Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;


ΑΝΑΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΙΑΣΟΥ...




ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ -
 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στις 14. Σεπτεμβρίου 2015, ασκώντας το κατά το άρθρο 120.4 του
Συντάγματος των Ελλήνων δικαίωμά μου, κατέθεσα στην Κυρίαν
Ευτέρπη Κουτζαμάνη, Εισαγγελέα, αλλά και σε όλους/όλες, τους τις Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου ονομαστικά, όπως και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών:
Αρ. Πρ.: - Εισαγγελία Αρείου Πάγου: 6446 / 14.09.2015
 Γενικό Πρωτόκολλο/Δ/κό - Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών : 39665 / 14.09.2015 την ακόλουθη Αναφορά – Καταγγελία, σχ. με το άρθρο 52 , "Περί της ελεύθερης και ανόθευτης εκδήλωσης της λαϊκής θέλησης" , ως προς τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 20.09.2015, με το αίτημά μου να ερευνηθεί ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, εάν από την πλευρά της Δικαιοσύνης διασφαλίζεται η στο ακέραιο επιτυχία του σοβαρότατου αυτού όρου του νομοθέτη, που με απόλυτη διαύγεια επιτάσσει και περιμένει από όλους τους λειτουργούς της Πολιτείας, άρα και από αυτή την ίδια τη Δικαιοσύνη, εκφράζοντας με την αναφορά μου αυτή τις βαθιές μου ανησυχίες και προβληματισμούς ειδικά στη συγκεκριμένη συγκυρία.

Βενετία Κάντζια

Αθήνα, 15. Σεπτεμβρίου 2015

Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Α Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν
 ΠΡΟΣ ΤΗΝ
 ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
 ΕΥΤΕΡΠΗ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ

ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

 1. ΑΝΔΡΕΙΩΤΕΛΛΗΣ Μιλτιάδης
2. ΠΑΝΤΕΛΗ Γεώργιο
3. ΜΠΟΜΠΟΛΗ Γεώργιο
4. ΚΑΤΣΙΡΩΔΗ Αθανάσιο
5. ΠΑΝΤΕΛΗ Νικόλαο
6. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
 Ξένη
7. ΔΑΣΟΥΛΑ Δημήτριο
 8. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ Κωνσταντίνο
 9. ΠΛΙΩΤΑ Βασίλειο
 10. ΑΚΡΙΤΙΔΗ Αθανάσιο
 11. ΒΑΒΕΤΣΗ Γρηγόριο
 12. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ Χαράλαμπο
 13. ΡΑΣΙΔΑΚΗ Εμμανουήλ
 14. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Βασιλική
 15. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Ευσταθία
 16. ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗ Θεοφανία
 17. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Παναγιώτη

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ
 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 121
 11510 - ΑΘΗΝΑ

 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
 Από
 Βενετία Κάντζια

 Αρ. Πρ.: 6446 / 14.09.2015
 Γενικό Πρωτόκολλο / Δ/κό
 Αθήνα, 14. Σεπτεμβρίου 2015

 ΑΝΑΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ασκώντας το κατά το ακροτελεύτιο άρθρο 120, παρ. 4 του Συντάγματος των Ελλήνων δικαίωμά μου, ως Ελληνίδα πολίτης, ότι δηλ.: "H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθεμέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία".
  Αλλά και πιστεύοντας ακράδαντα αυτό που με τόση διαύγεια
αναφέρεται στην παρ. 2 του ιδίου άρθρου, ότι δηλ.:
„O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων “,

άρα και εμένα προσωπικά,

Σας εκφράζω τη βαθειά μου ανησυχία, σχετικά με τις επερχόμενες
βουλευτικές εκλογές της 20. Σεπτεμβρίου 2015, διότι:
Το Άρθρο 52: (Ελεύθερη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης) , ορίζει ότι:
„H ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας, τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να τη διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση. Nόμος ορίζει τις ποινικές κυρώσεις κατά των παραβατών της διάταξης αυτής “.

Όμως πώς είναι δυνατόν να επιτευχθεί στο ακέραιο η επιτυχία του
σοβαρότατου αυτού όρου, όπως με απόλυτη καθαρότητα και σαφήνεια το έχει διατυπώσει ο νομοθέτης, όταν η Πατρίδα μας είναι δεμένη χειροπόδαρα σε παράνομα και επαχθή μνημόνια, αλλά και τη Συνθήκη της Λισσαβόνας ( με άλλα λόγια το Σύνταγμα της Ε.Ε.), που – όπως και όλες οι άλλες Συμφωνίες και Συνθήκες - υπογράφτηκε εν απουσία των ενδιαφερόμενων λαών των κρατών – μελών, που τώρα καλούνται να πληρώνουν αυτοί και μόνον αυτοί, όλα τα σπασμένα. 

Μια Συνθήκη, που στην ουσία είναι Έξουσιοδοτικός Νόμος, παρόμοιος με αυτόν του 1934 του Χίτλερ, όπου σύμφωνα με αυτήν, ήδη το λιγότερο κατά 80% , οι αποφάσεις λαμβάνονται στις Βρυξέλλες, από εκτελεστικά όργανα – τεχνοκράτες υπαλλήλους τοκογλύφων τραπεζιτών και καρτέλ , όργανα που όμως δεν εκλέγονται από τους ενδιαφερόμενους λαούς με
δημοκρατικούς τρόπους , απλά μας επιβάλλονται από κάπου…

Ως συνέπεια έρχονται και επιβάλλονται λοιπόν κατά παραγγελία έξωθεν οι εκλογές , έτσι για τα μάτια, όπου με δήθεν δημοκρατικές διαδικασίες απλά θα „ εκλεγεί „ η καινούρια διαχειριστική – εκτελεστική εξουσία, της οποίας ο σαφώς περιορισμένος ρόλος θα είναι να εκτελεί προσχεδιασμένες έξωθεν αποφάσεις. Με περισσή λοιπόν φροντίδα τυφλώνουν τοιουτοτρόπως το λαό, με ιδιαίτερα επιμελημένη δημοκρατική ζαχαρόσκονη, για να μην μπορέσει να υποπτευθεί κανείς τους, την πραγματική αλήθεια που τόσο ύπουλα του
αποκρύπτουν.

Επί πλέον, ανακοινώθηκε πρόσφατα επίσημα η δημιουργία "έξωθεν" 20μελούς κυβέρνησης της Ελλάδος με πρωθυπουργό τον Ολλανδό γενικό διευθυντή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάαρτεν Φερβέϊ, εφοδιασμένης με απεριόριστες εξουσίες απέναντι στο Ελληνικό Κράτος, το Έθνος μας, ολόκληρο τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό, γεγονός που στην ουσία και εν τοις πράγμασι, ακυρώνει το ίδιο το Σύνταγμα των Ελλήνων και αυτή καθ’ εαυτή την Ελληνική Κυβέρνηση και το Ελληνικό Κοινοβούλιο, για το οποίο στην ουσία διενεργούνται και οι
εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Κατ’ ακολουθία και με βάση αυτά που ήδη σας παρέθεσα, ενισχύονται ακόμα περισσότερο οι ανησυχίες μου ότι το πολυτιμότατο άρθρο 52 του Συντάγματος όλων των Ελλήνων, όχι μόνον παρακάμπτεται, με αυτό τον τρόπο, αλλά κυριολεκτικά και επί της ουσίας καταργείται στην πράξη και εξαφανίζεται ένα ακόμη Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα, ημών των Ελλήνων. 

Ένα δηλ. ακόμα βήμα προς την τελική κατάργηση του Καταστατικού μας Χάρτη, προς όφελος της καθ’ όλα
μαφιόζικης ένωσης των τοκογλύφων και καρτέλ.

Εν κατακλείδι, απομένει σε εσάς ως Εισαγγελείς, που είσθε οι από το Σύνταγμα ταγμένοι ως άγρυπνοι φρουροί της νομιμότητας, υπακοής και της απόλυτης και κατά γράμμα τήρησης του Καταστατικού μας Χάρτη, όπως ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ερευνήσετε σε βάθος το θέμα και προβείτε σε όλες τις κατά το Σύνταγμα και τους νόμους προβλεπόμενες\ενέργειες και κυρώσεις κατά των παραβατών του άρθρου αυτού , εφ’ όσον είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος πιθανότατου σφετερισμού της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτήν, μετά
ή άνευ δόλου. 

Υπάρχουν έντονα χαρακτηριστικά μετατόπισης ευθυνών, παραπλάνησης, αποπροσανατολισμού, απόκρυψης αληθινών γεγονότων και καταστάσεων από τους πολίτες, καθώς και προσπάθεια υφαρπαγής- με την επιθυμητή
ψήφο - της συναίνεσης, συμμετοχής και συναυτουργίας των ψηφοφόρων, σε προαποφασισμένα εγκληματικά σχέδια, παρά το συντριπτικό ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου σε αυτά.

 Σχέδια που αποσκοπούν στην τελειωτική καταστροφή και εξαφάνιση της Πατρίδας μας Ελλάδας, αλλά και στην ολοκλήρωση της εμφανώς συντελούμενης και λίαν επιθυμητής από κάποιους γενοκτονίας
όλων των Ελλήνων. Καταστάσεις που θα πρέπει να διωχθούν με κάθε νόμιμο μέσο ανάλογα και ΑΜΕΣΑ, για να μπορέσουμε να αποφύγουμε πιθανές πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. στις οποίες ενδεχομένως κάποιοι – για τελείως δικούς τους λόγους - θα θελήσουν να μας ωθήσουν.

Το Σύνταγμα μας άλλωστε προβλέπει ότι:
"O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος".

Και όπως το Σύνταγμα με σαφήνεια ορίζει, ως βασικό στόχο την
προστασία της Πατρίδας και του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, έτσι και εμείς όλοι και όλες με καθοδηγητές εσάς, τη Δικαιοσύνη - βασικό πυλώνα προστασίας της Πολιτείας μας - αιτούμεθα τη συμπαράσταση ως προς τις επερχόμενες εκλογές, για λήψη όλων των νόμιμων μέτρων, ώστε να αποφευχθούν οι σοβαροί κίνδυνοι που ενδεχόμενα παραμονεύουν και μας απειλούν και είναι σχετικοί με τα όσα σας εξέθεσα ήδη.

Μια ενέργεια και απόφαση δική σας, που θα τιμά τον σεβαστό σας ρόλο και θα προστατεύσει με τον καλύτερο τρόπο τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό, τα Συνταγματικά του Δικαιώματα και την Πατρίδα, θα είναι αυτό που με ανακούφιση θα χαιρετήσει όλος ο σκληρά δοκιμαζόμενος Ελληνικός Λαός.

Tέλος, σας ενημερώνω ότι το παρόν έγγραφο, θα κατατεθεί και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μαζί δε, με τις απαντήσεις που θα λάβω θα βγαίνουν και σε δημόσια μέσα μαζικής ενημέρωσης ή άλλα εναλλακτικά ενημερωτικά δίκτυα, διότι την αλήθεια πρέπει να την μαθαίνουν ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΜΑΣ!.

Με τιμή
Βενετία Κάντζια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου