Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ




Του Γιώργου Βολουδάκη 

Ο λόγος γιά τον οποίο οι σιωνιστές, που δημιούργησαν με οικονομικές παγίδες την σημερινή παγκόσμια "κρίση", έχουν βάλει ως πρώτο και καθοριστικό τους στόχο να αλώσουν την Ελλάδα, είναι βαθύς και αρχαίος...

Ως γνωστόν ο Ισραήλ, ήταν ο περιούσιος λαός του Θεού στον οποίον απεκαλύφθη και τον έθεσε πνευματικό ηγέτη της ανθρωπότητος. Δυστυχώς πολύ νωρίς, ήδη επί Μωϋσέως, φάνηκε μιά μερίδα Ισραηλιτών που επηρέαζε και τους υπόλοιπους, η οποία λάτρευε τον χρυσό πιό πολύ από τον Θεό. 

Αυτοί είναι οι πρόγονοι των σημερινών σιωνιστών, αυτοί που όταν κατέβηκε ο Μωϋσής από το Σινά με τις πλάκες του Νόμου, τους βρήκε να λατρεύουν το χρυσό βόδι που εν τω μεταξύ είχαν φτιάξει.


Επί Σολομώντος βλέπουμε πάλι την ροπή προς τον χρυσό να επικρατεί. Είχε επιβληθεί τότε ως φόρος υποτέλειας στα υπόδουλα έθνη, να του δίδουν κατ΄έτος 666 τάλαντα χρυσού (δηλαδή 17 τόνοι χρυσού!)

Α΄ Βασιλέων ι΄ 14 &  Β΄ Χρονικών θ΄ 13:

«Το βάρος δε του χρυσίου, το οποίον ήρχετο εις τον Σολομώντα κατ' έτος, ήτο εξακόσια εξήκοντα εξ τάλαντα χρυσίου».


Εξ ού και μέχρι σήμερα όπως και ο αγ. Γέρων Παΐσιος είχε τονίσει αυτός (το 666) είναι «ιερός» αριθμός για τους σιωνιστές εβραίους και επιβάλλοντάς τον στις συναλλαγές των λαών, θεωρούν ότι τους έχουν σε υποτέλεια.


Αργότερα τους συναντάμε να φονεύουν τους ενοχλητικούς προφήτες που ο Θεός έστελνε για να τους επαναφέρουν στην τάξη, να τους θυμίζουν δηλαδή ότι η αποστολή τους είναι να οδηγήσουν τα έθνη στην αλήθεια του Θεού.


Τελικά στα χρόνια του Χριστού, τους συναντάμε πλέον σαν τραπεζίτες, αυτών των οποίων τις τράπεζες (όπου μεταξύ των άλλων γινόταν και εξαργύρωσις ξένων νομισμάτων) ανέτρεψε ο ίδιος ο Κύριος με το φραγγέλιο.


Σε αυτούς απευθύνθηκε λέγοντας «Ού δύνασθε δυσί κυρίοις δουλεύειν, Θεώ δουλεύειν και μαμωνά» δηλαδή δεν μπορείτε να είστε υπηρέτες στον Θεό ταυτόχρονα και στον Μαμωνά που είναι ο δαίμων κύριος του χρήματος!!!


Επειδή λοιπόν επεκράτησαν στην αξιακή παράδοση του Ισραήλ οι πρόγονοι των σημερινών σιωνιστών, δηλαδή οι λατρεύοντες τον Μαμωνά, οι επικυρίαρχοι και δυνάστες των άλλων εθνών, οι φονείς των προφητών, οι τραπεζίτες και οι Φαρισαίοι δηλαδή οι απόγονοι των φονευσάντων τους προφήτες, ο ίδιος ο Χριστός τους ανήγγειλε την άρση της υιοθεσίας και την ανάθεση του κηρύγματος της βασιλείας του Θεού στους Έλληνες.

"Δια τούτο λέγω υμίν ότι αρθήσεται αφ ημών η βασιλεία του Θεού και δοθήσεται έθνει, ποιούντι τους καρπούς αυτής"

(Ματθ. 21,43)

(Επειδή φανήκατε ανάξιοι, γι αυτό, θα σας αφαιρεθεί η ανάθεση του κηρύγματος της βασιλείας του Θεού και θα δοθεί στους Εθνικούς, -δηλαδή το Ελληνικό έθνος γιατί πνευματικά αυτό ηγείτο των εθνικών- το οποίο θα αποδώσει τους καρπούς αυτής)


Οι σιωνιστές από τότε είδαν να εξαπλώνεται η πίστη σ΄Αυτόν που σταύρωσαν οι πρόγονοί τους σαν κακούργο, με την δύναμη του λόγου των Ελλήνων, αφού όλα τα ευαγγέλια, οι επιστολές του Αποστόλου Παύλου, οι πράξεις των Αποστόλων και η Αποκάλυψη του Ιωάννου γράφτηκαν στα Ελληνικά.

Μερικοί θέλοντας να μην φανεί το Ελληνικό έθνος ως υπέρτερο τονίζουν ότι έθνος άγιον είναι το έθνος των Χριστιανών και αυτό εννοεί με την φράση του ο Χριστός.

Τίποτε δεν είναι αληθέστερο από αυτό. Αλλ΄όπως είπαμε ο πνευματικός ηγέτης του αγίου έθνους είναι το Ελληνικό έθνος που είχε την σοφία και πρίν από τον Χριστό να θεωρεί Έλληνες όχι τους φυλετικά διακρινόμενους ως τέτοιους, αλλά κάθε έναν που μετέρχεται δηλαδή έρχεται και κοινωνεί της Ελληνικής παιδείας σ΄όποιο λαό ή φυλή κι αν ανήκει.

 
Έτσι λοιπόν, με πνευματικο ηγέτη τον Ελληνισμό, ήταν ευκολότερο να σχηματιστεί το άγιο έθνος των Χριστιανών, χωρίς φυλετικές ή άλλες διακρίσεις. Άλλωστε αυτή την εκδοχή διδάσκει με ιδιαίτερη μάλιστα έμφαση και συγκίνηση και ο αγ. Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός



Οι Πατέρες της Εκκλησίας με τον ωραιότατο αλλά και ακριβέστατο στα νοήματα Ελληνικό λόγο τους, ερμήνευσαν και διέδωσαν τα διδάγματα του ευαγγελίου και των αποστόλων.

Η δημιουργία όμως του απέραντου κράτους, της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η οποία εναγκαλίζεται και ασπάζεται την πίστη στο Χριστό και με αυτήν την πίστη μεγαλουργεί, στην επιστήμη, στην τέχνη, ακόμη και στον πλούτο και στην δόξα, αποτελεί την μεγαλύτερη και ανεξάντλητη πηγή φθόνου των σιωνιστών, από τους οποίους κάποιοι επιτήδιοι έχουν διεισδύσει στα βάρβαρα γερμανικά έθνη και ανθούν πλέον αρχικά ως μάγιστροι και ύστερα ώς αλχημιστές αργότερα δε ως θησαυροφύλακες, του πλούτου της εσπερίας.

Φτάνουμε στο1790 όπου από την μιαρή αποκρυφιστική οργάνωση των σιωνιστών έχει ξεχωρίσει μιά οικογένεια, του Mayer Amschel Bauer γνωστού και ως Mayer Amschel Rothschild διότι ίδρυσε τον "συνασπισμό της κόκκινης ασπίδας" που στα γερμανικά λέγεται Rothschild. Αυτός είπε την περίφημη εκείνη κυνική φράση της απληστίας: "Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω το χρήμα ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιός φτιάχνει τους νόμους"!


Και το έκανε κι αυτός και οι απόγονοί του, πραγματικότητα. Όσοι ηγέτες τους εμπόδισαν στα σχέδιά τους να κάνουν τις τράπεζές τους παντοδύναμες και να αγοράσουν όλο τον κόσμο, τους δολοφόνησαν ή αποπειράθηκαν να τους δολοφονήσουν...

 
Kανένας όμως δεν τους χάλασε τα σχέδιά τους, με τέτοιο καταλυτικό τρόπο, όσο ο Έλληνας κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, στο συνέδριο της Βιέννης. Εκεί απέτρεψε την πρώτη προσπάθεια των Rothschilds να ελέγξουν τα έθνη της Ευρώπης, προειδοποίησε δε τον Μέτερνιχ, ενεργούμενο των Rothschilds, ότι οι καταπιεζόμενοι λαοί της Ευρώπης θα τους συντρίψουν.

 
Όταν πιά ο Καποδίστριας είχε δολοφονηθεί (με δάκτυλο των Αγγλικών μυστικών υπηρεσιών, τις οποίες ελέγχει η σιωνιστική οικογένεια), κατά την επανάσταση στη Αυστρία, οι Rothschilds φυγάδευσαν τον εκλεκτό τους Μέτερνιχ ο οποίος είδε την προειδοποίηση του Καποδίστρια να επαληθεύεται...

Η Έλληνες πρίν καν αποτινάξουν το ζυγό της δουλείας, μπαίνουν στο ζυγό του χρέους. Τους δίνουν από τότε τοκογλυφικά δάνεια και προσπαθούν να τους υποδουλώσουν με τα χρέη.
Οι Rothschilds  συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην Ελλάδα το 1824 ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841.

Ο  Μαξ ντε Rothschild  ήταν μεταξύ των εβραίων οι οποίοι εγκαταστάθηκαν από τη Γερμανία στην Ελλάδα το 1834 δηλαδή μετά τήν δολοφονία του Καποδίστρια, συμμετείχε μάλιστα στην ακολουθία του βασιλιά Οθωνα, του Βαυαρού μονάρχη που  επεβλήθη στην Ελλάδα, ενώ το 1890 ένας ακόμη Rothschild, ο Κάρολος, διετέλεσε πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας στη χώρα μας την οποία έκτοτε  ελέγχουν σε κάθε βήμα, όποτε τολμά να σηκώσει το κεφάλι, της τραβάνε την οικονομική αλυσίδα της χρεωκοπίας.

Κι έτσι φτάνουμε μέχρι τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο όπου ο Χίτλερ (ο πατέρας του ήταν νόθο παιδί μιάς ερωμένης ενός Rothschild) χρηματοδοτείται από τους Rothschilds για να διώξει τους ομοφύλους τους (αλλά όχι σιωνιστές) Εβραίους, από την Γερμανία, η οποία διά του Γ΄Ράιχ διελύθη ως κράτος και ανασυγκροτήθηκε ως σιωνιστική ανώνυμη εταιρία.
Βλέπε σχετικά Bενετίας Κάντζια




 


 
Με την εκδίωξη των Εβραίων και με την διαφήμιση του "ολοκαυτώματος" κατορθώθηκε όχι μόνον να σιωνιστοποιηθεί η Γερμανία αλλά να ιδρυθεί και το κράτος του Ισραήλ το οποίο είναι ένα μόρφωμα που από την κατασκευή του ανήκει στους Rothschilds

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ROTHSCHILDS» (https://youtu.be/sF4bTtvc4iw) ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΑΜΕ ΕΔΩ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΩΣ "ΙΔΙΩΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ (2017) ΜΕ ΤΙΤΛΟ JACOB ROTHSCHILD:«Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ»  ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!



Η κατοχή της Ελλάδας από τα σιωνιστικά ναζιστικά στρατεύματα έχει διαστάσεις γενοκτονίας, καθώς ολόκληρα χωριά καίγονται, άνδρες αλλά και γυναίκες εκτελούνται, χιλιάδες πεθαίνουν από την πείνα και τις αρρώστιες.

Από την Ελλάδα ληστεύεται όλος ο χρυσός, όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές δουλεύουν για τον κατακτητή ο οποίος στο τέλος παίρνει και αναγκαστικό "δάνειο" απο την Ελλάδα, δηλαδή δανεικά κι αγύριστα...

Στο τέλος του πολέμου και αφού με την μάχη της Κρήτης ο Χίτλερ καθυστερεί και εν τέλει ηττάται στην εκστρατεία του στην Ρωσία, οι "σύμμαχοι" για το ευχαριστώ, μας ρίχνουν στον εμφύλιο για να μας αποτελειώσουν...

Ο εμφύλιος τελειώνει το 1949 και αφήνει την Ελλάδα ερείπιο στα χέρια των "συμμάχων" που μας πετάνε ξεροκόμματα και κουρελόρουχα (βοήθεια της UNRA) για να επιβιώσουμε.

Παρ΄όλη όμως την δυσκαμψία που επιβάλεται από τους "συμμάχους" και τους ντόπιους υπηρέτες τους, στην ανάπτυξη της οικονομίας, δηλαδή των πλουτοπαραγωγικών πηγών και της βιομηχανίας, οι Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές την ανεβάζουν γρήγορα σε υψηλά επίπεδα, ώστε σε μιά δεκαετία, η ΙΖΟΛΑ π.χ. να εξάγει ψυγεία στην Γερμανία!!!


Επομένως οι σιωνιστές, έχουν κάθε λόγο από την εποχή του Χριστού μέχρι σήμερα, να μας φθονούν και να μας φοβούνται, γιατί γνωρίζουν και τις ικανότητές μας αλλά και την ευλογία που έχουμε από τον Θεό.


Το μόνο που απομένει είναι και εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες να γνωρίσουμε και να αποδεχθούμε την αλήθεια και την αποστολή μας και να μην μιμούμεθα τους σιωνιστές τραπεζίτες σε νοοτροπία, να μην γινόμαστε δηλαδή ειδωλολάτρες αλλά να προτιμούμε τον Χριστό από τον χρυσό.

Τότε και μόνον τότε θα απαλαγούμε από την δυναστεία του διαβόλου και των σιωνιστών οργάνων του, ντόπιων και ξένων.



Γ. Βολουδάκης

 
Ερευνητής Βιολόγος-Λογοτέχνης



5 σχόλια:

  1. ΠΟλυ ωραιο το κείμενο και διαφωτιστικο.
    Ειδικα για τον Καποδιστρια δεν ηξερα αυτες τις λεπτομερειες.Ηξερα μονο οτι αν ζουσε αυτος ο ανθρωπος η πορεια της χωρας θα ηταν αλλη.
    Και εγω , εμεις θα είχαμε αλλη ζωη.
    Για μενα η μεγαλυτερη και πιο οδυνηρη απωλεια για το ελληνικο εθνος, ισως απο αρχαιοτατων χρόνων.
    Και φυσικα οτι καλο για εμας , αμεσως το εξοντωνουν , οι εχιδνες!
    Υπαρχουν μονο καποια ερωτηματα.
    ΠΟια η σχεση τους απο παλια με την μαγεία και τους διαμονες(την λατρεια του ανθρωποφαγου Θεου Βααλ περα απο την λατρεια του χρυσου);
    Ο Θεος ηξερε οτι αυτοι θα σταυρωσουν τον ΥΙο του.
    Ηξερε οτι αυτοι θα τον κυνηγησουν και ηρθε να τους πολεμησει και να τους ξεμπροστιασει.
    Δεν ετρεφε αυταπατες ο Θεος οτι αυτοι ηταν ο περιουσιος λαος του και τον απογοητευσαν.
    Τιποτα δεν ηταν τυχαίο.
    Και ακριβως ηρθε να μας δωσει οπλα να τους αντιμετωπισουμε και εμείς.
    Αλλά ποιος το καταλαβαίνει..

    Τι γίνεται με τους Χαζαρους ΙΟυδαίους;.

    Τελος αν εχετ δει οι πιο πολλες αυτοκτονιες γινονται απο χρεη σε τραπεζες
    Πραγματικα oργανα δολοφονικά.

    Mάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο αστεία μου ακούγονται όλα αυτά!!! Πότε επιτέλους θα ωριμάσουμε σαν λαός και θα πάψουμε να ρίχνουμε όλες τις ευθύνες στους "κακούς" πους μας ζηλεύουν και θέλουν να μας καταστρέψουν. Οι λάθος επιλογές μας φταίνε για πολλά από τα δεινά της χώρας μας! Επίσης οι Εβραίοι κατάφεραν και καταφέρνουν πολλά γιατί αναμεταξύ τους υπάρχει η λεγόμενη αλληλεγγύη κάτι που δυστυχώς δεν διαθέτουμε σαν λαός." Ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη" λέει μια λαϊκή παροιμία. Πώς έχουμε λοιπόν την απαίτηση να προοδεύσουμε σαν λαός όταν σκεφτόμαστε ατομικά και όχι συλλογικά; Έργο των Εβραίων και αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπάρχει η λεγόμενη αλληλεγγύη, γιαυτούς πού δέν ξέρουν εγώ μένω Αμερική καί έχω γνωστούς Εβραίους καί τό τί μού λένε γιά τούς συμπεθέρους τους εάν θά υπήρχε τρόπος θά τούς σκότωναν(έργο τών Ελλήνων είναι καί αυτό;) έ λοιπόν επάνω σέ αυτό εγώ δέν βλεπω διαφορά μέ τούς Ελληνες .Τώρα από πού απορρεει ή αλληλεγγύη τους άμα ψάξεις λίγο θά τό βρής

      Διαγραφή
  3. Αυτό που γράφετε για τους Έλληνες, οτι δηλαδή "το Ελληνικό έθνος που είχε την σοφία και πρίν από τον Χριστό να θεωρεί Έλληνες όχι τους φυλετικά διακρινόμενους ως τέτοιους, αλλά κάθε έναν που μετέρχεται δηλαδή έρχεται και κοινωνεί της Ελληνικής παιδείας σ΄όποιο λαό ή φυλή κι αν ανήκει." είναι εντελώς ΑΝΑΛΗΘΕΣ και προπαγάνδα σιωνιστική. Πρόκειται για μια παράφραση μιας φράσης του "πανηγυρικού" του Ισοκράτους, ο οποίος αν διαβάσετε, εννοεί ακριβώς το αντίθετο: Λέει εκεί εν ολίγοις, οτι "τόσο πολύ άνθισε η γραμματεία μας, ώστε ακόμα και οι ξένοι, μελετώντας μερικές ελληνικές γραφές, να θεωρούν τους εαυτούς τους Έλληνες". Ως πότε θα μας καταδικάζετε στην ημιμάθεια και την εξαπάτηση των σιωνιστών;; Επιτέλους, έλεος κε Βολουδάκη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γιώργος Βολουδάκης τον οποίο ενημερώσαμε για το σχόλιό σας, μας έστειλε την ακόλουθη απάντηση:

    "Μόλις πληροφορήθηκα ότι με φιλοδωρήσατε με το σχόλιό σας και σπεύδω να σας απαντήσω. Πρώτον εγώ δεν ανέφερα τον Ισσοκράτη αλλά μίλησα γενικά. Μέχρι σήμερα οι Έλληνες θεωρούμε ως Έλληνα όποιον αγαπά την Ελληνική παιδεία και αδιάψευστος μάρτυρας είναι ο τίτλος του Βήματος (7/11/2010) "Σαμ Τσέκουας:Ο «έλληνας» βιβλιοπώλης της Αστόρια".
    https://www.tovima.gr/2010/11/07/culture/b-sam-tsekoyas-b-br-o-ellinas-bibliopwlis-tis-astoria/
    Ασφαλώς εσείς μιλάτε για το κάτωθι απόσπασμα από τον Πανηγυρικό:
    «Τοσούτον δ’ απολέλοιπεν η πόλις ημών περί το φρονείν και λέγειν τους άλλους ανθρώπους, ώσθ’ οι ταύτης μαθηταί των άλλων διδάσκαλοι γεγόνασι και το των Ελλήνων όνομα πεποίηκε μηκέτι του γένους αλλά της διανοίας δοκείν είναι, και μάλλον Έλληνας καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ημετέρας ή τους της κοινής φύσεως μετέχοντας».

    Αυτό έγραψε ο Ισσοκράτης προς δόξαν της Αθηναϊκής παιδείας που είναι ταυτόσημη με το όνομα των Ελλήνων, αλλά και αυτό γενικευόμενο στην σημερινή συγκυρία θα μπορούσε να δείξει ότι αφού οι άλλες πόλεις κράτη είχαν κοινή την παιδεία των Αθηναίων και εξ εκείνης ονομάζοντο Έλληνες, όποιος ασπάζεται σήμερα την Ελληνική Παιδεία είναι κατά χάριν Έλληνας όπως ο Σαμ Τσέκουας που πράγματι είναι περισσότερον Έλληνας από κάποιους Ελληνόφωνους σαν τον Νίκο Δήμου (Η Δυστυχία του να είσαι Έλληνας)

    Εγώ καταγγέλω πάντως τον σιωνισμό και σείς με κατηγορείτε ότι σας καταδικάζω στην εξαπάτησή του!
    Δεν τεκμαίρεται αυτό από κανένα σημείο του άρθρου μου, την δε ημιμάθεια ως χειροτέρα της αμαθείας την απεχθάνομαι σφόδρα!

    Στο μέλλον να διαβάζετε προσεκτικότερα τα σημεία που θέλετε να σχολιάσετε.

    Με εκτίμηση
    Γ. Ε. Βολουδάκης"


    ΑπάντησηΔιαγραφή