Σάββατο 28 Μαΐου 2016

LIVE Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ


ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!


Στα ιερά χώματα του Αγίου Όρους πάτησε στις 2.15 σαν ταπεινός προσκυνητής ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, αφού αποβιβάστηκε από πλεούμενο στο λιμάνι της Δάφνης.

 Ο επικεφαλής του Ρωσικής Ομοσπονδίας κατευθύνθηκε προς τις Καρυές με το ειδικά θωρακισμένο τζιπ.

Τον Β.Πούτιν υποδέχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μαζί τον πρωτοεπιστάτη του Αγίου Όρους γέροντα Παύλο, τον εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου μητροπολίτη Μιλήτου Απόστολο και τον πολιτικό διευθυντή του Αγίου Όρους Αρίστο Κασμίρογλου.


Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας καθ΄όλο το μήκος της διαδρομής προς αλλά και εντός του Αγίου Όρους, όπου έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και τα πάντα περνάνε από έλεγχο.


Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις εμφανίστηκε στο λιμάνι ο Ρώσος πρόεδρος, έκαναν αισθητή την παρουσία τους δύο πλοία του πολεμικού Ναυτικού που θα συνόδευαν το ταχύπλοο που θα τον μετέφερε, ενώ ελικόπτερα πετούσαν πάνω από το σημείο.

Στις Καρυές θα τελεστεί πανηγυρική δοξολογία στον ιερό ναό Πρωτάρχου και στη συνέχεια θα γίνει το καλωσόρισμα του Προέδρου της Ρωσίας από την ιερά κοινότητα στο Αρχονταρίκι.

Ακολούθως ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα μεταβεί στην ιερά μονή Αγίου Παντελεήμονος (στο ρωσικό μοναστήρι) όπου και θα ολοκληρωθεί η προσκυνηματική επίσκεψή του στο Άγιον Όρος.

Στη Μονή αυτή βρίσκεται ήδη από χθες ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος και θα παραστεί μαζί με τον Β.Πούτιν στη δοξολογία που θα τελεστεί στη μονή.

Εδώ και αρκετές μέρες πριν βρίσκεται στο Άγιον Όρος ο πολιτικός μέντορας του Πούτιν Αλεξάντερ Ντούγκιν ο οποίος μιλάει στην εκτεταμένη ανταπόκριση της Ρωσικής Τηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΑ 
LIVE ΓΕΓΟΝΟΤΑ

(ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου