Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ


Ο ΡΟΝΑΛΝΤ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ, Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ  ILLUMINATI ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ!!!




Ο Ρόναλντ Μπέρναρντ, ο Ολλανδός τραπεζίτης που αποκάλυψε τις σατανικές τελετές των Illuminati σε μια σειρά τηλεοπτικών συνεντεύξεων, βρέθηκε νεκρός στη Φλόριντα. 

Ο Bernard, ο οποίος ήταν 61 ετών, ζούσε στο Sebring της Φλόριντα το τελευταίο έτος μετά το γάμο με μία Αμερικανίδα. Το γραφείο Sheriff County, δήλωσε ότι ο Ρόναλντ Μπέρναρντ κάλεσε το 911 (για επείγουσα βοήθεια) στις 3:46 μ.μ. λέγοντας ότι χάθηκε μετά την αναχώρησή του για μια βόλτα στις 13:00 στο μονοπάτι της φύσης στο δυτικό άκρο της Sun 'n Lake στο Sebring.


Περισσότεροι από δώδεκα βουλευτές μαζί με τις μονάδες K-9, αεροπορικές μονάδες από τις κομητείες Highlands και Polk, τετράτροχα από την HCSO και η "Επιτροπή Διάσωσης των Ψαριών και της Άγριας Ζωής" της Φλόριντα αναζητούσαν τον Ronald Bernard. 

"Το έδαφος ήταν πολύ δύσκολο και οι ερευνητές βρίσκονταν κατά περιόδους σε αδιέξοδο καθώς προσπαθούσαν να εντοπίσουν την τοποθεσία Fernandez", ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Οι βουλευτές  εντόπισαν το κινητό του, αλλά έδειχνε διαφορετικές θέσεις και ο Bernard κάλεσε αρκετές φορές - λέγοντας ότι η ζωή του ήταν σε κίνδυνο - αλλά συνέχισε να κινείται παρά το γεγονός ότι είχε πει ότι θα μείνει, στην ίδια θέση δήλωσαν οι βουλευτές. Οι τελευταίοι αποστολείς επικοινωνίας είχαν με τον πρώην τραπεζίτη στις 6:13 μ.μ.


Στις 8:24 μ.μ., το ελικόπτερο της Polk County εντόπισε τον Μπερνάρ, ο οποίος ήταν μπρούμητα σε ρηχά νερά περίπου 300 μέτρα από την τελευταία γνωστή θέση του κινητού του τηλεφώνου και 2,8 μίλια από την είσοδο στο μονοπάτι της λεωφόρου Sun 'n Lake Boulevard και της λεωφόρου Balboa.

Η αιτία θανάτου θα καθοριστεί από τον ιατροδικαστή.


Ο Ρόναλντ Μπέρναρντ έσπασε τη σιωπή σχετικά με τις μυστικές πρακτικές και τη θυσία των παιδιών σε τελετές της (σιωνιστικής) ελίτ του τραπεζικού κλάδου, περιγράφοντας τις εμπειρίες του σε μια τηλεοπτική συνέντευξη που έγινε viral  φέτος την άνοιξη

Δίνοντας σαφείς λεπτομέρειες για τον τρόπο που οι Illuminati προχωρούν σε θυσίες παιδιών για να δοκιμάσουν και να εκβιάσουν τα μέλη τους, είπε ότι του ζητήθηκε να θυσιάσει ένα παιδί σε ένα πάρτι.

" Είχα προειδοποιηθεί όταν μπήκα σε αυτό - μην το κάνετε αυτό εκτός αν μπορείτε να βάλετε τη συνείδησή σας κατά 100% στην κατάψυξη. Άκουσα τον εαυτό μου να γελάει τότε, αλλά δεν ήταν καθόλου αστείο ».

"Εκπαιδεύθηκα να γίνω ψυχοπαθής αλλά απέτυχα"

Περιγράφοντας την περίοδο κατά την οποία ο " καταψύκτης άρχισε να δυσλειτουργεί ", ο Ρόναλντ ανέφερε επίσης ιστορίες για τη συντριβή των εθνικών οικονομιών και των εταιρειών χρεοκοπίας

Οι ενέργειες αυτές οδήγησαν σε αυτοκτονίες και καταστροφικές -επιτυχίες που τις γιορτάζουν, σύμφωνα με τους συναδέλφους του τραπεζίτη.


Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου