Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΟΤΑΝ Η ΡΩΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ ΣΒΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ....


Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΟΣΤΩΜΟΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 
ΣΤΟ i PHONE ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ  ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ YΟΤΑ PHONE 2


ΒΙΝΤΕΟ




Έχετε δει ποτέ δύο κινητά μαζεμένα σε ένα ή θα θέλατε να δείτε ένα τέτοιο; Το Yotaphone είναι αυτό που ζητάτε και φυσικά το έχουμε έχουμε ξανασυζητήσει εδώ στο Gameworld.gr. Στο τότε άρθρο, δεν ήταν γνωστό αν θα έρθει ποτέ σε κάποια μεγάλη αγορά. Μετά το Karbonn Spice V του Project One, η αγορά της Αγγλίας, βλέπει ένα ακόμα κρυμμένο διαμάντι. 


Διπλής όψης διαμάντι. Το Υοtaphone θα φέρει από μπροστά μία οθόνη 5 ιντσών AMOLED και από πίσω, μία 4.7 e-paper οθόνη που θα είναι ικανή να δείξει δεκαέξι επίπεδα του γκρί.


Όχι πενήντα αποχρώσεις πάντως. Το καλό με την e-paper οθόνη είναι ότι δεν σβήνει. Ποτέ! (Καλά μετά από κάνα μήνα μπορεί να σβήσει.)





Οι μπαταρίες όλων των κινητών χωράνε μεταξύ 4000μV και 5000μV, χονδρικά. Όταν η φόρτιση πέσει κάτω από ένα επίπεδο, όπως για παράδειγμα 3100μV το κινητό δεν μπορεί να καλύψει τις άμεσες ανάγκες του και κλείνει. Αυτό, τι σημαίνει; Ότι το κινητό δεν έχει καθόλου ενέργεια στην μπαταρία του; Φυσικά, όχι. Αντίθετα, έχει αρκετή για να διατηρήσει το ρολόι και άλλες βασικές ρυθμίσεις. Το Yotaphone 2 χρησιμοποιεί έξυπνη τεχνολογία e-paper η οποία ζητάει ελάχιστο ηλεκτρικό φορτίο, καταλήγοντας να λειτουργεί για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα. Το μόνο μειονέκτημα είναι η έλλειψη χρωμάτων, κάτι που με μελέτη και επιστημονική έρευνα θα διορθωθεί. Αν η μπαταρία ξεμείνει και από το τελευταίο micro-Volt τότε μιλάμε για τελείως άδεια μπαταρία. το Yotaphone 2 θα κοστίζει κάπου στα 600 ευρώ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου