Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΩ Ο ΜΠΟΥΤΑΣ (ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΙΑΛΥΤΙΚΟΥ ΚΚΕ) ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ...


Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ!




Ο συμβιβασμένος αγροτοπατέρας Μπούτας, αφού κέρασε τσίπρο τον Τσίπρα, θέλει να ξεφουσκώσει τις κινητοποιήσεις και  σαλπίζει υποχώρηση με φαμφάρες και τριπλαδόρικες σαχλαμάρες :«μετά από 39 μέρες στον δρόμο, ο αγώνας ούτε σταματάει ούτε αναστέλλεται. Απλά, όπως αποφασίσαμε όλα τα μπλόκα, από αύριο αλλάζει η μορφή πάλης. Θα είμαστε σε επαγρύπνηση και με το όπλο παραπόδα»

Θυμίζουμε ότι ο αγροτοπατέρας Μπούτας ανήκει στο ΚΚΕ. Έχουμε πριν από χρόνια επισημάνει τον κινηματοδιαλυτικό ρόλο του ΚΚΕ

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


ΚΛΕΙ
ΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!






Η προδοσία έχει φτάσει στο απροχώρητο!

Έχουν κάνει την Ελλάδα χωματερή και τα σκουπίδια είμαστε εμείς!

Θέλουν να πνίξουν κάθε μας χαρά και κάθε ανθρώπινο δικαίωμα!

Μας έχουν κάνει μετανάστες στην ίδια μας την πατρίδα!

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥΣΟΥΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ


«ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!»




Γράφει ο Οδυσσέας Τηλιγάδας


Μάνα Ελλάδα, κανείς πιά δεν προσεύχεται για σένα!!! Πληθύνανε οι υπηρέτες του Εωσφόρου και ο Θεός απόκαμε κι’ απέστρεψε πλέον το πρόσωπό του από το Έθνος του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού αφού ο Έλληνας άνθρωπος έχει εκτραπεί προς την οδό της απωλείας της εθνικής του συνείδησης, συναινώντας δουλικά στον εθνικό του ακρωτηριασμό αποδεχόμενος δίκην αιχμαλώτου του Άουσβιτς να βλέπει για τελευταία φορά τους δικούς του να τους παίρνουν έναν έναν για τους φούρνους και να έρχεται ο «ομαδάρχης» του στρατοπέδου να του λέει «εντάξει, σωθήκατε μέχρι τώρα, συνεχίστε να πειθαρχείτε στο πρόγραμμα». 

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ...


Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...




Γράφει ο π΄Ηλίας Υφαντής

Κάποτε που η σελίδα αυτή καταπιάνεται με αμιγώς θρησκευτικά θέματα (π.χ. θαύματα) φίλοι αναγνώστες μου λένε: «Καλύτερα τα κείμενα να έχουν επαναστατικό περιεχόμενο»!

Κι όμως, όπως επανειλημμένα έχω τονίσει, η μεγαλύτερη ή μάλλον η μοναδική επανάσταση, είναι αυτή του Ευαγγελίου. Γιατί βέβαια αληθινή επανάσταση δεν είναι να αντικαθίστανται οι χασάπηδες της μιας μερίδας από τους χασάπηδες μιας άλλης. Ή ακόμη να μετακομίζουν οι χασάπηδες από το ένα στρατόπεδο στο άλλο, για να συνεχίζουν το «θεάρεστο» έργο τους.

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ,,,


«Προσφυγικό»:Η τρομοκρατία των «ανθρωπιστικών» δακρύων...


Γράφει ο Θ. Παπανικολάου

Σπαραγμός «ανθρωπιστικών» δακρύων έχει κατακλύσει, σαν νεροποντή, τα ΠΑΝΤΑ… 

Οι πλέον σπαρακτικοί θρήνοι ξεπετάγονται από τα στόματα των μαφιόζων του χρήματος και των κτηνάνθρωπων της εξουσίας: είναι αυτοί που δημιουργούν τη ΦΡΙΚΗ και την εμπορεύονται. 
Καταιγίδες «ανθρωπιστικών» δακρύων από κείνους που είναι βουτηγμένοι από την κορυφή ως τα νύχια στο αίμα και στη βρωμιά, από κείνους που στάζουν αίμα απ' όλους τους πόρους…

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

 Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ!!!


ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ 10 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΡΩΜΑΝΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ 204 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

 Δέκα μουσουλμανικές πόλεις και κωμοπόλεις σκοπεύουν να οικοδομήσουν οι δωσίλογοι τους επόμενους 12 μήνες στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που οι ίδιοι  έδωσαν στην ΕΕ, ζητώντας ταυτοχρόνως ψίχουλα 450 εκατ. ευρώ για την αυτοκτονική "φιλοξενία τους" όταν οι τούρκοι παίρνουν 5 δις για να μας τους στέλνουν!!!

Και όταν λένε 100.000 πρόσφυγες μάλλον πρόκειται για 1000.000 λαθρομετανάστες! Οι ανακοινώσεις-κραυγές αγωνίας των δήμων Κιλκίς και Γιαννιτσών φωνές "βοώντων ἐν τῃ ερήμῳ" αποσιωπώνται από τα επίσης δωσίλογα ΜΜΕ.


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ


Ο Μπούτας προανήγγειλε τη λήξη των αγροτικών αγώνων…

Η «αδιαλλαξία» των Αγροτοπατέρων: 
Τα κουτσοπίνουν με τους σφαγείς… 

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Ο αγροτοπατέρας του ΚΚΕ, Βαγγέλης Μπούτας, ο δήθεν αδιάλλακτος, κήρυξε την αναδίπλωση και την οπισθοχώρηση των αγροτικών αγώνων, με τη γνωστή, διπλωματική γλώσσα των γραφειοκρατών του ΚΚΕ. 
Οι γραφειοκράτες του ΚΚΕ (εδώ μέσα βρίσκονται εργατοπατέρες και αγροτοπατέρες) είναι «μανούλες» στην «επιστήμη» της ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ και της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ κάθε αγώνα, καθώς και στις συνακόλουθες διπλωματικές διατυπώσεις.

ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.




Ο κύβος ερρίφθη! Η Ελλάδα εξοβελίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με ταχείς ρυθμούς.

Η ηγέτιδα δύναμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Γερμανία, μεθόδευσε την αποβολή της Ελλάδος από τους μηχανισμούς και την προστασία της Ευρώπης, μιας Ευρώπης η οποία χρωστά ακόμη και το όνομά της στην Ελλάδα!

Η Γερμανία εντέλει τις χώρες δορυφόρους της (Αυστρία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία και Σλοβακία), να αποκλείσουν από τα σύνορά τους την ροή λαθρομεταναστών και προσφύγων, ώστε να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα.


Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΙΗΜΑ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΤΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΑΚΑΔΑ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ!


ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ ΜΕΣΩ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ






Εις το όνομα της Αγίας Τριάδος

Γράψε παιδί μου αμαρτωλό το μάθημα αυτό.
 Ο Άγιος Παΐσιος σας δίνω το γραπτό.

Ο Τίμιος Σταυρός υψώθηκε στην πόλη.
 Η λάμψη του εσταύρωσε την Οικουμένη όλη.

Σαν μάρτυρες παρέδωσαν το πνεύμα οι πιλότοι. 
Το αίμα τους ενώθηκε αυτό με του Δεσπότη.

Οι τρεις πιλότοι πέταξαν ψηλά στον ουρανό. 
Το αίμα τους βοά στον Κύριο εμπρός.

Ο Αρχάγγελος ο Μιχαήλ τους πήρε στα φτερά. 
Στην Αγιά Σοφιά τους έφερε στην Παναγιά κοντά.

Ενώθηκε το αίμα τους με όλων των Μαρτύρων.
 Ενώθηκε το αίμα τους μ’ αυτό με των Ιμίων.


Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΕΦΕΝ ΜΙΛΛΕΡ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ


ΣΤΕΦΕΝ ΜΙΛΛΕΡ:"ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΠΑΙΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΤΕ"!




Ο διάσημος Αμερικανός Καθηγητής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλευ Στέφεν Μίλλερ, με μνημειώδη επιστολή του, προς το επίσημο Περιοδικό του Αμερικανικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου «Archaeology Magazine», ξεσκεπάζει τους σφετεριστές της Ιστορικής Αλήθειας και με αδιαμφισβήτητα επιστημονικά επιχειρήματα, καταρρίπτει απόλυτα τους ισχυρισμούς των Σκοπίων, περί του δήθεν δικαιώματός τους να αποκαλούνται «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»!
   

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ



Γ.Γ. ΝΑΤΟ: 'ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ" ! ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ!

Εσχάτη προδοσία των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, αποτελεί η απόφαση εμπλοκής του ΝΑΤΟ στις περιπολίες στο Αιγαίο και για μία ακόμη φορά η Τουρκία απαίτησε να γίνουν όλες οι αξιώσεις της δεκτές. Έτσι το Αιγαίο, ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού, θα μετατραπεί σε "γκρίζα ζώνη" πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε αλλαγή του status quo στο Αρχιπέλαγος, υπέρ των συμφερόντων της Άγκυρας. 

Ο Τάκης Φωτόπουλος μιλάει για την πολιτική κατάσταση, την ΕΕ και την παγκοσμιοποίηση


ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.Ε."

ΒΙΝΤΕΟ




Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης του Τάκη Φωτόπουλου στη διαδικτυακή εκπομπή τηςΦωτεινής Μαστρογιάννη,Take the money & run. Σύντομα θα προστεθούν υπότιτλοι λόγω της χαμηλής ποιότητας του ήχου της τηλεδιάσκεψης.

Στη συνέντευξη θίγονται:

—Το αίτιο της καταστροφής των λαϊκών στρωμάτων στην Ελλάδα: Η μεταπολεμική ενσωμάτωση στη διεθνή αγορά που εντάθηκε με την ένταξη μας στην ΕΟΚ/ΕΕ και οδήγησε στην πλήρη καταστροφή της αυτοδυναμίας της χώρας, μέσα από την καταστροφή των παραγωγικών μας τομέων, και στη συνακόλουθη χρεοκοπία


ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


ΕΛΛΑΣ-ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ Η ΙΔΙΑ ΑΣΦΥΞΙΑ!  ΕΙΝΑΙ Η Ε.Ε. ΗΛΙΘΙΕ! 




Μετάφραση στα ελληνικά Νίκος Β. 


Η αγροτική κρίση, οι αγρότες μας οφείλουν να ζουν από την εργασία τους. 

Ο πολλαπλασιασμός των κινημάτων θυμού των αγροτών, σχεδόν παντού στην χώρα μας είναι η αντανάκλαση μιας αγροτικής κρίσης χωρίς προηγούμενο που έχει τις ρίζες της μέσα στην καταστροφική ευρωπαϊκή πολιτική δεκαετιών. 

Ένα σύστημα ακατάλληλο και βλαβερό για την γαλλική γεωργία.
Η κρίση αυτή οφείλεται κατ’αρχάς στον αθέμιτο και άδικο ανταγωνισμό που πλήττει με πρωτοφανή αγριότητα την κτηνοτροφία. Η γαλλική αγορά πλημμυρίζει από ξένα προϊόντα που ρίχνουν τις τιμές όλο χαμηλότερα, κάτι που απαγορεύει στους παραγωγούς να επιβιώσουν από την εργασία τους. 

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΕΞ ΑΦΟΡΜΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ


Ἦθος ἀνθρώπῳ δαίμων




Γράφει ο Στάθης


Θρηνώ για τον Ουμπέρτο Εκο, αλλά θρηνώ περισσότερο που δεν θα θρηνήσω ποτέ έναν Ελληνα Ουμπέρτο Εκο. Τουλάχιστον όχι στο όριο της ζωής που μου απομένει (εκτός κι αν στο μεταξύ έρθουν οι εξωγήινοι, οπότε χαιρέτα μου τους παρόντες προβληματισμούς κι ό,τι άλλο μάθαμε σ’ αυτήν τη ζήση). 

Επί του παρόντος, όμως, ας μείνουμε σε ορισμένα σημειολογικά από τη ζωή και τον θάνατο του Ουμπέρτο Έκο. Ο Έκο γνώριζε πολύ καλά αρχαία ελληνικά και λατινικά, στα ελληνικά σχολεία όμως τα αρχαία ελληνικά αποκαθηλώνονται και όσον οι ημέρες εξορίζονται κι ενίοτε εξορκίζονται.


Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΟ!!!


ΠΕΡΑΣΑΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΨΑΛΛΕΙ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ!!!




Ορθόδοξη τέφρα; Δεν είναι οξύμωρο;

 Ο νόμος που ψηφίστηκε το προηγούμενο Σάββατο και δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως προβλέπει ρητά και κατηγορηματικά πως  επιτρέπεται πλέον η αποτέφρωση των νεκρών!  

Ορίζει παράλληλα ότι η επιλογή του τόπου ενταφιασμού είναι δικαίωμα του καθενός. Προβλέπει επίσης πως κάθε φυσικό πρόσωπο εάν το επιθυμεί μπορεί ελεύθερα να δηλώσει ενώπιον συμβολαιογράφου τον τύπο της τελετής της κηδείας του και τον τόπο ενταφιασμού του.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ


Ο «κακός χαμός» στο ΑΙΓΑΙΟ το δεκαπενθήμερο που έρχεται και μετά…




Γράφει ο Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το ΑΙΓΑΙΟ πρόκειται να τα δει όλα.

Προς το παρόν βλέπει Θαλασσοπούλια και Πρόσφυγες.
Η Τουρκία δεν ήταν παρούσα στην Σύνοδο που έγινε για το προσφυγικό λόγω της βομβιστικής ενέργειας που έγινε στην Άγκυρα.
Περίμενε όμως να δει ποια θα ήταν η απόφαση που θα έπαιρνε η ΕΕ εν τη απουσία της.


Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ:"ΑΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΝΑΡΘΕΙΣ, ΑΤΙΜΕ!"


ΑΓΡΙΟΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗ




Ο προπηλακισμός βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από αγρότες τείνει να πάρει διαστάσεις επιδημίας μεγαλύτερης από την γρίπη...Βέβαια σε αντίθεση με τις ιώσεις αυτή η επιδημία είναι εκδήλωση...υγείας και σωστών ανακλαστικών του λαού.

Έξω λοιπόν από τον τηλεοπτικό σταθμό "ΚΡΗΤΗ TV" στην Κρήτη, εξαγριωμένοι αγρότες προπηλάκισαν τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ηγουμενίδη, ενώ λίγες ημέρες πριν στην ίδια θέση βρέθηκε και ο επίσης βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ


ΝΗΦΑΛΙΟΣ ΜΕΘΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΣ ΛΥΣΣΑ




«Έλληνες και Βάρβαροι
Ποτέ δε χτυπήσαν οι καμπάνες χαρμόσυνα μιαν ολόκληρη μέρα.
Διακόπτουν στη μέση τις γιορτές σας οι βάρβαροι,
Έλληνες. Μέσα ή έξω απ’ τις πύλες, πάντοτε οι βάρβαροι.
...Και χτες και προχτές. Και σήμερα, οι βάρβαροι».
[Νικηφόρος Βρεττάκος, Νοέμβρης 1965]

Νηφάλιος Μέθη και Άνομος Λύσσα

του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη

Η τραγικότητα του νεώτερου Ελληνισμού, μετά το 1830, ήταν εξ αρχής ότι βολόδερνε μεταξύ του δυτικόφρονα μηδενισμού και της δικής του αιώνιας πνευματικής παράδοσης, μεταξύ της συμμόρφωσης στους νόμους του καθημερινού δαρβίνειου άγους και της απόδρασης στην συνείδηση του κοσμικού χρέους, μεταξύ της άνομης υλικής λύσσας και της νηφάλιας πνευματικής μέθης.
Ιδιαίτερα τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, έχοντας ασπασθεί τις αξίες ενός δυτικού πολιτισμού τον οποίον κατά βάθος δεν πιστεύουν, αν δεν περιφρονούν κιόλας, οι Έλληνες βρέθηκαν στα πρόθυρα της βαρβαρότητας με αποτέλεσμα σήμερα να κρέμονται στο χείλος του γκρεμού.


ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ;
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 18 ΗΜΕΡΩΝ




Μετάφραση από αμερικανικό παροδικό ΓΣΙ.

Η Ρωσία δεν θα έχει άλλη επιλογή από την χρήση το τακτικών Πυρηνικών Όπλων για να υπερασπιστεί τη Συρία από χερσαία εισβολή που θα διαρκούσε 18 ημέρες, αφού οι Σαουδάραβες (και οι σύμμαχοι τους) στέλνουν 350.000 στρατιώτες, 20.000 άρματα μάχης, 2.450 στρατιωτικών αεροπλάνων και 460 ελικόπτερα από 25 χώρες που θα συγκεντρωθούν στο βόρειο τμήμα της Σαουδικής Αραβίας για να εισβάλουν στη Συρία.

Ο ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΗΡΕΤΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΑΝ ΠΑΠΑΤΖΗΣ!


ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2021»!!!



Τροποποιήσεις για γέλια στο "πλάνο εξαέρωσης" των αγροτών πρόσφερε ο Τσίπρας για να αποσυρθούν από τα μπλόκα οι αγρότες...
Τους πρόσφερε μια σταδιακή "εξαέρωση" από τώρα μέχρι το 2021 οπότε και θα ολοκληρωθεί ο αφανισμός τους...

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Μ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ

ΕΓΚΩΜΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΛΙΜΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ




ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ
Αποσπάσματα από την ομιλία στην ΕΣΗΕΑ


Ελάχιστοι στην Ευρώπη γνωρίζουν ότι οι πρώτες εκδόσεις βιβλίων με τον τρόπο του Γκούτεμπερκ στο Παρίσι (1471) έγιναν από τον τότε πρύτανη της Σορβόνης Γ. Φισσέ, φίλο, συναθλητή και συνεργάτη του Βησσαρίωνα του Τραπεζούντιου. Τα βιβλία αφορούσαν τους Έλληνες κλασικούς και ένα κείμενο του Βησσαρίωνα για τους Οθωμανούς Τούρκους.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ) ΜΑΣ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΛΑΓΝΕΙΑ


ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΑ




ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Όχι μόνο μας εκφράζει το παρόν άρθρο, αλλά επαυξάνουμε λέγοντας ότι στους βρυκόλακες (γιατί ενέδωσες αγαπητέ εκπαιδευτικέ στο ι; Με υ γράφεται!)πρέπει να προσθέσεις και τους "άσπονδους φίλους του" τραγουδιστές που ενώ τους καθόταν στο στομάχι η επιτυχία του, μόλις εξέλειπε...έσπευσαν... 
Τέλος συμφωνούμε για το μάθημα στα σχολεία αλλά ας μην προτρέχουμε γιατί και μεις μπορεί να στουκάρουμε... Θέλουμε να πούμε ότι είναι καλύτερα να τελειώσουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις και οι πραγματογνωμοσύνες, γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο ελαττωματικού αυτοκινήτου ή και κάτι άλλο...  

Παντελιάδα

Γράφει o  Βαγγέλης Ντάλης

Με τον Παντελή Παντελίδη «δεν ταιριάζαμε σου λέω, τόσο αντικειμενικά στο λέω». Δεν τον άκουγα, δεν με είχε δει ποτέ του όπου κι αν τραγουδούσε. Τώρα είναι αργά για να τον κρίνουμε, έφυγε. Καλό του ταξίδι. 
Οι βρικόλακες όμως έμειναν. Μέρες τώρα πίνουν το αίμα του κι απ’ ό,τι φαίνεται θα θρέφονται από αυτό για πολύ καιρό ακόμα.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΓΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ:

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗ"

ΒΙΝΤΕΟ
















Ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος, συνομιλεί με τη δημοσιογράφο Νατάσα Ιωάννου στην εκπομπή "Έχεις Μέσον" του Mega TV Κύπρου την Παρασκευή 19.02.2016 και απαντά σε ερωτήσεις τηλεθεατών για τις προφητείες και τους σύγχρονους Αγίους της Εκκλησίας μας.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΠΑΛΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ «Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»



ΒΙΝΤΕΟ




Όλα όσα είχε προφητεύσει ο άγιος της Ελλάδας, ο όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης είναι πρό των πυλών:

Η παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση που ετοιμάζουν.

Πίσω από την Ευρωπαϊκή Ένωση κρύβεται η δικτατορία των σιωνιστών.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διαλυθεί σύντομα.


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ

 ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΝΖΥΜΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ!

2 ΒΙΝΤΕΟ



Όλοι οι γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα (μεταξύ αυτών οι Dr. Gonzalez και Dr. Bradstreet) είχαν ένα κοινό: Είχαν ανακαλύψει ότι η nagalase, μία ενζυμική πρωτεΐνη, σκόπιμα προστίθεται στα εμβόλια που χορηγούνται σε ανθρώπους.Η Nagalese εμποδίζει την βιταμίνη D από το να παράγεται στο σώμα, και σταματά το ανθρώπινο σώμα από τη δυνατότητα που έχει να σκοτώνει τα φυσικά καρκινικά κύτταρα.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ




Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik εξευτελίζει την Τουρκία με μια φωτογραφία.

Στα αγγλικά η λέξη Turkey πέρα από Τουρκία σημαίνει και γαλοπούλα.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ


Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΣΤΑ ΜΑΡΚΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΡΕΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ

ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Η πάντα σιωνιστική και πάντα ναζιστική εταιρία που λέγεται μόνο κατ΄όνομα "Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας", δεν μας οφείλει μόνο την επιστροφή του κατοχικού δανείου και πολεμικές τις αποζημιώσεις για την ολοσχερή καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας, αλλά είναι και μια εταιρία κοινών απατεωνίσκων. Δείτε γιατί

Η απάτη των Γερμανών με τα πλαστά χαρτονομίσματα στην Κατοχή. Έδιναν πλαστά μάρκα και έπαιρναν ρέστα σε αληθινές δραχμές. Πώς έκλεβαν την ελληνική οικονομία. 

Κατά τη διάρκεια της Κατοχής, οι Γερμανοί, εκτός από τα «έξοδα Κατοχής» τα οποία εισέπρατταν υποχρεωτικά από τους Έλληνες, βρήκαν και άλλο τρόπο να λεηλατήσουν την ασθενική ελληνική οικονομία.


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ

 ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: "ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ"





Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Ένα άρθρο καταπέλτης κατά της Τουρκίας και του Ερντογάν που θα ζήλευε και ο πιο ένθερμος Ελληνοκύπριος πατριώτης, γράφτηκε από Τουρκοκύπριο δημοσιογράφο.

Ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο Σενέρ Λεβέντ, ιδιοκτήτη της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Αφρίκα» και αρθρογράφου στην εφημερίδα «Πολίτης».


Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Γ. Κοντογιώργης: "Το ελληνικό πολιτικό σύστημα στο σύνολό του ούτε θέλει ούτε μπορεί να αντιστοιχηθεί με την Ελλάδα του πολιτισμού ούτε και να υπερβεί τον εαυτό του"

ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γ.Κοντογιώργης, ομ. καθηγητής στο Πάντειο συνομιλεί με τον Πέτρο Ιωάννου στον Σπορnews 90,1 της Λάρισας, στην εκπομπή 'Ακροβάτες του ονείρου'' (στις 4.2.16).

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ...

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ 8 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ







Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Άγκυρα και που έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, οι Ρώσοι που έχουν αναλάβει όλη την διοίκηση των συριακών και κουρδικών δυνάμεων που επιτίθενται στο Azez, τελευταία πόλη πριν από τα τουρκικά σύνορα, έχουν ήδη φτάσει σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από τις θέσεις των Τούρκων.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ!!!


ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ-ΔΝΤ! 



Ή άρνηση χρέους ή θάνατος 



ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΔΥΟΜΙΣΙ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ! Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΕΘΝΗ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΑ! 

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ! 

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! 




Γράφουν οι Γιάννης Παπαζήσης (δημοσιογράφος-συγγραφέας δεξιά φωτό) 
Μάκης Βραχιολίδης (δημοσιογράφος-εκδότης) 



Σόιμπλε: «Αν η Ελλάδα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της δεν θα της δοθούν άλλα χρήματα. Τον λόγο πλέον έχει ο Αλέξης Τσίπρας»! 


Ποιος θα βουλώσει με επιχειρήματα το στόμα όλων αυτών των αθλίων της Ευρώπης (δήθεν εταίρων μας) που παραδίδουν μαθήματα ενάρετης συμπεριφοράς στην Ελλάδα; Ποιος θα τους πει ότι η Ελλάδα δεν χρωστάει πλέον τίποτε και ότι έχει πληρώσει στο πολλαπλάσιο το δημόσιο χρέος της, που δολίως και με τοκογλυφικό τρόπο έχουν κατασκευάσει και καταστρέφουν δι’ αυτού το γένος των Ελλήνων; 



Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Νέες ουράνιες ειδήσεις από τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη


Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΙΟΥΣ. Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ;



Εις το όνομα της Αγίας Τριάδος

-       Έκτακτο δελτίο ειδήσεων από τον ουρανό.
 Ο Άγιος Παΐσιος σας δίνω το γραπτό.

-       Διάνοια, χέρι, αμαρτωλού, η χάρις μου οδηγεί.
 Ο Κύριος επιτρέπει την δωρεά αυτή.

-       Η Υπερμάχω Στρατηγός σταυρώνει το χαρτί.
 Η Παναγιά των Βλαχερνών όλους σας ευλογεί.

ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ «ΜΠΛΟΚΑ» ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 



«Μπλόκα» και σε τράπεζες, εφορίες και αεροδρόμια από τους αγρότες Share Like us Tweet Follow us Plus One Εναλλακτικές μορφές κινητοποιήσεων πραγματοποιούν εσχάτως οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, που για περισσότερες από 20 ημέρες παραμένουν καθηλωμένοι στα μπλόκα, που έχουν στήσει ανά την Ελλάδα. 

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΦΛΕΓΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ...

ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. 18 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 45 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

2 ΒΙΝΤΕΟ



Σειρά εκρήξεων συγκλονίζουν την Άγκυρα με κυριότερο κτύπημα των επιτιθεμένων (Κούρδοι αντάρτες, όπως ολα δείχνουν) ένα παγιδευμένο όχημα στρατιωτικό βαν την ώρα που περνούσε στη περιοχή Kizilay. Υπάρχουν αναφορές για 18 νεκρούς και 45 τραυματίες.

Το CNN Türk αναφέρει πως χτυπήθηκαν στρατιωτικές  εγκαταστάσεις και υπάρχουν πολλοί τραυματίες ενώ το Doğan news agency αναφέρει πως η έκρηξη διέλυσε λεωφορείο που μετέφερε στρατιωτικό προσωπικό


ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΡΗΞΗ;


ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ;




Του Λευτέρη Παυλίδη


Οι αγρότες άρχισαν έναν αγώνα εδώ και έναν μήνα και έδειξαν αποφασισμένοι για όλα. Κατάφεραν να συσπειρωθούν Πανελλαδικά και τόλμησαν να βγουν στους δρόμους, κατεβαίνοντας μάλιστα με τα γεωργικά τους μηχανήματα και στήνοντας μπλόκα σε καίρια σημεία των Εθνικών Οδών. 

Στη συνέχεια, απέκλεισαν σημαντικούς κόμβους αλλά και τα σύνορα της χώρας. Η τελευταία και πιο πρόσφατη πράξη του έργου παίχτηκε πριν λίγες μέρες, όταν μετέβησαν οργισμένοι (τουλάχιστον έτσι δήλωναν και έδειχναν) τόσο από την Πελοπόννησο όσο και από την Κρήτη με πλοία, στα κέντρα αποφάσεων της Πρωτεύουσας και απειλούσαν πως θα κάψουν τη Βουλή. Η κίνηση δε των Κρητικών αγροτών, ήταν ό,τι πιο ακραίο έπραξαν έως σήμερα.


ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Ο BOB CHAPMAN ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

 Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΕ BREXIT (ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ) ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ  ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ!


ΒΙΝΤΕΟ: Ο BOB CHAPMAN TA EIXE ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010



Το Βερολίνο εφαρμόζοντας την σιωνιστική πολιτική που του επιβάλει η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ) οδηγεί σε διάλυση την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη.

Η σιωνιστκή πολιτική του Βερολίνου έχει προκαλέσει οικονομική ασφυξία στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες εξωθώντας τους πολίτες της Ευρώπης να ζητούν την επιστροφή στο εθνικό τους νόμισμα.