Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ


ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΘΑΥΜΑ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ

2 ΒΙΝΤΕΟ






Η αρχιλοχίας μηχανοσυνθέτης Βασιλική Πλεξίδα σώθηκε με αδιαμφισβήτητο θαύμα, διότι μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η σωτηρία της από τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου (Huey H-1H) στο Σαραντάπορο Ελασσόνας όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. 


Η κοπέλα επικοινωνεί με το περιβάλλον, τους γονείς και το σύζυγό της, έχει κάποιο ελαφρό κάταγμα και μερικές εκδορές, και βρίσκεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης σε θάλαμο Αυξημένης Φροντίδας αλλά όχι στην εντατική. 

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 27χρονης κοπέλας, που μετέφερε στον ΣΚΑΪ ο πατέρας της, ήταν προσδεμένη σε κάθισμα του ελικοπτέρου και λίγο πριν την πρόσκρουση στο έδαφος αυτό αποκολλήθηκε και η Βασιλική εκτινάχθηκε με συνέπεια να σωθεί!

«Αν όντως το ελικόπτερο μπλέχτηκε σε καλώδια της ΔΕΗ λίγο πριν τη συντριβή η ταλάντωση ήταν δυνατόν να προκαλέσει την αποκόλληση του καθίσματος» εκτιμούσαν πιλότοι ελικοπτέρου που μίλησαν σε τοπικό σταθμό.

 

Η 27χρονη μοιάζει να «ξεγέλασε» τον θάνατο και έχει βρίσκεται από την πρώτη στιγμή εκτός κινδύνου. Η μητέρα της, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε σοκαρισμένη πως «έχει εκδορές, ένα κάταγμα στη λεκάνη, έχει επαφή με το περιβάλλον ενώ κουνάει τα χέρια της και τα πόδια της, είναι εκτός κινδύνου», ενώ συμπλήρωσε πως «αυτό που έγινε ήταν ένα θαύμα, δεν εξηγείται αλλιώς».

Γιατί μπορεί οι ειδικοί να λένε ότι «η ταλάντωση του ελικοπτέρου ήταν δυνατόν να προκαλέσει την αποκόλληση του καθίσματος», το γεγονός όμως ότι την κρίσιμη στιγμή αποκολλήθηκε μόνο το κάθισμα της Βασιλικής και διαπέρασε πριν την συντριβή (άγνωστο πώς) την καμπίνα του ελικοπτέρου, συνιστά καθαρό και αδιαμφισβήτητο θαύμα όπως άλλωστε ομολογεί και η μητέρα της που δοξάζει την Παναγία για την σωτηρία της κόρης της

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ 




ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ!




ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΤΙΝΑΞΗΣ ΜΕ EJECTION ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.
ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΧΙΟΥΙ  ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου