Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΕΝΑΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΡΟΕΤΕΙΝΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ, ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 80% και 90 % ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!


Αέναα (Perpetual Bonds) ομόλογα ισον Perpetuum Mobile της οικονομικής λεηλασίας




Του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στην τραγωδία της Αντιγόνης, Στιχοι 524-622 διαβαζουμε:
«Το κακο παρουσιαζεται ως καλο στις σκεψεις εκεινου, τον οποιον ο θεος οδηγει προς την συμφορα».


Η δημιουργία της Ε.Ε. του Μααστριχτ ηταν μερος του σχεδιασμου του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και της μασονιας για ενσωματωση του πολιτιστικου αυτου κεντρου της ανθρωποτητας στην Νεα Παγκοσμια Ταξη Πραγματων, με ολοκληρωτικη και τελικη εκτοπιση της Παλαιας.... Η μεταβολη απαιτει την καταστροφη της Παλαιας Παγκοσμιας Ταξης
Πραγματων και της αντικαταστασης της απο μια Νεα. Στον «Ενα Κοσμο» ανηκει η «Μια Ευρωπη», στο παγκοσμιο  υπερκρατος, το ευρωπα’ι’κο υπερκρατος. Η πολιτικη και οικονομικη περιφερειοποιηση του κοσμου, δηλαδη ο κατακερματισμος του κοσμου και ο περιορισμος του σε μερικες υπερκρατικες οντοτητες ειναι η ποιο απατηλη μεθοδος για την θεμελειωση μιας παγκοσμιας κυβερνησης. Ακομη και σημερα, στις αρχες του 2015, ο μεσος πολιτης της Ε.Ε. δεν κατανοησε οτι βρισκεται στο προτελευταιο σκαλοπατι προ του «Ενος Κοσμου».

Ως πρωτο βημα για την σχεδιασθεισα Νεα Ταξη Πραγματων επρεπε η Παλαια να μεταμορφωθη πρωτα σε ενα Χαος. Επρεπε να ξυλωθουν ολες οι μεθοριακες πελαδες, ολοι οι φραγμοι και οι εθιμοτυποιες μαζι με ολα τα στοιχεια της Παλαιας Ταξης Πραγματων και να αναστηλωθουν απο την αρχη. Με αλλα λογια, ως πρωτο βημα οφειλαν να καταστραφουν ολα τα κοινωνικα συστηματα και ολες οι κοινωνικες διαφοροποιησεις που δημιουργησεν η Παλαια Ταξη Πραγματων. Τα αποτελεσματα του βηματος αυτου φαινονται σημερα ξεκαθαρα στην Ελλαδα και στους Ελληνες, δηλαδη στους εχθρους των Μακκαβαιων. Με την μπασταρδοποιηση του ελληνικου πληθυσμου δημιουργηθηκε οπως επιδιωκονταν μια «κανονικη» για το συστημα, πληθυσμιακη ρατσα ανθρωπων. Η νεα ελληνικη πολυπολιτισμικη κοινωνια σχηματιζει ενα ακακα κουδουνιζοντα συνωνυμο, μια ρασικη-λα’ι’κη-εθνικη μονοχρωμα ντυμενη «ελληνικη κοινωνια».



Η ρασικα μη μπασταρδερμενη Ελιτ των Μακκαβαιων, δηλαδη η «ευγενης ρατσα εκ της χαριτος του πνευματος» εχει επιλεγει απο τον Γιαχβε για την κυριαρχια επι της Ε.Ε. και επι ολου του Κοσμου και εχει εκτοπισει στην αφανεια και με την μπασταροποιηση τους, τους φυσικους εχθρους τους, τους Ελληνες, τους Gojim, δηλαδη τα ζωα, τους Γα’ι’δαρους. Για τους λογους αυτους κατεστραφη απο τα τσιρακια (κυριως γερμανικα και απο τα εγχωρια) τοσο η εθνικη ταυτοτητα, οσο και η πολιτικη και οικονομικη ανεξαρτησια των Ελληνων. Οι Μακκαβαιοι ποτε δεν ξεχασαν τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη που κατελαβεν γυρω στα 170 π.Χ. την Ιερουσαλημ και ελληνοποιησε σχεδον το ημισυ του ιουδα’ι’κου πληθυσμου. Απο το 164 π.Χ. καθε χρονο την 13. Μαρτιου γιορταζουν παγκοσμια την εορτη τους «Ανουχατ» ως ημερα του Νικαναρος, δηλδη ως ημερα αναμνησης της δολοφονιας του Ελληνα αξιωματικου και της φρουρας του στην Ιερουσαλημ, οπως περιγραφεται στο πρωτο βιβλιο των Μακκαβαιων και στο Ταλμουδ.

Στο πρωτο αυτο βημα της Νεας Ταξης Πραγματων επελεγη η Ελλας απο τους εγκληματιας της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου, ως «Πειραματοζωο». Γιατι η Ελλας και οχι καποια αλλη χωρα της Ε.Ε.; Διοτι πρεπει να ισοπεδωθει πολιτικα, οικονομικα και κοινωνικα η χωρα και οι γνησιοι Ελληνες κατοικοι της, οι απογονοι αυτων που ευεργετησαν οσο κανεις αλλος την Ευρωπη και τον υπολοιπο Κοσμο, δηλαδη πρεπει να ισοπεδωθουν ολα τα συμβολα, που λαμπουν ακομη, της Παλαιας Ταξης Πραγματων! 

Απο το γερμανικο Think-Thanks DIW (εβδομαδιαια ενημερωση Αρθ. 31+32.2014) τα ανοιχτα ακομη χρεη της Ελλαδος προς τους πιστωτες (Ιουλιος 2014) εχουν ως εξης:

                                                                       Δισεκατομμυρια
                                                                            Ευρω

European Financial Stability Facility (EFSF)                  132,88
Greek Loan Facility (GFL)                                           54,36
Europäisches System der Zentralbanken (ESZ)              27,18
Internationaler Währungsfonds (IWF)                          30.20
Private Gläubiger, umstrukturiert                                 33,22
Private Gläubiger                                                       3,02
                                                                         ------------
                                                                           280,86        

Εδω δεν συμπεριλαμβανονται τα 15 δισεκατομμυρια Ευρω «συναλλαγματικων αξιων».



Αυτο ομως που οι ευρωπαιοι δεν γνωριζουν, διοτι τους αποκρυβεται συστηματικα απο την Κομισιον και την ΕΚΤ, ειναι οτι μεσα στα ανοιχτα ακομη χρεη της Ελλαδος συμπεριλαμβανονται τελειως παρανομα και νομικα απαραδεκτα τα χρεη των ιδιωτικων τραπεζων που πληρωθηκαν απο τον κρατικο προ’υ’πολογισμο. Οι ιδιωτικες τραπεζες και της Ελλαδος, υπαγονται στον ελεγχο της ΕΚΤ και για τις οποιες αυτη ευθυνεται. Τα χρεη των τραπεζων αυτων που δια παρανομων νομων επιβαρυναν τον κρατικο προ’υ’πολογισμο της Ελλαδος υπηρξαν στην πραγματικοτητα χρεη της ΕΚΤ και ειχαν ως εξης:

Αριθ. Νομου                                                   Δισεκατομμυρια
                                                                           Ευρω
Επι κυβερνησεως Κ. Καραμανλη
Ν.3723-09/12/2008                                                 23,00

Επι κυβερνησεως Γ. Παπανδρεου
Ν.3845-06/05/2010                                                 15,00
Ν.3864-21/07/2010                                                 10,00
Ν.3872-03/09/2010                                                 25,00
Ν.3872-03/09/2010                                                 30,00
Ν.3872-03/09/2010                                                 60,00

Επι κυβερνησεως Λ. Παπαδημου κ. Α. Σαμαρα
Ν.405612-03-2012                                                  30.00
Ν.407919-09/2012                                                  40,00
                                                                       --------------
                                                                         233,00

Το ποσο των 233 δισεκατομμυριων Ευρω, αντι να επιβαρυνη την ΕΚΤ επιβαρυνεν τους Ελληνες πολιτες μονο και μονο επειδη τα προδοτικα κομματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ ειναι καταχρεωμενα στις επισης προδοτικες ιδιωτικες τραπεζες της Ελλαδος. Με αλλα λογια τα 233 δισεκατομμυρια Ευρω των Ελληνων φορολογημενων, τα εφαγαν οι κερδοσκοποι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, οπως τρωνε σχεδον ατοκα δισεκατομμυρια Ευρω των φορολογουμενων ευρωπαιων απο την ΕΚΤ οι σιωνιστικες «Αγορες» και η Wall Stteet της Νεας Υορκης, για να τα δανεισουν οι Μεγαλοαπατεωνες αυτοι υψηλοτοκα στους λαους της Ε.Ε, ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!! Εδω προκειται για απιστευτες απατες που οχι μονο ασυγχωρητα καλυπτονται αλλα και επισημα αναγνωριζονται ως τελειως φυσιολογικες!

Η πρωτη λεηλασια κρατους απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο προ της Ελλαδος υπηρξε η της ανατολικης Γερμανιας το 1989. Δεν υπηρξε τυχαια η τοτε δολοφονια του προεδρου της «Treuhand» (στην Ελλαδα η αντιστοιχη ειναι η ΤΑΙΠΕΔ) και η αποπειρα δολοφονιας κατα του νυν υπουργου οικονομικων της Γερμανιας. Η Ελλας σημερα κινδυνευει διπλα. Περαν της ηδη εφαρμοσθεισης με τα Μνημονια λεηλασιας της ως «Πειραματοζωο», προετοιμαζεται σημερα ως «δολωμα», για να της αποδοθη η αιτια για την καταρρευση οχι μονο της ευρωζωνης αλλα και των πραγματι υπερχρεομενων μελων κρατων της Ε.Ε.


Ο γραφων εχει την σοβαρη υπονοια, οτι και η νυν κυβερνηση εξουσιας απο τα κομματα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ανηκει στην ιδια συμμορια των μεχρι σημερα κομματων εξουσιας μετα το 1974 και υπηρετει τα σχεδια της Νεας Ταξης Πραγματων. 

Η συμπεριφορα του νυν υπουργου οικονομικων κ. Ιωαννη Βαρουφακη (ενος υποπτης προελευσης οικονομολογου με προϊστορια!) σκόπιμα θα δημιουργησει συμπληρωματικα στα υπαρχοντα, νεα προβληματα στην πατριδα μας. Τι ειναι τα μεγαλοφυη του δηθεν Perpetual Bonds (αεναα ομολογα χωρις καθορισμένη ληξη, τα οποια αποδιδουν μονο τοκους για παντα οσον αφορα το ελληνικο χρεος στην ΕΚΤ) που προτεινε την 12.02. 2015 στην Ε.Ε. για να αντικαταστησουν αυτα τα γνωστα ελληνικα ομολογα;

Η προταση του κ. Βαρουφακη δεν διαφερει πολυ απο την προταση του γερμανικου Think-Thanks «DIW» για δανεια, των οποιων η αποπληρωμη θα συναρταται με την αυξηση του ΑΕΠ. Η προταση του κ. Βαρουφακη μας φερνει πισω στον Μεσαιωνα, στην εποχη δηλαδη που ισχυε η «Δουλοπαρικοια». Οπως και στο Perpetuum mobile στην Φυσικη που αιωνια θα παραγεται ενεργεια απο το τιποτε, οι δανειστες με τα Perpetual Bonds θα εισπραττουν αιωνια τοκους χωρις καμμια προθεσμια ληξης. Ενας αιωνια σε λειτουργια μεγανισμος, που μεταβαλλει λιγωτερη ενεργεια απ’αυτην που παραγει ‘η που την παραγει απο το τιποτε, ειναι ενα υπεροχο πραγμα.



Η νεα αυτη μεθοδος αρπαγης, ληστειας, του νεοφιλελευθερου καπιταλιστικου συστηματος προτεινεται απο εναν οικονομολογο καθηγητη και υπουργο οικονομικων υποπτης προελευσης. Πολλα πραγματα συνηγορουν, οτι ειναι ενα απλο τσιρακι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. Τετοια τσιρακια προωθηθηκαν παντου και σε ολες τις υποδομες της χωρας μας καθ’ ολην την εποχη του αλλου οικονομολογου και αρχηγου του ΠΑΣΟΚ. Τον γραφοντα θελησαν να τον προωθησουν την εποχη εκεινη στο Μετσοβειο Πολυτεχνειο ως καθηγητη Γεωλογιας, ενω ειναι Μεταλλειολογος του Πολυτεχνειου Ααχεν Γερμανιας, χωρις ομως η προωθηση αυτη να γινη ευτυχως απο τον γραφοντα αποδεκτη.



Η πρωτοτυπη αυτη ιδεα του νυν υπουργου οικονομικων αντιφασκει καθε λογικη αναλυση, φερνει τους Ελληνες πισω στον Μεσαιωνα και σε κατασταση «Δουλοπαρικοιας» και ειναι πολυ επικινδυνη. Τα Pertual Bonds των Ελληνων θα αποθηκευθουν στην σιωνιστικη ΕΚΤ στην Φραγκφουρτη και των αλλων λαων μελλων της Ε.Ε. στην σιωνιστικη FED της Νεας Υορκης. Ετσι θα οδηγηθουν ολοι οι λαοι της ευρωπης σε απογνωση και θα εκλιπαρούν για σωτηρια την Ελιτ εκ της «ευγενους ρατσας ελεου πνευματος». Οι μεγαλοαπατεωνες αυτοι εχουν βαλλει στο ματι τους τις τραπεζικες καταθεσεις των πολιτων, τα αποθεματα ολων των ασφαλιστικων ταμειων και γενικα τα περιουσιακα στοιχεια των πολιτων των χωρων μελων της Ε.Ε. Προβλεπουν να τα φαγουν με την Ελλαδα στον ρολο του πειραματοζωο και δολωματος. Σε αυτην θα ριξουν, ως υπαιτια, το μεγαλο τους φαγοποτι. Αυτην θα μισουν μεχρι αηδιας οι ευρωπαιοι πολιτες και οχι τους πραγματικους κλεφτες και δολοφωνους. Το μεγαλυτερο μεχρι σημερα θυμα τους, θα το εμφανισουν ως θυτη!!! ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!


 Εαν η νεα κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν ανηκει πραγματι στην ιδια συμμορια που κυβερνησε την χωρα μας μετα το 1974 μεχρι την 25.01.2015, οφειλει να δωση εντολη σε εναν διεθνως αναγνωρισμενο «λογιστικο οικο» για «λογιστικη αναλυση του πραγματι ειδεχθους ελληνικου δημοσιου χρεους με τους εγκληματικους τροπους δημιουργιας του». 

Ολοι οι ζωντες  πρωθυπουργοι και υπουργοι οικονομικων και οικονομιας της Ελλαδος οφειλουν να οδηγηθουν ως απατεωνες στα δικαστηρια και στην φυλακη. Για τους αποθανοντες θα εφαρμοστει ο αρχαιοελληνικος νομος του «Λυκουργου κατα Λεοκρατους». Τα βρωμοκοκκαλα τους θα ξαναχωθουν, θα σπαστουν και θα πεταχθουν περαν της ελληνικης επικρατειας.


Για τους υπεύθυνους της Κομισιον και της ΕΚΤ που εσκεμμένως ανεχθηκαν και μάλιστα για κερδοσκοπικους λογους προωθησαν τις απατες για την δημιουργια του ειδεχθους ελληνικου δημοσιου χρεους, πρεπει να γινουν προσφυγες απο την νυν κυβερνητικη εξουσια στο διεθνες δικαστηριο. Οι ευρωπαιοι πολιτες πρεπει επιτελους να πληροφορηθουν απο τα δικαστηρια και οχι απο τα διαβρωμενα και κατευθυνομενα ΜΜΕ τους, τον τροπο διακυβερνησης των υπευθυνων της Ε.Ε. και να μαθουν την αληθεια. Οι περισσοτερες χωρες μελη της Ε.Ε. ειναι υπερχρεωμενες (χωρις ειδεχθη χρεη) και μαλιστα σε βαθμο πολλαπλασια υψηλωτερο απ’ οτι η Ελλας. Ολο το συστημα κινδυνευει και μαλιστα πολυ συντομα, να καταρρευση. Με την καταρρευση θα διαγραφουν ετσι και αλλως ολα τα χρεη. Η γνωστη «σεισαχθεια» θα ειναι αυτη την φορα συνδεδεμενη με την οικονομικη καταρρευση. 

Εαν η προβλεπομενη καταρρευση πρωτα της ευρωζωνης και μετα της Ε.Ε. επιτευχθει, δηλαδη δημιουργηθει το Χαος, θα αρχισει η ανασυγκροτιση με αλλους ορους, οπως εγινε μετα τον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο. Θα στηθει στον χωρο της Ευρωπης ενα νεο πυραμιδοειδες συστημα ασκησης εξουσιας με πρωταρχικοι προωθηση των μελων της Ελιτ απο την «ευγενη ρατσα ελεου πνευματος».

Εαν η Παλαια Ταξη Πραγματων βρεθει ισοπεδωμενη στο εδαφος, επανω της θα εγερθει εκ θεμελιων και τελεσίδικα πλεον η Νεα Ταξη Πραγματων.


PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου