Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ...


ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; 




ΒΙΝΤΕΟ: ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΟ 2013


Ενέκρινε το Eurogroup με την άδεια και τις ευλογίες του Βερολίνου και μάλιστα εσπευσμένα, το νέο μνημόνιο, το και αποκαλούμενο χαϊδευτικά "λίστα Βαρουφάκη" με όλες  δηλαδή τις "διευκρινίσεις" υποταγής που ζητήθηκαν από την "αριστερή" Ελληνική κυβέρνηση, μετά την "συμφωνία" της Παρασκευής, για να αρχίσει η τετράμηνη παράταση της παλιάς δανειακής σύμβασης...


Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, ανέφερε πως «ο κατάλογος των μεταρρυθμίσεων που παρουσίασε η Ελλάδα είναι επαρκώς περιεκτικός, ώστε να αποτελέσει αξιόπιστο σημείο εκκίνησης για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης» και συμπληρώνοντας πως «οι εθνικές διαδικασίες για την επέκταση του ελληνικού προγράμματος μπορούν να ξεκινήσουν».

Έχουμε λοιπόν ένα νέο μνημόνιο και συνέχεια της παλιάς δανειακής σύμβασης! Και αξιολόγηση από την τρόϊκα των θεσμών , αφού καταργήθηκε ο θεσμός της τρόΐκα!

Τι είχες Γιάννη; 'τι χα πάντα!

Γιάννη εσύ απ΄το λαό, που πάλι θα την πληρώσεις, Γιάννη απλέ, καθημερινέ άνθρωπε, όχι Γιανη με ένα νι, εξέχοντα σουπερ στάρ Βαν Ρουφάκη, διότι εσύ άλλα είχες πει παλιότερα κι άλλα λες τώρα... 

Χρεοκοπία εντός του ευρώ και μεσαίο δάκτυλο στους Γερμανούς πρότεινες το 2013 και έλεγες με νόημα:

«Μια ελληνική κυβέρνηση να βγει και να πει παιδιά χρεοκοπούμε δεν θα πληρώσουμε την επόμενη δόση. Εχεις μια κατεστραμμένη οικονομία που δανείζεται από τον Μηχανισμό σταθερότητας για να πληρώσει την ΕΚΤ. Είναι όχι μόνο ηλίθιο αλλά η επιτομή του μισανθρωπισμού. Να πούμε όχι σε αυτό αλλά γιατί να φύγουμε; Ας τους βάλουμε μπροστά στις αντιφάσεις τους» 

Κοίτα τι ωραία τα έλεγες σε άπταιστα Αγγλικά:



Τώρα που είσαι ο αρμόδιος υπουργός έφτιαξες την λίστα του Σόϊμπλε και ρούφηξες μια χαρά το αυγό του φιδιού του νέου μνημονίου...



Το κούρεμα του χρέους πάει περίπατο κι ας φωνάζει όσο θέλει ο Λαπαβίτσας. Το μόνο που μπορείς να κουρέψεις τώρα είναι το...αυγό!
Πιάστο αυγό και κούρευτο που λένε...

Και μετά την αποδοχή της λίστας του Βαν Ρουφάκη ξεκινά "το κρίσιμο τετράμηνο των διαπραγματεύσεων" για τη νέα δανειακή συμφωνία, η οποία έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, υποτίθεται για να γίνει "η έξοδος της χώρας στις αγορές". Δηλαδή για να δανειστούμε και πάλι....

Το ενδεχόμενο να μην ξαναδανειστούμε δεν το συζητάει κάν,  απλά γιατί η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ) που ελέγχει το παγκόσμιο τραπεζοπιστωτικό σύστημα κατασκευάζει το χρήμα δια του χρέους.

Και δεν το συζητάει γιατί είναι κι ο Βαν Ρουφάκης ένας από αυτούς που στηρίζουν το σύστημα....

Υπάλληλος των υπαλλήλων της ίδιας ανώνυμης σιωνιστικής εταιρίας δολοφόνων με την επωνυμία  "Γερμανία" 






H YΠAΛΛHΛΟΣ KAI ΔIAXEIΡIΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Α. ΜΕΡΚΕΛ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦOΡΜΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ, ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου