Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ


ΔΙΑΚΟΠΗΚΑΝ ΗΔΗ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ




Πάμε για τελεσίγραφο – «Κόπηκε» η επικοινωνία των A/ ΓΕΕΘΑ Eλλάδας-Τουρκίας

Αργά το θυμήθηκαν στην κυβέρνηση ότι πρέπει να σκληρύνει και να αλλάξει στάση η Ελλάδα. Όλα δείχνουν πως μετά τα χθεσινά και την εμφάνιση και την ομολογία του Κοτζιά πως είναι απροσδιόριστος ο χρόνος λήξης του θέματος με τους δύο Έλληνες στον Έβρο, οδηγούμαστε σε παρατεταμένη κρίση με την Τουρκία η οποία μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα μεγάλο… μπαμ!


Αυτό αποτελεί άλλη μια πικρή δικαίωση του ιστολογίου μας διότι πρώτοι γράψαμε ενώ ξημέρωνε η προχθεσινή μέρα ότι


Ήδη η σημερινή έκτακτη επικοινωνία του Τσίπρα με τον Γ. Γ, του ΟΗΕ μεταφράζεται από διπλωματικούς κύκλους ως έμμεση διακοπή των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας.

Ο Τσίπρας ενώ κρύβεται από την κοινή γνώμη, αρνήθηκε να συνομιλήσει και με τον Ρ.Τ. Ερντογάν, ενώ ζήτησε από τον Γ. Γ, του ΟΗΕ να μεταφέρει μήνυμα στην Τουρκία.

Κάτι παρόμοιο είχε ξανασυμβεί στην κρίση με το Σισμίκ και το τελεσίγραφο της Ελλάδας.

Χαρακτηριστικό του ψυχρού κλίματος που επικρατεί μεταξύ Eλλάδας και Τουρκίας είναι το γεγονός πως «κόπηκαν» οι επικοινωνίες των αρχηγών ΓΕΕΘΑ των δύο χωρών.

Ταυτόχρονα, το Πεντάγωνο διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για το περιστατικό με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς με στόχο να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Στο πλαίσιο της ΕΔΕ, ταυτόχρονα θα αξιοποιηθούν και οι πληροφορίες από την ΕΥΠ σχετικά με το στίγμα των κινητών των δύο αντρών, από τη στιγμή που τα είχαν στα χέρια τους και ξεκίνησαν τις περιπολίες μέχρι τη στιγμή που συνελήφθησαν.

Στο Πεντάγωνο εκτιμούν πως τα στοιχεία θα τους δώσουν απαντήσεις και επιχειρήματα στην ελληνική πλευρά.
Αλλάζουμε στάση ή είναι κινήσεις για ξεκάρφωμα επειδή οι στρατιωτικοί μας, Στρατηγοί κλπ, βράζουν  εναντίον της πολιτικής ηγεσίας!

Χθες πάντως ο Καμμένος βγήκε από την τρύπα του για να πει πως οι Έλληνες στρατιωτικοί μπήκαν στο τουρκικό έδαφος!
Δηλαδή Κοτζιάς και Καμμένος που τόσες μέρες ήταν άφαντοι βγήκαν από την ποντικότρυπα για να δηλώσουν, οπρώτος ότι είναι σκούρα τα πράγματα κι ο δεύτερος για να υιοθετήσει την κατηγορία των Τούρκων περί εισόδου των στρατιωτικών μας στην Τουρκία!

Καθυστερημένα βάζουμε στο παιχνίδι την ΕΥΠ και το στίγμα των κινητών, κάτι που έπρεπε να γίνει από την αρχή της κρίσης.

Γιατί τώρα; Έπρεπε να δούμε πρώτα ότι οι συνομιλίες-διαπραγματεύσεις κατέρρευσαν για να αλλάξουμε ρότα; 

Γιατί δεν βάζουμε δύσκολα στους Τούρκους ρωτώντας τους ποιανών ήταν τα ίχνη στο χιόνι που έψαχναν οι στρατιωτικοί μας, ή τί απέγινε το όχημά τους και ο ασύρματος τους και πως μπορεί να μιλάνε έστω και υποθετικά για κατασκοπεία όταν ένστολοι στρατιωτικοί κινούνται με όχημα και ασύρματο βρισκόμενοι σε περιπολία συνόρων;  

Μήπως η «σκληρή» στάση της Αθήνας είναι ένα ακόμη ξεκάρφωμα της ψευτοκυβέρνησης επειδή η υπόθεση απασχολεί πολύ την κοινή γνώμη και οι Έλληνες εκφράζουν εκτός από την ανησυχία τους και την έντονη οργή τους για την ανάξια ηγεσία που γίνεται αιτία να διασύρεται και πάλι η χώρα μας; ...

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 

TΣIΠΡΠAΡAITHΣOY! 

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ?Η ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ?ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή