Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ


ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (Μ.Κ.Ο.)




Γράφει ο Στέργιος Σμυρλής

Οι μη Κυβερνητικές Οργανώσεις είναι το εργαλείο που εισήγαγε η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ προκειμένου να αντικαταστήσει βαθμιαία τη Δημοσία Διοίκηση των κρατών, τις αστικές φιλανθρωπικές και μη κερδοσκοπικές εταιρίες, Οργανώσεις ειδικού σκοπού, συλλογής πληροφοριών, προπαγάνδας και δημιουργίας ή αντιμετώπισης ασύμμετρων απειλών κλπ. 


Το πλείστον των ΜΚΟ ελέγχονται και αποδίδουν λογαριασμό σε μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ, Γερμανίας κλπ Με Δισεκατομμύρια που βγαίνουν από τον Ελληνικό Προϋπολογισμό, την ΕΕ, το ΔΝΤ κλπ χρηματοδοτούνται οι ΜΚΟ με ποσά που ξοδεύονται για σκοπούς που δεν σχετίζονται με το καταστατικό τους .

Ένα μέρος του Ελληνικού ελλείμματος οφείλεται στη χρηματοδότηση των ΜΚΟ και στα μυστικά κονδύλια των Υπουργείων. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα των ΜΚΟ είναι ότι εργάζονται σε βάρος των Εθνικών μας θεμάτων. 

Χωρίς τις ΜΚΟ το μεγάλο σχέδιο της Λαθρομετανάστευσης θα είχε αποτύχει. Σήμερα ορισμένες ΜΚΟ έχουν και το Ένοπλο τμήμα το οποίο μπορεί να συμβάλει στην αποσταθεροποίηση Κυβερνήσεων, δημιουργία εξεγέρσεων κλπ. 

Ουδεμία Ελληνική Κυβέρνηση έβαλε χέρι στις ΜΚΟ γιατί οι Κυβερνήσεις ήταν Ελληνόφωνες αλλά όχι πραγματικά Ελληνικές. Θα πρέπει βέβαια να τονίσουμε ότι υπάρχουν και ΜΚΟ που ο σκοπός τους δεν έχει με βρώμικο χρήμα ή σκοτεινές αποστολές.

Μία Ομάδα Εθνικής Σωτηρίας πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα. Εθελοντές εγνωσμένου πατριωτικού ήθους για να εργασθούν πάνω στο πρόβλημα των ΜΚΟ είναι καλοδεχούμενοι.


Με τους Θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

Ταξίαρχος ε.α.

1 σχόλιο:

  1. Εμπρος λοιπον, πεδιον δοξης λαμπρον : Δημιουργια κατι σαν «Παρατηρητηριο ΜΚΟ» με ονοματα, διευθυνσεις τηλεφωνα, ιστοσελιδες, εμαιλ, καταστατικα, ΦΕΚ, και οτι αλλο !

    ΕΡΩΤΗΜΑ : Πως μπορει να κανει ο καθενα μας και απο μια ΜΚΟ,
    θα μας πει κανεις καποτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή