Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ EUROGROUP ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΑΜΕ...


Ν.ΠΑΠΠΑΣ: "Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ) Η ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ"


ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΣΟΪΜΠΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ




Διαβάζουμε σε κορυφαίο "αντιμνημονιακό" ιστότοπο:

"Ή θα γίνει αυτό που ζητάμε ή δεν θα γίνει. Εμείς δεν θα κάνουμε πίσω, ό,τι γράφουμε στην επιστολή" δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός Επικρατείας Ν.Παππάς δίνοντας το "στίγμα" ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει μέχρι τέλους στη διεκδίκηση των δικαίων του ελληνικού λαού.


Έχουμε τρελαθεί εντελώς;

Η επιστολή Βαρουφάκη συνιστά πλήρη αποδοχή του χρέους, παραίτηση από λογιστικό έλεγχο και επομένως κούρεμα του χρέους, εξάμηνη αναστολή (ίσον ματαίωση) του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και αποδοχή της τρόικα ως ελεγκτικού μηχανισμού ( με το όνομα επιτροπή θεσμών).



Έχουμε αποδεχθεί το 80% του παλιού μνημονίου και συνεχίζεται η διαπραγμάτευση, που μπορεί να καταλήξει και στο 90% του παλιού μνημονίου δηλαδή κάτι παρόμοιο με τα ψίχουλα ελαφρύνσεων που θα έδινε και η δοσίλογη κυβέρνηση των σαμαροβενιζέλων!

Φυσικά δεν θα το λέμε πιά μνημόνιο αλλά "πρόγραμμα"

Και αυτό το ονομάζουν "διεκδίκηση των δικαίων του ελληνικού λαού";;;

Ξέρετε φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ το 80% του Ελληνικού λαού δεν σας στήριζε για να αποδεχθείτε το 80% του μνημονίου αλλά για να το απορρίψετε στο σύνολό του όπως υποσχεθήκατε!!!

Φίλε Αλέξη σκεφτήκατε να πρωτοτυπήσετε και να κρατήσετε τις προεκλογικές σας υποσχέσεις, αλλά μετά το ξανασκεφτήκατε και είπατε να τις κάνετε γαργάρα!!!

ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!!!

ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΔΕΝ ΗΓΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ"ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΜΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΠΕΡΙ "ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου