Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΔΟΥΛΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ο ΡΕΝΤΣΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΤΕΜ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ». ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΞΟΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! 




«Το να είσαι αριστερός δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρέχεις πίσω από τα τοτέμ του παρελθόντος», δήλωσε ο Ιταλός δωσίλογος πρώην πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι μιλώντας στους σπόνσορές του, στους χώρους της πρώην βιομηχανίας της Fiat Lingotto στο Τορίνο.

«Στέλνουμε αυτό το μήνυμα σε όσους νομίζουν πως το να είσαι αριστερός σημαίνει να ανεβαίνεις σε μια εξέδρα με την γροθιά υψωμένη και να τραγουδάς το "Παντιέρα ρόσσα".

 Αντιπροσωπεύουν κάτι που δεν υφίσταται πλέον (...) Είναι μια γραφική εικόνα, δεν πρόκειται για πολιτική», πρόσθεσε ο Ρέντσι.

Προφανώς ο Ρέντσι σαν γνήσιος δωσίλογος πιστεύει ότι «Το να είσαι αριστερός σημαίνει ότι πρέπει να τρέχεις πίσω από τα ξόανα του μέλλοντος» δηλαδή τα αφεντικά του τους παγκόσμιους τοκογλύφους τραπεζίτες

Ακόμη και στο ίδιο του το κόμμα μέρος της αριστερής μειοψηφίας αποφάσισε να προχωρήσει σε διάσπαση και να δημιουργήσει το κίνημα των «Δημοκρατών και Προοδευτικών», κατηγορώντας τον Ρέντσι για δωσιλογισμό και έλλειψη αυτοκριτικής. 

Κύρια στελέχη του νέου κινήματος είναι ο Πιερλουίτζι Μπερσάνι, ο Ρομπέρτο Σπεράντσα και ο Ενρίκο Ρόσσι, περιφερειάρχης της Τοσκάνης.

Αυτός είναι ο φίλος του εδώ δωσίλογου των τοκογλύφων τραπεζιτών, του ψευτοαριστερού Τσίπρα, που κόβει ξανά τις συντάξεις και μειώνει το αφορολόγητο στις 5900 ευρώ ποσό που καλύπτει τα ετήσια έξοδα... οικογενειακού τάφου!

Μόνο που ο Έλληνας φίλος του Ρένσι εξακολουθεί να παριστάνει τον πρωθυπουργό και το τέλος του προμηνύεται πολύ χειρότερο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου