Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ....

ΣΤΟΥΡΝΑΡΟΧΑΡΔΟΥΒΕΛΟΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ:ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΙ ΑΜΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ....




Έχουν ξεπεράσει προ πολλού κάθε όριο κοροϊδίας, ψέμματος και κακουργηματικής απάτης, οι δωσίλογοι των δανειστών...
Με όλα τα δολοφονικά μέτρα που έπαιρναν, μας παραμύθιαζαν πάντα ότι όπου να ναι θα επιστρέψουμε στην ανάπτυξη.
Το μόνο βέβαια που βλέπαμε είναι ο εκάστοτε υπουργός οικονομικών να βγάζει για ένα περίπατο μέσα στα χρόνια την αισιοδοξία του για επιστροφή στην ανάπτυξη...


Ο Στουρνάρας ήταν αρχικά "αισιόδοξος για επιστροφή στην ανάπτυξη"  στο τέλος του 2013, στη συνέχεια την "επιστροφή στην ανάπτυξη" την πήγε στις αρχές του 2014 και την κατέληξε στον Οκτώβριο του 2014 . Βέβαια πρίν από την "επιστροφή στην ανάπτυξη" κατέληξε η θητεία του στο ΥΠΟΙΚ και τον περίπατο συνέχισε ο διάδοχός του Γκίκας Χαρδούβελης!

Αισιοδοξότερος του Στουρνάρα γύρισε τον χρόνο πίσω και τοποθέτησε την "επιστροφή στην ανάπτυξη" στο γ΄ τρίμηνο του 2014!  Για να συνεχίσει ακάθεκτος (αφού "επιστροφή στην ανάπτυξη" δεν ήρθε) προβλέποντας και πάλι ότι η ανάπτυξη θα επιστρέψει τελικά το 2015!


Μετά ήρθε ο Αλέξης που δεν μίλαγε για ανάπτυξη αλλά για διαπραγμάτευση! Και για να μην πολυλογούμε αφού όλοι ξέρουμε σε τι μνημόνιο μας έριξε (που ο Θεός να μας κόψει τα χρέη και να του τα δώσει σε σφαλιάρες) τώρα έβαλε τον Τσακλαλώτο υπ. οικονομικών για να συνεχίσει τον περίπατο στην "αισιοδοξία για επιστροφή στην ανάπτυξη":




Ούτε μια τόση δα πρωτοτυπία στις φράσεις! Κόπια ο ένας του αλλουνού! 

Βέβαια αυτός άφησε κι ένα εξάμηνο, στο οποίο θα σταυρωθούμε στη φορολογία αλλά σου λέει ας κάνω από τώρα την δήλωση, ώστε όταν τρώνε τα παλούκια να σκέφτονται την ανάπτυξη που θάρθει!

Κούνια που σας κούναγε δωσίλογοι!

Ο κόσμος ξέρει ποια θα είναι η ανάπτυξη που θα έρθει. Θα είναι ανάπτυξη φόρων και κατασχέσεων!
Ελικόπτερο έχετε έτοιμο;






1 σχόλιο:

  1. Να κάνεις το ίδιο αναμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα είναι ο ορισμός του παράλογου. Μονον ενας ηλιθιος θατοκανε, και ακομη ενας πιο ηλιθιος θα το πιστευε, ονοματα δεν λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή