Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΩΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΑΦΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!





Με δωσίλογο και περισσό θράσος, ο εκ Περισσού μετανάστης στην ανανεωτική "αριστερά" ο "Έλβις Πρίσλεϊ της πολιτικής" και εν τέλει η θλιβερή μαριονέτα των θλιβερών μαριονετών Μέρκελ και Σόιμπλέ, (τους υπαλλήλους στην εταιρία που από το 1945 έχει πάρει την θέση του ανύπαρκτου κράτους της Γερμανίας), έδωσε συνέντευξη για να υπερασπιστεί την υπογραφή που έβαλε στην τοποθέτηση της ταφόπλακα της Ελλάδας. 


Με τις ίδιες φράσεις του συνδωσίλογου του Σαμαρά το 2012 προσπάθησε να δικαιολογήσει την μεταμόρφωσή  του από αντιμνημονιακό σε έναν ακόμα δωσίλογο πολιτικό, εμφανίστηκε ο  Τσίπρας στη συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ.

Τα λόγια τα δικά μας είναι περιτά, ο δωσικογισμός του στάζει εμετικά από τις ίδιες τους τις φράσεις...


«Υπέγραψα μια συμφωνία που δεν την πιστεύω αλλά είχα να επιλέξω μεταξύ αυτής της συμφωνίας και μιας άτακτης χρεωκοπίας: Και επέλεξα το πρώτο»! 


"Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου να διατηρήσω τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΚΟ του ενιαία" είπε ο Αλέξης Τσίπρας για να προσθέσει με εμφανή αγωνία: "Αλλά ο καθένας έχει την ευθύνη να συνειδητοποιήσει ποιο πολιτικό σχέδιο υπηρετεί: Αυτό της ενότητας και διατήρησης της αριστερής κυβέρνησης; Ή το σχέδιο εκείνων που θέλουν να τη ρίξουν;".

"Βρισκόμαστε σε συνθήκες μη φυσιολογικές και σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες ο καθένας αναμετράται με τις ευθύνες του και την ιστορία".

"Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να θέσει ζήτημα αν είναι η επιλογή μου που σέβεται τις αξίες της αριστεράς και της συλλογικής συνείδησης του λαού. Σε κανέναν!".

 "Η ασφάλεια της ιδεολογικής καθαρότητας σε στιγμές κρίσης δεν υπάρχει. Οποιος πιστεύει ότι πρέπει να κάθεται στην καρέκλα και να δρέπει τις δάφνες του αριστερού και του υπέρμαχου της ιδεολογικής καθαρότητας, κάνει λάθος. Ο καθένας θα κριθεί με βάση τις επιλογές του".


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ!
ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου