Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΨΕΥΤΟΪΣΛΑΜ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ) ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥ ΑΛΑΧ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!


ΣΦΑΓΕΣ ΙΕΡΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΣΑΝ ΤΑ ΜΜΕ 

5 BINTEO




Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το ξέρετε ότι στην εκκλησία της Νορμανδίας στην οποία ο ιερέας αποκεφαλίστηκε από τους μουσουλμάνους τζιχαντιστές είχαν δωρίσει οικόπεδο που άνηκε στην εκκλησία, για χτίσουν τζαμί εκεί οι μουσουλμάνοι;

Ο επικεφαλής του παπικού θρησκευτικού τάγματος που γνώριζε τον σκοτωμένο ιερέα Jacques Hamel έχει αποκαλύψει ότι η Εκκλησία είχε παραχωρήσει το διπλανό οικόπεδο σε μουσουλμάνους για να χτίσουν ένα τζαμί εδώ και καιρό.





O ηγούμενος του τάγματος των Bενεδίκτων μοναχών, Μαρκ Εφραίμ Noλαν, είχε σχολιάσει: «Το σοκ είναι χειρότερο μετά από την είδηση διότι ο Πατερ Ζακ ήταν ένα ήσυχος, άγιος άνθρωπος που εργάστηκε όλη του τη ζωή για τους ανθρώπους της φτώχειας της περιοχής, πολλοί τον ονόμαζαν Πάπα Φραγκίσκο».



Στην φωτογραφία ο Μουσουλμάνος τρομοκράτης δολοφόνος Adel Kermiche το 2011 και τώρα.


Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες αναδύονται σχετικά με τις τελευταίες στιγμές του Γάλλου παπικού ιερέα. Οι τελευταίες λέξεις του προς τους δολοφόνους του ήταν «φύγε από μπροστά μου σατανά». Αυτά τα τελευταία λόγια του πάτερ Χάμελ, τα οποία είναι παρμένα από την Αγία Γραφή, είναι φράσεις που χρησιμοποιούνταν συχνά από τους παπικούς εξορκιστές για να διώξουν τους δαίμονες.

Τοτε λέγει με αγανάκτησιν ο Ιησούς• “φύγε αμέσως από εμπρός μου, σατανά. Διότι έχει γραφή• Κυριον τον Θεόν σου θα προσκυνήσης και αυτόν μόνον θα λατρεύσης”. Ματθ. 4,10

Ο ιερέας που σφαγιάστηκε ζούσε μια καθαρή, απλή ζωή, με έμφαση στην δημιουργία φιλικών σχέσεων με τους μουσουλμάνους. Οι Εκκλησιαστικές αρχές διευκόλυναν την παροχή γης δίπλα από την εκκλησία του για τους τοπικούς μουσουλμάνους ώστε να χτίσουν ένα τζαμί, και τους δόθηκε η χρήση της αίθουσας της ενορίας και άλλες εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.





Οι παπικές αδελφές παρέδιδαν ακόμη και μαθήματα ανάγνωσης σε παιδιά μουσουλμάνων σε πολυκατοικίες.

Όλες αυτές οι προσπάθειες είχαν γίνει από την χριστιανική κοινότητα για να είναι πιο φιλόξενη προς τους μουσουλμάνους(αυτό ήταν το μεγάλο ευχαριστώ).
«Τον ιερέα τον ανάγκασαν να γονατίσει. Ήθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του», είπε η μοναχή, αδελφή Δανιέλλα.
«Οι ίδιοι τα βιντεοσκοπούσαν όλα. Έκαναν ένα είδος κηρύγματος γύρω από το βωμό, στην αραβική γλώσσα. Είναι φρίκη», είπε στο γαλλικό κανάλι BMF. «Ήταν μια ισλαμική θυσία προσφορά στον Αλλάχ» πρόσθεσε.

Ένα τέτοιο σύστημα θυσιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ίδιου του Ισλάμ. Δηλαδή η χρήση ενός ανθρώπινου όντος ως «Γιορτή της Θυσίας» στο Ισλάμ είναι επιτρεπτό. Αυτό υποστηρίζεται από αρκετούς κορυφαίους μουσουλμάνους θεολόγους κατά τη διάρκεια της ιστορίας του Ισλάμ, όπως οι Aλ-Σαφί, Δαχαμπί , Ιμπίν Ταϊιμίγια, Μπουκχαρί, Δαράμι, κ.α.
Οι μουσουλμάνοι υποστηρικτές της ISIS ανάγκασαν ακόμα και δύο καλόγριες να παρακολουθήσουν, καθώς τραβούσαν οι ίδιοι τον αποκεφαλισμό του Γάλλου καθολικού ιερέα Ζακ Hamel. Οι μοναχές επιβεβαίωσαν ότι οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες στην διάρκεια της εκτέλεσης έκαναν «ένα είδος κηρύγματος-τελετής».

Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι μουσουλμάνοι προσφέρουν ιερέα στο θυσιαστήριο. Ο Φρανσουά Μουράτ, είναι ένας άλλος ιερέας που θυσιάστηκε με τον ίδιο τρόπο:



Επίσης, πρόσφατα στην βέλγική πόλη Λάνακεν ο πάτερ Jos Vanderlee, ένας 65χρονος ιερέας, μαχαιρώθηκε στο σπίτι του την Κυριακή από έναν αιτούντα άσυλο, όταν ο ιερέας τον επέτρεψε να κάνει μπάνιο.
Ο πάτερ Vanderlee άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και τον άφησε μέσα. Αφότου ο άντρας χρησιμοποίησε το ντους απαίτησε λεφτά από τον ιερέα, αλλά μόλις ο ιερέας αρνήθηκε, ο αιτών άσυλο του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι.
Ο 65χρονος κατάφερε να αμυνθεί υποφέροντας με κάποια τραύματα στα χέρια του. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και δεν έχει συλληφθεί ακόμη. Ο ιερέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Genk όπου και εγχειρίστηκε αμέσως.

Ο δήμαρχος του Λάνακεν, Marino Keulen, έχει δηλώσει ότι «σε αυτό το σημείο της έρευνας, δεν υπάρχει κανένας σύνδεσμος μεταξύ επίθεσης και τρομοκρατικής ενέργειας». Μα φυσικά και όχι, επειδή τα μαχαιρώματα των μουσουλμάνων δεν σχετίζονται ποτέ με την τρομοκρατία, απλώς είναι κάποια τζιχάντ μαχαιρώματα.




Ακόμη, άλλη μια επίθεση έλαβε μέρος στην Ισπανία. Η αστυνομία κυνηγά έναν μαροκινό μουσουλμάνο ο οποίος επιτέθηκε έναν καθολικό ιερέα σε μια καφετέρια της Ισπανίας, μια εβδομάδα μετά τη δολοφονία του καθολικού ιερέα πάτερ Ζακ Χάμελ από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Ο μουσουλμάνος επιδρομέας, ο οποίος υπολογίζεται ότι είναι γύρω στα 35 χρονών, προσπάθησε να αρπάξει τον σταυρό του ιερέα που ήταν κρεμασμένος στο λαιμό του, αφού τον πρόσβαλε και τον απείλησε να τον σκοτώσει. Η εγκληματική πράξη έγινε όταν ο φραγκισκανός ιεραπόστολος επισκεπτόταν συγγενείς του στην Καρθαγένη, νοτιοδυτικά της Ισπανίας.

Ένας σερβιτόρος έσπευσε προς το μέρος του για βοήθεια αλλά δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι με ένα μπουκάλι. Ο Μαροκινός τράπηκε σε φυγή, αφότου τον σταμάτησαν δύο συμπατριώτες του όταν έσπασε το μπουκάλι και πήγε να επιτεθεί τον ιερέα με θραύσμα γυαλιού.




Ενας ιερέας, γνωστός μόνο με το θρησκευτικό του όνομα, Φρέι Ιώβ του Χριστού, είπε σε μια τοπική εφημερίδα ότι πιστεύει πως η επίθεση είχε ιδεολογικά κίνητρα και ήταν μια καθαρή υπόθεση χριστιανοφοβίας. Τουλάχιστον υπάρχουν και κάποιοι ιερείς στην καθολική εκκλησία οι οποίοι καταλαβαίνουν αυτά που γίνονται από το Ισλαμικό Κράτος, σε αντίθεση με τον πάπα αλλά και άλλους αποκοιμισμένους παπικούς και ορθόδοξους ιερείς.




Οι Δυτικές κυβερνήσεις γενικότερα, αδιαφορούν να προειδοποιήσουν το κοινό αυτό που έπρεπε να είχαν προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό. Το σύνθημα ISIS Akri/Akra (που σημαίνει «προπύργια») είναι η κλήση του Ισλάμ για να χτυπήσει τη Δύση σε περιοχές που είναι πιο εύκολα προσβάσιμες. Οι περισσότεροι αναρωτιούνται «πότε θα ξυπνήσουν οι Δυτικοί»;
Η απάντηση σε αυτό δίνεται μέσω μιας άλλης ερώτησης , δηλαδή πως ο Θεός ξεσήκωσε το αρχαίο Ισραήλ στη Βίβλο. Η καταδίωξη στη Γαλλία κατά της εκκλησίας , τελικώς θα αφυπνίσει τους Γάλλους να συνειδητοποιήσουν ότι ο πόλεμος δεν σχετίζεται με αρρωστημένες και νεκρές κοσμικές αντιλήψεις οι οποίες αποκρύπτουν την πραγματική κατάσταση.

Οι μουσουλμάνοι έχουν ήδη εισβάλλει στη Γαλλία όπως έκαναν τον 8ο αιώνα. Ένα από τα κτίρια που ήθελαν να καταστρέψουν τότε ήταν η εκκλησία του Αγίου Μαρτίνου και παρομοίως πρόσφατα επιτέθηκαν την Νίκαια της Γαλλίας κάτι το οποίο δεν ήταν σύμπτωση. Η Νίκαια γενικότερα, είναι μια πόλη την οποία έχουν διαβεί πολλοί άγιοι από τις απαρχές του χριστιανισμού.
Αυτό είναι ένας πόλεμος της ιστορίας. Οι προφητείες για τους μουσουλμάνους εισβολείς στην Ευρώπη έχουν προφητευτεί από αγίους, αιώνες πριν και αρχίζουν να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια μας.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ISIS

Σε αυτό που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι κυβερνήσεις απέτυχαν είναι να αποδεχτούν ότι βιώνουμε έναν πραγματικό πόλεμο με την ISIS, και συμπεριφέρονται συχνά σαν ο εχθρός να βρίσκεται ακόμη σε κάποια μακρινή χώρα.




Δυστυχώς όμως αυτό απέχει αρκετά από την αλήθεια. Η μανία των ισλαμιστών του Χαλιφάτου έχει μεταφερθεί στην Ευρώπη και από τους μουσουλμάνους μετανάστες που ήρθαν αποκλειστικά για το σκοπό αυτό. Η ίδια η ISIS δεν κατονομάζει «τους μάρτυρες» της, αλλά τους αποκαλύπτει μόνο όταν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης το ανακοινώσουν.
Αυτές οι τρομοκρατικές πράξεις δεν συνδέονται με την ISIS ούτως ή άλλως, εκτός από την ηθική υποστήριξη. Επιπλέον, οι κυβερνήσεις αποτυγχάνουν να εξηγήσουν τους στόχους ISIS στη Δύση.

Τα ΜΜΕ των ISIS τονίζουν ότι στα οχυρά των πόλεων θα διεξάγουν τις μάχες τους. Ένας ναός είναι το οχυρό του χριστιανισμού το οποίο βρίσκεται στη λίστα. Η εκκλησία της Γαμβέτας (Saint-Etienne-du-Rouvray) ήταν στη λίστα στόχων των ISIS κάτι το οποίο ήξερε η γαλλική κυβέρνηση παρόλο που άφησε το μέρος απροστάτευτο.


369D2F0700000578-3710459-French_security_sources_said_Kermiche_met_former_Catholic_Haucha-a-52_1469713099576

Αν η ISIS πραγματοποιεί αυτές τις επιθέσεις, δεν γνωρίζουν οι ISIS ποιον έστειλαν; Στην πραγματικότητα, όταν διαβάσει κανείς την ISIS Al-Naba ανακοίνωση για την επίθεση στο Άνσμπαχ στη Γερμανία, η ISIS δήλωσε:

«Αυτός (ο Μωάμεθ Ντελέλ) πραγματοποίησε το δίλημμα του [του να μην είναι σε θέση να ενταχτεί στην ISIS] αλλά ενήργησε με γενική πρόσκληση του κράτους χαλιφάτου προς όλους τους μουσουλμάνους [δηλαδή] με στόχο τους σταυροφόρους και τις πατρίδες τους όσο [καλύτερα] μπορούσε σύμφωνα με τις δυνατότητες του».
md-copy.arabic


Η ISIS ως γνωστόν, δεν υπολογίζει τις συνέπειες των πράξεών της . Τα μέλη της δεν διστάζουν να σκοτώσουν από παιδιά δύο ετών ως και ηλικιωμένο άνθρωπο 85 ετών. Εργάζονται κάτω από τις εντολές του ισλαμικού νόμου «να σκοτώσουμε τους εχθρούς του θεού» και με αυτό πορεύονται. Τα φρικτά εγκλήματα τους είναι ατέλειωτα: αποκεφαλισμός βρεφών, σφάξιμο γυναικών μπροστά στους συζύγους τους, άντρες να αποκεφαλίζονται σε καθημερινή βάση κ.ο.κ. Έτσι , ήταν αναπόφευκτο πως όλα αυτά τα φανατικά μέλη θα στρέφονταν εναντίον όλων των ξένων, όπου συμπεριλαμβάνονται ιερείς και επίσκοποι.
369E572900000578-3710459-These_mobile_phone_images_are_believed_to_be_the_last_photograph-a-54_1469713099579

Είναι περίεργο πώς η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το πνεύμα του Ισλάμ μιμείται το πνεύμα του Αντιόχου που αγάπησε οχυρά, φρούρια και παλάτια και έτσι θα είναι με το μέρος του Αντιχρίστου. Η πραγματική θέση της Akra είναι η Πόλη του Δαβίδ που δόθηκε σχεδόν διακόσια χρόνια πριν τον Ιώσηπο στο βιβλίο Α Μακκαβαίων 1 33.

Ο Αντίχριστος, παρόλο που διεκδικεί τίτλους που ανήκουν σε θεό, ο ίδιος λατρεύει εξίσου μια θεότητα: «Με την βοήθειαν, όπως νομίζει, του ξένου αυτού θεού του πολέμου θα οικοδομήση οχυρώματα απόρθητα δια τας στρατιωτικάς φρουράς του. Δαν. 11,39». Αυτό δεν είναι αλληγορικό διότι θα παλέψει ενάντια στα ισχυρότερα φρούρια με έναν ξένο θεό τον οποίο θα αναγνωρίσει και θα προωθήσει την δόξα του.

Αυτός είναι ο λόγος που το πνεύμα του Αντιχρίστου στο Ισλάμ «τιμά έναν θεό των φρουρίων» και σκοπεύει να «δράσει κατά των ισχυρών φρουρίων με έναν ξένο θεό {Αλλάχ/Μαοζίμ} τον οποίο θα ομολογήσει και θα επισπεύσει την δόξα του {του Μαοζίμ}».

Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί χρόνια πριν ότι οι μουσουλμάνοι, σαν ζόμπι, θα πλημμυρίσουν την Ευρώπη με τον τρόπο τους και θα εισβάλουν στα οχυρά της; Ένας ύμνος Νασίντ της ISIS σε έναν στίχο αναφέρει «με ένα μαχαίρι που θα δηλητηριάσει όποιους σφάζουμε ερχόμαστε σαν φαντάσματα (δαίμονες) της νύχτας που θα σας τρομάξουμε …». Αυτό βλέπουμε και σήμερα, ζόμπι μουσουλμάνους μαχόμενους για το Ισλάμ.

Το δυσκολότερο πράγμα στη σημερινή εποχή είναι η συνειδητοποίηση πως κάθε μέρα σκοτώνονται άνθρωποι, μητέρες θρηνούν για τους χαμένους γιους και τις κόρες τους. Στην Θεία Ευχαριστία δεν μπορούμε παρά να θυμόμαστε ότι ο Χριστός σταυρώθηκε λόγω ανθρώπινης βίας και απόρριψής, στο όνομα της θρησκείας του ιουδαϊσμού. Τώρα πρέπει πλέον να καταλάβουμε τον κίνδυνο μέσα στην κοινωνία μας, ότι περπατούμε στα βήματα του Ιησού. Δεν μπορούμε πλέον να κοιτάξουμε τον σταυρό του Χριστού, διότι παλαιότερα ήταν κάτι αφηρημένο, σήμερα όμως είναι η καθημερινή πραγματικότητα.

Η Ευρώπη στο παρελθόν ήταν το κέντρο του χριστιανισμού. Στο βιβλίο του Δανιήλ προβλέφθηκε:
Οι κάτοικοι θα κατακλυσθούν από συμφοράς και ένας ξένος λαός θα αναλάβη πάλεμον κατά του Ισραήλ, μέχρι δε τέλους του πολέμου θα επιφέρη φοβεράς καταστροφάς και τρομερούς αφανισμούς. Δαν. 9,26

Αυτός «ο κατακλυσμός» προφητεύτηκε επίσης στην Αποκάλυψη του Ιωάννη όπου ο κόκκινος δράκος (Τουρκία) κατεδίωξεν με μανίαν την γυναίκα, που εγέννησε το αρσενικόν τέκνον. (Κατεδίωξε με τα όργανά του την Εκκλησίαν του Χριστού). Αποκ. 12,13

Σήμερα, βλέπουμε αυτόν τον «κατακλυσμό» των μεταναστών εκεί όπου κάποτε ο χριστιανισμός κατείχε την εξουσία του, και όπως ο άγιος Ιωάννης ο Ευαγγελιστής προφήτευσε στην Αποκάλυψη, αυτή η «καταδίωξη» θα γίνει ενάντια της γυναίκας, τόσο κυριολεκτικά (βιασμός γυναικών) όσο και μεταφορικά (προσπάθεια καταστροφής της εκκλησίας).

Όλα τα παραπάνω μαζί με την πλημμύρα των μουσουλμάνων στην Ευρώπη, δεν είναι δύσκολο να αναλογιστούμε την αναστάτωση, μαζική θανάτωση και σφαγή που θα προκληθεί ξεπερνώντας όλα όσα έχουμε δει τελευταία στην Γαλλία.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει διαδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη από την Ελλάδα ως την Ιταλία που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Σε λίγα χρόνια θα δούμε, όπως προφητεύτηκε στην Αποκάλυψη, την καταδίωξη της γυναικός και τις μεγάλες καταστροφές που αυτό θα επιφέρει.
Διότι, όταν οι άνθρωποι λέγουν, “τώρα υπάρχει ειρήνη και ασφάλεια”. τότε έρχεται ξαφνικός εις αυτούς ο όλεθρος, όπως έξαφνα έρχεται και η ωδίνη του τοκετού εις την έγκυον. Ετσι και οι άνθρωποι αυτοί δεν θα αποφύγουν την καταστροφήν. Α Θεσ. 5,3
Και ήκουσα σαν φωνήν ανάμεσα από τα τέσσαρα ζώα να λέγη• “ένα κιλόν σίτου έφθασε να πωλήται, λόγω του λιμού, ένα δηνάριον και τρία κιλά κριθαριού, ένα δηνάριον. Το έλαιον όμως και τον οίνον μη τα στερήσης• ας τα έχουν με κάποιαν αφθονίαν”. Αποκ. 6,6
rome-conquered_for_Islam

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ



2 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ OSHO ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ OSHO ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή