Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

TΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!





Τεράστια ανησυχία στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει η συσσώρευση ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στα σύνορα με την Ουκρανία  γιατί τρέμουν μία πιθανή Ρωσική εισβολή στη νοτιοανατολική Ουκρανία. 


Οι αναφορές των αμερικανών μιλάνε για 50.000 Ρώσους στρατιώτες, με εξοπλισμό και τεθωρακισμένα οχήματα απαραίτητα σε μία στρατιωτική επιχείρηση, στα σύνορα με την Ουκρανία.


Η παράνομη «κυβέρνηση» του Κιέβου, ακόμη πιό φοβισμένη, δια στόματος του προέδρου του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας και άμυνας της Ουκρανίας Αντρέι Παρούμπι, ανεβάζει τους Ρώσους στρατιώτες που είναι ανεπτυγμένοι κατά μήκος της μεθορίου της Ρωσίας με την Ουκρανία, σε 100.000!

Η αλήθεια είναι ότι η Ρωσία συνεχίζει να συγκεντρώνει στρατεύματα «πρώτης γραμμής» κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, στην περιοχή του Κουρσκ και στην περιοχή του Μπέλγοροντ.

Η προετοιμασίες αυτές όμως είναι κατά την γνώμη μας για μιά μελλοντική εισβολή, όταν ο Ουκρανικός λαός, εξαθλιωμένος από το IMF (ΔΝΤ) και βλέποντας πως στην Κριμαία αντίθετα οι μισθοί και οι συντάξεις αυξάνονται, θα εξεγερθεί και θα ζητήσει την επέμβαση της Ρωσίας...

Τότε θα επέμβει η Ρωσία και θα πάρει μαζί της (όπως έχουμε κατ΄επανάληψη τονίσει) ολόκληρη την Ουκρανία!

Προς το παρόν η Ρωσία δείχνει στους αντιπάλους της (ΗΠΑ, Ε.Ε., και στασιαστές του Κιέβου) μόνο τι μπορεί και τι πρόκειται να κάνει στο εγγύς μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου