Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

OΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


 ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΟΡΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!

ΒΙΝΤΕΟ
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Ρ/Σ "ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ "ΛΑΘΡΟΘΕΑΤΡΟΥ" ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!



Συγκλονιστικές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ με τεκμηριωμένη και στοιχειοθετημένη άποψη για την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των ΠΟΡΝΟΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ που προάγουν το "ΔΡΑΜΑ" των "Καημένων" των "Προσφυγόπουλων", από τον διευθυντή του Ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας Λυκούργο Μαρκούδη, στην εκπομπή "Γράμματα Σπουδάματα" από το 4Ε με τον Διδάσκαλο και Θεολόγο Δημήτρη Νατσιό.

Όλα όσα αποκαλύπτει ο Λυκούργος Μαρκούδης όπως τα έζησε στην Μυτιλήνη, δείχνουν το οργανωμένο σχέδιο με το οποίο επιχειρείται η μετατροπή της Ελλάδας σε λαθροπαράδεισο. 

Η κορύφωση του σχεδίου επετεύχθη με την πτώση του ελικοπτέρου και τον θάνατο των τριών ηρώων, στην μνήμη των οποίων ο πατριδοκάπηλος δωσίλογος Καμμένος, αφιέρωσε το κάλεσμα προς το ΝΑΤΟ (άρα και προς τους Τούρκους) για να εποπτεύουμε μαζί την δική μας θάλασσα, το Αιγαίο.

Προχθες καλέσαμε το ΝΑΤΟ και χθες, μόλις μια μέρα μετά, με φόντο την επικείμενη εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, έγινε η πρώτη τουρκική πρόκληση. (Είναι βέβαιον ότι θα επακολουθήσουν πολλές και χειρότερες) .

Συγκεκριμένα νοτίως της Καρπάθου, τουρκική κορβέτα απείλησε το ιταλικό πλοίο "Odin's fighter", που έχει ναυλωθεί από Ελλάδα και Κύπρο για έρευνες προς πόντιση καλωδίων και του ζήτησε να απομακρυνθεί από την περιοχή!

   Εκ των υστέρων το ΠΝ, για να κρατήσει τα προσχήματα, έστειλε την φρεγάτα "Σπέτσες" για να τους πει πως "δεν ήταν σωστό αυτό που έκαναν"...

Ταυτόχρονα το ΝΑΤΟ (δηλαδή και η Τουρκία) θα μπορεί να εφορμά και με πλοία, προς την Συρία. 

Τέλεια Καμμένε, αντί για το "Ευχαριστούμε τις Ηνωμένες Πολιτείες" που είπε στην τραγωδία των Ιμίων ο Σημίτης, εσύ προχώρησες πιο πολύ και δεν ντράπηκες να πεις για τα αδικοχαμένα παλληκάρια μας ότι: «σε αυτούς τους ήρωες αφιερώνω τη σημερινή συμφωνία του ΝΑΤΟ για ανάπτυξη νατοϊκών δυνάμεων στο Αιγαίο» !

Προδότες με Π κεφαλαίο, μήκους από εδώ ως την κόλαση...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΚΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΛΑΘΡΟΠΑΡΑΔΕΙΣΟ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου