κατακτητές που μας έκλεψαν την ιστορία μας για πάντα ήταν οι ΤΟΥΡΚΟΙ. Οι Γάλλοι και λοιποί λατίνοι (Ιταλοί και Ισπανοί) της Φραγκοκρατίας στην Ελλάδα έφυγαν και δεν κατέσφαξαν τα πάντα. Οι Γερμανοί ακόμη και οι Βούλγαροι δεν διέλυσαν το Έθνος των Ελλήνων. Οι μόνες πατρίδες που χάθηκαν για πάντα οι πληθυσμοί που οδηγήθηκαν σε γενοκτονία ήταν αυτοί που βρέθηκαν κάτω από Τουρκικό ζυγό. Μοιάζουμε σαν Γεννάδειο Σχολάδιο που προτιμούσε το Τουρκικο σαρίκι από την Παπική Τιάρα, μια νοοτροπόία που μας οδήγησε στο σημερινό ψευτορωμαϊκο. ΚΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ< ΚΑΜΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ, κανένα ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟ Δήμαρχο ή άλλο τι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οἱ Γερμανοὶ (ἐξαιρουμενων τῶν Βαυαρῶν λόγῳ Γαλλικῶν καταβολῶν) καὶ Τοῦρκοι ανήκουν εἰς την αυτὴν φάραν, εἶναι ἐξ ἴσου βάρβαροι τὰ δὲ ἐγκλήματα τὰ ὁποῖα διέπραξαν εἰς βάρος τῆς Ἑλλάδος εἰς ζωὰς ἀνθρώπων καὶ οἰκονομικῶν ὑποδομῶν εἶναι ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑ. Οἱ τρισκατάρατοι, μέχρι καὶ τὸν Ἰσθμὸν τῆς Κορίνθου κατέστρεψαν φεύγοντες ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα! Τὶ τοὺς ἐνοχλοῦσε;; Ἐὰν δὲ ὑπολογίσωμεν καὶ τὸ ὑποχρεωτικὸν κατοχικὸν δάνειον τὸ ὁποῖον ἀρνοῦνται νὰ ἐξοφλήσουν καὶ τὸ ὁποῖον σήμερον ἀνέρχεται εἰς πολλὰ τρὶς Εὐρώ, τότε ἀγαπητὲ ἀντιλαβάνεσαι περὶ τίνος πρόκειται.

      Διαγραφή
  5. όποια πέτρα καταστροφής αν σηκώσεις ψηλαφώντας την Ιστορία της Ελλάδος θα βρεις τους Γερμανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ὁ ἰερολοχίτης πατέρας μου καπτα Χρῖστος ὅστις τοὺς ἐπολέμησε λυσσωδῶς μοῦ ἔδωσε μίαν συμβουλὴν: "Οἱ γερμανοὶ φίλοι δὲν γίνονται καὶ ποτὲ ὅσο ζῆς ἀπόφευγε τὶς συναλλαγὲς μὲ αὐτοὺς, πρωτίστως δὲ μὴ ἀγοράζεις γερμανικὰ προἱόντα". Τοῦτο τηρῶ εὐλαβῶς διότι σὺν τοῖς ἄλλοις τοὺς ἔμαθα καλὰ τοὺς Γερμανοὺς ἀπὸ τὴν πολυετῆ ἐργασίαν μου εἰς πολυεθνικὴν ἑταιρίαν ἐκτὸς Ἑλλάδος. Ἀγενεῖς, βλᾶκες, τεμπέληδες! Οἱ ΑΘΛΙΟΙ αὐτοὶ ως στρατὸς κατοχῆς, πέραν τῶν ὅσων ἐγκληματων διέραξαν κατὰ τῆς ζωῆς ἀθώων πολιτῶν, φεύγοντες ἀπο τὴν Ἑλλάδα ἐφρόντισαν νὰ καταστρέψουν ΟΛΑΣ τὰς ὑποδομὰς ἀναπτύξεως τῆς Ἑλλάδος, δρόμους, ἐργοστάσια, κλπ. διότι τοῦτο τοὺς ὑπαγόρευσε ἡ βάρβαρη φύσις των!! Ἔφυγαν δὲ ἀνενόχλητοι ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα βοηθούμενοι ἀπὸ τοὺς συμμάχους των τοῦ ΚΚΕ (ὄχι δὲν πολιτικολογῶ, ἱσορία ἀφηγοῦμαι) τὸ ὁποῖον εἶχε τα δικα του σχέδια Αὐτοὶ εἶναι οἱ Γερμανοὶ ὅπως τοὺς ὑπέδειξεν ὁ πατέρας μου καὶ ὅπως τοὺς ἐγνώρισα. Τέλος,παρὰ τὴν ΣΥΓΓΩΜΗΝ τῆς ὁποιας ἔτυχον μετὰ τὸν ΒΠΠ, ο ἄθλιος αὐτὸς λαοὸς ἀρχίζει νὰ ξαναβγάζει δόντια μὲ ἀβάντα τὸν ἐξ ἴσου ἄθλιον ἀδελφόν του λαὸν τοὺς Τούρκους! Φίλοι Ἕλληνες: ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. Βλέπτουν τὴν ὑγείαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή