Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ

ΑΙΣΧΡΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ...


Η Βενεζουέλα, του θρύλου Χριστιανού Κομμουνιστή Ούγκο Τσάβες (που κατά πολλούς δολοφονήθηκε από την νέα τάξη με μόλυνση από καρκινικά κύτταρα όπως γίνεται στα πειραματόζωα), δέχεται επί των ημερών του διαδόχου του Νικόλας Μαδούρο μία απίστευτη επίθεση από τις σιωνιστικές ΗΠΑ, τόσο οικονομική όσο και επικοινωνιακή με την αμερικάνικη προπαγάνδα να έχει ξεπεράσει κάθε όριο...

Μια χώρα με τα υψηλότερα αποθέματα υδρογονανθράκων στην Λατινική Αμερική που έστειλε πετρέλαιο στους άστεγους τβν ΗΠΑ θέλουν να μας παρουσιάσουν ότι μαστίζεται από τρομερή οικονομική ύφεση, πληθωρισμό που θυμίζει Ελλάδα των αρχών της δεκαετίας του ΄50, εγκληματικότητα και οργανωμένο έγκλημα, με διασυνδέσεις στην κυβέρνηση!!!

 Αμερικανοί δημοσιογράφοι μιλάνε σε ένα βίντεο που είναι γυρισμένο σε ένα γιαπί(!!!) και παρουσιάζοντας μάτσα από χαρτονομίσματα της Βενεζουέλας προσπαθούν να μας πείσουν για τον πληθωρισμό!



Τα επιχειρήματά τους είναι επιεικώς γελοία, λένε π.χ. ότι παντού βλέπουν σκυθρωπά πρόσωπα ή ότι κανείς δεν κυκλοφορεί την νύχτα (άμα είναι 3 ή 4 μετά τα μεσάνυχτα πουθενά δεν κυκλοφορεί κανείς, όλοι κοιμούνται αλλά αυτοί κυκλοφόρησαν χωρίς πρόβλημα για να πάρουν το βίντεο!)

Δείχνουν εγκαταλελειμμένα κτήρια, σκουριασμένα λεωφορεία  και φτωχογειτονιές για να μας πείσουν για την αθλιότητα της χώρας ενώ η εικόνα που έχουν στον τίτλο του βίντεο (κορυφαία φωτογραφία στην ανάρτησή μας) δεν υπάρχει σε κανένα σημείο του βίντεο(!!!) καθώς είναι από μια παλαιότερη "τεχνητή κρίση" αγαθών, όπου ο κόσμος άδειασε τα καταστήματα τροφίμων... 

Επίσης "δείχνουν" την βία μέσα από πινακίδες που απαγορεύουν τα όπλα. Φανταστείτε να βρεθούν στα Χανιά, όπου υπάρχει αυτή η πινακίδα, τι θα πούνε!



Ο κόσμος όμως δεν τρώει κουτόχορτο και ιδού ένα σημαντικό σχόλιο από γνώστη των πραγμάτων...

Richard Blackmore:
"Έζησα στη Βενεζουέλα για χρόνια. Αν κάποιος είναι πραγματικά αδαής και πιστεύει ότι αυτό έχει να κάνει με το σοσιαλισμό είναι απλά λάθος. Υπήρξε ο σοσιαλισμός σε αυτό το έθνος για περισσότερα από εξήντα χρόνια, και η χώρα ήταν ειρηνική, και τα πήγε καλά. Όταν πέθανε ο Ούγκο Τσάβες, ο διάδοχός του δεν είχε το χάρισμα του προκατόχου του, να κρατήσει την συνοχή και μετά ακολούθησε η κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου... 
Ψάχνετε σε ένα έθνος που κινδυνεύει από την πτώχευση λόγω των πολιτικών (των αγορών που πιέζουν) και την κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου.  Μην φανταστείτε ότι υπερασπίζομαι τον σοσιαλισμό, αλλά εσείς το πάτε μακρυά λέγοντας ότι είναι  καταστροφή. Καταστροφή είναι ο ανεξέλεγκτος καπιταλισμός, αλλά εσείς δεν γνωρίζετε την ιστορία της Βενεζουέλας και αυτό που κάνετε, εσείς και οι προπαγανδιστές σας, είναι ντροπή σας."


ΧΑΡΕΙΤΕ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ" ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ "ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ" ΚΑΙ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΤΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου