Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Ο ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ...


Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΪΜΠΛΕ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ: «ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΪΧ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»




«Πρέπει να εξηγήσουμε την Ευρώπη καλύτερα στους ανθρώπους, ώστε να γνωρίζουν ότι η Ευρώπη είναι η απάντηση σε πολλές από τις ανησυχίες τους», δήλωσε ο ανάπηρος στην ψυχή αρχιναζιστής Σόιμπλε, ο διευθύνων σύμβουλος της Kfw της τράπεζας που διευθύνει την εταιρία "Γερμανία ΕΠΕ".

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει όχι δημοκρατία αλλά ούτε ίχνος ελευθερίας μέσα από το συρματόπλεγμα του στρατοπέδου συγκεντρώσεως που λέγεται χαϊδευτικά "Ευρωπαϊκή Ένωση".

Λυσασμένος ο αρχιδήμιος της ναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης από το θάρρος που έχουν πάρει οι λαοί της Ευρώπης από το Brexit (ακόμη κι αν αποτελεί σαν εξέλιξη μέρος των σχεδίων μιας μερίδας της νέας τάξης) επιτίθεται στη λαϊκή βούληση για ελευθερία με τρόπο εξαιρετικά κυνικό. 


Αυτό που στην πραγματικότητα λέει ο αρχιναζιστής Σόιμπλε είναι ότι "θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να πάρουν απόφαση ότι θα ζούν κάτω από την οικονομική, πολιτική και πολυ-πολιτισμική δικτατατορία της νέας εποχής και να μην αντιδρούν"!





 Ο Γερμανός γκαουλάιτερ επανέλαβε μονότονα για ακόμη μια φορά ότι είναι απαραίτητη η τήρηση των δεσμεύσεων, (δηλαδή η συνταγή θανάτου που το τέταρτο Ράιχ έχει επιβάλλει στους λαούς της Ευρώπης) προκειμένου τα κράτη-μέλη να προχωρούν προς τα εμπρός, όπως η Γερμανία (που είναι το πρώτο κράτος πειραματόζωο της νέας εποχής).

«Το πρόβλημα δεν είναι οι συνταγές, αλλά το ότι δεν εφαρμόζονται. Αν δεν τηρούνται οι κανόνες, δεν φταίνε οι κανόνες, αλλά το γεγονός ότι δεν τηρούνται. Δεν έχουμε έλλειμμα από χρέη, ούτε στην Ελλάδα ούτε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, το έλλειμμα αφορά την οικονομική ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα, τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και τις διοικητικές δυνατότητες και αυτό πρέπει αναλόγως να διευθετηθείΑυτό που είπε ο Γκάμπριελ στην Αθήνα, ότι οι Γερμανοί ευθύνονται για τα ελληνικά προβλήματα,δεν μπορεί να το εννοούσε στα σοβαρά».

Δηλαδή με αμασκάρευτα λόγια:

«Δεν φταίνε οι συνταγές θανάτου αλλά οι λαοί που αρνούνται να τις εφαρμόσουν και να πεθάνουν ήσυχα, χωρίς να προκαλούν προβλήματα στους δανειστές τοκογλύφους ώστε αυτοί απρόσκοπτα να πάρουν τη γη και τις περιουσίες των θυμάτων τους κι αυτός ο βλάκας ο Γκάμπριελ πήγε στην Αθήνα κι είπε ότι φταίμε εμείς για την καταστροφή της Ελλάδας!»


Με απύθμενο θράσος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την υψηλή ανεργία των νέων, ο φρικαλέος γκαουλάιτερ δήλωσε ότι  «δεν αντιλαμβάνεται γιατί δεν έρχονται στην Γερμανία οι νέοι που αναζητούν στη νότια Ευρώπη θέσεις εκπαίδευσης. Στην Γερμανία οι επιχειρήσεις ψάχνουν επειγόντως για μαθητευόμενους»

Αυτό ήταν ξεκάθαρο και δεν θέλει 
«μετάφραση»...
Μας λέει κατάμουτρα ότι το μέλλον και ο ανθός μιας χώρας θα πρέπει να πουληθεί σκλάβος στους ψευτοεβραίους τοκογλύφους της 
«Γερμανίας ΕΠΕ» αν θέλει να επιβιώσει και να μην πεθάνει μαζί με τους γονείς του!

Σε αυτό το τεράστιο στρατόπεδο συγκεντρώσεως, την ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση του Σόιμπλε και των άλλων οργάνων της νέας τάξης, μας κρατάει ο «αριστερός» δωσίλογος Τσίπρας και οι συν αυτώ δωσίλογοι του ΣΥΡΙΖΑ, ενάντιοι στα συμφέροντα του λαού και της χώρας αλλά και σε αυτά που οι ίδιοι έλεγαν για να ληστέψουν την ψήφο του Ελληνικού λαού!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΘΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου