Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΕΥΣΕΒΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΟ


«ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ».




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τρέχουμε και δεν φτάνουμε.
Μας τρέχουν οι αντίχριστοι και πρέπει να τρέχουμε και εμείς.
Αυτοί τρέχουν και παραλογίζονται.

WikiLeaks: Συνομιλία Τόμσεν-Βελκουλέσκου για το πώς θα υποχρεώσουν Ελλάδα-Eυρώπη να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις του .
ΟΗΕ: Δεν πρέπει να ξεκινήσουν οι επιστροφές προσφύγων από την Ελλάδα στην Τουρκία, χωρίς εγγυήσεις http:www.iefimerida.gr

“Φωτιά” στο Αιγαίο με NOTAM πρόκληση βάζει η Τουρκία! Τι αμφισβητεί με αμερικανική ανοχή! akouei.blogspot.com/2 Απριλίου 2016

Και ενώ οδηγούν την Ελλάδα με τους παραλογισμούς τους στην κατάσταση του Out Of Order δηλ. εκτός λειτουργίας, εμείς ως Έλληνες Ορθόδοξοι Δημοκράτες Ρωμιοί τούτες τις κρίσιμες στιγμές πρέπει να κινούμαστε όχι στο χώρο του παράλογου αλλά του ΥΠΕΡΛΟΓΟΥ γιατί είναι και ο φυσικός μας χώρος.

Το αντίχριστο πνεύμα μέσα στην Ελλάδα όσο και να φαίνεται ότι επικρατεί ώρα με την ώρα απογυμνώνεται με την δυσωδία των πράξεων του και αποκαλύπτεται . Είναι σαν μια πυκνή ομίχλη που λίγο- λίγο υποχωρεί.
Ποίος ξέρει ότι πριν φύγει για τα καλά το τοκογλυφικό σινάφι από την Ελλάδα επιβάλλει την φίμωση κάθε δημοκρατικής φωνής ¨ως αναπτυξιακό μέτρο¨;

Τα τόσα ιστολόγια που ομολογούν κάθε μέρα ΧΡΙΣΤΟ και Ελλάδα του κάνουν ανείπωτη ζημιά και τρέμει τις αποκαλύψεις όχι του WikiLeaks αλλά του ΟΥΡΑΝΟΥ.

Ουσιαστικά βιώνουμε μέρες με αποκαλυπτικά γεγονότα που ήδη τρέχουν με φόρα.

«ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ» 

Έρχεται η Ανεξαρτησία των Κούρδων ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ akouei.blogspot.
Μέσα σε αυτό το κλίμα είναι λογικό οι οικογένειες που έχουν τα παιδιά τους στον Ελληνικό Στρατό να ανησυχούν.
Γνωστή μου οικογένεια με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή του Προυσού και των Αγράφων ευλαβούμενη ιδιαιτέρως την ΠΑΝΑΓΙΑ την Προυσιώτισσα έχει ένα μέλος της να υπηρετεί αυτήν την στιγμή στην συνοριογραμμή μας στον Έβρο.

Η μητέρα του παιδιού που υπηρετεί στον Έβρο καθημερινά απαγγέλει όρθια τρείς φορές την ημέρα του ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ έμπροσθεν της Εικόνος Της Παναγίας Προυσιώτισσας που έχουν στο οικογενειακό τους εικονοστάσι με το αναμμένο κανδήλι.

Μια μέρα αποκαμωμένη από τον κόπο της ημέρας λύγισε τα πόδια της και στηριζόμενη σε ένα κάθισμα αποκοιμήθηκε ελαφριά ενώπιον της Εικόνος της Προυσιώτισσας.
Όπως η ίδια μας περιέγραψε είδε δίπλα της μια Μαυροφόρα Γυναίκα Πανώρια ( ΠΑΝ- ΩΡΑΙΑ) που της σήκωσε το βιβλίο των χαιρετισμών που είχε πέσει από τα χέρια της και της είπε.

"Κόρη μου τα φανταράκια του Έβρου σύντομα θα γίνουν η Φρουρά στην ΠΟΛΗ μου, για να δω και ΕΓΩ τα δικά μου μέρη ελεύθερα"

Σημειωτέον η Παναγιά η Προυσιώτισσα που είναι το σέμνωμα της Στερεάς Ελλάδος και προΐσταται απάσης της Ελλάδος σύμφωνα με το απολυτίκιο της "Της Ελλάδος απάσης συ προΐστασαι πρόμαχος και τερατουργός εξαισίων τη εκ Προύσσης εικόνι Σου" ήλθε στους χρόνους της εικονομαχίας από την Προύσα που βρίσκεται απέναντι από την Κωνσταντινούπολη σε ευθεία γραμμή μέσω θαλάσσης και σε απόσταση 90 χιλιομέτρων.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ


1 σχόλιο:

  1. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ κ.ΒΑΡΔΑΚΑ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ!
    ΕΙΘΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή