Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ



Καινοτομια και Δημιουργικοτητα στο Σχολειο του 21ου Αιωνα


Μπορούν τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία να αποτελέσουν εφαλτήριο για τη γνώση;
Στο ερώτημα αυτό θα κληθεί να απαντήσει η Ημερίδα που διοργανώνει τοΊδρυμα Ελληνισμού και η Microsoft Ελλάς σε συνεργασία και υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Αθηναίων για το Παιδί με θέμα : «Καινοτομία και Δημιουργικότητα στο Σχολείο του  21ου αιώνα».
AdTech Ad

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και καινοτόμες μέθοδοι που καθιστούν το μάθημα περισσότερο δημιουργικό, συμβάλλουν στην εξοικείωση των μαθητών με το τεχνολογικό οικοσύστημα και ενδυναμώνουν το έργο των εκπαιδευτικών. .

Η ημερίδα είναι δωρεάν προσφορά του  Ιδρύματος Ελληνισμού και της Microsoft Ελλάς στους εκπαιδευτικούς και τους Φορείς Παιδείας και Πολιτισμού της Αθήνας και εντάσσεται στον πρώτο κύκλο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών β/θμιας εκπαίδευσης με κατεύθυνση τη Φιλολογία και την Ιστορία και θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 12 Απριλίου 16.00μμ – 19.30μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» Ηρακλειδών 66, Θησείο.

 Στις 13, 14 και 15 Απριλίου, θα ακολουθήσουν «βιωματικά εργαστήρια» από 16.30-18.30μμ  στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του Δήμου Αθηναίων  Φαβιέρου 5 και Μαγερ  104 38 Αθήνα.

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν στα βιωματικά εργαστήρια θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη τη θεωρητική γνώση που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της Ημερίδας και να εξοικειωθούν μέσα από τη χρήση Η/Υ, με εξειδικευμένα τεχνολογικά εργαλεία προς όφελος του εκπαιδευτικού τους έργου.
Η Ημερίδα τελεί Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Για το Πρόγραμμα της Ημερίδας και (Δωρεάν) εγγραφή Συμμετοχής κάντε κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου