Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

ANOIΓEI TO METΩΠO THΣ OYKΡANIAΣ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ. ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η Α. ΟΥΚΡΑΝΙΑ



Η ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ  ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΡΟΥΒΛΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.  


Ο Β.Πούτιν  προεδρεύοντας για θέματα ασφαλείας στη Σεβαστούπολη κατήγγειλε την προσπάθεια ξένων δυνάμεων να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στην Κριμαία, εκπαιδεύοντας ακόμη και ειδικές ομάδες δολιοφθοράς.


«Είναι ολοφάνερο ότι διατηρείται η απειλή από πλευράς ξένων δυνάμεων, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στη χερσόνησο, ενδεχομένως να παίξουν το "εθνικιστικό χαρτί", είτε εκμεταλλευόμενοι εκείνα ή τα άλλα λάθη, αποτυχίες, αναποτελεσματικές ενέργειες της κυβέρνησης, να στρέψουν τη δίκαιη ανησυχία των πολιτών σε μη εποικοδομητική κατεύθυνση», είπε.

Την ίδια ώρα, όπως σημειώνει το Ίντερφαξ, το υπουργικό συμβούλιο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ, αποφάσισε να καθιερώσει από την 1η Σεπτεμβρίου, το ρωσικό ρούβλι ως κύριο νόμισμα στην επικράτειά της! 

«Με σκοπό την υιοθέτηση μέτρων για τη σταθεροποίηση του χρηματοπιστωτικού νομισματικού συστήματος, καθώς και την εφαρμογή των οικονομικών συναλλαγών στο έδαφος του Λουγκάνσκ, η ΛΔ του Λουγκάνσκ αποφάσισε  να συναλλάσσεται σε ρωσικά ρούβλια μετά την απότομη πτώση του γρίβνα (του τοπικού νομίσματος της Ουκρανίας). Από τούδε και στο εξής βασική μονάδα νομίσματος στην ΛΔΛ θα είναι το Ρωσικό Ρούβλι», αναφέρει η απόφαση των υπουργών και προσθέτει:
«Η καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων του δημόσιου τομέα, οι συντάξεις και οι άλλες κοινωνικές πληρωμές, όπως ορίζονται από το εφαρμοστέο δίκαιο, θα γίνονται σε ρωσικά ρούβλια».  

Τα γεγονότα λοιπόν στην ευρύτερη ευρασιατική περιοχή και την Βόρεια Αφρική είναι εκρηκτικά: 

 Ανοίγειόπως βλέπουμε η Ουκρανία για τα καλά. Οι Ρώσσοι αντεπιτίθενται και με δύo ταξιαρχίες καταλαμβάνουν την Οδησσό, αποκόβοντας την ΝΔ Ουκρανία.

 Στο Ντονμπάς εισβάλουν 4 μεραρχίες εξασφαλίζοντας πλήρως τις Ανατολικές περιοχές της Νεορωσσίας, και τόν Νότο. 

Η Γερμανική αποικία της ναζιστικής Ουκρανίας, χάνει κάθε πρόσβαση στην Μαύρη Θάλασσα. Για απάντηση, νατοικά και πολωνικά στρατεύματα, προσκαλούνται από τους ναζήδες για "προστασία" στο Κίεβο. - Στο Συριακό μέτωπο, οι Πέρσες ενώνονται με τους Κούρδους και ξεκαθαρίζει η βόρεια Συρία από την ισλαμική βρωμιά. 

Τό ISIS συρρικνώνεται σε συμπαγή δύναμη γύρω από την Βαγδάτη με πιθανή επίθεση για κατάληψη της Πόλης που σημαίνει εμπλοκή της καταραμένης Σαουδαραβίας η οποία θα δρέψει ήττες  στο   μέτωπο της Υεμένης. 

Η Αίγυπτος ενεργεί εκκαθαριστικές  επιχειρήσεις στο μέτωπο του Σινά και στην Λιβύη θα 'χουμε  ανατρεπτικές εκδηλώσεις...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου