Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΜΠΡΑΒΟ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΜΝΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ

ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ   ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ...



«Συγχαρητήρια, φέρατε την Ελλάδα πίσω από το χείλος της αβύσσου!» είπε ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ. Άνχελ Γκουρία στον   Τσίπρα κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του στην Αθήνα.

Αυτά γράφει η βρετανική εφημερίδα Telegraph:

«Λιγότερο από τρία χρόνια πριν, ο Τσίπρας πραγματοποίησε ένα σκληρό, πεισματικό δημοψήφισμα για να απορρίψει τα πακέτα μεταρρυθμίσεων που έβαζαν τα βόρεια κράτη. 


Κέρδισε το δημοψήφισμα : 61% των Ελλήνων ψήφισαν ΟΧΙ, και η προκλητική λέξη έγινε μια συγκλονιστική κραυγή στους δρόμους της Αθήνας. 

(Σημ.Οίμου- Αθήνας: Για το γεγονός ότι πρόδωσε αυτό το ΟΧΙ, την βούληση δηλαδή του Ελληνικού λαού δεν γίνεται λόγος...Αστείον πράγμα!!)

Οκτώ χρόνια ύφεσης άφησαν την ελληνική οικονομία μικρότερη από ό,τι πριν...»



Ο άλλος εκπρόσωπος των τοκογλύφων ο Σβέτα Σινγκ , επικεφαλής οικονομολόγος στην TS Lombard δίνει επίσης τα εύσημα στον Τσίπρα λέγοντας: «Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, τα σύννεφα πάνω από την Αθήνα φαίνεται να αρχίζουν να απομακρύνονται», .
και προσθέτει:
«Αν και από μια πολύ χαμηλή βάση, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν».

Πέτυχε πλεόνασμα πάνω από 4%- πολύ πάνω από το επίπεδο που το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να διατηρήσει η κακοποιημένη οικονομία»

Η Telegraph δημοσιεύει όπως προαναφέραμε και τα εγκωμιαστικά σχόλια του επικεφαλής του ΟΟΣΑ του Γκουρία. «Θα ήθελα να σας συγχαρώ, τη διοίκησή σας και ολόκληρη την Ελλάδα για την εντυπωσιακή προσπάθεια σταθεροποίησης και ένα από τα πιο φιλόδοξα πακέτα μεταρρυθμίσεων που είδαμε πρόσφατα στον ΟΟΣΑ. Αυτό αρχίζει να αποφέρει καρπούς».

Είναι σίγουρο ότι οι τοκογλύφοι λένε ψέματα και ότι το πλεόνασμα είναι αποτέλεσμα των εξοντωτικών και παράνομων φόρων με τους οποίους έχει φορτώσει τον Ελληνικό λαό η ψευτοαριστερή κυβέρνηση.

Όπως λένε οι Έλληνες, διατηρώντας το χιούμορ τους ακόμη και μέσα σε συνθήκες οικονομικής γενοκτονίας: 
«Η ανάπτυξη σίγουρα θα έρθει αλλά εμείς δεν θα είμαστε εδώ...»και «Στο τέλος θα θεσπίσουν και ειδικό φόρο για όσους μπορούν ακόμη να πληρώνουν τους φόρους τους... »

Σε σοβαρό επίπεδο τώρα, όταν σου δίνουν εύσημα οι τεχνοκράτες του οικονομικού ράιχ σημαίνει ότι είσαι δωσίλογος ολκής των σιωνιστών ευρωπαίων και τους έχεις πραγματοποιήσει όλα τα σκοτεινά τους σχέδια...

Και πράγματι ο Τσίπρας έκανε όλα όσα δεν τολμούσαν οι προηγούμενοι δωσίλογοι να πραγματοποιήσουν!

Έκοψε κι άλλο τις συντάξεις 

Αύξησε τον ΦΠΑ στα νησιά

Επέβαλε αβάσταχτη φορολογία

Προχώρησε σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Νομιμοποίησε τη συμβίωση ομοφυλοφίλων

Προωθεί την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους

Πουλάει την Μακεδονία

Κάθεται και τις «τρώει» από την Τουρκία, δίνει πίσω τους τούρκους που μπήκαν παράνομα σε Ελληνικό έδαφος, ενώ οι τούρκοι κρατούν ακόμη τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς!

Έχει εξαθλιώσει τον μισό Ελληνικό πληθυσμό, έχει αντιστρέψει την θέλησή του λαού το 2015 από ΟΧΙ σε ΝΑΙ, σκοτώνοντας και την τελευταία ελπίδα των Ελλήνων για ειλικρινή αγώνα εκτός μνημονίων...

Θέλει να καταργήσει τα Θρησκευτικά διαλύοντας την αυθόρμητη πίστη του Έλληνα προς τον Θεό...


Για όλα αυτά ευχαριστούν τον Τσίπρα οι τοκογλύφοι σιωνιστές...

Είναι η ώρα να τον «ευχαριστήσουμε» κι εμείς στέλνοντάς τον φυλακή για εσχάτη Προδοσία!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου