Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ο ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ ΠΡΟ 15ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ...


Ο ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ
ΠΡΟ 15ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ...

2 ΒΙΝΤΕΟ
               
                               

« ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ... ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟΝ... 

ΜΟΛΙΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!!»

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙ ΠΟΛΥ...
ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ....
»


Είμαι υπεύθυνος για την ψηφιοποίηση του ήχου αυτής της κασσέτας και για την πρώτη κυκλοφορία
της στο διαδίκτυο, και εδώ αποκαλύπτω, ότι έχει μαγνητοφωνηθεί πρό 15ετίας και πλέον, από επίσκεψη Κυπρίων γυναικών σε περίπλουν του Όρους όπου ανέβηκε στο πλοίο ο γέρων Ιωσήφ και κατόπιν ερωτήσεων πολλών τους μίλησε για τα επερχόμενα.


Η κασσέτα στην συνέχεια περιήλθε στην κατοχή γυναικείου μοναστηριού, όπου κόπηκε στην επίμαχη και καίρια στιγμή που ο γέροντας λέει ότι "...θα  απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι..."

Σε ερώτηση του φίλου μου που έχει την κασσέτα, πρός τις μοναχές που του την έδωσαν σε αντίγραφο, γιατί έκοψαν το επίμαχο σημείο, απήντησαν :"διότι ο γέροντας διηγείτο τρομακτικά πράγματα που μπορούσαν να ταράξουν τον ακροατή..."

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ 

                   


ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Υ.Γ. (Μεταγενέστερο) Το ανωτέρω βίντεο παρήχθη από το "Νοιάζομαι" με χρήση του ηχητικού που είχαμε δημοσιοποιήσει στο φόρουμ "Ορθόδοξες Χριστιανικές Συζητήσεις" τον Μάιο του 2010.

Το "Νοιάζομαι" το έφτιαξε σε ένα πράγματι ωραίο βίντεο που έχει 
1.777.448 προβολές μέχρι την ώρα που γράφεται το υστερόγραφο.

Επέδειξε όμως αήθη συμπεριφορά, αρνούμενο να δημοσιοποιήσει την πηγή και εκμεταλευόμενο το γεγονός ότι το φόρουμ "Ορθόδοξες Χριστιανικές Συζητήσεις" έκλεισε το 2011 ή 2012 και τα αρχεία που είχαμε σαν παραπομπή σε αυτήν την ανάρτηση, χάθηκαν, γι αυτό και διαγράψαμε την παραπομπή.

Βάλαμε λοιπόν ένα σχόλιο όπου εκθέταμε όλη αυτήν την ιστορία, παραπονούμενοι γιατί δεν μας αναφέρουν ως την αρχική πηγή του ηχητικού αφού ο λογαριασμός, το όνομα και το σύμβολο του διαχειριστή μας είναι το ίδιο με εκείνο της ανάρτησης του φόρουμ "Ορθόδοξες Χριστιανικές Συζητήσεις" από όπου πήραν οι υπεύθυνοι του "Νοιάζομαι" το ηχητικό και το ξέρουν...

Η "απάντηση" ήταν "εύγλωτη" και δικαιώνει αυτά που λέμε: Απενεργοποίησαν τα σχόλια και εξαφάνισαν όλα όσα είχαν γραφεί μέχρι τότε...

Η απόδειξη όσων λέμε βρίσκεται στον υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνο του διαχειριστή μας, όπου και ψηφιοποιήθηκε στις 28 Μαΐου του 2010 από αναλογική κασσέτα η ομιλία του μακαριστού γέροντος. Το "Νοιάζομαι" έβγαλε το βίντεο ένα μήνα αργότερα!

Με την διαμεσολάβηση του αγαπημένου διαχειριστή του ιστολογίου Ήγγικεν το Ποθούμενο ο ειδικός σε βίντεο Γρηγόριος Γκόρτσος έφτιαξε αφιλοκερδώς για το ιστολόγιό μας το βίντεο που ακολουθεί και τον ευχαριστούμε θερμά. Περιέχει όλο το περιεχόμενο της ομιλίας του αγίου γέροντος, όπως το ψηφιοποίησε ο διαχειριστής μας, από την αναλογική κασσέτα που διέθετε φίλος του ιατρός.

Περιέχει εκτός των προρρήσεων διδαχές αλλά και  την περιγραφή σπουδαίων και θαυμαστών πνευματικών γεγονότων, όπως η συνάντηση του μακαριστού γέροντος Ιωσήφ με τον άγιο Πορφύριο, ο οποίος του προείπε για την εγκατάστασή του στην μονή Βατοπεδίου.

Η διάρκειά του είναι μία ώρα. 

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






7 σχόλια:

  1. ...Κυριε Ιησου Χριστε,ελεησε κι εμενα τον αμαρτωλο.ΑΜΗΝ+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΨΑΝΕ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ; Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΤΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΩΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΣΕΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥΛΗ!!
    ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ!!
    ΜΑΚΑΡΙ!!
    ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ!!
    ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΓΩΟΜΩΣ ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα πεσει πεινα και ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ αλλα και εισβολη μες εις την ΒΟΥΛΗΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥς ΝΕΚΡΟΥΣ και πολιτικοι θα φυγουν απο την ζωη..ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΣΥΝΗΣΤΩΣΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ,ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ,ΠΡΟΔΟΤΩΝ,ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ εναντιων του ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ και φυσικα πεινασμενου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ..ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ οτι πιθανον θα εχουμε ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ εντος και εκτος της ΒΟΥΛΗΣ..καπως ετσι το ειπε γιατι δεν κανει να διαστρεβλωνουμε τα πραγματα..ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ..

      Διαγραφή
  4. @ Αγγελίδης , κάτι διαισθάνεσαι αλλά δεν μας το λές !!!! πλάκα μας κάνεις ρε αδελφέ, δηλαδή τί ακριβώς βγήκες να μας πείς !!;; ότι δεν θα μας πείς τίποτα!! Ποιός ο λόγος να ποστάρεις τότε!;;

    όσο για το κομμένο κομμάτι της κασέτας, να το ζήσουμε (όσοι από εμάς είναι εν ζωή)θα το αντέξουμε, να το ακούσουμε δεν θα το αντέξουμε;;;!!! εκεί θα είναι το πρόβλημα;;!
    εμ τότε ούτε την αποκάλυψη θα έπρεπε να ξέρουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετα απο 11 χρονια ενασχολησης με τις προφητειες ενα θα πω:τριχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΝ: ΟΙ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!

      Διαγραφή