Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΪΣΡΑΗΛ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ

ΠΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ 



Μετάφραση: Romanos

Τώρα, όταν ο καθηγητής ιστορίας της εβραϊκής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Brandeis Anthony Polonsky δημοσίευσε ένα μνημειώδες έργο τριών τόμων με τίτλο "Εβραίοι στην Πολωνία και τη Ρωσία" και στο Ισραήλ οι απόψεις διαχωρίζονται για τη σοφία των προτεινόμενων πυρηνικών βομβαρδισμών του Ιράν, πρέπει επίσης να θυμηθούμε το βιβλίο Ναεΐμ Γκιλάδι και την περιγραφή του πως οι Εβραίοι σκότωσαν Εβραίους για να δημιουργήσουν το κράτος του Ισραήλ.


 Ο Ναϊέμ Γιλάδι, είναι ο συγγραφέας του βιβλίου: «Τα σκάνδαλα του Ben-Gurion: Πώς η Haganah και ο Mossad απέκλεισαν τους Εβραίους» (Dandelion Books, LLC, Tempe Arizona, 2η εκτεταμένη έκδοση 2003).


Ο Giladi έγραψε αυτό το βιβλίο πρώτα στα εβραϊκά και στη συνέχεια στα αραβικά κατά την άφιξή του στις ΗΠΑ, όπου επιβεβαίωσε ως αυτόπτης μάρτυρας το γεγονότα σχετικά με τις βομβιστικές επιθέσεις στο Ιράκ, την απόρριψη από το Ισραήλ αραβικών ειρηνευτικών προθέσεων και τη θανατηφόρα βία που επέβαλαν οι Εβραίοι σε Εβραίους με σκοπό την δημιουργία του Ισραήλ. 

Τότε ο Στάλιν προτίμησε το Ισραήλ να είναι ένα "κόκαλο της διαμάχης" στη Μέση Ανατολή κατά τον Ψυχρό Πόλεμο. Ορισμένοι παρατηρητές αναφέρουν ότι ο Στάλιν ήλπιζε επίσης να δημιουργήσει το Ισραήλ ως μαρξιστικό κράτος, μέρος της σοβιετικής μεταπολεμικής αυτοκρατορίας. 


Η απόφαση του Στάλιν να χρησιμοποιήσει τους Σιωνιστές για την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, προκλήθηκε κυρίως από την πρόθεσή του να είναι αντιμέτωπος με τις Ηνωμένες Πολιτείες στην πλούσια σε πετρέλαιο Μέση Ανατολή. 

Η προσωρινή στήριξη των Σιωνιστών υλοποιήθηκε με τη μορφή της δυνατότητας 711.000 Εβραίων να αποχωρήσουν από τις χώρες πίσω από το Σιδηρούν παραπέτασμα, το 1945-1947 υποτίθεται για να μεταναστεύσουν στην Παλαιστίνη. (Σημ. Οίμου: Στην πραγματικότητα ήθελε να απαλλαγεί από τους ψευδοεβραίους σιωνιστές και με το πρόσχημα της στήριξης τους εξαπέστειλε στο κράτος του Ισραήλ)  

Οι Σιωνιστές ανακοίνωσαν αυτή τη μετανάστευση με την κωδική ονομασία "Briha" - Απόδραση των Εβραίων από την Ευρώπη. Στην πραγματικότητα, η μεγάλη πλειοψηφία των Εβραίων προτιμούσε να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες ή να παραμείνει στη Γαλλία.

 Από τους 711.000 εβραϊκούς πρόσφυγες, που πανικοβλήθηκαν από τα δεκαπέντε πογκρόμ που διοργανώθηκαν από το NKVD το 1945-1947, με κάποια σιωνιστική βοήθεια, μόνο 232.000 πήγαν στην Παλαιστίνη.

Μόνο το Πογκρόμ του Κιέτσε της 4ης Ιουλίου 1946 περιγράφηκε στον παγκόσμιο τύπο, φυσικά στη σοβιετική έκδοση. Δεκαπέντε άλλα πογκρόμ στα δορυφορικά κράτη, τέσσερα από αυτά μόνο στη Βουδαπέστη, δεν αναφέρθηκαν ποτέ στα παγκόσμια μέσα ή αναφέρθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επιβιώσουν στη δημόσια μνήμη. 

Οι Σιωνιστές οργάνωσαν τις ομάδες εβραϊκών προσφύγων που εγκατέλειψαν την Πολωνία κυρίως μέσω των πόλεων Szczecin και Klodzko. 
Η σοβιετική τρομοκρατική οργάνωση στο Κίλσε διεξήγαγε δοκιμαστικές δοκιμασίες εννέα Πολωνών, οι οποίοι με βασανιστήρια υπέγραψαν ομολογίες και εκτελέστηκαν αμέσως. 

Αργότερα οι οικογένειές τους παρείχαν αποδείξεις ότι κανένας από τους εκτελεσμένους άνδρες δεν ήταν παρόντες στο Kielce στις 4 Ιουλίου 1946. Ο επίσκοπος του Kielce Czeslaw Kaczmarek βασανίστηκε για σαράντα ώρες και έχασε δεκαεννέα δόντια προτού οι Εβραίοι αξιωματικοί ασφαλείας του αποσπάσουν την  ενοχοποιητική για τον εαυτό του δήλωση.

 Ενεργούσαν υπό την εποπτεία του συνταγματάρχη Jozef Rózanski Goldberg, διευθυντή του υπουργείου Εθνικής Ασφάλειας (ΜΒΡ), ο οποίος έγραψε απειλητική σημείωμα στον επίσκοπο Kaczmarek: «Έχω σπάσει τα μούτρα των δικηγόρων και σας προειδοποιώ επίσκοπε Kaczmarek, ότι δεν θα έχετε για πάντα  νομική βοήθεια".

Ο Dr. Roman Dzwonkowski, SAC περιέγραψε τα γεγονότα αυτά στο Nasz Dziennik στις 20-21 Μαΐου 2006, Nr. 117m (2527) "Ο πόλεμος στην Καθολική Εκκλησία στην Πολωνική Λαϊκή Δημοκρατία (PRL 1945-1989)." Αυτά τα γεγονότα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της βασιλείας του τρόμου του Jozef Berman, αντιπροσώπου της Μόσχας στη Βαρσοβία, στην ελεγχόμενη από τα Σοβιέτ Πολωνία. 

Σύμφωνα με τον Stefan Korbonski (πρώην επικεφαλής στρατιωτικής και αστικής υπόγειας αντίστασης στην Πολωνία), δέκα χρόνια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, «Πολωνοί και Εβραίοι κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο», οι Πολωνοί ζούσαν υπό εβραϊκή τρομοκρατία υπό τον έλεγχο της σοβιετικής Ρωσίας.

 Ο Stefan Korbonski δημοσίευσε μια σειρά βιβλίων για τον πολωνικό πόλεμο, όπως το «Πολωνικό Υπόγειο» (ISBN o-88254-517-5). Ο Στέφαν Κομπόνσκι έλαβε το Βραβείο Ιερού Πολέμου από το Yad Vashem στο Ισραήλ.

Η σοβιετική τρομοκρατική οργάνωση οργάνωσε την αναχώρηση για την Παλαιστίνη εβραϊκών βετεράνων πολέμου και τους έδωσε όπλα που κατασκευάστηκαν στην Τσεχοσλοβακία. Τον Μάρτιο του 1947, η Σοβιετική Ένωση, εκπροσωπούμενη από τον Αντρέι Γκρομίκο, ήταν το πρώτο κράτος μέλος των Ηνωμένων Εθνών που ζήτησε να χωριστεί η Παλαιστίνη και να δημιουργηθεί εκεί το κράτος του Ισραήλ ως νέο μέλος του ΟΗΕ. Το Νοέμβριο του 1947, ο ΟΗΕ διέταξε την κατανομή της Παλαιστίνης και στις 14 Μαΐου 1948 ιδρύθηκε το κράτος του Ισραήλ.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ιδρύθηκαν επίσημα στις 28 Μαΐου 1948. Συγκροτήθηκαν από την Haganah (υπεράσπιση) και τον Irgun Zwei Leumi (Εθνικός Στρατιωτικός Οργανισμός). Οι ένοπλες δυνάμεις του νέου Ισραηλινού κράτους περιλάμβαναν 60.000 στρατιώτες και αξιωματικούς, πολλοί από αυτούς ήταν βετεράνοι του Β Παγκοσμίου Πολέμου. 

Κατέχουν περισσότερη γη από όση θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν, οι Εβραίοι που είναι παρόντες στην Παλαιστίνη, όπου ζει πληθυσμός εκατομμυρίων Αράβων. Οι ισραηλινές κατακτήσεις προκάλεσαν ένα αραβικό ράλλυ για την υπεράσπιση της πατρίδας τους, η οποία κατασχέθηκε από τους Εβραίους εισβολείς από την Ευρώπη.

Αυτοί είναι κυρίως Τούρκοι Χάζαροι που ασπάστηκαν τον Ιουδαϊσμό και οι οποίοι δεν είχαν Σημιτικό DNA

Ο Ναϊίμ Γκίλαϊ, συγγραφέας του βιβλίου: «Τα σκάνδαλα του Μπεν Γκουριόν: Πώς η Haganah και η Mossad  απέκλεισαν τους Εβραίους» ήταν 12 χρονών όταν σκοτώθηκαν αρκετές εκατοντάδες Ιρακινοί Εβραίοι την 1 Ιουνίου 1941 κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων που υποκίνησαν οι βρετανικές αποικιακές δυνάμεις. 

Το 1921, μια βρετανική μαριονέτα, ο Amir Faisal, έγινε βασιλιάς του Ιράκ. Τοποθέτησε πολλούς Εβραίους σε σημαντικές κυβερνητικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργού Οικονομίας. 

Την εποχή εκείνη, ο «Σιωνισμός έσπειρε την διχόνοια μεταξύ Εβραίων και Αράβων» ως αποτέλεσμα της βρετανικής υποστήριξης για τη «Διακήρυξη Balfour». 

Διότι εις αντάλλαγμα της βοήθειας των Εβραίων που έφεραν τις Ηνωμένες Πολιτείες στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Βρετανοί κήρυξαν την Παλαιστίνη ως «εβραϊκή πατρίδα». Αυτό έγινε με επιστολή της 2ας Νοεμβρίου 1917 που έγραψε ο γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών Arthur Balfour στον αρχηγό Σιωνιστή στην  Μεγάλη Βρετανία, Walter Rothschild (βλ. John Cornelius: "Η κρυμμένη ιστορία της διακήρυξης Balfour.")

Μια νέα πικρή σχέση, η οποία δεν υπήρχε προηγουμένως, αναπτύχθηκε μεταξύ των Εβραίων και των Αράβων. Η βρετανική υποστήριξη στους Σιωνιστές και η βρετανική «κηδεμονία» του Ιράκ δυσαρέστησε βαθύτατα τους Ιρακινούς Άραβες, μεταξύ των οποίων αναπτύχθηκε αντισιωνιστική αντίδραση.

 Οι Βρετανοί κατέλαβαν τη Βασόρα στο Ιράκ στις 12 Απριλίου 1941. Ισχυρίστηκαν ότι οι ντόπιοι Εβραίοι υποσχέθηκαν να τους υποταχθούν και προκάλεσαν ταραχές που χρησίμευαν ως πρόσχημα για επέμβαση και λεηλασία από τον βρετανικό στρατό που κατείχε τη Βαγδάτη στις 30 Μαΐου 1941.

 Ψευδείς φήμες διαδόθηκαν ότι οι Εβραίοι από την Παλαιστίνη πολεμούσαν μαζί με τους Βρετανούς εναντίον των ιρακινών κοντά στην πόλη Felujah. Μέχρι τις 2 Ιουνίου, η λεηλασία εξαπλώθηκε στην εβραϊκή συνοικία της Βαγδάτης, καταστρέφοντας 1300 καταστήματα και 1000 σπίτια. Οι βρετανικές ινδικές μονάδες Gurkha σκότωσαν περίπου 500 Εβραίους στους δρόμους της Βαγδάτης ως μέρος της Βρετανικής ειρηνευτικής κατοχής και κατοχής.

Οι σιωνιστικές κατακτήσεις στην Παλαιστίνη και οι σφαγές των Αράβων, όπως στο χωριό Deir Yassin, ενίσχυσαν το αντιβρετανικό κίνημα στο Ιράκ. Τον Ιανουάριο του 1948 ξέσπασαν αναταραχές στο Ιράκ κατά της βρετανικής κυριαρχίας. Όταν το Ισραήλ κήρυξε την ανεξαρτησία του, οι Ιρακινοί έκλεισαν τον αγωγό πετρελαίου που συνδέεται με το διυλιστήριο της Χάιφα. 

Ως Σιωνιστής, ο Naeim Giladi φυλακίστηκε στη φυλακή Abu-Gharib που αργότερα χρησιμοποιήθηκε για βασανισμό των κρατουμένων του Ιράκ από την CIA πενήντα χρόνια αργότερα, όπως περιγράφεται στο "Στρατιά Γυναικών από τον Γενικό Διοικητή της Φυλακής Abu-Gharib ... 12 Οκτωβρίου 2005 - Ο «Στρατός της Γυναίκας» του Janis Karpinski:Σε ένα απομνημονευμένο μνημείο του Γενικού Ταξιαρχία Janis Karpinski, ο οποίος έλαβε το χάλκινο αστέρι για την υπηρεσία του στον Πόλεμο του Κόλπου.

 Ο συγγραφέας Naeim Giladi δραπέτευσε από το Abu-Gharib τον Σεπτέμβριο του 1949.

Έξι μήνες αργότερα, στις 19 Μαρτίου 1950, μια βόμβα εξερράγη στο Αμερικανικό Πολιτιστικό Κέντρο και στη Βιβλιοθήκη που συχνάζουν οι Εβραίοι στη Βαγδάτη. Στις 8 Απριλίου 1950 μια βόμβα ρίχτηκε στους Εβραίους στο El-Dar El-Bida Café, όπου οι Εβραίοι γιορτάζαν το Πάσχα και τέσσερις τραυματίστηκαν. Διανεμήθηκαν φυλλάδια  καλώντας τους Εβραίους να εγκαταλείψουν το Ιράκ αμέσως. Πολλοί Εβραίοι που δεν διέθεταν κανένα περιουσιακό στοιχείο μπλόκαραν τα γραφεία μετανάστευσης και ζήτησαν να παραιτηθούν από την ιθαγένειά τους και να πάρουν άδεια να φύγουν για το Ισραήλ.


Εβραϊκή ιδιοκτησία 

Το εβραϊκό κτίριο Beit-Lawi Automobile Company καταστράφηκε από χειροβομβίδα στις 10 Μαΐου 1950 χωρίς καμιά αιτία. Στις 3 Ιουνίου 1950, η χειροβομβίδα εξερράγη ακίνδυνα στην εβραϊκή περιοχή El-Batawin και οι Σιωνιστές έστειλαν τηλεγραφήματα στο Ισραήλ ζητώντας την αύξηση των ποσοστών μετανάστευσης για Ιρακινούς Εβραίους. 

Στις 5 Ιουνίου, ένα άλλο εβραϊκό κτίριο υπέστη ζημιές χωρίς να υπάρξει κανένα θύμα από την έκρηξη βόμβας στην οδό El_Rasjid. Στις 14 Ιανουαρίου 1951 ένα καλώδιο υψηλής τάσης που υπέστη βλάβη από μια χειροβομβίδα σκότωσε τρεις Εβραίους έξω από τη Συναγωγή Masouda Shem- Η έξοδος των Εβραίων από 10 έφτασε στους 600-700 την ημέρα.

Σε αντίθεση με την σιωνιστική προπαγάνδα, ο Giladi γράφει: «Η τρομερή αλήθεια είναι ότι οι χειροβομβίδες που σκότωσαν και κακοποίησαν Ιρακινούς Εβραίους και έβλαψαν την περιουσία τους, ρίχτηκαν από Σιωνιστές Εβραίους». Τα φυλλάδια που δημοσιεύθηκαν από το Σιωνιστικό υπόγειο στο Ιράκ στις 16 Μαρτίου 1950 και 8 Απριλίου 1950, κάλεσε τους Εβραίους να εγκαταλείψουν το Ιράκ αμέσως.

Ο Wilbur Crane Eveland, πράκτορας της CIA δήλωσε το 1988 ότι: «Σε μια προσπάθεια να απεικονίσουν τους Ιρακινούς ως αντι-αμερικανικούς και να τρομοκρατήσουν τους Εβραίους, οι σιωνιστές έριξαν βόμβες στη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ και στις συναγωγές. 

Σύντομα τα έντυπα άρχισαν να εμφανίζονται ωθώντας τους Εβραίους να φύγουν στο Ισραήλ. Η ιρακινή αστυνομία έδωσε αργότερα στην πρεσβεία μας στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι βομβιστικές επιθέσεις συναγωγών και βιβλιοθηκών, καθώς και οι αντι-εβραϊκές και αντι-αμερικανικές εκστρατείες φυλλαδίων, οφείλονταν σε μια υπόγεια σιωνιστική οργάνωση, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου πίστευε ότι η αραβική τρομοκρατία είχε παρακινήσει την πτήση των ιρακινών Εβραίων που οι Σιωνιστές είχαν "διασώσει" πραγματικά μόνο για να αυξήσουν τον εβραϊκό πληθυσμό του Ισραήλ "(Wilbur Crane Eveland," Ροπές της άμμου: Αποτυχία της Αμερικής στη Μέση Ανατολή, NY Norton, 1980, σελ. 48-49).

Ο Giladi γράφει ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός David Ben-Gurion (1886-1973) χρειάστηκε «άραβες» Εβραίους για να εκμεταλλευτεί τα χιλιάδες στρέμματα της γης που άφησαν οι Παλαιστίνιοι, οι οποίοι εκδιώχθηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις το 1948. 

Ο Ισραηλινός Shamir περιγράφει το μίσος κατά της γεωργικής εργασίας και των γεωργών εργατών από τους Ευρωπαίους Εβραίους ("Εβραϊκή Ιστορία, Εβραϊκή Θρησκεία"). Πάνω από ένα εκατομμύριο εκτάρια που ανήκουν σε Εβραίους στην αυτοκρατορική Ρωσία αλλά σε λιγότερο από το 10% αυτών τα δούλευαν οι ίδιοι οι Εβραίοι.

Ο Giladi περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο το Ισραήλ χρησιμοποιεί βακτηριολογικές μεθόδους και εσκεμμένα μολύνει πολλούς Παλαιστίνιους με τύφο και δυσεντερία. 

Αναφέρει την ισραηλινή ημερήσια εφημερίδα Hadashot της 13ης Αυγούστου 1993 στην οποία η Sara Laybobis-Dar ανέφερε συνεντεύξεις με τον Isarelis που είχε γνώση της χρήσης βακτηριολογικών όπλων στον πόλεμο του 1948. 

Ο Mileshtin είπε ότι τα βακτήρια χρησιμοποιήθηκαν για να δηλητηριάσουν τα πηγάδια κάθε χωριού που εκκενώθηκε από τους Άραβες κατοίκους του και ο Μοσέ Νταϊάν, διοικητής τμήματος εκείνη την εποχή «έδωσε εντολές το 1948 για να διώξει τους Άραβες από τα χωριά, να γκρεμιστούν τα σπίτια τους και να καταστήσει τα πηγάδια νερού άχρηστα με τυφώνες και τα βακτήρια δυσεντερίας. "

Η αραβική πόλη Acre υπερασπίστηκε καλά και βρισκόταν σε ένα ρυάκι που ονομάζεται Capri. Η Haganah έβαλε τα βακτήρια typhus upstream στο νερό που ρέει στην Acre, οι υπερασπιστές αρρώστησαν και οι εβραϊκές δυνάμεις μπόρεσαν να καταλάβουν αυτή την τοποθεσία. 

Η Haganah έστειλε τους Εβραίους ντυμένους ως Άραβες στη Γάζα, οι οποίοι πιάστηκαν στη συνέχεια από Αιγύπτιους στρατιώτες να τοποθετούν δύο δοχεία βακτηρίων, τύφου και δυσεντερίας στην παροχή πόσιμου νερού. 

Ο Giladi ξεκίνησε την πολιτική του δραστηριότητα λόγω της περιφρονητικής μεταχείρισης των Εβραίων από τις ισλαμικές χώρες, οι οποίοι αντιμετωπίστηκαν ως "νέγροι" από τους ανατολικοευρωπαίους, κυρίως Πολωνούς Εβραίους . Μεταξύ των Εβραίων που ήρθαν από την Πολωνία υπήρχαν πολλοί απόγονοι μικτών γάμων και τα χαρακτηριστικά τους διέφεραν από τους Σημίτες Εβραίους στις αραβικές χώρες.

Ο Giladi διοργάνωσε διαδηλώσεις στο Ashkelon, εναντίον των ρατσιστικών πολιτικών του Ben-Gurion και συμμετείχαν 10.000 άτομα. Διαμαρτυρήθηκαν διότι αντιμετωπίζονται ως «δεύτερης κατηγορίας» πολίτες στο Ισραήλ. 

Η κατάπαυση του πυρός με την Αίγυπτο το 1970 έφερε αρκετή ηρεμία για να επιτρέψει στους Ισραηλινούς "δεύτερης τάξης" να ζητήσουν ίση μεταχείριση. Ονομάζονταν «Ισραηλινοί Μαύροι Πανθηρες» και με υπερηφάνεια έδειχναν αφίσες προσωπικοτήτων όπως ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ο Μάλκομ Χ και ο Νέλσον Μαντέλα. 

Παρόμοιες στάσεις ήταν κοινές στη Γερμανία πριν από τον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι Γερμανοί Εβραίοι διακρίθηκαν εναντίον των "Ost Juden"(ανατολικοεβραίων) που προσπάθησαν να μεταναστεύσουν στη Γερμανία από την Ανατολή.

 Σύμφωνα με τον Ισραηλινό καθηγητή  Shahak στο τέλος της "χρυσής δεκαετίας" της εβραϊκής αποικιοκρατίας και εκμετάλλευσης των ουκρανικών επαρχιών της Πολωνίας το 1648 ξέσπασε η ανταρσία του Khmelnytzky και πιθανώς περισσότεροι από 50.000 Εβραίοι Κοζάκοι του Khmelnytzky σφαγιάστηκαν. 

Εκείνη την εποχή η εβραϊκή ηγεσία ήταν πεπεισμένη ότι οι Εβραίοι θα εκδιωχθούν από την Πολωνία αργά ή γρήγορα, καθώς εκδιώχθηκαν νωρίτερα από την Αγγλία, τη Γαλλία, τα γερμανικά κράτη και πιο πρόσφατα, από την Ισπανία.

Η μεταφορά των εβραϊκών χρημάτων από την Πολωνία στο Βερολίνο βοήθησε να χρηματοδοτηθεί το 1701 η δημιουργία του Βασιλείου της Πρωσίας, αυτού που έκανε την αρχή για τον διαχωρισμού της Πολωνίας το 1762. 

Όταν έλαβε χώρα το διεθνές έγκλημα του διαχωρισμού της Πολωνίας, οι Γερμανοί εκδίωξαν από την δυτική Πολωνία, μαζικά τους φτωχούς Εβραίους που ονομάζονται "Bettel Juden." Οι Γερμανοί επέτρεψαν μόνο στους εύπορους Εβραίους να παραμείνουν στο Βασίλειο της Πρωσίας. 

Οι εκφράσεις "The Bettel Juden" καθώς και "The Ost Juden" χρησιμοποιήθηκαν ως περιφρονητικοί όροι από τους Γερμανούς Εβραίους και ήταν παρόμοιες όπως ο όρος "Εβραίοι από τις Ισλαμικές χώρες" που χρησιμοποιείται σήμερα στο Ισραήλ.


Σχετική εικόνα

Όταν οι αρχές του Ισραήλ παρέβλεψαν τις σφαγές των Παλαιστινίων στο Λίβανο, στη Σάμπρα και στη Σάτυλα, ο Νάιμιμ Γκιλάντι μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακάλεσε την ισραηλινή ιθαγένειά του και έγινε Αμερικανός πολίτης. 

Προκειμένου να δημοσιεύσει το βιβλίο του μεταφρασμένο στα αγγλικά, ο Giladi δαπάνησε $ 60.000 από την τσέπη του, ή μάλλον από τα έσοδα από την πώληση του σπιτιού του στο Ισραήλ. 

Αναφέρει ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 1990, το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης εξέδωσε μια απόφαση ακύρωσης, κατόπιν αιτήματος της ισραηλινής κυβέρνησης, για να εμποδίσει τη δημοσίευση του βιβλίου του Βίκτορ Οστρόφσκι, «Με εργαλείο την Εξαπάτηση: Φτιάχνοντας και αποδομώντας ένα αξιωματικό   της Μοάσαντ. "(Το Εφετείο της Νέας Υόρκης αναίρεσε την απαγόρευση την επόμενη μέρα.)

Ο Giladi θεωρεί πλέον ότι το σιωνιστικό πρόγραμμα ήταν εξ αρχής εγκληματικό, επειδή οι Σιωνιστές ηγέτες ήξεραν ότι για να εγκαταστήσουν ένα εβραϊκό κράτος, έπρεπε να απελάσουν τους αυτόχθονες Παλαιστίνιους και να εισάγουν εκατοντάδες χιλιάδες Εβραίους (πρώτα 232,00 από τα σοβιετικά δορυφορικά κράτη και μετά 547.000 από τα αραβικά κράτη). 

Ο Βλαντιμίρ Τζαμποτίνσκι (Włodzimierz Żabotyński) παραδέχτηκε ειλικρινά ότι μια τέτοια μετακίνηση του πληθυσμού θα μπορούσε να ασκηθεί μόνο με βία και τρομοκρατία.

Για να οδηγήσουν τους Εβραίους μακριά από τα σπίτια τους, σε χώρες όπως η Πολωνία, η Σλοβακία και η Ουγγαρία,   διοργανώθηκαν τα πογκρόμ από την NKVD στο Kielce στη σοβιετική κατεχόμενη ανατολική Ευρώπη. 

Το πιο γνωστό από αυτά είναι το πογκρόμ του Κιέτσε στις 4 Ιουλίου 1946. Επίσης, σημειώθηκαν δύο πογκρόμ στη Μπρατισλάβα και τέσσερα πογκρόμ στη Βουδαπέστη το 1945-1947 κλπ. 

Αλλά το Πογκρόμ στην Πολωνία έλαβε τη μεγαλύτερη δημοσιότητα, επειδή με αυτό κατάφεραν " με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια", δηλαδή να πείσουν τους Πολωνούς Εβραίους να φύγουν για το Ισραήλ και να πείσουν τις δυτικές δυνάμεις ότι μόνο ένα στιβαρό σοβιετικό χέρι θα μπορούσε να συγκρατήσει την «αντισημιτική» Πολωνία από το να «κάνει κακό στους Εβραίους».

Στη συνέχεια, οι Σιωνιστές οργάνωσαν, με σοβιετική άδεια, την έξοδο περίπου 711.000 Εβραίων από χώρες που βρίσκονταν πίσω από το "Σιδηρούν Παραπέτασμα". Οι Σιωνιστές οργάνωσαν επίσης τον τρόμο στα αραβικά κράτη και προκάλεσαν την μετακίνηση των Εβραίων από τη Βαγδάτη, από την Δαμασκό και από άλλες αραβικές πόλεις το 1950, το 1951 και αργότερα. 

Στις αρχές της δεκαετίας του 1950 ένας Ιρακινός ερευνητής δημοσίευσε στα αραβικά ένα βιβλίο των βομβιστικών επιθέσεων του 1950-51 στη Βαγδάτη. Το βιβλίο είχε τίτλο "Το δηλητήριο της σιωνιστικής οχιάς", στο οποίο ο αντί-ήρωας είναι ο Ισραηλινός απεσταλμένος Mordechai Ben-Porat. Η Μοσάντ, που δούλευε μέσω της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Βαγδάτη, αγόρασε όλα τα βιβλία για την "σιωνιστική οχιά Ουρανό" και τα κατέστρεψε.

Ο Giladi γράφει για τη Σιωνιστική συνεργασία με τους Ναζί και δηλώνει ότι η Βρετανία ήταν σε θέση να αναγκάσει τις αραβικές κυβερνήσεις να λειτουργήσουν υπό φιλοβρετανικές ηγεσίες. 

Και αν, όπως και στο Ιράκ, αυτοί οι ηγέτες ανατραπούν, τότε οι Βρετανοί θα υποκινήσουν μια αντι-εβραϊκή εξέγερση ή δύο προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τις εξεγέρσεις ως χρήσιμα πρότυπα για να εισβάλουν στην αραβική πρωτεύουσα και να αποκαταστήσουν τους "σωστούς" ηγέτες. 

Το 1949, το Ισραήλ έστειλε τον κατάσκοπο Mordechai Ben-Porat στο Ιράκ να προσφέρει στην κυβέρνηση του el-Said στη Βαγδάτη μεγάλα οικονομικά κίνητρα για να θεσπίσει ένα νόμο που θα άρει την ιθαγένεια από τους Ιρακινούς Εβραίους, ώστε να αναγκαστούν να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ. 

Ο Uri Avnery, γράφοντας στο περιοδικό Haolam Hazel, κατηγόρησε τον Ben-Porat για τις βομβιστικές επιθέσεις στο Μπαγκντάν. Ο Ben-Porat ονομάζεται ακόμα Morad Abu al-Knabel ή "Mordechai of the Bombs".

Ο Giladi ρώτησε τον Ben-Gurion: Γιατί, δεδομένου ότι το Ισραήλ είναι μια δημοκρατία με κοινοβούλιο, δεν έχει σύνταγμα; Ο Ben-Gurion απάντησε: "Κοίτα αγόρι αν έχουμε ένα σύνταγμα, πρέπει να γράψουμε σε αυτό τα σύνορα της χώρας μας. Και αυτά δεν είναι τα οριστικά σύνορά μας, αγαπητέ μου. "Κι όταν τον ξαναρώτησε:" Τότε πού είναι τα σύνορα; "Ο Ben-Gurion απάντησε:" Οπουδήποτε θα φτάσει ο Σάαλ (ισραηλινός στρατός), αυτά θα είναι τα σύνορα ".

Έτσι, σύμφωνα με τον Naeim Giladi "οι Εβραίοι σκότωσαν τους Εβραίους να δημιουργήσουν το κράτος του Ισραήλ. "

Είναι ο συντάκτης του βιβλίου που αναφέρθηκε προηγουμένως:
" Τα σκάνδαλα του Ben-Gurion: Πώς η Haganah και η Mossad εξόντωσαν τους Εβραίους ". Το βιβλίο του Ghiladi παρέχει επαρκείς αποδείξεις για αυτό που δηλώνει. 

Έτσι, κατά τη διαδικασία της δημιουργίας, της διεύρυνσης και της εδραίωσης του κράτους του Ισραήλ, περισσότερα από ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες (1.200.000) Εβραίοι οδηγήθηκαν εκεί από τον τρόμο. Με σκληρότητα και βία έφυγαν μακρυά από τα σπίτια τους στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή. 

Αυτό σχεδιάστηκε και έγινε για να δημιουργηθεί ένα εβραϊκό κράτος στην Παλαιστίνη εις βάρος των Παλαιστινίων Αράβων.

Iwo Cyprian Pogonows

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου