Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ALPHA, ΤΟ SΤΑR, ΤΟ MΕGΑ ΚΑΙ ΤΟ "Ε"

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΩΔΙΑ, ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!



Ανήκουμε σε εκείνους που δεν θα υπεράσπιζαν τα κανάλια είτε πήραν είτε δεν πήραν άδεια με αυτόν τον ούτως ή άλλως κωμικό διαγωνισμό- παρωδία πλειοδοτικού, όπου ο ένας παίρνει άδεια με 43,6 εκατομμύρια ευρώ και ο άλλος με 61,5 εκατομμύρια ευρώ μένει απ΄έξω...


 Και δεν θα τα υπερασπίζαμε για τον απλούστατο λόγο ότι από την πρώτη χρονιά των μνημονίων, είχαμε καταγγείλει  την δωσίλογη πλύση εγκεφάλου πού αυτά επιχειρούσαν και τα είχαμε αποκαλέσει όπως δείχνει και η εικόνα ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ

Όμως αυτή η παρωδία διαγωνισμού και η αλλαγή προσώπων στην διαπλοκή μας βγάζει από τα ρούχα μας...
Δείτε τι έγινε: 

Ο Αλαφούζος αν και κατήγγειλε περισσότερο από κάθε άλλον μέσω του σταθμού του την κυβέρνηση για την διαδικασία που επέλεξε όσον αφορά στην δημοπράτηση των αδειών(!!!) ήταν αυτός που τελικά πήρε την πρώτη άδεια με το μικρότερο τίμημα (43,6 εκατομμύρια ευρώ)!!!


Ο Ιωάννης Καλογρίτσας κατάφερε να μπει στον χώρο των media δίδοντας 52,6 εκατομμύρια ευρώ, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε τα πυρά του (σχιζοφρενούς κυβερνητικού εταίρου που καταγγέλει αυτά που ψηφίζει) Πάνου Καμμένου ότι δεν μπορεί εργολάβος να λαμβάνει τηλεοπτική άδεια.


Την ίδια στιγμή ο Ιβάν Σαββίδης ενώ έφτασε την προσφορά στα  61,5 εκατομμύρια ευρώ, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία άδεια, όπως και ο ALPHA που προσέφερε έως και 61 εκατομμύρια ευρώ!!! Κατά τα άλλα ο διαγωνισμός ήταν...πλειοδοτικός!




Στο τέλος έγινε η "κοκορομαχία" για την τρίτη και τέταρτη άδεια σε μία διαδικασία που έφτασε το ποσό των 75,9 εκατομμυρίων ευρώ (τα έδωσε ο Κυριακού για την τρίτη άδεια). Την τέταρτη εξασφάλισε ο Μαρινάκης που έδωσε 73,9 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως είπε και ο Στάθης :  "όταν λέει ο Τσίπρας ότι όποιος έχει τα πιο πολλά φράγκα παίρνει κανάλι αυτό είναι  τελείως χυδαίο." 

Όμως ούτε αυτή την χυδαιότητα δεν μπόρεσαν να διεκπεραιώσουν... Χυδαίος, πλειοδοτικός διαγωνισμός αλλά με ίσους όρους θα μπορούσε να διεξαχθεί ως εξής: Οι (έστω) τέσσερις άδειες να εκκινούν από το ίδιο σημείο, να πλειστηριάζονται ταυτόχρονα και ο πλειοδότης να καθορίζει την τιμή και των τεσσάρων αδειών και όποιος θέλει να δίνει το τίμημα και να παίρνει την άδεια. Αν βρεθούν δύο ή τρεις να θέλουν την ίδια άδεια τότε το τίμημα θα ανεβεί και για τις τέσσερις άδειες μέχρι να μείνουν τέσσερις μόνοι υποψήφιοι ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν οικειοθελώς εγκαταλείψει...  

Ο ALPHA, το Star, το Mega και το "E" είναι τα τέσσερα κανάλια που δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια (τα δυο τελευταία αποκλείστηκαν από την διαδικασία) και έτσι, όπως προβλέπεται από το νόμο και έχει προαναγγείλει η κυβερνητική εκπρόσωπος  Γεροβασίλη, σε 90 ημέρες η Digea θα πρέπει να διακόψει το σήμα τους.

Αυτό είναι ένας από τους τραγέλαφους που θα έχει δημιουργήσει η ψευτοαριστερή κυβέρνηση αφού θα πέσει «μαύρο» σε τέσσερις    σταθμούς (ενώ κατηγορούσαν τον Σαμαρά για το «μαύρο» στην ΕΡΤ!!!) Αυτό δεν θα έχει προηγούμενο. Τέσσερις τηλεοπτικοί σταθμοί που απασχολούν εκατοντάδες εργαζόμενους να βάλουν λουκέτο.


Η δουλειά και το μέλλον χιλιάδων ανθρώπων και των οικογενειών τους είναι στον κυριολεκτικό και όχι στον τηλεοπτικό «αέρα» και ελέω της ψευτοαριστερής κυβέρνησης, η διαπλοκή των «σαμπουάν μυαλών» συνεχίζεται με άλλα πρόσωπα, ίσως πιο δεκτικά στις «αγορές» και στην «αγιογράφηση» των ψευτοαριστερών...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου