Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KFW ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ"ΓΕΡΜΑΝΙΑ") ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΑΙΡΙΩΝ!!!

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΟΛΑ ΤΑ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ  ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!







του Ιωάν. Κουντούρη 

ΣΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ….ΟΦΣΟΡ! ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ   Η Eurobank   (πατήστε εδω). ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚEΫΜΑΝ ΕΧΟΥΝ 89 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ELA ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (πατήστε εδώ)! 

ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΕΔΩ στις ΗΠΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ». 


ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ «ΑΡΧΕΣ» ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΟΙ ΔΥΟ «ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ…ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! 

«ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!»

ΔΙΩΞΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΤΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;;;

Σας έχω γράψει πολλές φορές ότι η μορφή διακυβερνήσεως των ΗΠΑ δεν είναι άλλο απο μια…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ διότι, ΟΛΟΣ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ έχει δεχθεί τους νόμους των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! Το ίδιο ισχύει και εν τη περίπτωση της Ελλάδος και κάθε άλλης χώρας τουλάχιστον στην Δύσιν. ΑΥΤΟΙ μας έφτιαξαν τους «νόμους μας» που δεν είναι τίποτε άλλο από εταιρικούς εσωτερικούς κανονισμούς μιας…ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Εγένετο το δίκαιον της χώρας νόμος…των Εβραίων!!! ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ» και θα καταλάβετε. Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «Η παράνομη φύσις της ίδιας της…”ΕΝΝΟΜΟΥ ΤΑΞΕΩΣ”» και εκεί θα συνειδοτοποιήσετε ότι η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ έπρεπε να έγινε…ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ και…ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!
Υπάρχει και ένα άλλο άρθρο που έγραψα πέρσι για το ΔΝΤ με τίτλο «ΠΏΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.» και εκεί μπορείτε να πάρετε μια γενική ανασπόπηση των εγκληματικών δράσεων αυτού του υπερταμείου των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Αυτά τα ξέρουμε εμείς εδώ στην Αμερική εδώ και ΧΡΟΝΙΑ και έχουν συζητηθεί μέσ’ στο Κογκρέσο αρκετές φορές απο 1913 μέχρι σήμερα. Όμως, δεν έχει καταφέρει κανείς έως τώρα να μαζέψει αρκετή υποστήριξη απο το σύνολο του σώματος του Κογκρέσο ώστε να καταργηθεί αυτός ο παράνομος φορεύς μαζί με την Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα των ΗΠΑ, το IRS (Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων) και το…ΨΕΥΤΙΚΟ υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ -που αποτελεί την υπάρκτη και λανθάνουσα δύναμη πίσω απο το ΔΝΤ- λόγω του φόβου των…ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ!!!
Λοιπόν…

Έχει κάπως μυστηριωδώς, και χωρίς εξήγηση, σβηστεί από τον Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών ο CFR (δηλ., Code of Federal Regulations, ο Κώδιξ Ομοσπονδιακών Κανονισμών) αριθ. 250.11, που αναφέρεται ως ο νομικός ορισμός του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ. Επίσης, έχει σβηστεί από όλες τις νομικές ιστοσελίδες που φέρνουν αντίγραφα των CFR και USC (Universal Commercial Code, Παγκόσμιος Εμπορικός Κώδιξ). Ο ορισμός 250.11 είχε σαν τίτλο «ορισμοί» και περιέγραφε τον Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών ως έναν με έδρα το….Πουέρτο Ρίκο, και το IRS (δηλ., η Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων) ως o βραχίονας επιβολής του ΔΝΤ.


Εν ολίγοις, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ! Το υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ, η υπηρεσία επιβολής του ΔΝΤ / Παγκόσμιας Τράπεζας, βρίσκεται στην πραγματικότητα στο…Πουέρτο Ρίκο και δεν είναι υπηρεσία των ΗΠΑ.

Ας κοιτάξωμεν και πάλι στον κανονισμό 27 CFR 250.11 για τον ορισμό του “Γραμματέως”, όπως υπάρχει σε όλα τα παραπάνω. Ο όρος που καθορίζει το ποιός είναι ο “Γραμματεύς” είναι, “Ο Γενικός Γραμματεύς του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο.” Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ο κ Τζακ Λιου (Jack Lew). Θα σας εξηγήσω…
Άρα, για ποιόν δουλεύει ο κ Jack Lew;


Ο Επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της κυβέρνησης, ο Υπουργός δηλ., υπηρετεί ως Προσωρινός Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής του Προέδρου των ΗΠΑ, Πρόεδρος των ΔΣ και Διευθύνων Διαχειριστής των καταπιστευματικών ταμείων της Κοινωνικής Ασφάλισης και του προγράμματος Medicare, και ως ο Διοικητής των ΗΠΑ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Διεθνούς Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, της Διαμερικανικής Τράπεζα Ανάπτυξης, της Ασιατικής Τράπεζας Ανάπτυξης και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.

(Σημειωτέον: δεν αναφέρονται σε αυτόν ως «γραμματέα» των ΗΠΑ ή ότι η θέση του είναι αυτή ενος γραμματέως του υπουργικού συμβουλίου του Προέδρου)

Η ταυτότης του γραμματέως δεν βρίσκεται στον τίτλο 26 του USC (δηλ., United States Code, του Κώδικος των ΗΠΑ), ο οποίος αφορά τον εσωτερικό κώδικα εσόδων. Η μόνη αναφορά στην ταυτότητα του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών είναι στον κανονισμό 27 του CFR (δηλ., Code of Federal Regulations, ο Κώδιξ Ομοσπονδιακών Κανονισμών) στο κεφάλαιο 250.11 (“ορισμοί”), το οποίο ορίζει συγκεκριμένα: Ο όρος που καθορίζει τον γραμματέα είναι: «Ο Γραμματέας σημαίνει Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο».

Δείτε τώρα την παρακάτω εικόνα για του λόγου το αληθές….




Ο Χένρι Πόλσον, ο Timothy Geithner, ο Τζάκ Λιού και ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών από το 1913 και εξής διορίζονται, αλλά όχι ως μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών είναι ένας εταιρικός «κυβερνήτης» αυτού που είναι γνωστό ως το «Ταμείο» ή «η Τράπεζα» και αρκετές άλλες διεθνείς οργανώσεις. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ δεν ορκίζεται και δεν απαγγέλει κανένα όρκον πίστεως ή / και υπερασπίσεως για τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η υποχρέωση αυτού του γραμματέα (κυβερνήτη μάλλον) είναι για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα.

Όλοι οι υπάλληλοι του διοικητή του ΔΝΤ πληρώνονται απευθίας από το Ταμείο, ή εκ των κεφάλαιων που παρέχονται στον κυβερνήτη του Ταμείου ειδικά για το σκοπό αυτό. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ο κυβερνήτης του ΔΝΤ ούτε προσλαμβάνεται από την ίδια.

Ο λεγόμενος υπουργός Οικονομικών είναι στην πραγματικότητα ένας κυβερνήτης του ΔΝΤ / Παγκόσμιας Τράπεζας. Ορίζεται για μια διάρκεια πέντε ετών, διάστημα κατά το οποίο πρέπει να…ΕΚΠΑΤΡΙΣΤΕΙ ως πολίτης των ΗΠΑ ώστε να ορκιστεί ως ο νόμιμος εκπρόσωπος του Ταμείου, και ως ενεργών σύνδεσμος μεταξύ του Ταμείου και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ. To πρώτο και μοναδικό πιστωτικό καθήκον του είναι να προστατεύσει το Ταμείο με κάθε κόστος.

Στο λεξικόν του Black’s Law, 6ος Εκδ., Σελ. 816, λέει τα εξής ότι «το ΔΝΤ είναι ένας οργανισμός του ΟΗΕ» (και ο ΟΗΕ έχει έδρα του την Νέα Γιόρκη)

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν Υπουργείον Οικονομικών από το 1921 και εξής» 41 Stat. Κεφ. 214, Σελίδα 654

Το Υπουργείον Οικονομικών των ΗΠΑ αυτό καθ᾽εαυτό αποτελεί πλέον το ΔΝΤ. Προεδρικά Έγγραφα των ΗΠΑ, Τόμος 29, Νο 4, Σελίδα 113, 22 USC 285-288

To 1920-1921, το Υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών καταργήθηκε και αντικαταστάθηκε με το Ανεξάρτητo Υπουργείο Οικονομικών. Κάθε δεκάρα που πληρώνετε σε φόρους, κάθε δεκάρα που συλλέγεται σύμφωνα με οποιαδήποτε πρόφαση για οποιονδήποτε λόγο από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει κατατεθεί απευθείας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και προκειμένου οι ΗΠΑ να λάβει οποιοδήποτε όφελος από αυτές τις καταθέσεις, πρέπει να εκδώσει μια επιστολή των ειδικών τραβηκτικών δικαιωμάτων.

Εκδίδεται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ο κάθε αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης. Έχει καταχωρηθεί στο ΔΝΤ το κάθε πιστοποιητικόν γεννήσεως του κάθε πολίτου των ΗΠΑ. Η κάθε κυβέρνηση επιταγή, χρηματοδότηση, επιστροφή φόρου, πληρωμή Κοινωνικής Ασφάλειας, πληρωμή της αναπηρίας, οτιδήποτε και τα πάντα, που φέρει το όνομα του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, εκδίδεται από το ΔΝΤ, μια εταιρεία της οποίας αποτελεί πλέον μέρος η κυβέρνηση των ΗΠΑ καθώς και διατηρεί ένα επίπεδο μετοχών με δικαίωμα ψήφου. Ο μεγαλύτερος μέτοχος του Ταμείου είναι οι ίδιες οι ΗΠΑ.


Φυσικά, όταν μια κυβέρνηση γίνεται ένας μέτοχος με δικαίωμα ψήφου σε οποιαδήποτε εταιρεία, που παραιτείται του κυρίαρχου χαρακτήρος της και αναλαμβάνει τον χαρακτήρα της εταιρείας. (Βλέπε την νομική υπόθεση: Η Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον Η Τράπεζα Planters της πολιτείας Γεωργίας, 6 L.Ed 244, στα Αγγλικά, Bank of the United States vs. Planters Bank of Georgia, 6 L.Ed 244)

Με τη δημιουργία της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τραπέζης των ΗΠΑ το 1913 (The Federal Reserve Bank), δημιούργησε τον μηχανισμό για την ανατροπή οικονομικά του de jure νομισματικού συστήματος καιτο αντικατατέστησε με ένα χάρτινο νόμισμα που λειτουργεί πλεόν ως όργανον δημιουργίας χρέους. Το άρθρο 16 του νόμου Federal Reserve (της Ομοσπονδιακής Τραπέζης, κτλ), ο οποίος έχει κωδικοποιηθεί στο 12 USC 411 (μεταβείστε στο http://www.law.cornell.edu/uscode/12/411.html)

δηλώνει ότι «Τα χαρτονομίσματα της Federal Reserve» είναι «οι [νομισματικές] υποχρεώσεις των Ηνωμένων Πολιτειών.»

Έστι, το «πλήρης πίστη και πίστωση» των Ηνωμένων Πολιτειών υποθηκεύτηκε αναγκαστικά και υποθηκεύτηκε εκ νέου για τα δανειοδοτικά ιδρύματα για την έκδοση εμπορικών χρεόγραφων ως νόμιμο χρήμα. Η κυκλοφορία χαρτονομισμάτων και οι λογαριασμοί των συναλλαγών θα μπορούσαν στη συνέχεια να διογκωθούν κατά 60% και η αγοραστική δύναμη να απομειωθεί και να μειωθεί κατά την αντίστοιχη ποσότητα.

(Σημείωση:. η λέξις «υποθηκεύω» σημαίνει το να δεσμεύει κάποιος μια ιδιοκτησία ως ασφάλεια ή εγγύηση για οφειλή χωρίς την μεταβίβαση της κυριότητος ή της κατοχής)

Επειδή το δημόσιο χρέος έχει σκόπιμα αυξηθεί τα τελευταία είκοσι χρόνια ή και περισσότερο, έχουμε ως έθνος φτάσει σε ένα σημείο πτώχευσης. Το εθνικό μας χρέος υπερβαίνει σήμερα την καθαρή αξία μας. Είναι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, γνωστός και ως ο κυβερνήτης του ΔΝΤ, που διευκολύνει τις συμφωνίες και αποδέχεται την εξασφάλιση της γης των ΗΠΑ έναντι των Ηνωμένων Πολιτειών για λογαριασμό του εργοδότη του, την Παγκόσμια Τράπεζα / ΔΝΤ.
Μπαίνουν τώρα στη σκηνή οι «πράκτορες των εσόδων».

ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ κρατική υπηρεσία το IRS (Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων).

Δεν μπορεί να βρεθεί στον τίτλο 31, αλλά δεν μπορεί επίσης να βρεθεί πουθενά στο σύνολό του τίτλου 5 USC (του Κώδικος των ΗΠ) ο οποίος έχει να κάνει με την οργάνωση της κυβέρνησης και τους υπαλλήλους της:

Πάμε στη συνέχεια να κοιτάξουμε τον Κώδικα 27 των Ομοσπονδιακών Κανονισμών (CFR) Ενότητα 250.11 και εκείθεν θα βρείτε τον ορισμό του «πράκτορα των εσόδων.» Ο εν λόγω ορισμός έχει ως εξής:

«Ο κάθε δεόντως εξουσιοδοτημένος πράκτωρ (εκπρόσωπος) της Εσωτερικής Υπηρεσίας Εσόδων της Κοινοπολιτείας του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο.» Χαρακτηρίζονται έτσι ΟΛΟΙ αυτοί οι πράκτορες εσόδων? Όλα απασχολούνται από το Υπουργείο Οικονομικών που λειτουργεί από την έδρα του στο….ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ και δεν πληρώνουν ούτε φόρους ούτε κανενός είδους έσοδα στις ΗΠΑ. Λειτουργούν ως ο βραχίονας επιβολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.


Το IRS (Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων) λειτουργεί ως μια υπηρεσία συλλογής που εργάζεται για ξένες τράπεζες και λειτουργούν εκ Πουέρτο Ρίκο κάτω από το χρώμα του νόμου που αναφέρεται ως: η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αλκοόλ (“FAA”, Federal Alcohol Administration). Έχει κηρυχθεί αντισυνταγματικό εντός των 50 πολιτειών των ΗΠΑ από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ στην περίπτωση των ΗΠΑ εναντίον Κωνσταντίνου, 296 US 287 (1935) [στα Αγγλικά: U.S. v. Constantine, 296 U.S. 287 (1935)]»

ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ IRS ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ….ΕΝΦΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΈΓΙΝΕ ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗΝ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ «ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ…Δ.Ν.Τ.!!! ΤΟ ΔΝΤ ΣΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΦΑΣΙΝ…ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ιωάν. Κουντούρης |(Λος Άντζελες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου