Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Η ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ "ΣΥΝΕΠΕΙΑ" ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"!!!

 ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ  "ΑΡΙΣΤΕΡΑ"... ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ!

ΒΙΝΤΕΟ




Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος


Ορισμένα θρασίμια, από αυτά που καπηλεύονται τον όρο "Αριστερά", αδερφάκια του ιδεολογικού και πολιτικού "πασοκισμού", που με την ίδια ευκολία γλύφουν εκεί που χτες (παρίσταναν ότι) έφτυναν, βάλθηκαν τώρα να απαντήσουν στην κριτική μας για το ταξίδι του Τσίπρα στην Ουκρανία, εκθειάζοντας (!) την "πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική" της κυβέρνησης. 


Έτσι ερμηνεύουν αυτά τα δήθεν "αριστερά" μαλάκια
το ταξίδι αναγνώρισης εκ μέρους του...Τσίπρα του αντιδραστικού καθεστώτος στην Ουκρανία. Σαν "πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική"! 

Είναι οι ίδιοι, που για το ίδιο ταξίδι του Βενιζέλου το 2014, κατηγορούσαν την κυβέρνηση Σαμαρά και μιλούσαν για αναγνώριση των ναζί. 

Αλλά τώρα, που ο Τσίπρας κάνει το ίδιο με ό,τι - χτες μόλις - κατηγορούσαν, έγιναν "λογικοί". Και "πολυδιάστατοι"! 

Μέσα, λοιπόν, στο ράφι με τα υπόλοιπα διαπιστευτήρια της ξεφτίλας τους, ας βάλουν κι αυτό το βιντεάκι. Τους το αφιερώνουμε. 






Σχολιο Οίμου-Αθήνας

Δεν υπάρχει τίποτε που να έφτυσε ο Τσίπρας και να μην πήγε τώρα να το γλύψει... Σόιμπλε, Μέρκελ, ΔΝΤ...ο κατάλογος είναι μακρύς! Αυτή είναι η μοίρα των πουλημένων!
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου