Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Γιατί δεν αντιδρά ο συνδικαλιστικός κόσμος στην λεηλασία;




Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ;





Ως γνωστό το πολιτικό σύστημα δια των στοών μπλέχτηκε στα δύχτια του παγκόσμιου σιωνισμού.

Tα εξουσιαστικά ιερατεία της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας, της υψηλής ιεραρχίας του σιωνισμού έπρεπε να δημιουργήσουν ένα απατηλό ιδεολόγημα προσδοκίας για να εξουδετερώσουν την αντίσταση στην κάθετη διαστρωμάτωση των διεσπαρμένων μασονικών στοών. Σαφώς η υιοθέτηση της προδοκίας αυτής σχετίζεται με το αξιακό της σύστημα.




..Πέρα από την προυπάρχουσα πολιτική εξάρτηση του συνδικαλισμού, που συνιστά άλλη μια μορφή σφετερισμού εξουσιών στην δημόσια διοίκηση.. ο κόσμος του συνδικαλισμού φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι πείστηκε από τους επαρχους πολιτικούς της παγκόσμιας διακυβέρνησης για την αναγκαιότητα θυσίας κρυπτοιουδιακής αντιορθόδοξης προέλευσης για γεωπολιτικούς δήθεν λόγους (όπως η ηλεκτρονική διακυβέρνηση είναι Θεός.., τα ψάρια ανήκουν στο Αιγαίο..τα μαθηματικά βιάζονται..), για να οδηγηθούμε πιλοτικά ως έθνος σε συνθήκες αποικιοκρατίας και συνακόλουθα στην παγκόσμια διακυβέρνηση των τραπεζιτών.

Έτσι η απάντηση είναι ότι πολλοί εκπρόσωποι των μη-κομμάτων του συνδικαλιστικού κινήματος περιμένουν τεκμηριωμένα την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αφού ΑΠΑΙΤΟΥΝ και ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ στα πλαίσια αιτημάτων των εργαζομένων τους πυλώνες της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Έτσι απλά.


Η σημερινή πραγματικότητα μιλά πλέον από μόνη της.

Κάθε αντίθετη προσέγγιση αντιμετωπίστηκε δυστυχώς με ειρωνεία, αλαζονεία και χλευασμό από τους συνωμοσιολόγους oι οποίοι δείχνουν να έχουν απωλέσει τα συνώνυμα.

Αντί λοιπόν να αντισταθούν αναζητώντας εθνικοαπελευθερωτικά νοητικά σχήματα,

αφουγκράζοντας τον πόνο του λαού μας, των συμπατριωτών μας, τα αφυπνιστικά μηνύματα προρρήσεων των Αγίων της ορθόδοξης εκκλησίας μας, για τα οποία μιλά όλη η ορθόδοξη Ελλάδα μας, ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ με ΕΝΙΑΙΟ-ΜΕΤΩΠΙΚΑ κύτταρα σκέψης και δράσης: Εργαστήρια παραγωγής σκέψης και όργανα πρακτικής δράσης ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, στριμώχνονται κάτω από τον οδοστρωτήρα των τεκτόνων της νέας εποχής, εργάζονται υπέρ της αποικιοκρατίας, συναινώντας στις σοφιστείες της παγκοσμιοποίησης περί λιτότητας, λεηλασίας των ασφαλιστικών ταμείων, κουρέλιασμα του συντάγματος, Ευρώ, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ΕΜΣ, Ε.Κ.Τ., Τ.Ε. χρησιμοποιώντας τους Έλληνες ώς πειραματόζωα-αντικείμενα για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Στο όνομα της δήθεν διάσωσης και φορολογικής δικαιοσύνης στήνονται σύγχρονα ανθρώπινα οικονομικά και ηλεκτρονικά κρεματόρια Νέας Εποχής.

*Το ίδιο συνέβη στον χώρο της δικαιοσύνης, πολλών νομικών, οικονομολόγων, δημοσιογράφων, πολιτικών..κ.λ.π.

Αυτοί που δημιούργησαν την κρίση φρόντισαν να υπνωτίσουν..νοητικά αφού παρατήρησαν προ πολλού στα εργαστήρια και CIA.. τα γραπτά, τις πολιτισμικές αντιστάσεις, την θρηκεία (αίρεση οικουμενιστών) τους δείκτες οικονομίες, ως και τις προρρήσεις των αγίων μας..

Έτσι ακόμα και σήμερα ένα τεράστιο στελεχιακό δυναμικό αντίστασης σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες, που βρίσκεται σε κρίσιμες δημόσιες θέσεις, παραμένει παθητικό, "εν ναρκώσει", και εργάζεται αντίθετα στα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας και οικουμένης δεδομένου ότι η Ελλάδα έχει ρόλο δούρειου ίππου για ευρύτερες γεωπολιτικές ανακατατάξεις, καθώς καθοδηγείται ασυνείδητα "εν υπνώσει" μέσα από την πλάνη της ιδιας αξιακής κρίσης.

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΗ
Μήπως πρέπει να καταλάβουν ότι ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ (όπως χρησιμοποιήθηκαν και οι πολιτικοί μας) και να αναρωτηθούν αν πρόκειται για μια σύγχρονη και πολυεπίπεδη μορφή αποικιοκρατίας του σκότους στον σύγχρονο πνευματικό πόλεμο, όπως και να πράξουν το καθήκον τους πριν οδηγηθει η ελληνική κοινωνία σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις;

ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΜΕΓΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ


Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΑΔΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου