Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ...

 
TO TZAMI TOY ATZAMH
 
 
 
 
 
Κύριοι Βουλευτές,
 
Από την Αθήνα πέρασαν τα τελευταία χρόνια πολλοί Δήμαρχοι.
Ο καθένας τους φιλοδοξούσε για κάτι καλό και άφησε πίσω του αντίστοιχο έργο.
 Από τους πλέον πρόσφατους αναφέρω.
 
-   Το Δημήτρη Μπέη που είχε διατελέσει πριν δήμαρχος Ζωγράφου και πού άφησε κοντά σε πολλά άλλα τη θέσπιση του Οργανισμού του «Πνευματικού Κέντρου» στο ακίνητο του παλαιού δημοτικού νοσοκομείου στην οδό Ακαδημίας 50 και πολλά πολλά άλλα.

-   Σπουδαίο έργο άφησε επίσης στην Αθήνα που την υπηρέτησε με ζήλο (λέμε τώρα), ο Μιλτιάδης Έβερτ (ραδιόδωνο 9,84, Πάρκο Γουδή, κτλ).
-   Στο δήμαρχο  Δημήτρη Αβραμόπουλο κοντά σε πολλά άλλα οφείλεται το θαυμάσιο στολίδι της Αθήνας μας, το Γκάζι.
(Και τα κάγκελα! Τα ξέχασες;)
-   Από την Ντόρα θυμόμαστε τα λουλούδια της με τα οποία είχε γεμίσει όλην την Αθήνα
(Σπουδαίο και μεγάλο έργο (ανα)πνοής) .
-   Επίσης από το δήμαρχο Κακλαμάνη εκτός από τα πάρκα που ίδρυσε (π.χ. αυτό κοντά στην είσοδο του Γηροκομείου της Αθήνας) θυμόμαστε και το νοικοκύρεμα της Αθήνας που φρόντισε να γίνει.(Εμείς πάλι γιατί δεν το θυμόμαστε;)
 
Τώρα έχουμε δήμαρχο των «αριστερών», «σοσιαλιστικών» και λοιπών «δημοκρατικών νεοταξικών δυνάμεων τον κ. Καμίνη, που και αυτός φιλοδοξεί να αφήσει πίσω του έργο για να τον θυμόμαστε.
 
- Το έργο που φιλοδοξεί να αφήσει ο νεοταξικός δήμαρχος είναι δύο τζαμιά σε κάθε διαμέρισμα της Αθήνας.
 
Θα μου πείτε οι μουσουλμάνοι που φέραμε στην Αθήνα να μην έχουν μέρος να προσεύχονται βρε «ρατσιστή» που αλλοίμονο σου μόλις περάσει ο νόμος του Βενιζέλου και της Ρεπούση;;
 
Απάντηση:
   Ναι να έχουν. Όμως νεοταξικέ δήμαρχε γνωρίζεις πώς κτίστηκαν οι εκκλησίες της Αθήνα; Με τα λεφτά και τις εισφορές των πιστών νεοταξικέ «αντιρατσιστή» δήμαρχε Καμνίνη. Για χρόνια οι χριστιανοί προσέφεραν χρήματα υπέρ ανέγερσης ή αποπεράτωσης του κάποιου νεοταξικέ «αντιρατσιστή» δήμαρχε.

Με ποιο δικαίωμα θα ανεγείρεις δεκάδες τζαμιά σε όλην την Αθήνα με χρήματα των Ελλήνων πολιτών;

Και μην διανοηθείς νεοταξικέ «αντιρατσιστή» δήμαρχε να πεις ότι θα σου δώσουν τα λεφτά, ή ο Ερτογάν με τον Νταβούτογλου σου ή η Σαουδική Αραβία.
Αν θέλουν τζαμιά να τα κτίσουν με δικά τους χρήματα και όχι χρήματα ξένης ανθελληνικής προπαγάνδας στο εσωτερικό της Ελλάδας. Και προ πάντων, χωρίς μιναρέδες που φιλοδοξεί ο έχων αρρώστους μουσουλμανικά φρένας Ερτογάν, που θα σκίζουν όπως είπε τον ουρανό των Ευρωπαϊκών πόλεων.
Χαρακτηριστικό της Αθήνας είναι ο Παρθενώνας της και όχι οι μιναρέδες σου που επιθυμείς να σκίζουν τον ουρανό της Αθήνας, νεοταξικέ και δήθεν αντιρατσιστή Δήμαρχε Καμίνη.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου