Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

 
ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ:" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ"
 


 
 
Χειμαρρώδης, όπως τον έχουμε συνηθίσει, εμφανίστηκε στο IONION FM, ο διαπρεπής πολιτικός επιστήμονας, συγγραφέας και καθηγητής πανεπιστημίου, Κώστας Ζουράρις, σχολιάζοντας τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην χώρα, με την έλευση του μνημονίου.
 
«Πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα ώστε να γίνουν ειδικά δικαστήρια», δήλωσε σχολιάζοντας την τακτική των πολιτικών προσώπων που πρωτοστάτησαν στην χρεοκοπία της χώρας και τώρα επιδιώκουν να κερδίσουν περισσότερο χρόνο παραμονής...
...στην εξουσία, για ώστε να πετύχουν την παραγραφή των
αδικημάτων που τέλεσαν κατά του ελληνικού λαού.
Όπως τόνισε «το πρόβλημα ξεκίνησε μετά το 1974, από μια ολιγαρχία πολιτική και οικονομική, που κακοδιοίκησε  την χώρα τα τελευταία 40 χρόνια. Η διαφθορά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οδήγησε στην κατρακύλα των τελευταίων 4 ετών, όταν έφθασε η ώρα να πληρωθούν τα τοκοχρεολύσια των δανείων των προηγούμενων ετών».
 
Ο Κ. Ζουράρις αναφέρθηκε στις 80.000 νέων επιστημόνων που μετανάστευσαν την τελευταία τετραετία λόγω της κρίσης.
 
«Μορφωμένα παιδιά, που στοίχισε το καθένα 1 εκατ. ευρώ στο ελληνικό δημόσιο, μετανάστευσαν σε ξένες χώρες.
Χαρίσαμε 80 δις ευρώ στους ξένους», σημείωσε ο κ. Ζουράρις, κάνοντας ένα πρόχειρο υπολογισμό για την απώλεια της χώρας, όχι σε ανειδίκευτους εργάτες, αλλά σε νέους επιστήμονες που θα έδιναν πνοή στην ανάπτυξη. «Πρόκειται περί γενοκτονίας, αν σκεφτούμε και το δημογραφικό πρόβλημα», σημείωσε ο Κ. Ζουράρις.
 
Αναφέρθηκε ακόμα και στην σωρηδόν είσοδο μεταναστών το 2004 που χρησιμοποιήθηκαν στα Ολυμπιακά Έργα το 2004. Εργάζονταν χωρίς ένσημα, χωρίς ΙΚΑ, σπάζοντας τα εργατικά μεροκάματα και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας των Ελλήνων.

Ο Κ. Ζουράρις κατέκρινε την πώληση δημόσιας περιουσίας μέσω ΤΑΙΠΕΔ, χαρακτηρίζοντας την διαδικασία, υποθήκευση του μέλλοντος και ανάπτυξη για τους τοκογλύφους.
 
Για το σκάνδαλο SIEMENS σχολίασε τον σκανδαλώδη εξωδικαστικό συμβιβασμό, που δίνει ψίχουλα στο ελληνικό δημόσιο και επιτρέπει στην εταιρεία να συνεχίσει την δραστηριότητα της σε ολόκληρο τον κόσμο, διαφορετικά θα αποκλείονταν από όλους τους διαγωνισμούς παγκοσμίως.
 
Απέδωσε την απάθεια του ελληνικού λαού στον γηρασμένο πληθυσμό, την εργατική τάξη που πλέον απαρτίζεται από αλλοδαπούς, την φυγή των μορφωμένων νέων στο εξωτερικό και τον επιβαλλόμενο φόβο.
 
Ο Κ. Ζουράρις απέδωσε το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής στην μεγάλη διαφθορά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που θα εξαφανιστεί μόλις υπάρξει αναγέννηση της Ελλάδας.
 
Για τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι εξακολουθεί το «σαχλαμαριστάν» σε θέματα εθνικής πολιτικής, ενώ για όσους ακολουθούν εθνομηδενιστική τακτική τύπου Ρεπούση, δήλωσε ότι κάνουν καριέρα μέσω προγραμμάτων ΝΑΤΟ για την επιβολή συγκεκριμένης πολιτικής στην περιοχή.
 
«Η αντίδραση θα αρχίσει μαζί με τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς, χρειάζεται προσαρμογή και αγωνιστικότητα», δήλωσε ο Κ. Ζουράρις, που είναι αποκλεισμένος από τα κεντρικά ΜΜΕ, λόγω των ειδικών συνθηκών μνημονίου και της γενικευμένης τήρησης σιγής, εις βάρος του λαού.

 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου