Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ


KKE:ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!

ΒΙΝΤΕΟ


Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ  ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ! 

ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ Ο ΚΝΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΒΡΙΖΑΝ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΗ...

Φωτιά στο Kontra Channel έβαλε η Ραχήλ Μακρή, που αντιμέτωπη με τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ αλλά και τον Ποταμίσιο Δημήτρη Τσιόδρα (γνωστό από τον ΣΚΑΪ), είπε σκληρές αλήθειες που πονάνε.


Πρώτα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ζήτησε να μάθει από τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ πώς είναι δυνατόν ο Ριζοσπάστης, η κομματική εφημερίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος, κυκλοφόρησε με ολοσέλιδη διαφήμιση της Coca Cola.

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ έχασε τα λόγια του, ή μάλλον άρχισε να λέει «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» για την Coca Cola, αποφεύγοντας φυσικά να δώσει απάντηση.

Στη συνέχεια και ενώ ακόμα δεν είχε συνέλθει από την Coca Cola, δέχτηκε δεύτερο πύραυλο από την Ραχήλ, η οποία του έθεσε το εξής λογικό ερώτημα: Αφού το ΚΚΕ δεν συμφωνεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί εκλέγει ευρωβουλευτές και συμμετέχει στις επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, λαμβάνοντας φυσικά τις αμοιβές των «κακών» Ευρωπαίων;


Εκεί, όμως, που άρχισε το σκληρό ροκ ήταν όταν η Ραχήλ Μακρή βρέθηκε αντιμέτωπη με τον γνωστό πανελληνίως δημοσιογράφο Δημήτρη Τσιόδρα, που από τον ΣΚΑΪ πολιτεύθηκε με Το ΠΟΤΑΜΙ και τώρα συνεχίζει την πολιτική του δράση, δεν κατάφερε να εκλεγεί, ως εκπρόσωπος του νεοφιλελεύθερου μορφώματος. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Τσιόδρας ήταν και διευθυντής του γραφείου Τύπου του τραπεζίτη – πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.


Η Ραχήλ Μακρή κατηγόρησε Το ΠΟΤΑΜΙ ως κόμμα υπέρμαχο του μνημονίου, ο Δημήτρης Τσιόρδας άρχισε να λέει κάτι ακατάληπτα, έχασε την ψυχραιμία του και στη συνέχεια άρχισε να βρίζει τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.


«Κυρία Μακρή το πνευματικό σας επίπεδο είναι γνωστό σε όλους…» είπε ο Τσιόρδας, που δεν έβρισκε τα λόγια του απέναντι στη Ραχήλ Μακρή


Η Ραχήλ επέμενε: «Είστε ένα μνημονιακό κόμμα…».


Ο Τσιόρδας έχασε εντελώς την μπάλα: «Κυρία Μακρή, εάν είστε γνωστή για κάτι είναι για το πνευματικό σας επίπεδο, το οποίο είναι πάρα πολύ χαμηλό».


Υ.Γ. Στο τέλος του βίντεο ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, που δεν είχε δώσει ακόμα απάντηση για την εφημερίδα του κόμματός του που τα παίρνει από την Coca Cola, αποκάλεσε τη Ραχήλ Μακρή «τρελή» και εμμέσως «βλάκα»!

Για την ταμπακιέρα, την Coca Cola, κουβέντα ο ΚΝΙΤΗΣ! Τι να πει;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ







3 σχόλια:

  1. http://www.902.gr/eidisi/politiki/61190/epiheiroymeni-provokatsia-farsokomodia-se-varos-toy-rizospasti-amesi-apantisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.902.gr/eidisi/politiki/61190/epiheiroymeni-provokatsia-farsokomodia-se-varos-toy-rizospasti-amesi-apantisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλύτερο ξέφτι και λαμόγιο από αυτόν τον τσιόδρα δεν θα βρεις,τσιράκι κι αυτός του Ρότσιλντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή