Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ...


ΝΑΙ ή ΟΧΙ 




Γράφει ο Μοναχός  Πρόδρομος
Από τις Καρυές του Αγίου Όρους


Ρωτούν συνέχεια την γνώμη μας για το δημοψήφισμα.
Εμείς ΜΜΕ δεν παρακολουθούμε και δεν μας επηρεάζει καμία προπαγάνδα.

Φυσικά η απάντηση είναι ότι πει η εκλεγμένη κυβέρνηση 

δηλαδή ΟΧΙ

Αναλυτικότερα

1) Διότι είναι οι μόνοι που μπορούν να ξέρουν με λεπτομέρεια τι και πώς πρέπει να διαπραγματετούν και είχαν την εντιμότητα να ρωτήσουν τον λαό για ένα τόσο κρίσιμο θέμα, από το να υποκύψουν στις πιέσεις όπως οι προηγούμενοι. 

2) Διότι είναι ικανότεροι στην διαπραγμάτευση για την μείωση του άδικου χρέους που επιβλήθηκε στον κρόταφο των Ελλήνων

3) Διότι είναι μεγάλη αντίδραση των πλουσίων κρατών που εκβιάζουν με τον τρόμο τον Ελληνικό λαό για να ψηφίσει ΝΑΙ, με περιορισμό της ρευστότητος του ευρω και κλείσιμο τραπεζών. Όπως θά κανε ένας στυγνός τοκογλύφος. Γι αυτό το τελευταίο πρέπει οι Έλληνες να δώσουμε στην κυβέρνηση την δυνατότητα και τον αέρα να διαπραγματευτεί για το συμφέρον του Ελληνικού λαού.  Το να βάζεις την υπογραφή σου σε μία συμφωνία είναι εύκολο. Όμως η συμφωνία αυτή είναι ματωμένη με το αίμα των 10.000 Ελλήνων που αυτοκτόνησαν και θα βαρύνει τον τράχηλο των υπογραφόντων. 

4) Διότι δεν βάζουμε υπογραφές (ναι σε όλα χωρίς να διαβάσουμε τι υπογράφουμε ) και πάμε χαλαρά για σουβλάκια στην πλάκα! 


Η Ευρώπη μας επέβαλε με την χωρίς Χριστό ζωή της τα διαζύγια, τις εκτρώσεις, τον εκφυλισμό της Ελληνικής οικογένειας. 

Η Ελλάδα με την πνευματική της παράδοση είναι η μαγιά  του επανευαγγελισμού της Ευρώπης. Η Ευρώπη μας χρειάζεται όχι   σαν επαίτες αλλά σαν παληκάρια που υπερασπιζόμαστε την δημοκρατία και το δίκαιο. Με το ΟΧΙ δίνουμε αυτό το μήνυμα της μη υποταγής στους μηχανισμούς που στήθηκαν αόρατα τόσα χρόνια σιγά σιγά και άλλαξαν την λειτουργία αυτής της ιδέας της δημοκρατικής Ε. Ενώσεως μετατρέποντάς την από ένωση σε ισοπέδωση. 

Η Ευρώπη θα χάσει εάν μετατρέψει την Ελληνική κουλτούρα σε Γερμανική. Οι Γερμανοί δεν έμαθαν το μάθημά τους μετά από το ποτάμι αίματος που προξένησαν πριν 70 μόλις χρόνια σε όλη την ήπειρό μας, στην χώρα μας. Ξαναπέφτουν στον πειρασμό του φασισμού απέναντι μάλιστα σε ένα λαό που τόσο αδίκησαν. 
 ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ  στην τυφλή υπακοή του φόβου, όλα θα πάνε μια χαρά η κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί ελεύθερα το καλύτερο και θα βοηθήσει η Παναγία εάν την παρακαλέσουμε στα γόνατα όλοι οι Έλληνες. Όπως πάντα το κάνει. 
Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι , αφήστε τα ΜΜΕ , μην τα ακούτε, λένε συνεχώς  ψέματα. 

  3/7/2015

Μοναχός  Πρόδρομος
Καρυές Αγίου Όρους



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου