Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ


ΠΟΙΟΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ





ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Επειδή πολλοί ρωτούν τι εννοούμε όταν λέμε χάζαροι ψευτοεβραίοι ή ψευτομουσουλμάνοι και επειδή αυτοί τείνουν να είναι πλειοψηφίες στους χώρους τους (οι ψευτοεβραίοι είναι σήμερα το 80% των εβραίων του Ισραήλ) επαναδημοσιεύουμε αυτό το άρθρο που θα λύσει πολλές απορίες σχετικά με τα τεκταινόμενα τα τελευταία χρόνια.

ΠΟΙΟΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ

Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, χρειάζεται εκτενής έρευνα που σε αυτή όμως την περίπτωση γίνεται πιο δύσκολη εξ' αιτίας της λιγοστής διαθέσιμης βιβλιογραφίας. 


Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ (ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ...


ΑΚΟΡΕΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ



Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Ισραήλ: Το ακόρεστο κτήνος που με το ματωμένο ρύγχος του καταβροχθίζει ανθρώπινες υπάρξεις, σπέρνει το θάνατο στη Γάζα και τη μετατρέπει σε καπνίζοντα ερείπια και στάχτες… 

Ίσως να μην υπάρχει ιστορικό προηγούμενο σε τέτοια πλειοδοσία βαρβαρότητας και κτηνωδίας…


Η ΧΑΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΙΔΥΣΗ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΔΙΕΙΔΥΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ 5 ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ



ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ


Κατά την διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης που διενήργησε η Χαμάς, από πυρά μαχητών της,  πέντε Ισραηλινοί στρατιώτες έπεσαν νεκροί. Οι μαχητές της Χαμάς διείσδυσαν στο ισραηλινό έδαφος μέσα από τις υπόγειες σήραγγες που έχουν δημιουργήσει κάτω από την πόλη της Γάζας.

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ...


Η ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑ…




Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου


Τα πηχτά κύματα της μπαρουφολογίας και ανοησίας που μας κατακλύζουν καθημερινά αποτελούν, βεβαίως, τις νοσηρές αναθυμιάσεις και τα υποπροϊόντα της σήψης και αποσύνθεσης ενός κόσμου που καταρρέει, αλλά αποτελούν και στρατηγική επιλογή του καθεστώτος και των μηχανισμών του. 

Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ...

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΑΖΟΥΝ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.




Γράφει ο Στάθης


Η μπαρούφα της ημέρας - ποιος άλλος; η κυρία Βούλτεψη! Δενπιάνεται! αριστεύει! Αυτήν τη φορά κατηγόρησε τον συνήθη ύποπτο για πρόκληση«πολιτικής ανωμαλίας» (Απαντα Βούλτεψη - Σαμαρά - Μπαλτάκου) ΣΥΡΙΖΑ για «σύμπραξη(!) με τη Χρυσή Αυγή
με στόχο την καταστροφή(!) της χώρας».
Κατά την κυρία Βούλτεψη, «ο Τσίπρας δεν διστάζει να συναθροίζει τις ψήφους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αναζητώντας τες ακόμη και στις φυλακές(!) Κορυδαλλού».

EΠΙΤΕΛΕΟΥΣ ΛΑΜΠΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ BΟΕΙΝG

ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ, Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΠΟΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ 
SU-25 ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ: "ΈΓΩ ΕΡΙΞΑ ΤΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ BΟΕΙΝG"





Oυκρανός πιλότος ενός εκ των δύο Su-25 τα οποία ακολουθούσαν το μοιραίο Boeing 777 παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ με το πολυβόλο του μαχητικού το επιβατικό αεροσκάφος. Είναι το μαχητικό που παρουσίασε μεσω δορυφορικών εικόνων το ρωσικό Γενικό Επιτελείο όταν και έδωσε στο φως της δημοσιότητας αδιάσειστα στοιχεία για το τι συνέβη κατά την διάρκεια της κατάρριψή του.


Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ...

«ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»: ΤΟ 46% ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ 



Οι εποχές που ένα πτυχίο τοποθετούσε τον κάτοχό του σε προνομιακή θέση στην αγορά εργασίας, έχουν παρέλθει σύμφωνα με την κρατούσα άποψη των νέων. Πλέον η διασύνδεση με τους κομματικούς μηχανισμούς και τις λογής «γνωριμίες» είναι αυτές που προσφέρουν σίγουρη εξασφάλιση. Το αποτέλεσμα; Η φυγή προς την Ευρώπη!

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ. ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ;,


ΝEA ΣTOIXEIA ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!




Μεγάλη δικαστική κόντρα με ευθείες πολιτικές αναφορές, για το αν έπρεπε η χώρα να μπει στο μνημόνιο ή όχι, καταγράφεται στο βούλευμα για τα διαβόητα ελλείμματα της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσία.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!!!


ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ…



Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Η σκληρή κριτική μας στο ΣΥΡΙΖΑ έχει να κάνει με τις αυταπάτες που δημιουργεί και με την έλλειψη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ στο να γκρεμίσει αυτήν την κυβερνητική «συμμορία». 

Το πρώτιστο, το ζήτημα ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ, είναι να γκρεμιστεί αυτή η κυβέρνηση της ολοκληρωτικής ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ μας, η «εταιρεία δολοφόνων» που εκτελεί με ασυνήθιστη εγκληματική πώρωση τα «συμβόλαια θανάτου» του 4ου Ράιχ…

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥ (ΦΙΛ)ΕΛΛΗΝΑ SAM CHEKWAS


ΟΛΗ Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ




Λόγῳ τῶν γνωστῶν καὶ ἀγνώστων σατανικῶν ἀντιξοοτήτων, ἐπέρασαν, δυστυχῶς, δύο μῆνες καὶ δὲν ἀξιωθήκαμε νὰ ἀναρτήσουμε ἐγκαίρως καὶ εὐκαίρως τὴν βιντεοσκόπησι τῆς πολὺ σπουδαίας ἑορτῆς μας.

Οἱ χιλιάδες φίλοι τοῦ Ἁγίου Παύλου τοῦ ἐξ Ἀροανίας, ἀπὸ τὴν Ἀττική, ὅλη τὴν Ἑλλάδα καὶ τὴν ὑφήλιο, ποὺ τοὺς εἴχαμε ἐνημερώσει ὅτι θὰ ἄκουγαν καὶ θὰ ἔβλεπαν καὶ διαδικτυακῶς ὅλη τὴν τελετή, ἀκόμη καὶ σήμερα μᾶς κατηγοροῦν, ἐπειδὴ νομίζουν ὅτι τοὺς παραπλανήσαμε. 


Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Οι Μετατοπίσεις εννοιών, η Πολιτική Ορθότητα και o Μετάνθρωπος



Του Κων/νου Π. Ρωμανού, 
καθηγητού Φιλοσοφίας στο Παν/μιο του Αιγαίου


Πριν από χρόνια παρακολουθούσα μεγάλη διαδήλωση στη λεωφόρο Αλεξάνδρας των Αθηνών, με συμμετοχή ξένων οργανώσεων και μεγάλα πανό που απαιτούσαν: «έξω η ξενοφοβία και ο ρατσισμός!» και αναρωτήθηκα με οργή: πώς προέκυψε αυτό;

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΘΡΟ Η ΑΠΛΩΣ ΚΟΙΜΙΖΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ;


ΣΥΡΙΖΑ: ΠOTIZEI TO ΛAO ME TO NAΡΚΩTIKO TΩN ΠΡΟΩΡΩN ΕΚΛΟΓΩΝ …



Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Αυτή η κυβερνητική «συμμορία»είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ και απορούμε με τις «προφητείες» του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές το Φθινόπωρο… 

Ο Λαφαζάνης, μάλιστα, τόνισε πρόσφατα: «Δεν πρόκειται το κυβερνητικό μπλοκ να βρει τους 180 για να εκλέξει Πρόεδρο»! 
Αυτοί οι συριζαίοι σκέφτονται μόνο με κοινοβουλευτικές σκιές, με τα κουκιά. Έτσι ποτίζουν τον κόσμο με το εκλογικό δηλητήριο της προσμονής για πρόωρες εκλογές:


Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΒΙΝΤΕΟ




Οι ραγδαίες γεωπολιτικά εξελίξεις παγκόσμια, αποδεικνύουν ότι ο «μύθος του πολυπολικού πλανήτη» είναι ένα εφεύρημα της Νέας Διεθνούς Τάξης που δεν είναι κάτι σκοτεινό, αλλά η διακυβέρνηση του πλανήτη από τις πολυεθνικές και τους «νόμους» μίας αχαλίνωτης αγοράς που την διέπουν. 


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΩΣ ΤΟ ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ "ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ"...


Ο «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ» ΤΟΥ… ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ





Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το σκηνικό της καταστροφής που άρχισε με την μεγάλη άπατη της λεγόμενης και αμερικανοκίνητης Αραβικής Άνοιξης, το 2010, (Αραβική Άνοιξη 2010–2014, ονομάστηκε ένα κύμα διαδηλώσεων και διαμαρτυριών στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική που εκδηλώθηκε από τις 18 Δεκεμβρίου του 2010), είχε δυο συγκεκριμένους στόχους. Ο ένας ήταν τα ενεργειακά κοιτάσματα της ευρύτερης περιοχής με βασικό στόχο την ενεργειακή απεξάρτηση της Δύσης από την Ρωσία και το Ιράν και ο άλλος, ο ίδιος Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν.


Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΕΝΩ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!



Μήπως μου πάει το κιπά καλύτερα απ΄το φέσι;

 

Την ίδια στιγμή που οι Χάζαροι του Ισραήλ σφάζουν και εξοντώνουν γυναικόπαιδα στη Γάζα αλλά και οι αντίστοιχοι Χάζαροι ισλαμοφασίστες ΙSIS, ISIL και CIA σφάζουν και εξοντώνουν πανάρχαιες ελληνορθόδοξες κοινότητες στη Συρία και στο  Ιράκ, και ενώ οι Έλληνες της Μικράς Ασίας προδόθηκαν από τους εκεί ασκεναζίμ εβραίους και εδώ χύθηκε ποτάμι ελληνικό αίμα από τους τούρκους έρχεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για να επαναφέρει το...

H ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ MΑΤΩΜΕΝΗ ΣΕΡΒΙΑ ΥΨΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΕ ΣΚΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ...

ΣΕΡΒΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣ Ε.Ε. ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο SOUTHSTREAM: " ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ"!



Αντέδρασε απότομα και με εθνική αξιοπρέπεια η κατεστραμμένη ολοσχερώς από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ το 1999, αλλά και βαριά πληγωμένη από τον οκταετή αποσχιστικό πόλεμο που κατέστρεψε την Γιουγκοσλαβία, Σερβία, στην απαίτηση της ΕΕ να διακόψει άμεσα τις συνομιλίες για τον South Stream "σε διαφορετική περίπτωση θα διακοπούν οι συνομιλίες σύνδεσής της με την ΕΕ"

"Με τη Σερβία σήμερα κανένας δεν μπορεί να συνομιλεί με τη γλώσσα τελεσιγράφων"δήλωσε ο Σέρβος πρωθυπουργός, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΛΙΤ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ);


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ!

ΒΙΝΤΕΟ




Είναι τυχαία η πτώση (εξαφάνιση και κατάρριψη) δύο αεροσκαφών των μαλαισιανών αερογραμμών; Τί ακριβώς αντιπροσωπεύει η Μαλαισία και γιατί έγινε στόχος των διεθνών τοκογλύφων και των πολιτικοστρατιωτικών εκφραστών τους;

Ας δούμε τα πράγματα αρχίζοντας πριν από 
δέκα χρόνια ...

Το 2004 πανηγύριζαν για την οικονομική "άλωση" της Μαλαισίας. Άρθρο της συστημικής "Καθημερινής" του 2004 αποκαλύπτει το πώς ήθελαν οι "αγορές" να εξελιχθεί η Μαλαισία.


Όμως η κυβέρνηση της Μαλαισίας είχε άλλη άποψη για τον καπιταλισμό...

ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ...


JIM WILLIE: 
"ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ. ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!" 

ΒΙΝΤΕΟ





(Μετάφραση Μ. Στυλιανού)

To κείμενο που ακολουθεί δεν είναι από τους Τάϊμς της Ν. Υόρκης, την Ουάσιγκτων Ποστ, την Γουώλ Στρητ Τζέρναλ ή οποιοδήποτε άλλο καθωσπρέπει όργανο αναμετάδοσης των θέσεων της Ουάσιγκτων. Προέρχεται από «εναλλακτικό μέσο ενημέρωσης», το blog του Greg Hunter «USA Watchdog»        («Τσοπανόσκυλο των ΗΠΑ», σε ελεύθερη απόδοση) που ειδικεύεται σε οικονομικά ζητήματα.

Πρόκειται για περίληψη συνέντευξης  που πήρε ο ίδιος ο Hunter από τον οικονομολόγο και εκδότη άλλης ιστοσελίδας, τον Jim Willie, κάτοxo διπλώματος PhD στη Στατιστική, συνέντευξης της οποίας δημοσιεύει και το βίντεο.


ΔΗΛΩΣΗ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΤΧΣ Α. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ


Η ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ Α. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ  ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 




Μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής  η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) κα Αναστασία Σακελλαρίου, σε μια δήλωσή της ομολογεί ότι χρέη των τραπεζών μετακυλίσθηκαν στο δημόσιο και αυτό αποτελεί το χρέος που καλούμαστε να πληρώσουμε εμείς και τα παιδιά μας!   

OTAN ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΠIΘΗΚΟΥΣ....



ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΑΜΕ

ΒΙΝΤΕΟ




ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ 

ΠΙΘΗΚΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ 

ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΦΑΝΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ!



Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

O IΣΛAMIKOΣ BΡAXIONAΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ


Το Χαλιφάτο της Αλ-Κάϊντα και της... Κοντσίτα!




Σκίτσο του Suren

του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*

Καλοκαίρι 2014. Η Ελλάδα, βυθισμένη στην μουντιαλική ραστώνη, ξεχνά για λίγο την ελλοχεύουσα φρίκη και τα όσα θα συμβούν τους επόμενους μήνες. Από τα ραδιόφωνα ακούγεται ο Μάρκος, γενάρχης του μπουζουκιού και πατριάρχης του ρεμπέτικου, που έχει γίνει ξανά της μόδας. Το μήνυμα που εκπέμπει, φτώχεια, ταπείνωση και καταδίωξη, ακόμα και άρνηση της κοινωνίας, είναι ξανά το πραγματικό σουξέ-στόρυ της εποχής. 

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΧΥΡΕΝΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ


ΓΑΖΑ… NOΡΒΗΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ: “ΚΥΡΙΕ ΟΜΠΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΔΙΑ;”



O Dr Mads Gilbert , Διδάκτωρ Ιατρικής, Καθηγητής και Διευθυντής Κλινικής Επειγόντων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βόρειας Νορβηγίας, βρίσκεται ως εθελοντής στη Γάζα. Λυγίζοντας υπό το βάρος των φορτίων των νεκρών και τραυματιών, δημοσίευσε προσωπικό του κείμενο με τη μορφή ανοικτής επιστολής.

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Το κείμενο του ανθρωπιστή λειτουργού της υγείας, μας μεταφέρει την κυρίαρχη ατμόσφαιρα του επώδυνου θανάτου και της επιθανάτιας αγωνίας αθώων θυμάτων και ιατρικού προσωπικού, εξαίροντας ταυτόχρονα τον μεγαλειώδη ηρωισμό τους. Τέλος, δηλώνει ότι αν πραγματικά ο Ομπάμα είχει μέσα του ανθρώπινη καρδιά θα σταματούσε αυτόν τον πόλεμο.

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ...


 Β.ΠΟΥΤΙΝ: " ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ" 


Για πρώτη φορά ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν με "καθαρή" του δήλωση ξεκαθάρισε την στήριξη της Ρωσίας στους επαναστάτες της Ουκρανίας και ότι θα σταθεί στο πλευρό των αδελφών του μαχητών της Νέας Ρωσίας.

Να σταματήσουν τα τελεσίγραφα και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και να μην αναμιγνύονται στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας του κάλεσε τις δυτικές δυνάμεις ο Βλάντιμιρ Πούτιν, στον απόηχο της κατάρριψης του αεροπλάνου των Malaysian Airlines που κόστισε τη ζωή σε 298 ανθρώπους.

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!


ΜΕ ΔΙΑΣΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. Ο ΓΑΠ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ…




Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης

Μαξίμου, αρχές 2010. Η νέα κυβέρνηση Παπανδρέου έχει ήδη αναθεωρήσει το έλλειμμα του 2009 προς τα πάνω, αλλά αρνείται πεισματικά να λάβει μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής. Ροκανίζει την περίοδο χάριτος και αξιοποιεί τις υποθέσεις του Βατοπεδίου, των δομημένων ομολόγων, του Γερμανού και της Siemens, που είχε κάνει «σημαία» τον καιρό της αντιπολίτευσης για να στριμώξει τη ΝΔ, να απαξιώσει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και να κερδίσει πολιτικό χρόνο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΨΕΥΤΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ

ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΒΡΑΪΚΕΣ (ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ) ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ




Εισαγωγικό σχόλιο Οίμου-Αθήνας.

Το παρόν άρθρο δεν αναδημοσιεύεται από το ιστολόγιό μας σε καμμία περίππτωση ως προπαγάνδα εναντίον του κομμουνισμού ή πολύ περισσότερο της ευρύτερης αριστεράς. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι λαοί διαμορφώνουν την τύχη τους, ανεξάρτητα εάν οι ολιγάρχες κάθε εποχής έχουν τα σχέδιά τους.

Το άρθρο αναδημοσιεύεται διότι
δείχνει ότι οι Γερμανοί Τραπεζίτες (τότε και σήμερα) δεν έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο, αλλά πάντα χρηματοδοτούν εξ ίσου τις αντιμαχόμενες πλευρές και διότι η χρηματοδότηση της Οκτωβριανής επανάστασης από τους Γερμανούς Τραπεζίτες διαφωτίζει ανεξήγητες πτυχές της, όπως π.χ. η επιβολή της αθεΐας ενώ ο Ορθόδοξος κλήρος ήταν πάντα με το μέρος του λαού και το γεγονός ότι ενώ παραδόθηκε στους μπολσεβίκους ο Τσάρος, ξεκλήρισαν όλη του την  οικογένεια. (Είναι γνωστό ότι η Τσαρική οικογένεια είχε παλαιότερα βοηθήσει οικονομικά τον Λίνκολν ώστε να μην υποκύψει στους ίδιους τραπεζίτες και στα τοκογλυφικά τους δάνεια).

Κομβικό πρόσωπο 
το οποίο λοιδωρείται μέχρι σήμερα, κυρίως γιατί ανακάλυψε αυτήν την σχέση χρήματος και μπολσεβίκων και εναντιώθηκε στους τραπεζίτες, ενώ σταμάτησε την προέλαση των ναζί κατά τον Β΄Π.Π. και με τη βοήθεια του Ορθόδοξου κλήρου, είναι ο Ι. Β. Στάλιν, για τον οποίο θα γράψουμε εκτενές άρθρο, αποκαθιστώντας όλη την προσωπική, πολιτική και εθνική του πορεία.

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ BOEING AΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΧΗΜΙΚA" ΤΟΥ ΑΣΣΑΝΤ


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ  ΣΤΙΣ ΗΠΑ: "ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ"


Αυστηρό μήνυμα προς τις ΗΠΑ και την Ε.Ε. που χρησιμοποιούν την τραγωδία με τους 298 νεκρούς του Boeing στην Ουκρανία για να πλήξουν τη Μόσχα, έστειλε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Σε δηλώσεις του επισημαίνει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να χρησιμοποιήσει το τραγικό αυτό γεγονός για την επίτευξη «ιδιοτελών πολιτικών στόχων».

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ Ο ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΚΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ


ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ!!!

Ανεπιθύμητο πρόσωπο" χαρκτηρίστηκε από όλες τις μονές του Αγίου Ορου ο Ουκρανός πρόεδρος της Δημοκρατίας Π.Ποροσένκο, όπως και όλα τα μέλη της κυβέρνησής του Κιέβου που περιλαμβάνει και νεοναζιστές του κόμματος Σβόμποντα (το πολιτικό σκέλος του Δεξιού Τομέα)!

Και αυτό παρά την προσπάθεια δωροκοδοκίας από την "χούντα του Κιέβου" όπως καταγγέλλουν οι μοναχοί.


ΟΤΑΝ Η ΠΟΙΗΣΗ ΣΦΑΖΕΙ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...


Ο ΑΝΤΟΝ ΣΑΜΜΑΣ, ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΟΜΟΔΟΞΟΥΣ" ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ 



Το παρακάτω ποίημα, το απευθύνει στους στρατοκράτες σφαγείς του Ισραήλ…


ΣΦΑΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Μικρά παιδιά κοιτάχτηκαν, 
Είπαν το ένα στ’ άλλο 
στη γλώσσα του θανάτου, τη σιωπηλή και βουερή. 
Δεν μπόρεσα να καταλάβω τίποτα 
-παιδιά τρυφερά στη ζωή 
και ακόμα πιο τρυφερά στο θάνατο. 

Έτσι είπε ο ποιητής 
όχι στην εβραϊκή, όχι στην αραβική ή σε άλλη γλώσσα...

ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ


Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ Η BLACKROCK ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!



Διάλυση του μύθου " success story" από τον ελεγκτικό οίκο των Rothschilds Blackrock, ο οποίος "αποτυπώνει" την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας τοποθετώντας την στα σκουπίδια του πλανήτη. Να σημειωθεί ότι η Blackrock είναι ο οίκος στον οποίο ανατέθηκε από την τρόικα η μελέτη για την βιωσιμότητα των ελληνικών τραπεζών προ διετίας.


Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ


Νατοϊκή βάση Σούδας: Μεγάλη προσέλευση στη διαμαρτυρία για τα χημικά της Συρίας 




ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Πλήθος κόσμου βρίσκεται από το μεσημέρι στο Μαράθι για τον αποκλεισμό της νατοϊκής βάσης στη Σούδα αντιδρώντας έτσι στην υδρόλυση των χημικών.

Πάνω από 100 άτομα βρίσκονται εκεί, ανάμεσά τους βουλευτές αλλά και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, και όσο περνά η ώρα η προσέλευση του κόσμου από κάθε γωνιά του νησιού αυξάνεται διαρκώς.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ  "ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ" ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΩΣ ΔΡΑΣΤΕΣ!!!

ΒΙΝΤΕΟ



Το βίντεο που υποτίθεται πως αποκάλυπτε συνομιλία μεταξύ αρχηγού των Κοζάκων εθελοντών στη Νέα Ρωσία και συνταγματάρχη των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων αντικατασκοπείας, αποδείχθηκε μια αποτυχημένη προβοκάτσια και άτσαλη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!


Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ… ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ


Τουρκική αφίσα της εισβολής
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Στις 22 Ιουλίου 2002 το βράδυ, το γνωστό τουρκικό κανάλι, NTV, διοργάνωσε μια μεγάλη συζήτηση για την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο, (το βίντεο της εκπομπής υπάρχει στο αρχείο μας), με καλεσμένους κορυφαίους στρατιωτικούς παράγοντες της Τουρκίας που είχαν πρωταγωνιστήσει στα γεγονότα εκείνου του καλοκαιριού. Στην συζήτηση αυτή ακουστήκαν πάρα πολλά αποκαλυπτικά, αλλά ξεχώρισαν όμως κάποια που έδειξαν μια άλλη τραγική διάστασης της φοβερής προδοσίας που παρέδωσε την Μεγαλόνησο στους στρατιώτες της «Μάστιγας των Θεών», του Αττίλα των Τούρκων.


Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ

ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ. ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΜΕ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ!


ΑΡΑ ΤΑ ΠΥΡΑ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΜΟΙΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία «δείχνουν» ενοχή της κυβέρνησης του Κιέβου στο έγκλημα της κατάρριψης του Boeing 777 με τους 295 νεκρούς επιβάτες και πλήρωμα. Το σχέδιο της μοιραίας πτήσης έχει πειραχθεί σκόπιμα με στόχο να περάσει το αεροσκάφος πάνω από την εμπόλεμη ζώνη της νοτιοανατολικής Ουκρανίας.

Το αποδεικνύουν αυτό τα σχέδια πτήσης των τελευταίων ημερών του συγκεκριμένου δρομολογίου της Malaysia Airlines. Όπως φαίνεται από τους αποκαλυπτικούς χάρτες, στις 14, 15 και 16 Ιουλίου τα αεροσκάφη περνούν νότια και δυτικά, αρκετά μίλια από τις πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ του Ουκρανικού Στρατού και των δυνάμεων αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας. 


ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ


ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ. ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ Γ' ΠΠ!



Τρομακτική αποκάλυψη: Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόχος των δραστών ήταν το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς κάποιοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού απεργάζονται σχέδια Γ' ΠΠ, διότι στην Ουκρανία ουδείς πράττει τίποτα χωρίς να ρωτήσει τα κέντρα εξουσίας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ.

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΙΧΒΙΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ


Μεταφέρθηκε στο Ντόνετσκ η Παναγία του Τιχβίν, η εικόνα που έδωσε τη νίκη στους Ρώσους  κατά του Ναπολέοντα και στον Β'ΠΠ!   




ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Η εικόνα έχει μεταφέρθηκε στο Ντόνετσκ εδώ και μια βδομάδα περίπου και ήδη οι μαχητές της Νέας Ρωσίας προελάυνουν και ανακαταλαμβάνουν πόλεις...
Επομένως η Παναγία είναι εκεί και ενεργεί...

Η θρυλική εικόνα της Παναγίας από τη μονή Τιχβίν (της ρωσικής πόλης Τιχβίν) έφθασε στην πρωτεύουσα της Νέας Ρωσία και κέντρο του επαναστατικού αγώνα των ρωσόφωνων, Ντονέτσκ. 
Εστάλη από τους αδελφούς της Μονής για να ενδυναμώσει το ηθικό και γιατί όχι να κάνει και το θαύμα της για τους πολεμιστές της Νέας Ρωσίας, όπως ανέφερε το Itar Tass.


Ο ΥΠΝΟΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ

Ο ύπνος αποτοξινώνει τον εγκέφαλο και γι αυτό αποτελεί διαδικασία προστασίας από το Αλτσχάιμερ


Είναι γνωστό ότι χωρίς επαρκή ύπνο, οι πιθανότητες εμφάνισης ασθενειών και εκδήλωσης άγχους αυξάνονται σημαντικά.

Τώρα, ερευνητές του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ στη Νέα Υόρκη (URMC) ανακάλυψαν ότι ο ύπνος συμβάλλει στην αποτοξίνωση του εγκεφάλου.

ΚΑΤΩ ΑΠ΄ ΤΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΘΕΑΤΟΙ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΟΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!


Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ




του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*

Ένα φάντασμα πλανιέται πάλι πάνω από την Ευρώπη, αλλά και όλο τον κόσμο: Ο μυστικός στρατός που δεν θέλει τον Μεγάλο Αδελφό και την παγκόσμια αυτοκρατορία του!

Ο νεοϊμπεριαλισμός των Ηνωμένων Πολιτειών προσπάθησε να επαναφέρει, στα πλαίσια της Νέας Τάξης, την ρωμαϊκή αυτοκρατορική συμπεριφορά κατά γράμμα. Το υπ’ αριθμόν ένα μάθημα των Ρωμαίων ήταν ότι δεν φθάνει να είναι μια χώρα μεγάλη δύναμη, αλλά πρέπει ολόκληρος ο κόσμος να το γνωρίζει αυτό και να την φοβάται. Όπως οι Ρωμαίοι ανέπτυξαν τις τεχνικές προπαγάνδας της εποχής τους για να αποδείξουν την ισχύ τους, έτσι η 24ωρη κάλυψη των αμερικανικών επιχειρήσεων και της «ενσωματωμένης» πλύσης εγκεφάλου στα διεθνή ΜΜΕ προωθεί τον ίδιο σκοπό.

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ...


Φασισμός στο φα της Φάουσας


Φασισμός στο φα της Φάουσας

Γράφει ο Γερμανοντυμένα μυαλά

Ανθολόγιον, η μπαρούφα της ημέρας - ή μάλλον των ημερών: Τα «πάντσερ», εν προκειμένω η Εθνική Γερμανίας. Η εν λόγω μπαρούφα (παρ’ ότι η χρήση της απ’ το αθλητικό ρεπορτάζ είχε χλωμιάσει τα τελευταία χρόνια) ανεβίωσε με αφορμή το μουντιάλ. Ευτυχώς όχι
απ’ τους ψαγμένους αθλητικούς ρεπόρτερ, δυστυχώς όμως απ’ τη δευτεράντζα. Και κατ’ ακολουθίαν από διάφορους που άρχισαν να μηρυκάζουν «τα πάντσερ» και «τα πάντσερ» μέσα στη χαζομάρα και την καναπεδίλα που τους δέρνει - κι όλα τα χωνεύει, όλα τα πιθηκίζει. Τα «πάντσερ» λοιπόν - άρματα μάχης της Βέρμαχτ, το καθένα δεκάδες - εκατοντάδες νεκροί, κι εν τέλει εκατομμύρια. Το καθένα τόνοι αίματος, λάσπης, εκχυμένων εντέρων, επιθανάτιων κοπράνων, ανοιγμένων κρανίων - αυτό που είναι ο πόλεμος.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΤΕ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ) ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΜΕΣΩ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ


ΣΤΗΝ ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ  ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΟΙ BRICS ( ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΙΝΔΙΑ, ΚΙΝΑ, Ν. ΑΦΡΙΚΗ) ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ  ΝΕΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ! 




Η απάντηση της Ρωσίας στις κυρώσεις της Δύσης σε βάρος της ήταν πράγματι "μεγατόνων"! Οχι πυρηνική, αλλά οικονομική και αφορά το "ξεδόντιασμα" των εργαλείων με τα οποία η Δύση και ειδικότερα οι ΗΠΑ έχουν εγκαταστήσει την παγκόσμια κυριαρχία τους: Το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα.

Αυτό που ακολούθησε την ανακοίνωση, όμως, ήταν ίσως από γεωστρατηγικής άποως σημαντικότερο: Οι δηλώσεις από πλευράς Ρωσίας με την οποία αποκηρύσσεται το ΔΝΤ ήταν πραγματικά "καυτές":

O AOΡATOΣ ΠΟΛEMOΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


Γίνεται ἕνας φοβερός, ἕνας τεράστιος πόλεμος πάνω στὸν πλανήτη Γῆ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ 

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΠΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γίνεται ἕνας φοβερός,ἕνας τεράστιος πόλεμος πάνω στὸν πλανήτη Γῆ. Δὲν ὑπάρχει γωνία ποὺ νὰ μὴν μαίνεται αὐτὸς ὁ πόλεμος.
Τὸ πεδίο αὐτοῦ τοῦ πολέμου είναι ὁ νοῦς και ἡ καρδιὰ τῶν ἀνθρώπων. Οἱ ἀποφάσεις πού παίρνουμε,οἱ ἐπιλογὲς πού κάνουμε,ὁ τρόπος πού ἀντιμετωπίζουμε τὰ γεγονότα τῆς ζωῆς ἢ μᾶς οδηγοὺν σωστὰ ἢ σὲ μονοπάτια ἀδιέξοδα και καταστροφικά.Ἢ κερδίζουμε τὴν ζωή,τὴν γνώση,τὴν χαρά ἢ κάνουμε λάθος και πηγαίνουμε στὸ θάνατο,στὴν ἄγνοια ,τὸν πόνο και τὴν λύπη.



ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ....


ΞΕΡΕΤΕ ΠΟIΑ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;




Το κατωτέρω αφιερώνεται από από εμάς τους υβριζόμενους ως  «ρατσιστές» κτλ. σε «όλους του εν Ελλάδι «φιλάνθρωπους ορθόδοξους  Χριστιανούς» που οδηγούν τον Ελληνισμό μαζί με την Εθνική μας πίστη σε αφανισμό από την Ελλάδα. Σε αυτούς
τους «φιλάνθρωπους ορθόδοξους Χριστιανούς» που είναι υπό την
 «λαμπράν» καθοδήγηση και «φιλάνθρωπη» ηγεσία του νυν
Αρχιεπισκόπου Αθηνών (σκέτο)

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΦΙΛΕ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ...ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΚΑΤΙ;

ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΧΡΕΩΜΕΝΗ" ΕΛΛΑΔΑ. 



ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Πολύ καλή και ευφυής η απαντητική επιστολή του Γ. Π. Ψωμά στο άρθρο-ανοικτή επιστολή του γερμανού Walτer Wuellenweber.
Απλώς να προσθέσουμε δύο βασικά θέματα που δεν αναφέρονται.

Εάν γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους, θα διαπιστωθούν δύο βασικές "λεπτομέρειες"...
α) Ότι το δημόσιο χρέος προέκυψε από την μετακύλιση χρεών των ιδιωτικών τραπεζών στο δημόσιο, δια της μεθόδου της "ανακεφαλαιοποιήσεως" και
β) Ότι το σύνολο του δανείου που δόθηκε το 2010 (αλλά και του 2011) και ήταν υπερδιπλάσιο των όποιων (πλαστών) αναγκών, δεν μπήκε ποτέ ως ρευστό στη χώρα μας αλλά μόνο ως λογιστική εγγραφή...αφαιρώντας οποιαδήποτε ευεργετική επίδραση έχει η ρευστότητα στην ανάπτυξη!