Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Β. ΚΑΝΤΖΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!! 



 Βενετία Κάντζια                                         ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
                                                       
                                                                         8. Φεβρουαρίου 2017
Τηλ. :  ………….
Κιν. :  ………….
                                                                             ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΙΑΧ


Προς Κύριο  ΠΡΟΕΔΡΟ                                                        


ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ                   

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ                                                                              ΕΝΤΑΥΘΑ



Εξοχότατε!

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις σας περί των «θεσμών» και τα συμπεράσματα τα οποία προδήλως εξάγονται , σας στέλνω δικό μου κείμενο προς τη ΔΟΥ/ΙΖ΄ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΎ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ της ίδιας ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, το οποίο ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο, μια και είναι προϊόν μακροχρόνιας και εξαντλητικής έρευνάς μου.


Το 2001 υπήρξατε από τους εισηγητές της Αναθεώρησης του
Συντάγματος. Σημαντικά άρθρα του όπως:


'Αρθρο 1: (Μορφή του πολιτεύματος)

2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και
του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

'Αρθρο 2: (Πρωταρχικές υποχρεώσεις της πολιτείας)

1. O σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

Αρθρο 4: σότητα των Ελλήνων)

1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.΄

**'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων

2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Αλλά  και το:

'Αρθρο 120: κροτελεύτια διάταξη)

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των
Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»,

Όλα αυτά τα άρθρα, με ακολουθούν σε όλες μου τις πράξεις, σεβόμενη απόλυτα κάθε τους έννοια.

Στα πλαίσια των ερευνών μου από την αρχή της κρίσης, έχω φθάσει σε στοιχεία που ποτέ προηγουμένως δεν μπορούσα ούτε καν φανταστώ. Το καθήκον μου στην Πατρίδα, τον εαυτό μου και τους συνανθρώπους μου ήταν να κοινοποιώ σταδιακά τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών. Αλλά και βάσει του Άρθρου 5Α1και 5Α2, να αιτούμαι είτε από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και τις ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ του, είτε από την αρμόδια ΔΟΥ/ΕΦΟΡΕΙΑ, να
απαντήσουν σε συγκεκριμένες βασικές και θεμελιώδεις ερωτήσεις που έθετα. Συγχρόνως τους δήλωνα ότι προσωρινά αναστέλλω τις οικονομικές μου υποχρεώσεις, μέχρι να ξεκαθαρίσουν βασικά θέματα
που χρήζουν απαντήσεων. Ο πολίτης κατά το Σύνταγμα, έχει όχι μόνον υποχρεώσεις, αλλά  και δικαιώματα. Η αρμονική σχέση των δύο, εξασφαλίζει την ευνομία της Πολιτείας.

Δυστυχώς αυτό φαίνεται να μη λειτουργεί πλέον στην Πατρίδα μας.

Στις εξαιρετικά τεκμηριωμένες ερωτήσεις μου, ήλθε πρώτα η δέσμευση του τραπεζικού μου λογαριασμού και στη συνέχεια, έκδοση καταναγκαστικής εκποίησης του σπιτιού μου. Μεγάλο το έγκλημα φαίνεται να αναζητάς την αλήθεια στις μέρες μας


Εξοχότατε!

Ήλθε πλέον η ώρα, εσείς ως ο Ανώτατος Άρχων της Πατρίδας μας, να αποδείξετε με βάση και τα δικά σας στοιχεία, αλλά και τις δικές μου έρευνες, αν θα σταθείτε δυναμικά στο πλευρό των Ελλήνων και Ελληνίδων, προασπίζοντας επιτέλους τα δικαιώματά μας και αυτά της Πατρίδας μας.

Ήλθε η ώρα να αποφασίσετε εάν θα είσαστε ο μοιραίος Πρόεδρος που θα ρίξει την Πατρίδα στο γκρεμό και θα ολοκληρώσει τη γενοκτονία και την εξαφάνισή μας. Ή αν έστω αυτή την ύστατη για τον Ελληνισμό ώρα, θα έλθετε κοντά μας, να δώσουμε τα χέρια της συμφιλίωσης και της εξομολόγησης, όλων μας των παραλείψεων, ενεργειών και πράξεων που μπορεί να μας βαραίνουν και που τώρα φαίνεται καθαρά που όδευαν κάποιοι δρόμοι από την αρχή. Έτσι συμφιλιωμένοι και ενωμένοι, να βρούμε σωστές λύσεις για τη σωτηρία μας, αλλά και να ματαιώσουμε  το αιματηρό που μας έχουν σχεδιάσει και που όλο και πιο κοντά φαίνεται να μας πλησιάζει.

Πιστεύω ότι δεν σας απομένει καμία άλλη επιλογή, ούτε καν αυτής της παραίτησης. Ειδικά αυτή τη στιγμή, μια τέτοια κίνηση, θα σήμαινε από μέρους σας δειλία, ανευθυνότητα και παραδοχή της αδυναμίας σας να συνταχθείτε με τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό και να τον προστατέψετε. Παραίτηση ακόμα αυτή τη δύσκολη ώρα θα σήμαινε ότι αφήνετε ελεύθερο το δρόμο, για να διορισθεί στη θέση σας κάποιος άλλος πιο βολικός και πρόθυμος να παίξει το ρόλο του εκτελεστή της Ελλάδος
και των Ελλήνων. Και τέτοιοι υπάρχουν πάμπολλοι

Εσείς, ως ο ρυθμιστής του Πολιτεύματος, ενώστε τώρα χωρίς χρονοτριβή τον Ελληνικό Κυρίαρχο Λαό, ενάντια σε αυτή τη λαίλαπα που αφορά και εσάς προσωπικά, αλλά και τη δική σας οικογένεια.


Μην ξεχνάτε άλλωστε τον όρκο που έχετε δώσει κατά την ανάληψη των καθηκόντων σας:

 'Αρθρο 33: Όρκος

2. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Bουλής τον ακόλουθο όρκο:
«Oρκίζομαι στο όνομα της Aγίας και Oμοούσιας και Aδιαίρετης Tριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Xώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Eλλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Eλληνικού Λαού».

Είναι πράγματι ανήκουστο,  πέρα από τα απίθανα βασανιστήρια που υποβάλλεται καθημερινά ο Ελληνικός Λαός, να προσπαθούμε πολλοί και πολλές από εμάς να βγάλουμε στο φώς αλήθειες, απαραίτητες στο κοινωνικό μας συμφέρον και να φιμώνεται, αυτό μας το Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στη γνώση και την πληροφόρηση.

Οι ενέργειες της ΔΟΥ/ΕΦΟΡΕΙΑΣ αποδεικνύουν κατάφωρη απαξίωση και προσβολή της προσωπικότητας και των δικαιωμάτων μου, αλλά και καταπάτηση αυτού του ίδιου του Συντάγματος. Ενέργειες που ομοιάζουν με την περίπτωση της ηρωϊκής  Εφέτου Κυρίας Μαρίας Μαργαρίτη, που και αυτή ακόμα πληρώνει το θάρρος της γνώμης της και την υποχρέωση να κοινοποιεί τα στραβώς  κείμενα προς όλους και όλες μας.

Εξοχότατε!

Αυτά όλα θυμίζουν άλλες εποχές.

Περιμένω λοιπόν το άμεσο ενδιαφέρον σας και τη δυναμική σας αντίδραση. Δεν υπάρχει χρόνος για άλλη καθυστέρηση.

Με ιδιαίτερη τιμή

Βενετία Κάντζια


Υ.Γ.: Προς χάριν της διαφάνειας, την οποία πιστεύω και το έγγραφο αυτό, θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο.


Συνημμένα:

1. Το τελευταίο μου κείμενο προς τη ΔΟΥ/ΙΖ΄ΕΦΟΡΕΙΑ +ΤΜΗΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ+ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ


2.  
Η επιβεβαίωση των στοιχείων,  έρχεται από την Αμερική! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ:



3.



Της Βενετίας Κάντζια
103 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ…
ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ
ΙΩΑΝΝΟΥ ( ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ ) ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ
Αθήνα 12.3.1889 – Κιλκίς 19.6.1913

Εδώ, λίγη οικογενειακή ιστορία, βίωμα, ιερή μου παρακαταθήκη  και υπερηφάνεια . Φαντάζεσθε ότι θα διαλογιζόμουνα ποτέ να προσβάλλω τη μνήμη του ήρωα θείου μου, αλλά και τη μνήμη όλης μου της οικογένειας; Για το δίκιο και την Πατρίδα έδωσαν απλόχερα, όλη τους τη ζωή και το βιός. Πως εγώ τώρα μπορώ να δέχομαι όλες αυτές τις αδικίες αδιαμαρτύρητα; Όπλο μου είναι η πολιτισμένη έρευνα και η γνωστοποίησή της σε όλους και όλες, που κρατούν ακόμα παρόμοια ιδανικά, παρόμοιες αξίες και αρχές.

http://oimos-athina.blogspot.gr/2016/07/blog-post_16.html

4. Συνοδευτικό DVD με το περιεχόμενο αυτής μου της επιστολής.

                                       ------------------------------------

Κατωτέρω, η απόδειξη αποστολής της επιστολής προς τον Κύριο Πρόεδρο, την οποία παρέλαβε γύρω στις 15.00 μ. μ. ο Κύριος Αρβανίτης.

    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου