Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΦΙΑ-ΛΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ...

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ... ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ» Ή ΤΗΣ «ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣ», Ή ΤΟΥ Ό,ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ… ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ... 


Γράφει η Βενετία Κάντζια

Εποχή του ΕΝΦΙΑ με αναλύσεις επί των αναλύσεων, διαμαρτυρίες και πλήρη απελπισία των πάντων. Φυσικό επακόλουθο, εννοείται.

Αφορμή, γι αυτό τον ... καινούριο περίπατο, μια ακόμα ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΟΥ / ΕΝΦΙΑ με ημερομηνία 27.08.2017, που μου ήλθε με το Ταχυδρομείο. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο μου έρχεται με αυτή τη μορφή. 

Λόγος λοιπόν σοβαρός, για να απευθυνθώ και πάλι στην ΑΑΔΕ και να θέσω και κάποιες καινούριες ερωτήσεις και προβληματισμούς, προσδοκώντας αυτή τη φορά ... με ή χωρίς ελπίδα... μια απάντηση επί της ουσίας των γραφομένων μου: με όνομα, υπογραφή και σφραγίδα της «ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» που εκπροσωπεί.

Η ευθύνη για αυτά που μας στέλνουν, ανήκει προσωπικά και σε αυτόν την / τον «άυλο» και καλά «κρυμμένο» που το έχει στείλει εκ μέρους των προϊσταμένων της/του , δεσμεύει όμως και καθιστά και αυτόν /αυτή, αλλά και όλους /όλες υπεύθυνους -ες -χωρίς διάκριση βαθμού θέσεως - όσον αφορά τη νομιμότητα των όσων προωθούν και απαιτούν, από τον Ελληνικό Κυρίαρχο και Γηγενή Λαό. Το σύνολο δηλαδή των φυσικών και ζωντανών ανθρώπων που αποτελούν αυτό το Λαό, ζωντανό και φυσικό μέλος του οποίου είμαι και εγώ.

Βασικό λοιπόν, είναι ένα: ένα έγγραφο και μάλιστα με «απαιτήσεις» ( και τι απαιτήσεις! ), για να είναι νόμιμο και έγκυρο, πρέπει απαραίτητα να φέρει το όνομα, την υπογραφή, τη σφραγίδα του αποστολέα που ευθύνεται για το περιεχόμενο, αλλά και πλήρη στοιχεία της «ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» που εκπροσωπεί.

Και βέβαια, τη νόμιμη σφραγίδα της. Αυτό ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους οποιουσδήποτε φορείς και ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και είναι αυτονόητο ότι ισχύει και για το Δημόσιο, όπως κάποτε το ξέραμε. 

Εάν τώρα, αυτό το Δημόσιο, το έχουν χωρίς την ενημέρωση και συγκατάθεσή μας, «μεταμορφώσει» σε ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή κάτι άλλο και εμάς, μας παραμυθιάζουν ότι εξακολουθεί να υπάρχει, τότε έχουμε μπει σε τελείως άλλα μονοπάτια, που το χρέος της αλήθειας, θα μας αναγκάσει να τα ανιχνεύσουμε και αυτά.

Απομένει όμως στον κάθε ένα και την κάθε μια, να παρατηρήσει πολύ προσεκτικά και τη δική του παρόμοια ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ και να προβληματισθεί και αυτός/-ή, για να μπορέσει να αντιδράσει και προασπίσει τα δικαιώματά του ως φυσικό ζωντανό πρόσωπο, ήρεμα και με νομιμότητα. Είναι το απόλυτο και υπέρτατο καθήκον προς τον εαυτό του, τα παιδιά του, την Πατρίδα. 



Βενετία Κάντζια

Και τώρα, το κείμενο της επιστολής μου προς την ΑΑΔΕ, μαζί  με την απόδειξη συστημένου των ΕΛΤΑ

  • 3
  • 4
  • 5
  • 6


ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ                                      ΣΥΣΤΗΜΜΕΝΟ                       ..........................................................                                             Αθήνα, 28.9.2017ΠΡΟΣ                                                                                                     ΕΝΦΙΑ                                                                                                 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ 10                                                                               10184 - ΑΘΗΝΑ         ΘΕΜΑ: Αρ. Ειδοπ.: ....... / 27.08.2017 -   Α.Φ.Μ.: .....................  

Σχετικά με το ως άνω έγγραφο, παρακαλώ όπως με πληροφορήσετε τα εξής:
1. Το έγγραφο αυτό, είναι χωρίς όνομα και υπογραφή του υπεύθυνου αποστολέα.
2. Από το έγγραφο αυτό λείπει ακόμα και η σφραγίδα της «ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» που το έχει εκδώσει.
3. Απουσιάζει ακόμα και η διεύθυνση: όνομα και αριθμός οδού, η πόλη και ο ταχυδρομικός κωδικός.Λόγω των παραπάνω σημείων (1,2,3) δεν μπορεί να πιστοποιηθεί η εγκυρότητα και γνησιότητά του εγγράφου αυτού.
4. Στην αναζήτηση της απουσιάζουσας από το έγγραφο διεύθυνσης , ανακάλυψα την:http://www.aade.gr/menoy/aade/epikoinoniaΑνεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων+30 210 337 5000, +30 213 152 5000Καρ. Σερβίας 10, 101 84 ΑΘΗΝΑTηλ.: +30 210 337 5000, +30 213 152 5000

Όμως στην ίδια διεύθυνση έχει καταχωρηθεί ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ στον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ upik.de και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.                   
 
(Προσέξτε και τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου!).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου