Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (Α)


Η ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ: ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ

ΜΕΡΟΣ 1ον




Γράφει ο Σπύρος Λαβδιώτης

Αφορμή της συγγραφής του παρόντος δοκιμίου υπήρξε η πρόσφατη πρόταση της κυβέρνησης για την αναγκαία αναθεώρηση του Συντάγματος, χωρίς καν να γίνει νύξη για το σκανδαλώδες άρθρο 80, το οποίο θέτει το κυριαρχικό δικαίωμα έκδοσης του εθνικού νομίσματος εκτός συνταγματικού πλαισίου. Το πώς λογικώς δύναται να συμβιβαστούν η έννοια της λαϊκής κυριαρχίας με τη στέρηση του δημοκρατικού δικαιώματος να αποφανθεί ο ίδιος ο λαός για το νόμισμα της χώρας του, αποτελεί έναν Ηράκλειο άθλο. Γι αυτό, ίσως φανούν ωφέλιμες οι σκέψεις που ακολουθούν.

O TSIPROPAPANDREOY ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ


 Όχι στη νέα απάτη της Συνταγματικής Αναθεώρησης και τα ψευτο-δημοψηφίσματα του ΣΥΡΙΖΑ




ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΠΛΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ βρίσκεται εν τη γενέσει της από τους γνωστούς πλέον στον Ελληνικό Λαό πολιτικούς απατεώνες της «πρώτη φορά αριστεράς», που αφού προχώρησαν χωρίς να ανοίξει μύτη στην παραχώρηση ολόκληρου του δημόσιου τομέα της χώρας και των εθνικών πλουτοπαραγωγικών μας πόρων στους μηχανισμούς της ΕΕ, στις πολυεθνικές εταιρείες και στους κάθε λογής πλιατσικολόγους της Υπερεθνικής Ελίτ (βλ. σχετική Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ εδώ) τώρα επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν πλήρως τα λαϊκά στρώματα από την συνεχιζόμενη και ολοκληρωτική καταστροφή τους.

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΤΟ " ΟΡΑΜΑ" ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΥΡΩΚΡΑΤΙΑΣ


ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ 4ο ΡΑΪΧ






Επιμέλεια: Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης

Όλες οι έρευνες δείχνουν ότι ένας-ένας οι ευρωπαϊκοί λαοί τείνουν να θέλουν να αποδράσουν από τον “παράδεισο” του τρελλοκομείου της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Μιας Ένωσης που δεν μπόρεσε να είναι τίποτε άλλο από το αρχικό σχέδιο της CIA και το τελικο κατάντημα του νέου γερμανικού Ράϊχ. Παρά την υπέρμετρη προπαγάνδα περί του αντιθέτου και περί ευρωπαϊκών “οραμάτων”, οι λαοί δεν δείχνουν να πείθονται.


Η ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΑΓΙΑ ΜΟΝΑΧΗ ΠΟΥ ΦΛΕΓΟΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ!


OΣΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ (ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΜΠΤΣΟΒΑ).
ΜΙΑ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ. 





Η Μητέρα Μαρία Σκόμπτσοβα απεβίωσε την Μεγάλη Παρασκευή του έτους 1945, στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως τουRavensbrück, κοντά στο Βερολίνο. Το «έγκλημα» αυτής της Ορθόδοξης μοναχής και Ρωσίδας πρόσφυγος ήταν η προσπάθειά της να σώζει Εβραίους και άλλους που εδιώκοντο από τους Ναζί στην υιοθετημένη πόλη της, το Παρίσι, όπου το 1932 είχε ιδρύσει έναν οίκο φιλοξενίας. Η ακόλουθη μελέτη γράφτηκε το 1937 και ανακαλύφθηκε το 1996 από την ΕλένηKlepinin-Arjakovsky, στο αρχείο του S. B. Pilenko. Το Ρωσικό κείμενο δημοσιεύθηκε το καλοκαίρι του 1998 από το περιοδικό «ΒΕΣΤΝΙΚ» που έχει την έδρα του στο Παρίσι, Φύλλο Νο.176 (II-III 1997), σελ. 5-50, και είναι επίσης αναρτημένο στην ιστοσελίδα Άγιος Φιλάρετος της Μόσχας, στο: http://www.stphilaret.org/types.html. 



Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ JFK ΞΕΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ


OLIVER STONE: ΤΟ POKEMON GO ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ !




Σύμφωνα με τον γνωστό σκηνοθέτη Oliver Stone, το Pokemon Go είναι ένα ακόμη στάδιο προς τον ολοκληρωτισμό και τον «καπιταλισμό της επιτήρησης».

Αποτελεί ένα εργαλείο συγκέντρωσης τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων σχετικά με τους χρήστες του και ένα βήμα προς την «κοινωνία των ρομπότ».


27. ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 – ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ


ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ Η ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

BINTEO



Γράφει η Βενετία Κάντζια

Ο μοναδικός Μαραθώνιος για την Ειρήνη των Ουκρανών προσκυνητών, με επί πλέον αφορμή τα 1000 χρόνια της βάπτισης του ρώσικου λαού στην Ορθοδοξία, παρά τα πολλά προβλήματα και τις δυσκολίες που τους δημιούργησαν για να εμποδιστούν να 
φθάσουν στο Κίεβο ιστορική πρωτεύουσα των ρώσων – τον τελικό τους σκοπό – ολοκληρώθηκε ειρηνικά και με επιτυχία με την λειτουργία έξω από το ιστορικό μοναστήρι Vladimirskaia Gorkat.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ε.Π.Ε." ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΩΘΕΙ....

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ MONSANTO ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ





Την Παρασκευή, 22 Ιουλίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι "ενέκρινε τρεις κατηγορίες γενετικά τροποποιημένων σπόρων για χρήση σε τρόφιμα και ζωοτροφές". Πρόκειται για τους γενετικά τροποποιημένους (ΓΤΟ) σπόρους σόγιας της Monsanto (Roundup, Ready 2, Xtend), που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παραγωγή τροφίμων και σε ζωοτροφές, παρά τις έντονες αντιδράσεις για το ενεργό συστατικό Glyphosate.


Ο ΦΡΙΚΤΟΣ ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!


ROBERT GALLO: "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΤΟ AIDS ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!"

ΒΙΝΤΕΟ




Ποιος είπε πως όλα είναι παραμύθια όταν λέμε ότι τα πάντα γίνονται βάσει σχεδίου ! Ένα σχέδιο από κάποια αρρωστημένα μυαλά για δύο λόγους.

Ο πρώτος για την μείωση του πληθυσμού του πλανήτη όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο και ο δεύτερος για τα χρήματα !


Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ...



ΤΟΥΡΚΙΑ 2016 – ΚΥΠΡΟΣ 1974. Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΔΥΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΩΝ




Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός 


Περίληψη: Δύο πραξικοπήματα βγαλμένα μέσα από τα ίδια εργαστήρια Γεωστρατηγικής κατασκευασμένα με τα ίδια «παλιά καλά υλικά». Μόνο που το μέλλον δεν προβλέπεται το ίδιο καλό και για τους δύο μεγάλους παίκτες. Πλησιάζει η ώρα των επιπτώσεων..., της πληρωμής.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΜΝΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ;



Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης


Αγαπητέ Κρίτων,

Ενδιαφέρουσα η φολκλορική εκδήλωση των Προμηθείων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 στο Λιτόχωρο, με την αμέριστη αρωγή του Δήμου Δίου-Ολύμπου και των τοπικών αρχών όπως αναφέρεις. 

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΤΣΙΚΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΟΥΛΤΑΝΟ"


Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2016 ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ
 




Γράφει ο Δημήτρης Κιτσίκης


Οἱ δηλώσεις τῶν δημοσιογράφων τοῦ ἑλληνικοῦ κατεστημένου ὅτι τὸ τουρκικὸ πραξικόπημα ὑπῆρξε τελείως ἀπρόβλεπτο, ἀποδεικνύει τὴν πλήρη ἀνικανότητα πληροφορήσεως τῶν ἑλληνικῶν ἀρχῶν γιὰ ὅσα ἀνέκαθεν συμβαίνουν στὴν Τουρκία, κάτι ἄκρως ἐπικίνδυνο γιὰ τὸ μέλλον τοῦ κράτους τῶν Ἀθηνῶν.


ΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ: Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΝΗΜΗ, ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ 

ΒΙΝΤΕΟ





Ο Μητροπολίτης Μόρφου συνομιλεί με την Ελίτα Μιχαηλίδου στην εκπομπή "Μαζί" του ΡΙΚ καταθέτοντας τις δικές του απόψεις γύρω από το ερώτημα, «42 χρόνια μετά… πόσο αλλάξαμε…».


Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ


ΕΠΕΙΓΟΝ !!! ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21. ΈΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ…






ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ: ΕΝ ΟΨΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ!


Γράφει ο Ι. Κ. 

Σήμερα 20/7 έλαβα συστημένη επιστολή από την εφορία Ναυπλιου όπου μου ανακοινώσε την εγγραφή υποθήκης της α΄ κατοικίας μου για το ποσό οφειλής των 4,238 € (το οποίο προέρχεται από την εισφ. Αλλ. Του 2011, το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. ,το Ε.Ε.Τ.Α. και τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α.) τα οποία ουδέποτε αποδέχτηκα ως οφειλή των δυνάμεων κατοχής της πατρίδας μας . 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ


ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΕΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Ήρθε ο Αμερικάνος Υπουργός Οικονομικών σήμερα και μας επιβεβαίωσε κατά γράμμα αυτά που μας είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ το 1993.

ΝΑ ΓΙΑΤΊ οι πολιτικοί μας πρέπει να γνωρίζουν απ' έξω και ανακατωτά τις προφητείες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ αλλά δεν το τολμούν γιατί μίλησε και για αυτούς.


ΤO ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ -ΕΙΤΕ ΠΡΟΦΑΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ- ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

Η  ΠΕΡΙΛΑΛΗΤΟΣ  ΣΥΝΟΔΟΣ  ΤΗΣ  ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΕΘΑΝΕ  ΚΑΙ ΕΤΑΦΗ!





Τοῦ Πρωτοπρεσβυτέρου π. Βασιλείου Ε. Βολουδάκη



Ἡ περιλάλητος Σύνοδος τῆς Κρήτης ἀπέθανε καί ἐτάφη. Ὅπως ἦσαν οἱ ἀρχές καί οἱ προϋποθέσεις της, ἔτσι, μέ μαθηματική νομοτέλεια διεξήχθησαν καί οἱ ἐργασίες της καί ἐξήχθησαν τά πορίσματά της. Ἔτσι, ἀκριβῶς, ἐπισυνέβη καί ὁ θάνατος καί ὁ ἐνταφιασμός της. «Ἐκ τῆς γῆς» συνεκλήθη, «ἐκ τῆς γῆς ἐλάλησε» καί εἰς «τήν γῆν ἀπελεύσατο». « Ὠδινε μῦν καί ἔτεκε μῦν». 


Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 


ΒΙΝΤΕΟ


Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι όλα αυτά που αναφέρονται στο βίντεο που ακολουθεί, περί ερπετόμορφων και γενικώς όλα τα τραβηγμένα από τα μαλλιά σενάρια, εξυπηρετούν την νέα τάξη, αφού μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά και όταν τα τέρατα δεν γίνονται πιστευτά, δυσπιστούμε και στις αυτονόητες αλήθειες...

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΞΙΦΟΣ!

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ



Γράφει η Θεοδώρα Αβαγιανού

Αν δεν είναι η μοναδική, είναι μια από τις σπανιότερες απεικονίσεις του Ιησού. Πρόκειται για μια αγιογραφία σε ένα από τα σημαντικότερα μοναστήρια του Κοσσυφοπεδίου, που απεικονίζει τον Ιησού Χριστό να κρατά ένα σπαθί.


Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ....


ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ «ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ» ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ


Του Παντελή Σαββίδη*

Το κυπριακό μέσα απο το γιουγκοσλαβικά αρχεία

Ένας λαμπρός ιστορικός, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Σπυρίδων Σφέτας, ανοίγει ξανά το κεφάλαιο «Κύπρος» διερευνώντας τα γιουγκοσλαβικά αρχεία και προσεγγίζοντας τα ταραγμένα χρόνια από τη ματιά των «Αδεσμεύτων».

Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ "ΧΤΙΣΜΕΝΗ" ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ


Η Ελληνική γλώσσα δεν είναι τυχαία γλώσσα.Χτίστηκε πάνω στα μαθηματικά, και αυτό που ελάχιστοι ακόμα ξέρουν είναι ότι κάθε λέξη στην Ελληνική έχει μαθηματικό υπόβαθρο.

Τα γράμματα στην Ελληνική γλώσσα δεν είναι στείρα σύμβολα. Όρθια, ανάποδα με ειδικό τονισμό, αποτελούσαν το σύνολο των1620 συμβόλων που χρησιμοποιούνταν στην Αρμονία (Μουσική στα νέο Ελληνικά).

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΣΤΑΤΟΥΣ...

Ή άρνηση χρέους ή θάνατος


Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός 


Υπάρχει στ’ αλήθεια έστω κι ένας Έλληνας ή Ελληνίδα (πλην των παρωπιδοφόρων κομματανθρώπων, αν και αυτοί εμφανίζονται πτοημένοι), που να πιστεύει ότι θα τιμωρηθούν, θα φυλακιστούν οι υπεύθυνοι για την οικονομική διάλυση της πατρίδας μας, για την κοινωνική αποδιοργάνωση και για τον «πλανητικό» διασυρμό; Σίγουρα κανείς. Όλοι μας έχουμε κατά νου την λαϊκή σοφία, η οποία συνόψισε ευθύβολα, με αποφθεγματικό τρόπο, την νυν περιρρέουσα ατμόσφαιρα: «Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει». 

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ


Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ  ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΣΕ ΝΕΟ ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ! 



Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΟΜΙΛΩΝ

Κάποιες εκ των Διδαχών του ακούγονται με την φωνή του σε ένα σπάνιο ΒΙΝΤΕΟ που τον εικονίζει σε Πατριαρχική Ιερά Ακολουθία της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους την 7ην Νοεμβρίου 1992.


Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ:"Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ"!!!


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΣΣΟΝΤΑΙ






Λίγες ημέρες πριν πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα στην Αγγλία με το γνωστό αποτέλεσμα της εξόδου της Αγγλίας από την Ευρώπη ο Άγιος μεγαλομάρτυς Ραφαήλ εμφανίστηκε σε ευλαβή Ελληνίδα του Λονδίνου και της είπε :

«Εγώ είμαι αυτός που θα ρίξω πρώτος τον λίθο στο θολό τζάμι της Ευρώπης για να την τιμωρήσω για όλα τα κακά που προκάλεσε στο νησί μου»


ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ Η ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ;


ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ




Γράφει ο Λευτέρης


Πριν έλθουν οι Εγγλέζοι στον Καναδά, οι “Ινδιάνοι” Ιθαγενείς δεν είχαν ποτέ την ιδέα της ιδιοκτησίας της γης η οτιδήποτε πάνω στη γη. Ήταν γι’αυτούς κάτι αδιανόητο. Επειδή πιστευαν ότι άνθρωπος ειναι απλά ένα μέρος του θαύματος της Φύσης.


Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ: Ο ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ


Βενετία Κάντζια
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000000 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΡΗΝΗ!!!

3 ΒΙΝΤΕΟ



      ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία μέσα στο κατακαλόκαιρο είναι ένα θαύμα!  Είναι ο μαραθώνιος ενός πλήθους 200.000 και πλέον Ουκρανών και Ρώσων που ζουν στη Ουκρανία που σκοπό έχει να φτάσει στο Κίεβο και να φωνάξει στους νεοναζιστές άρπαγες της εξουσίας ότι ο λαός της Ουκρανίας θέλει Ειρήνη!!!

Όπως είναι αναμενόμενο, τα πουλημένα ΜΜΕ σε όλη την Ευρώπη  δεν παρατήρησαν τίποτε άξιο να αναφερθεί...Είναι πιό σπουδαίο αν φωτογραφήθηκε γυμνή μια σταρ της στιγμής ή αν έγιναν καλλιστεία σκύλων!


ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ


Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΥΣ 

ΒΙΝΤΕΟ


Είναι άγνωστο σε πολλούς ανθρώπους, ότι οι ψυχές που φεύγουν από αυτή τη ζωή, είναι ζωντανές και βρίσκονται σε μία σχέση με τους ανθρώπους τους εδώ στη γη. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στη ζωή μας, εάν κρατάμε οποιαδήποτε κακία ή μίσος σε κάποιον κεκοιμημένο μας. Πρέπει να τον συγχωρήσουμε ό,τι και αν μας έκανε, διότι η ψυχή του κεκοιμημένου δεν αναπαύεται, αλλά ούτε και η δική μας. 


Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΡΚΚ


ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ AKP






Ανακοίνωση εξέδωσε και το PKK για τα όσα διαδραματίζονται στην Τουρκία, η οποία φέρει την υπογραφή του KCK (Ένωση Κοινοτήτων του Κουρδιστάν που ίδρυσε το PKK και στην οποία συνυπάρχουν όλα τα πολιτικά και στρατιωτικά σκέλη του κινήματος σε Τουρκία, Ιράν, Ιράκ και Συρία) και στην οποία υπογραμμίζεται:

«Υπήρξε μια απόπειρα πραξικοπήματος από πρόσωπα των οποίων η ταυτότητα και ο σκοπός δεν έχουν ακόμη ξεκαθαριστεί.
Είναι άξιο προσοχής ότι αυτή η προσπάθεια έρχεται σε μια στιγμή που ο Ταγίπ Ερντογάν ήταν έτοιμος να προσχωρήσει σε νέες τοποθετήσεις / κρίσεις στην ηγεσία του στρατού.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ (ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ) ΝΑΖΙΣΤΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ


ΣΟΪΜΠΛΕ: ΤΟ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ...




Το βρώμικο εγκληματικό παρελθόν του Σόιμπλε... τότε που σκότωνε αθώους ανθρώπους

Ο Σόιμπλε ήταν ο επικεφαλής της διαπραγμάτευσης της Κυβέρνησης Κολ με την Ανατολική Γερμανία. Αυτός έταζε ατιμωρησίες στους σταλινικούς ηγέτες της, προκειμένου οι Δυτικοί να λεηλατήσουν την πατρίδα εκατομμυρίων Ανατολικογερμανών. Αυτός έδωσε το σύνθημα για το μεγαλύτερο «πλιάτσικο» στην ιστορία της Γερμανίας.


ΕΞ ΑΦΟΡΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ


ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ...




Δημοσιεόντας σήμερα το άρθρο για το τροχοφόρο σκουπίδι τον Σόιμπλε θέλουμε να διευκρινίσουμε κάποια πολύ σοβαρά θέματα σχετικά με την σωματική και την ψυχική αναπηρία.

Πρίν από μέρες δημοσιεύσαμε ένα άρθρο με τίτλο Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΪΜΠΛΕ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ



Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΒREXIT ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗN ΤΟΥΡΚΙΑ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ






Το Brexit, όσο και να φαίνεται άσχετο με την περίπτωση της Τουρκίας, έχει απόλυτη σχέση με το πραξικόπημα στην Τουρκία για δύο λόγους:

Πρώτον, γιατί η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε), ήδη από τον Ιούνη, έκανε σαφές, με τις δηλώσεις Κάμερον στη διάρκεια της εκστρατείας του κατά του Brexit, τον Ιούνη του 2016, ότι: «Δεν υπάρχει καμία προοπτική ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ τις προσεχείς δεκαετίες». 

ΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑ, ΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑ, ΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΙΠΑ, ΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΙΠΑ, ΠΑ.ΠΑ.ΠΑ.ΑΠΑ.ΠΑ.ΠΑ.ΠΑ,

Ὁ Κυριάκος Μητσοτάκης ὑποκλίθηκε στὸ Σιωνιστικὸ κράτος, φορώντας τὸ κιπὰ καὶ παίρνοντας τὸ χρίσμα... 



Στὸ Μουσεῖο τοῦ Ὁλοκαυτώματος βρέθηκε στὸ πλαίσιο τῆς ἐπισκέψεώς του στὸ Ἰσραὴλ ὁ Κυριάκος Μητσοτάκης, ὅπου φόρεσε τὸ κιπὰ καὶ κατέθεσε στεφάνι στὰ πλαίσια τῆς ἐθιμοτυπίας ποὺ ξεκίνησε ἡ οἰκογένειά του καὶ προστάζει τὴν δουλικότητα στὸν σιωνιστικὸ παράγοντα.


Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ!


Ελληνίδα γιαγιά καλεί τους νέους να ξεσηκωθούν

ΒΙΝΤΕΟ


Τα νέα παιδιά έχουνε μυαλό ξουράφι, έχουνε μυαλό που μπορείτε και το λέω πάντα αυτό στα παιδιά όπου συναντάω παιδιά, γιατί όλα έχετε μάθει γράμματα και δεν είστε αναλφάβητα σαν κι εμένα, και μπορείτε να βρείτε τρόπους και να ξεφύγετε απ’ τα κουμπιά.


«ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»!!!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΙΚΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΞΕΝΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!





Επίσημα πλέον η Ελλάδα μπορεί να θεωρείται χώρα προτεκτοράτο των δανειστών της. Με την αναθεώρηση του Συντάγματος που ετοιμάζει η τρόικα, θα αλλάξει και η επίσημη ονομασία της από «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» σε «ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»…

Θα πρέπει να είναι κανείς αφελής για να νομίζει, πως η τρόικα που μπορεί και περνά στη Βουλή όποιο νόμο επιθυμεί, θα άφηνε το υπάρχον Σύνταγμα να της δημιουργεί προβλήματα.


ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ" ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Πραξικόπημα Οπερέτα, Στρατός για δέσιμο και ... "Ισλαμοφρουροί" για κλάμματα!



Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη

Μετά από μια ανεξήγητη σειρά γεγονότων στην Τουρκία, όλα δείχνουν ότι οι νεώτεροι ισλαμιστές του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, μαζί με όσους λαϊκούς υπάκουσαν στο κάλεσμα του μουεζίνη... και όλα τα κοσμικά κόμματα της αντιπολίτευσης, υποκλίνονται “δημοκρατικά” στον ραδιούργο Ερντογάν. Έτσι, τον είδαμε να γυρίζει θριαμβευτής στην Πόλη, εφτάψυχος όπως ο Χίτλερ, που γλίτωνε μυστηριωδώς από κάθε απόπειρα εναντίον του επί σειρά ετών.


Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΟΛΟΙ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ" !!!

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΗΠΑ Α.Ε.ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ε.Π.Ε.) ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ...ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ!!!


Τώρα με στηρίζεις έ...κουφαλίτσα!
Κι η άλλη η μέγαιρα, ενώ δεν με δέχτηκε στο Βερολίνο όταν κινδύνευα τώρα σφυράει δήθεν χαρούμενη!

Όταν οι σιωνιστές που σχεδίασαν το πραξικόπημα είδαν ότι αποτυγχάνει, αφού δεν κατόρθωσαν να εξοντώσουν τον Ερντογάν, αμέσως έσπευσαν να τον " στηρίξουν" !!!

ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...

Ο ΛΑΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ

Οι άνθρωποι στέκονται σε μια τουρκική δεξαμενή στρατού στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία 16 Ιουλίου 2016. © Reuters
Τούρκοι πολίτες στέκονται πάνω σε ένα τουρκικό άρμα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία 16 Ιουλίου 2016. © Reuters


Ο λαός φαίνεται ότι απέτρεψε το στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία και η κατάσταση πλέον ελέγχεται από τον Ρ.Τ.Ερντογάν. Βέβαια στην Αγκυρα, οι μάχες μαίνονται, ενώ και σε άλλες πόλεις έχουν σημειωθεί συγκρούσεις.


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

«ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»: ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ, ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ 

ΒΙΝΤΕΟ ΖΩΝΤΑΝΉ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ



Τουρκικός στρατός μπλοκάρει την πρόσβαση στη γέφυρα του Βοσπόρου, που συνδέει την ευρωπαϊκή και ασιατική πλευρά της πόλης, στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία, 15 Ιουλίου 2016. © Stringer / Reuters

Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΓΕΡΑΚΙΩΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΡΗ ΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;


Μετά την Βαρσοβία, η Άβυσσος;



του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη


Ο κόσμος έχει πάρει, από χρόνια, έναν παραληρηματικό δρόμο αλλά, μετά την Βαρσοβία, πολύ πιθανόν αυτός ο δρόμος να οδηγεί στην άβυσσο.

Είναι πολύ δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με τον τελευταίο ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, που δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ πράγματι προετοιμάζεται για πόλεμο και τα σημάδια είναι ορατά σε όλη την Ευρώπη, από την Εσθονία στον Βορρά μέχρι την Ρουμανία στον Νότο.

Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗΣ...


O,TI KANEIΣ, ΓΥΡΙΖΕΙ...



Κάποια μέρα ένας άνδρας είδε μια γριά γυναίκα που καθόταν στην άκρη του δρόμου, αλλά ακόμη και στο λιγοστό φως της ημέρας, μπορούσε να διακρίνει ότι χρειαζόταν βοήθεια…
Έτσι παρκάρισε το παλιό του αυτοκίνητο μπροστά στην Μερσεντές της και βγήκε από το αμάξι. Εδώ και αρκετές ώρες κανείς δεν είχε σταματήσει να την βοηθήσει. Θα της έκανε κακό; Δεν φαινόταν από τους καλούς τύπους, φαινόταν πεινασμένος και φτωχός. Εκείνος διέκρινε ότι ήταν φοβισμένη, καθώς καθόταν εκεί έξω μέσα στο κρύο.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

OI ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


Γ. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ:«ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ»! 

ΒΙΝΤΕΟ




Γ.Κοντογιώργης, Για να μεταβούν οι κοινωνίες στο μέλλον πρέπει να αποτινάξουν τις αλυσίδες των βεβαιοτήτων που εγκατέστησαν στο μυαλό τους οι ολιγάρχες του Διαφωτισμού και τις διακινεί σήμερα η διεθνής της ολιγαρχικής κομματοκρατίας και των αγορών. 


ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΩΝ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑΔΩΝ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΣΤΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΙΧΙΑ!


Ὑποχρέωσίς μας τὸ πρῶτον κέντρον φιλοξενίας ἀστέγων!!!




Περίμενα τρεῖς (καὶ πλέον) ἡμέρες γιὰ νὰ ἀποφασίσω νὰ καταπιασθῶ μὲ τὸ θέμα, ποὺ θεωρῶ περισσότερο σοβαρὸ ἀπὸ ὁ,τιδήποτε ἄλλο στὸν τόπο μας σήμερα. Τὸ ζήτημα τῶν ἀστέγων ποὺ πολλαπλασιάζονται, ἀλλὰ ἡ (φερομένη ὡς) πολιτεία …χέστηκε πατόκορφα, ἐφ΄ ὄσον ὡς πραγματικὰ τσιράκια τοῦ πολυπολιτισμικοῦ Soros ἐπιταχύνουν τὴν γενοκτονία τῶν Ἑλλήνων, τὴν ὥρα ποὺ καλοταΐζουν, καλοστεγάζουν καὶ καλοσυντηροῦν ὅλων τῶν εἰδῶν τὶς φυλὲς τοῦ πλανήτου.



Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΧΩΡΕΣ...


ΤΟ Δ΄ ΡΑΙΧ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΟΥ «ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ» 







Εν εξελίξει βρίσκεται η κόντρα στις τάξεις Ε.Ε ανάμεσα σε Κομισιόν, Βρυξέλλες και τις χώρες που ακολουθούν την πολιτική που χαράζει το Βερολίνο με τις χώρες του Νότου που επιθυμούν πιο ήπιες πολιτικές, λιγότερης δημοσιονομικής λιτότητας. 


Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ....


ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ;





Του Γεωργίου Μάτσου 



Πλησιάζει ο χρόνος της κατάθεσης νομοσχεδίου για τον περιορισμό των πληρωμών με μετρητά. Οι αντιφάσεις και η προχειρότητα του νομοσχεδίου είναι εμφανείς ήδη από τις πρώτες πληροφορίες. Ας αναφερθεί μόνον η πλέον εμφανής: Το χτίσιμο του αφορολόγητου για εισόδημα άνω των 40.000 ευρώ φέρεται να απαιτεί διατραπεζικές δαπάνες άνω του 30% του εισοδήματος. Όμως με εισόδημα 40.000 ευρώ, ο μισθωτός δεν έχει πια καθόλου αφορολόγητο. Πώς λοιπόν θα δίδεται κίνητρο;


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ


ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ




Κατέλαβαν τον χώρο που προορίζεται για τζαμί στον Βοτανικό για να δημιουργήσουν “Hot Spot για Έλληνες”!...


Χρειάζεται την στήριξη όλων μας..!! Να κατεβούμε όλοι στον Βοτανικό για να κατασκευαστεί ο χώρος Ελλήνων αστέγων που θα προκείψουν και από τις κατασχέσεις..!!


Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ Η ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΟΡΟΥΣ: ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!



Ἔφθασε ἡ ὥρα νά εἰσπράξουν οἱ ΗΠΑ τά ἀποτελέσματα τῆς πολιτικῆς τῆς ἀνομίας πού ἀκολούθησαν!
 
Τό πιό συνταρακτικό γεγονός  πού θά φέρει τά πάνω –κάτω σέ ὁλάκερο τόν πλανήτη  ἔχει νά κάνει μέ τήν πτώση μίας ἀνήθικης, ὅπως ἀποδείχθηκε στήν πράξη, παγκόσμιας αὐτοκρατορίας, ἡ ὁποία πνέει πλέον τά λοίσθια ἤ ὅπως θά ἔλεγε ὁ Ἅγιος Παΐσιος ὁ Ἁγιορείτης ἔχει τά κόλλυβα στό ζωνάρι της!  Καί ἡ βαρύγδουπη πτώση της θά συμπαρασύρει ὅλο τό σύστημα τῆς ἀνομίας πού ἐπένδυσε καί στηρίχθηκε πάνω στήν ὑποτιθέμενη σατανική ἰσχύ της. Καί ἡ πτώση αὐτή θά γίνει ἐν μιᾶ νυκτί, κατά τόν ἴδιο ἀκριβῶς τρόπο πού ἔπεσε καί διαλύθηκε ὁλοσχερῶς ἡ πάλαι ποτέ Σοβιετική Ἕνωση! Μόνο πού ὁ κρότος θά εἶναι πολύ-πολύ πιό ἰσχυρός.

ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΨΗΦΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.


BREXIT: Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΤΕΛΟΥΣ... ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ




του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*

Η 23η Ιουνίου θα μείνει στην ιστορία σαν μια νέα D-Day, μια νίκη της ιστορικής Ευρώπης απέναντι στις νεοταξικές ολιγαρχίες, ένα μήνυμα Ανεξαρτησίας για τα ευρωπαϊκά έθνη -και αφύπνισης για όλους τους λαούς.

Στην Ευρώπη εμείς οι πολίτες πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να μας κυβερνά μια μη εκλεγμένη Κομισιόν με εξουσίες εκτελεστικές που λειτουργεί περισσότερο ως θεοκρατία του 13ου αιώνα ή τα ευρωπαϊκά Έθνη-κράτη είναι οι μόνες ιστορικές, πολιτικές, δομές της αυθεντικής δημoκρατίας.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

ΜΕΓΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΑΪΝΤΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΑΝΤ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ


Διαβάστε προφητείες άλλου Αγίου της Εκκλησίας μας που αυτά που λέει είναι γραμμένα σε κείμενο που βρίσκετε Στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους .

Όλως «τυχαίως» πολλά από αυτά που λέει τα έχει πει και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Γέρων Παίσιος, αλλά και Ρώσοι Άγιοι .


ΣΤΗΝ AIMATINH ΣKIA ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΔΕΚΑΕΠΤΑΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ


ΕΙΜΑΙ ΔΕΚΑΕΠΤΑΡΗΣ ΣΑΣ  Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΑΣ



Γράφει ο Λευτέρης Πανούσης

Άκου ρε τι συζητάνε τα καθάρματα για μένα, χωρίς εμένα… Θα μου δώσουνε λέει δικαίωμα ψήφου, για να μπορώ εγώ να «διαλέγω» ποια κουφάλα θα μου φτιάξει ένα μέλλον όμοιο κι απαράλλαχτο με το μέλλον που είχαν οι δούλοι στις ρωμαϊκές γαλέρες, ενώ αυτοί θα μπορούν να έχουν ήσυχες τις συνειδήσεις τους, πως ένοχος στον φόνο τους, είμαι εγώ ο ίδιος, αφού εγώ τους διάλεξα για δημίους μου…