Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ!

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ;

ΒΙΝΤΕΟ




Ο Trump υποσχέθηκε πολλά αλλά πρώτο από όλα να σταματήσει τα chemtrails πάνω από την Αμερική! Φυσικά δεν το έχει πράξει ακόμη! Κάτι όμως αχνοφαίνεται...

Ας δούμε ένα ρεπορτάζ της 16ης Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Donald Trump υπόσχεται να τελειώσει τα chemtrails, τα εμβόλια, το ISIS, και όσα στραβά (θα άφηνε) η Χίλαρι, την πρώτη κιόλας μέρα της θητείας του!


Ο Donald Trump από το twitter τη Δευτέρα, απευθύνθηκε στους οπαδούς του και είπε ότι:«Η πρώτη εκτελεστική εντολή μου θα τελειώσει το chemtrailing σε ολόκληρη την Αμερική. #MAGA»

Τα tweets του όμως διαγράφηκαν μέσα σε μία ώρα από την ανάρτηση τους.

Ο Δρ Angstrom Η Troubador, επικεφαλής του προγράμματος chemtrail επί Ομπάμα, δήλωσε στους δημοσιογράφους, ότι η «Γεωμηχανική με χημικές ουρές είναι το μόνο πράγμα που αποτρέπει την καταστροφική αλλαγή του κλίματος. Ναι, είναι δαπανηρή, τόσο για την υγεία μας και το περιβάλλον, όσο και οικονομικά, αλλά είναι καλύτερο από μη έχεις γεωργική εκμετάλλευση και να πέσει ολοκληρωτική πείνα.»

O Trump έγραψε, επίσης, «θα τελειώσω τον αυτισμό στην Αμερική με την απαγόρευση όλων των εμβολιασμών από την πρώτη μου μέρα στο γραφείο.» Την επόμενη ημέρα στην ομάδα μετάβασης, θα αξιοποιηθεί ο διάσημος "αντιεμβολιαστής"  Γενικός Χειρουργός Δρ Οζ.

Ο Trump έχει επικριτές που φοβούνται για τη ζωή τους με τελευταίο twitter του: «Έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη έκπληξη για τα μέσα ενημέρωσης, την Χίλαρι και το ISIS! Το #MAGA» υποδηλώνει μια ιδιαίτερη αντιμετώπιση των πολιτικών αντιπάλων του, συνδέοντάς τους με την τρομοκρατία.



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O Donald Trump υπόσχεται να τελειώσει τα chemtrails, τα εμβόλια, το ISIS την πρώτη κιόλας μέρα της θητείας του!


Όλα αυτά δεν επρόκειτο βέβαια να γίνουν την πρώτη μέρα, αλλά για τα chemtrails κάτι αχνοφαίνεται στον ορίζοντα...

Οι Αγγλόφωνοι ακούστε το παρακάτω βίντεο




Το σημείωμα που συνοδεύει την ανάρτηση στα αγγλικά αναφέρει:



Ο Πρόεδρος Τραμπ επιτίθεται στη γεω-μηχανική που διαπράτει ολοκαύτωμα με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή.

Η αλήθεια αποκαλύπτεταιεται στο παρακάτω βίντεο...

Στην εκπομπή προς το τέλος αναφέρεται ότι είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί οποιοσδήποτε στόχος αν δεν ξυπνήσουν οι Αμερικανοί γιατί το βαθύ κράτος της Αμερικής είναι εγκατεστημένο πριν από πολλές δεκαετίες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου