Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ



Γ.Γ. ΝΑΤΟ: 'ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ" ! ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ!

Εσχάτη προδοσία των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, αποτελεί η απόφαση εμπλοκής του ΝΑΤΟ στις περιπολίες στο Αιγαίο και για μία ακόμη φορά η Τουρκία απαίτησε να γίνουν όλες οι αξιώσεις της δεκτές. Έτσι το Αιγαίο, ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού, θα μετατραπεί σε "γκρίζα ζώνη" πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε αλλαγή του status quo στο Αρχιπέλαγος, υπέρ των συμφερόντων της Άγκυρας. 

Το  ΝΑΤΟ  δηλαδή με τις ευλογίες της δωσίλογης κυβέρνησης, μετρατρέπεται σε Δούρειο Ίππο για να μπει η Τουρκία στο Αιγαίο. 

Διότι η Τουρκία θα περιπολεί μεν στα τουρκικά χωρικά ύδατα και η Ελλάδα στα δικά της χωρικά ύδατα, αλλά στα διεθνή χωρικά μας ύδατα αναλαμβάνει το ΝΑΤΟ.

Η Ελλάδα παράλληλα εμφανίζεται να παραιτείται του δικαιώματος της που προκύπτει από Διεθνείς Συμβάσεις και Συμφωνίες να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα μέχρι τα 12 ναυτικά μίλια. 

Ανατίθεται λοιπόν στο ΝΑΤΟ η αρμοδιότητα για τη δράση πέραν τον 6 ναυτικών μιλίων και δεν αναγνωρίζονται τα 10 ναυτικά μίλια ως εύρος εθνικού εναέριου χώρου. Συνεπώς οι τούρκοι δουλέμποροι θα έχουν  και επισήμως πλέον την κάλυψη των τουρκικών πολεμικών πλοίων τα οποία μάλιστα θα λειτουργούν  με "καπέλο προστασίας" το ΝΑΤΟ!

Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός που ανακοινώθηκε από τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ αναφέρει κατηγορηματικά πως καμία επαναπροώθηση δεν θα γίνεται στην Τουρκία παρά μόνο σε περίπτωση που βουλιάζει κάποιο σκάφος που μεταφέρει λαθρομετανάστες και πρόσφυγες θα τους σώζουν!Άρα ο ρόλος του ΝΑΤΟ όσον αφορά στην αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών θα είναι πέρα για πέρα διακοσμητικός. 

Η δήλωση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ  δεν θα μπορούσε να είναι πιο σαφής ως προς την παρουσία των νατοϊκών πλοίων στο Αιγαίο:
"Το NATO θα εντείνει την επιτήρηση των συνόρων Τουρκίας-Συρίας για να βοηθήσει την Άγκυρα στη διαχείριση της κρίσης των προσφύγων".

Και πρόσθεσε με θράσος:

"Ο ρόλος της δύναμης του ΝΑΤΟ δεν θα είναι αστυνομικός"!!!

Επιβεβαιώνεται λοιπόν αυτό που είχαμε γράψει στον τίτλο της ανάρτησής μας, όπου ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας Λυκούργος Μαρκούδης αποκάλυπτε το οργανωμένο σχέδιο και το κατασκευασμένο σκηνικό του "πνιγμού των προσφύγων":



Δεν φτάνει όμως που προδίδουν την πατρίδα τους οι κυβερνώντες, είναι και ασύστολοι ψεύτες! Φοβερό μονόπρακτο ψευδολογίας δόθηκε στην Βουλή από τον πάλαι ποτέ "πατριώτη" ΥΕΘΑ Π.Καμμένο σχετικά με την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών.

 Ηθοποιός για βραβείο, θέλησε να παρουσιάσει το "μαύρο-άσπρο" και 
να αποδείξει ότι δεν έχει εκχωρηθεί εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο. Έδωσε ρεσιτάλ ηθοποιίας και ψεύδους όταν, ενώ όλοι ήξεραν τις δηλώσεις του γ.γ. του ΝΑΤΟ, εκείνος δήλωνε πως:

«Τα πλοία της Συμμαχίας πλέουν προς την ελληνική ακτογραμμή για να διασφαλίσουν ότι όποιος εντοπίζεται εντός των ελληνικών ή τουρκικών χωρικών υδάτων θα επιστρέφει στη Τουρκία».

Χαρακτήρισε ως ακροδεξιά τα δημοσιεύματα της εφημερίδας "Καθημερινη" η οποία είχε αναφέρει ότι ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ τα Δωδεκάνησα απο τις νατοϊκές περιπολίες, ενώ όλος ο Τύπος ανέφερε τα περί εξαιρέσεως των Δωδεκανήσων από την τελική συμφωνία.

«Ισχύει για όλο το Αιγαίο, ισχύει από την Κάλυμνο έως την Κω και το Αγαθονήσι, ισχύει για όλο το Αιγαίο. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία ούτε για τη Ρόδο» είπε και δράττοντας την ευκαιρία διαμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ότι «η χώρα δεν κάνει εκπτώσεις σε θέματα εθνικής κυριαρχίας όπως γίνονταν επί Σημίτη και Παγκάλου με την υποστολή της σημαίας στα Ίμια αλλά και τον Οτσαλάν»...

«Αν υπήρχε τέτοιο ζήτημα εγώ θα αντιδρούσα πρώτος» είπε και δεν έπεισε ούτε αυτόν που του έφερε το νερό στο βήμα της βουλής...


ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου