Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ «ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ» ΤΗΝ «ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ» ΕΛΛΑΔΑ


ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ 
«ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ»...

ΒΙΝΤΕΟ





«Εἰ οὖν τὸ φῶς τὸ ἐν σοὶ σκότος ἐστί, τὸ σκότος πόσον;»
(Κατά Ματθαίον στ΄ 22-33)



Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο  με τον παραπλανητικό τίτλο: «Με ένα απλό βιντεάκι κατάλαβε όλη η Γερμανία το πρόβλημα της Ελλάδας μας»

Πιό επικίνδυνοι από τους φανερούς εχθρούς είναι οι κρυφοί, αυτοί που μας παριστάνουν τους φίλους...


Αυτό το βίντεο λοιπόν έχει έναν αφηγητή μπροστά σε κοινό, ο οποίος στο θέμα του χρέους είναι μαζί μας, λέει όλα τα καλά λόγια συμπάθειας για τους Έλληνες, όλη την αλήθεια για την ανεργία, τις περικοπές στις συντάξεις, τις αυτοκτονίες, την άθλια περίθαλψη κλπ...

Σε μια έκρηξη αλληλεγγύης διαπιστώνει πως έτσι η Ελλάδα δεν έχει μέλλον και αναρωτιέται:"Δεν αξίζει ο καθένας μας να έχει μέλλον;" αποσπώντας τα χειροκροτήματα του κοινού.

Και εδώ (στο 2΄,27΄΄) είναι που αρχίζουν τα "φάλτσα"...

"Να πούνε στους Έλληνες: -Κάνατε πολλές βλακείες, γιατί όντως κάνανε πολλές βλακείες πάρα πολλές μάλιστα!, Αλλά σας δίνουμε μια ακόμη ευκαιρία" "Να σβήσουμε ένα μεγάλο μέρος των χρεών σας  και σεις να φροντίσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα"

Και αυτό το στηρίζει διότι και εμείς όπως οι άλλοι Ευρωπαίοι είχαμε δώσει μια ακόμα ευκαιρία στην Γερμανία μετά τον πόλεμο και διαγράψαμε το 50% των χρεών της αν και  είχε κάνει (στον πόλεμο) πάρα πολλές "χαζομάρες"!!!

Απίστευτη εξίσωση!!! Τα στρατόπεδα εξόντωσης, οι εισβολή και κατοχή σε τόσα κράτη της Ευρώπης, τα βασανιστήρια και οι εκτελέσεις πατριωτών 
"χαζομάρες";;; Τις οποίες εκτός μικρού ποσοστού γερμανών αντιστασιακών, τις επικροτούσε η συντριπτική πλειοψηφία του γερμανικού λαού!

Ίσες αυτές οι "χαζομάρες" με τις ανύπαρκτες "βλακείες" του Ελληνικού λαού, όπου μόνον οι προδότες ηγέτες του τον παραπλάνησαν και τον οδήγησαν στα δόντια του σιωνιστικού κράτους εταιρία "Γερμανία ΕΠΕ"   ,όπου με ψεύτικο χρέος και άθλια προδοτικά μνημόνια θέλουν να του πάρουν όλη την εθνική του περιουσία!

Τα δανεικά της Ελλάδος είναι η επιτομή του δολίου δανεισμού, χρημάτων που ποτέ δεν μπήκαν στην Ελλάδα αλλά οι "δανειστές' τα έβγαζαν από τη μία τσέπη και τα έβαζαν στην άλλη!


Αναρωτιώμαστε λοιπόν
Με ένα απλό βιντεάκι κατάλαβε όλη η Γερμανία το πρόβλημα της Ελλάδας μας ή μήπως η σιωνιστική ηγεσία της, προσπαθεί να αναδιπλωθεί και να εξισώσει τα όλα τα απάνθρωπα εγκλήματα του ναζισμού με τις προδοσίες των ηγετών της Ελλάδας υπέρ των δανειστών και εις βάρος του λαού μας; 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου