Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ


ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 





ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Το  Σύνταγμα έχει γίνει πτυσσόμενο, κάτι σαν ακορντεόν, που όποτε θέλει η δικαιοσύνη το ανοίγει και όποτε δεν συμφέρει το συμπτύσσει...

Έτσι λοιπόν η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με πλειοψηφία 17 ψήφων έναντι 14,  έκρινε ότι τα εντάλματα πληρωμών των συμβασιούχων εργαζομένων δεν μπορούν να εγκριθούν ούτε μονιμοποιήσεις μπορούν να γίνουν καθώς απαγορεύονται ρητά από το Σύνταγμα, όπως απαγορεύονται και οι παρατάσεις των εν λόγω συμβάσεων.

Συνεπώς η  Ολομέλεια του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου έκρινε ότι οι εργαζόμενοι  στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να επιστρέψουν τους μισθούς που έλαβαν καθ όλο το διάστημα που παρατάθηκαν οι συμβάσεις τους!!!

Και ίσως η απόφαση αυτή να είναι σωστή αλλά την αντισυνταγματικότητα την βλέπουν όταν κάποιοι εργαζόμενοι πρόκειται να φάνε λίγο ψωμάκι (το οποίο ζητάνε μάλιστα να τους το βγάλουν από το στομάχι) και την αγνοούν όταν ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός στενάζει κάτω από το βάρος ενός εντελώς αντισυνταγματικού νόμου που επιβάλλει  τον πλέον άθλιο και παρανοϊκό φόρο που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, τον ΕΝΦΙΑ!

Θυμίζουμε ότι το ΣτΕ αν και είχε πολλές προσφυγές για αντισυνταγματικότητα, ουδέποτε μπήκε στην ουσία της αντισυνταγματικότητας του νόμου, αν και είχε στο οπλοστάσιό του πρός τουτο, την εμπεριστατωμένη επιστολή του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και νυν προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου προς τον τότε ΥΠ.ΟΙΚ. Στουρνάρα.  

 Απλά έβγαλε μια προσωρινή απόφαση για την προσαρμογή των αντικειμενικών αξιών, την οποία ουδέποτε έκανε οριστική με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσβληθεί ούτε αυτό το σκέλος της παράνομης φορολόγησης, που γίνεται με βάση τις αντικειμενικές αξίες του 2007, οι οποίες είναι ακόμη και  τριπλάσιες πολλές φορές της πραγματικής αξίας!

Που είναι σε αυτό το κορυφαίο γεγονός της αυταποδείκτου παραβιάσεως του Συντάγματος, η ευαισθησία των ανώτατων Δικαστικών Λειτουργών; Ακόμη και ο τότε έντονα διαμαρτυρόμενος
νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σιωπά...

Για να καταλάβει και ο πλέον ανίδεος, το Σύνταγμα ορίζει ότι "κάθε πολίτης αποδίδει φόρο στο κράτος ανάλογα με την φοροδοτική του ικανότητα"
Ο νόμος που επιβάλλει τον ΕΝΦΙΑ για να φαίνεται συνταγματικός, ορίζει ότι φοροδοτική ικανότητα του φορολογουμένου δεν είναι μόνο το εισόδημα αλλά και αυτή καθαυτή η κτήση ακινήτου!!
!

Δηλαδή ξύνεις τους τοίχους του ακινήτου σου και βγαίνουν ευρώ, οπότε μπορείς να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ.

Πέρα όμως από τα αστεία ο Παυλόπουλος (που τώρα σιωπά)  το 2013 στην επιστολή του λέει σαφώς ότι "...υπό τα δεδομένα αυτά, «αποστασιοποιημένος» και από την εν γένει φοροδοτική ικανότητα του υποκειμένου (δηλαδή του φορολογούμενου)

ο «ΕΝ.Φ.Α.»(σημ. Οίμου:έτσι είχε ονομαστεί ο ΕΝΦΙΑ αρχικά) οδηγεί, εν τέλει,... σ’ ένα είδος έμμεσης δήμευσης του ακινήτου -αφού ο ιδιοκτήτης του ωθείται, εμμέσως πλην σαφώς, ακόμη και στο ν’ απαλλαγεί από το ακίνητό του λόγω αδυναμίας ανταπόκρισης στα φορολογικά βάρη..."

Και ενώ αυτόν τον εξώφθαλμα αντισυνταγματικό νόμο του ΕΝΦΙΑ δεν τον έχουν ακουμπήσει καν,  έρχεται το Ελεγκτικό Συνέδριο και  αποφασίζει να απολυθούν άμεσα χιλιάδες υπάλληλοι των ΟΤΑ και να δώσουν πίσω τις αμοιβές της εργασίας τους!

Η δωσίλογη δήθεν αριστερἠ κυβέρνηση στο παρανοϊκό κρεσέντο της ψυχανώμαλης εφαρμογής των πλέον ακροδεξιών ληστρικών μέτρων κατά του Ελληνικού λαού, σε έναν ιδιότυπο ρόλο Ποντίου Πιλάτου, δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου εξαπέλυσε  σφοδρή επίθεση κατά των δικαστών του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Όχι όμως για τις απολύσεις και την αφαίμαξη των υπαλλήλων των ΟΤΑ αλλά 
επειδή η απόφαση διέρρευσε στον Τύπο κάτι που σαφώς δεν είναι αρεστό στην κυβέρνηση. «Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα επιδρώντας αρνητικά στο κύρος της δικαιοσύνης» είπε με νόημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Η ίδια η δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτική και να τηρεί με μεγάλη αυστηρότητα τους συνταγματικούς κανόνες που προβλέπουν ότι οι δικαστικές αποφάσεις γίνονται γνωστές μόνο με τη δημοσίευσή τους».

Δηλαδή δεν τους νοιάζει ότι 
οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι θα απολυθούν και επί πλέον υποχρεούνται να επιστρέψουν όσα χρήματα έλαβαν κατά το χρόνο της παράτασης των συμβάσεων τους, αλλά γιατί αυτό πήρε δημοσιότητα και θα πληρώσουν το πολιτικό κόστος!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα οχι στον ΕΝΦΙΑ


Αυτό όμως είναι αναμενόμενο εφόσον οι ψευτοαριστεροί δωσίλογοι έχουν δείξει τόσο ανάλγητη συμπεριφορά απέναντι στην σφαγή του Ελληνικού λαού με τον ΕΝΦΙΑ στην κατάργηση του οποίου στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ την εκλογή του και όχι μόνο δεν τον κατήργησε αλλά τον αύξησε και τον μονιμοποίησε!!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα οχι στον ΕΝΦΙΑ

ΤΟ ΠΑΝΩ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ:  

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου