Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ : 
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ





Η Σουηδία, αποτέλεσε για την Ελλάδα πηγή καθαρής
σκέψης για θετικό ερέθισμα των Ελλήνων


Αγαπητοί  Συνέλληνες,

Οι καιροί που ζούμε είναι αρκετά δύσκολοι και το μέλλον είναι αβέβαιο. Καθώς περνάνε τα χρόνια βλέπουμε ότι το βιοτικό επίπεδο και η ελληνική κοινωνία παρακμάζει. Οι αποφάσεις των ιθυνόντων και των ανθρώπων που ο ελληνικός λαός  δίνει αξιώσεις και δύναμη εδώ και δεκαετίες έχουν ως στόχο την εξαθλίωση του βιοτικού επιπέδου του κάθε Έλληνα και την υποτίμηση της πατρίδος μας.


Εμείς ως Έλληνες του εξωτερικού,και δη ενός κράτος που λειτουργεί  σε πολύ καλό βαθμό ως προς την οικονομική του πολιτική και για τα κοινωνικοπολιτικά του θέματα όπως είναι η Σουηδία, δημιουργήσαμε μια ομάδα αποκλειστικά απαρτιζόμενη από Έλληνες που τους πληγώνει αυτή η κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα μας.Ο σκοπός της είναι να μπορέσει να περάσει κάποια ερεθίσματα  και να προτείνει λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα που ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό.                                                                                           
 Κύριο μέλημα μας είναι να πείσουμε τους Έλληνες πολίτες ότι όλη αυτή η σκευωρία είναι κατασκευασμένη από διεθνής οργανισμούς που λειτουργούν με χυδαίο και παράνομο τρόπο με βλέψη στο να κατακτήσουν όλο τον εδαφικό και πολιτισμικό πλούτο που διαθέτει η πατρίδα μας.                                                                                                                                           
Η λύση που προτείνουμε εμείς ως ομάδα είναι,η παραμονή της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η αποχώρηση της από την Νομισματική Ένωση δηλαδή η αποχώρηση της από το Ευρώ και η επιστροφή της σε Εθνικό Νόμισμα με την ισοτιμία του νομίσματος αυτού σε 1 προς 1,δηλαδή μία μονάδα εθνικού νομίσματος ίσο με ένα Ευρώ.                                         
                                                                                           
Για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός, μπορούμε κάλλιστα να στηριχθούμε στην παραγωγή μας και να αξιοποιήσουμε οικονομικούς πόρους όπως για παράδειγμα η ναυτιλία,ο τουρισμός,ο αγροτικός τομέας,ο κτηνοτροφικός τομέας,οι φυσικές πηγές ενέργειας και πολλά άλλα.

 Βέβαια, τεράστιο ποσοστό των Ελλήνων είτε δεν γνωρίζει αυτούς τους πόρους ή είναι προσκολλημένος σε ό,τι του προβάλλουν καθημερινά και με ύπουλο τρόπο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης,τα οποία ελέγχονται από κυβερνητικούς παράγοντες.
Έτσι λοιπόν,ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να δει καθαρά και να σκεφτεί το πρόβλημα με όσο περισσότερη λογική γίνεται μιας και ο φόβος  της αβεβαιότητας και της πτώχευσης που του πλασάρουν τον καταβάλει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015 και το πως τα ΜΜΕ το παρουσιάσαν στους Έλληνες πολίτες, με έναν τόσο άσεμνο, ανήθικο και γεμάτο φόβο τρόπο για την επικράτηση του "ΝΑΙ".Ενθαρρυντικό δείγμα βέβαια ήταν ότι ο ελληνικός λαός δεν πτοήθηκε και αποφάσισε το "ΟΧΙ" έτσι ώστε να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους επιδιώκουν το ξεπούλημα της Ελλάδας, άσχετα βέβαια με το τι ακολούθησε στη συνέχεια και πως η κυβερνητική  συμμαχία αλλά και μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης  ξευτιλίστηκε και προσκύνησε τους διεθνείς τοκογλύφους.
                                                                                                           Ως δεύτερη βασική προϋπόθεση για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός είναι η πίστη και η εθνική συνείδηση. Πρέπει δηλαδή να πιστέψουμε ότι μόνοι μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε δει και στο παρελθόν ότι ενωμένοι οι  Έλληνες έχουν πετύχει τεράστια κατορθώματα που εξυμνούνται και θα εξυμνούνται για πολλά χρόνια ακόμη,όπως για παράδειγμα η Μάχη του Μαραθώνα, η Επανάσταση του ’21 και άλλα πολλά.Βασικό μας μέλημα λοιπόν είναι να ενωθούν όλοι οι Έλληνες για την επίτευξη ενός στόχου που δεν είναι άλλος από την αναβάθμιση της Ελλάδας στο παγκόσμιο στερέωμα και την βελτίωση της ζωής του κάθε Έλληνα.

Με την προϋπόθεση της ενότητας λοιπόν θα αποπειραθούμε να ορθώσουμε το ανάστημα μας σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα καταδυναστεύουν την ζωή μας. Απαραίτητη λοιπόν είναι η εισαγωγή του "μαζί" στην νοοτροπία των Ελλήνων γιατί μόνο έτσι θα ‘χουμε την απαραίτητη δύναμη και το κατάλληλο μέγεθος αντίστασης ώστε να αλλάξουμε μόνοι μας τις ισορροπίες στα οικονομικά και κοινωνικοπολιτικά δρώμενα της πατρίδας μας προς το καλύτερο.

Εν κατακλείδι,τι είναι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα και τι είναι αυτό που της λείπει;                     

 H απάντησή μας είναι, νέα αξιόλογα πρόσωπα με πρωτοπόρες αντιλήψεις και νέα ήθη. Χαρακτηριστικά των προσώπων αυτών πρέπει να είναι η ανιδιοτέλεια, η εντιμότητα, ο σεβασμός προς τους άλλους, η διάθεση προσφοράς, η αλληλεγγύη, η λαχτάρα για ανάπτυξη. Ενώ παράλληλα πρέπει να  είναι καλοί έως άριστοι συνομιλητές ανεξάρτητα από τίτλους και σπουδές.

Σημειωση Ελληνικου Ανεμου: 

Οι Έλληνες του Εξωτερικου μπορουμε και "βλέπουμε"  γιατί δεν είμαστε εξαρτημένοι απο το "συστημα", γιατι ζουμε ως Κοσμοπολιτες παντου στον Κοσμο και οχι σαν "Μηδενισμένοι" εκει που θα επρεπε να αισθανόμαστε σαν στο σπιτι μας.

Οι Έλληνες βρίσκονται εδώ και χρόνια σε μια "άτυπη ομηρία". Έχουν πεισθεί από την προπαγάνδα, ότι είναι "στίγμα" να φύγουν από το Ευρώ η την Σέγκεν. "Θα μας πετάξουν έξω" λένε, και κυριαρχεί πρώτα το στίγμα -αυτού που μόνο ανασφαλείς άνθρωποι μπορούν να νοιώσουν ως υπαρκτό- της "απόρριψης". 

Ο Τρόμος μήπως τους διώξουν από το Ευρώ η την Σέγκεν, ισοδυναμεί με το συναίσθημα εκείνου που φοβάται μην τον πετάξουν έξω από κάπου, μήπως τον διώξουν από την "παρέα" , και με αυτή την νοοτροπία δέχεται το όποιο Bulling, δηλαδή τον όποιο εξευτελισμό. Δέχεται να χάσει το σπίτι του, δέχεται να τον ταπεινώνει ο κάθε άσχετος -η και χυδαίας συμπεριφοράς και σκοπιμότητας έφορος, να ψάχνει στα σκουπίδια, να μην έχει περίθαλψη,  και πάνω από όλα να μην έχει όνειρο.


Η απειλη της απορριψης, ειναι εργαλειο ισχυροτερο εκεινου του Οικονομικου φόβου, "θα μου παρουν το σπιτι, δεν θα εχω φαρμακα, θα μεινω ανεργος, θα μου παρουν τις καταθεσεις". Και αυτο φαινεται απο το οτι δεν αντιδρουν οι ανθρωποι, εστω και οταν ολες αυτες οι απωλειες δεν ειναι φοβος, αλλα εχουν γινει για αυτους πραγματικοτητα. 

ΠΗΓΗ



4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια!
    Μακάρι να αρχίσουν να ακούγονται και άλλες φωνές προς αυτήν την κατεύθυνση και από άλλες κοινότητες Ελλήνων του Εξωτερικού.
    Κάποιοι Γερμανόφωνοι Έλληνες έχουν διαφορετικές απόψεις...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΚΑΠΟΔΗΣΤΡΙΑΣ , ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ , ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΚΑΠΟΔΗΣΤΡΙΑΣ , ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ , ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΚΑΠΟΔΗΣΤΡΙΑΣ , ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ , ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή