Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ EINAI NA ΚΛΑΙΣ H ΜΑΛΛΟΝ NA ΓΕΛΑΣ;

 Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΝΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ KFW*, Β. ΣΟΪΜΠΛΕ

ΒΙΝΤΕΟ




Με ένα σπαρακτικό ύστατο χαίρε ο ΣΚΑΙ, αποχαιρετά τον αγαπημένο του Σοιμπλε από το Υπουργείο Οικονομικών.

Το ξέπλυμα του Σοιμπλε από το σταθμό, που ξεπέρασε και τα Γερμανικά κανάλια, ξεπέρασε και τα πλέον κίτρινα γερμανικά φύλλα όπως η Bilt.

Από την εποχή της Riefenstahl έχουμε να δούμε τέτοια Αγιογραφία σαν αυτήν που έφτιαξαν δουλοπρεπώς οι δωσίλογοι δημοσιογράφοι,  για τον άνθρωπο που κατέστρεψε όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά όλη την Ευρώπη.

  25 εκατομμύρια παιδιά στις 28 χώρες μέλη της ΕΕ βρίσκονται κάτω από το όριο της ανέχειας, αλλά και οι ίδιοι οι Γερμανοί είναι θύματα του ναζιστή Σόιμπλε, καθώς 13 εκατ. ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας!

Και φυσικά ποιος φταίει κατά τον Σόιμπλε και τα τσιράκια του; Οι Έλληνες που «ανεβαίναμε πάνω στα τραπέζια» την εποχή που παίρναμε τους τρελούς μισθούς, δηλαδή η γενιά των 700 ευρώ το μήνα!!!

Ούτε λέξη για την σωτηρία των γερμανικών τραπεζών από το αίμα του Ελληνικού λαού, ούτε λέξη για το Εληνικό ΑΕΠ που όταν μπήκαμε στα μνημόνια ήταν 354 δις ενώ 6 χρόνια μετάτο 2015 έφτασε τα 237 δις!!!(βλ. σχεδιάγραμμα).

Αποτέλεσμα εικόνας για το αεπ της ελλαδας διαχρονικα

Ούτε λέξη για το ελληνικό δημόσιο χρέος που αυξήθηκε από τα 110 δις το 2009 στα 180 δις εφαρμόζοντας τα μνημόνια που υπερασπίζεται μέχρι σήμερα ο ναζιστής Σόιμπλε!

(βλ. σχεδιάγραμμα).

Σχετική εικόνα

Παρακολουθήστε ρεσιτάλ δωσιλογισμού, ραγιαδοσύνης και ανθελληνικού πνεύματος από τα ελληνόφωνα αλλά και φερέφωνα των τοκογλύφων!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου