Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ (ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ)


ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ 

ΒΙΝΤΕΟ



Σε μιά παλιότερη ανάρτησή μας είχαμε παρουσιάσει το άρθρο του καθηγητή Ψυχιατρικής Paul McHugh με τίτλο:



Ο Paul McHugh ισχυρίζεται εκεί με επιστημονικά επιχειρήματα, ότι «οι transgendered άνδρες δεν γίνονται γυναίκες, ούτε οι transgendered γυναίκες γίνονται άντρες. 
Όλοι γίνονται γυναικοποιημένοι άνδρες ή ανδροποιημένες γυναίκες, πλαστά αντίγραφα ή απομιμήσεις του φύλου με το οποίο «αναγνωρίζουν» τον εαυτό τους»

Όπως είναι φυσικό υποστηρίζει ότι «άτομα με Δυσφορία Φύλου Χρειάζονται Φροντίδα με Βάση Επιστημονικά Στοιχεία»

Επίσης αποκαλύπτει την δαιμονική τακτική της εωσφορικής νέας τάξης μέσω των κυβερνήσεων που ελέγχει. Λέει ξεκάθαρα ότι :

«Σε δύο πολιτείες, σε κάποιον γιατρό που θα εξετάσει το ψυχολογικό ιστορικό ενός transgendered αγοριού ή κοριτσιού, αναζητώντας μια λύση, μπορεί να του αφαιρεθεί η άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος. Αντίθετα, ένας τέτοιος γιατρός δεν τιμωρείται αν ξεκινήσει σε έναν τέτοιο ασθενή ορμόνες που θα εμποδίσουν την εφηβεία και θα μπορούσαν να κλονίσουν την ανάπτυξη».

Η επίρρωση της επιστημονικής άποψης του McHugh έρχεται από πρώην τρανσέξουαλ άτομα που μιλάνε στο βίντεο που ακολουθει. 

Ο πρώτος μάλιστα λέει (στο 1,17΄) ακριβώς ό,τι και ο McHugh:
«Δεν θα γίνεις ποτέ γυναίκα. Μπορείς να λες πως είσαι γυναίκα μπορείς να νομίζεις ότι είσαι, αλλά δεν μπορείς ποτέ πραγματικά να γίνεις, γιατί ο Θεός σε έκανε άντρα»

Στο βίντεο που ακολοτθεί, δεκαπέντε πρώην τρανσέξουαλ άτομα ενώνονται με πολυάριθμους ειδικούς για να διαλύσουν τη σύγχυση και να δώσουν μαρτυρία για το τι μπορεί να κάνει ο Ιησούς Χριστός για εκείνους που αγωνίζονται με τη δυσφορία φύλου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου