Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ 





Στην σχέση της με το Θεό και στην πίστη της είχε αναφερθεί πριν από περίπου ένα χρόνο η μεγάλη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη

παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό Βημαγκαζίνο, επισημαίνοντας πως τον Θεό τον έχει μέσα της, ενώ θεωρούσε μεγάλο αμάρτημα την φράση «Γιατί Θεέ μου σε μένα».


Συγκεκριμένα η Ζωή Λάσκαρη στην ερώτηση «Η σχέση σας με τον Θεό ποια είναι;» απάντησε: «Τον Θεό τον έχω μέσα μου. Εμείς είμαστε η Εκκλησία. Δεν υπάρχει η εκκλησία ως κτίριο. Πιστεύω βαθύτατα, κοινωνώ, έχω πνευματικό εδώ και 35 χρόνια». 

Αμέσως μετά ρωτήθηκε αν έχει θυμώσει ποτέ μαζί Του και με σθένος απάντησε «Γιατί να θυμώσω; Ξέρει απόλυτα τι κάνει. Πολλοί λένε: «Γιατί σε εμένα, Θεέ μου;». Αυτό είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα. Είναι σαν να Τον αμφισβητείς. 
Και δεν είμαι καμιά θεούσα. 

Υπάρχει, φυσικά, η άποψη ότι αν πιστεύεις στον Θεό δεν είσαι καλλιεργημένος. Πόσο πλανεμένοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, αλήθεια».
3162952652_4764b3a848_b (1)


Η σπουδαία ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου, ένας σπουδαίος άνθρωπος όπως λένε όλοι όσοι την γνώριζαν, η Ζωή Λάσκαρη έφυγε ξαφνικά σήμερα από την ζωή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη. Η Ζωή Λάσκαρη σημάδεψε με τις ερμηνείες της την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ σε όλη της την πορεία ανέβασε σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου