Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Ο BOB CHAPMAN ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

 Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΕ BREXIT (ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ) ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ  ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ!


ΒΙΝΤΕΟ: Ο BOB CHAPMAN TA EIXE ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010



Το Βερολίνο εφαρμόζοντας την σιωνιστική πολιτική που του επιβάλει η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ) οδηγεί σε διάλυση την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη.

Η σιωνιστκή πολιτική του Βερολίνου έχει προκαλέσει οικονομική ασφυξία στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες εξωθώντας τους πολίτες της Ευρώπης να ζητούν την επιστροφή στο εθνικό τους νόμισμα.

Βέβαια επιστροφή στα εθνικά νομίσματα θέλουν και οι τοκογλύφοι σιωνιστές της ΠΤΕ, αλλά σε εξαρτώμενα νομίσματα που θα εξαθλιώσουν ακόμα πιο πολύ τους λαούς, όπως είχε πει το 2010 ο Bob Chapman του οποίου την συνέντευξη έχουμε δημοσιεύσει πολλές φορές τονίζοντας τα σχέδια της νέας τάξης για οικονομική εξαθλίωση.



Τώρα ξεπερνώντας κάθε όριο, η Μέρκελ πιέζει την Βρετανία δημιουργώντας προβλήματα και ωθώντας τις καταστάσεις προς ένα Brexit. Εν αναμονή της Συνόδου Κορυφής αύριο και μεθαύριο στις Βρυξέλλες, όπου θα συζητηθεί μία συμφωνία για αλλαγή των όρων παραμονής του Λονδίνου στην Ε.Ε., η Μέρκελ μιλώντας χθες βράδυ σε στελέχη του κόμματος της είπε ότι δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί ειδικά οικονομικά προνόμια για τη Μεγάλη Βρετανία.


Τα ίδια περίπου λέει και το τσιράκι της Μέρκελ, ο Σούλτς, ο οποίος δήλωσε πώς η "Ευρωβουλή θα εξετάσει μια συμφωνία με το Λονδίνο, αλλά δεν εγγυάται το ναι", ενώ ο "καλός μπάτσος"ο μεθύστακας Γιούνκερ απέφυγε να μιλήσει για το ενδεχόμενο εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε., λέγοντας σιβυλλικά πως η Κομισιόν δεν έχει «plan B» για Brexit.

Ο Κάμερον πριν τη Σύνοδο Κορυφής θα συναντήσει τον πρόεδρο της Κομισιόν, όπου θα τεθεί και το ζήτημα της αλλαγής όρων για την παραμονή του Λονδίνου, σχετικά με τη εθνική κυριαρχία και την οικονομική διακυβέρνηση, στα οποία εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά σημεία διαφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Το βέβαιο είναι πώς αν ο Κάμερον δεν εξασφαλίσει μία καλή συμφωνία με την Ε.Ε.  πλησιάζει πολύ η πιθανότητα ενός Brexit, αφού ο ίδιος έχει αναλάβει τη δέσμευση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος  εντός του 2016 για την έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε.(κάτι που υποστηρίζει η πλειοψηφία των Άγγλων).

 Ένα Brexit θα αρχίσει να ξηλώνει το πουλόβερ της Ε.Ε. αλλά οι συνέπειες θα είναι σοβαρές και για την ευρωζώνην, αφού πολλές χώρες όπωςη Ελλάδα η Ιταλία και η Πορτογαλία, δεν αντέχουν άλλο την πολιτική της λιτότητας που επιβάλει το Βερολίνο.

Αυτό είναι και το σχέδιό τους, η διάλυση της ευρωζώνης, επιστροφή σε εθνικά νομίσματα, έξαρτώμενα κουρελόχαρτα και όχι ανεξάρτητα και ισχυρά, με σκοπό την μεγαλύτερη εξαθλίωση των λαών και κορύφωση με ένα παγκόσμιο πόλεμο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ BOB CHAPMAN 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου